Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte kocky🙂 to uz vazen drobca dostala mrsku? to som nezachytila... zachytila som len spinenie.....
Reny... diky za oriflame🙂) inak...ak sa chceme este stretnut,tak potom este predtym ako nastupim do prace..takze PO,UTO,STR...lebo potom uz to bude narocnejsie pre obe najst si spolocny volny den.... volne dve hodiny....
@brumka.... triedim oblecko maleho,lebo nemam miesta v skrini,nemam kde dat to co mu je velkostne dobre teraz... skrine uz mam plne vriec napchatych s mensim oblecenim... tiez byvame v dvojizbaku,takze sme na tom rovnako....no hroza,ako v tom urobit poriadok... 🙂)))))
@deculko ahoj ja som postrehla len spinenie asi mi daco uslo, jasom tu malo vcera bola. mi hovor tiez nemam co kam davat a pivnicu mame malinku jeden kocik mame u svokrovcov ale trojkombinaciu mame doma to je miesta 🙄 uz nech mame druhe aby sa oblecko mohlo potom priebezne vytracat
@janka9900 brali sme sa 8.8, byvame v 8 vchode, a teraz v auguste som otehotnela to bol 8 mesiac takze mi praju len verim ze teraz to bude stastny koniec 🙂 cislo 8 znamena navzdy tusim nekonecno 🙂 ja som mala alcemilku len vtedy a potom som sa bala ale ze tju skusim teraz lebo toto mam 8mesiac snazenia takze same cisla 🙂)))))))
ahojte - hlásim, že 4dňové špinenie skončilo a dnes som vzala svoj prvý clostil.....
@ataner81 na graf uplne kasli,graf nepotrebujes,vsak si si ho aj preto doteraz nerobila,lebo si vedela,ze to nema u teba s tymi nocnymi zmysel,robila si ho len pre dokotrku,ona ho chcela.....takze nech ta graf nerozhadzuje.... presne toto si cakala🙂))) a ty si uz aj tak tehotna moja Reny🙂))))
@drobca ďakujem mojka. Vážne ma to nejako rozhádzalo lebo podľa grafu ovu ešte nebola a podľa hlienu, bolestí a testov bola alebo práve prebieha 🙂 No tú folikulometriu si z hlavy vytrieskať nenechám 😀 . To by bolo, že naša Ivka @drobca07 sa nám nebude ozývať 😀 😀 😀 😀 A som rada, že aj naša @simonkato sa občas ozve. Inak Simi s tým fajčením to nie je veľmi dobrý nápad 😠 . Ale na druhej strane, teraz si budeš želať aby si tehu nebola lebo kto by chcel mimi vo vyúdenej maternici a práve preto sa to podarí 😀 😀 😀 😀 😀

@janka9900 asi je este skoro, mne sa dako predlzuju cykly a skacu mi posledny bol 31 tak uvidime, podsatte mam este stale tyzden ale bolia prsia asom vyhadzana ale to moze byt aj ze ide zima. jasom mala ovulku tiez neskoro. ja som tento mesiac poistila femibionom a alchemilkou tak som zvedava co to spravi. ked som brala 1 alchemilku aj keksik bol neskor tak som vtedy otehotnela tak snad zopakujem s dobrym konocm osmicky mi praju 🙂