icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
26. okt 2012

@janka9900 asi je este skoro, mne sa dako predlzuju cykly a skacu mi posledny bol 31 tak uvidime, podsatte mam este stale tyzden ale bolia prsia asom vyhadzana ale to moze byt aj ze ide zima. jasom mala ovulku tiez neskoro. ja som tento mesiac poistila femibionom a alchemilkou tak som zvedava co to spravi. ked som brala 1 alchemilku aj keksik bol neskor tak som vtedy otehotnela tak snad zopakujem s dobrym konocm osmicky mi praju 🙂

janka9900
26. okt 2012

@ataner81 asi 18.10., na 14DC- mala by byt v posledny den najnizsej teploty. aj ked hlien aky taky som mala az vecer o 9 😅 tento mesiac by som podla hlienu vobec nevedela, kedy bola 😕 .... iste je, ze uz bola 😉
ty si merias teplotu aspon po 3 hodinach spanku?

deculko
26. okt 2012

ahojte kocky🙂 to uz vazen drobca dostala mrsku? to som nezachytila... zachytila som len spinenie.....
Reny... diky za oriflame🙂) inak...ak sa chceme este stretnut,tak potom este predtym ako nastupim do prace..takze PO,UTO,STR...lebo potom uz to bude narocnejsie pre obe najst si spolocny volny den.... volne dve hodiny....
@brumka.... triedim oblecko maleho,lebo nemam miesta v skrini,nemam kde dat to co mu je velkostne dobre teraz... skrine uz mam plne vriec napchatych s mensim oblecenim... tiez byvame v dvojizbaku,takze sme na tom rovnako....no hroza,ako v tom urobit poriadok... 🙂)))))

brumka
26. okt 2012

@deculko ahoj ja som postrehla len spinenie asi mi daco uslo, jasom tu malo vcera bola. mi hovor tiez nemam co kam davat a pivnicu mame malinku jeden kocik mame u svokrovcov ale trojkombinaciu mame doma to je miesta 🙄 uz nech mame druhe aby sa oblecko mohlo potom priebezne vytracat

janka9900
26. okt 2012

@brumka ja alchemilku uz od marca a femibion od maja uzivam. este si len 7DPO, tak este je zavcasu na znizenie teploty 😉 mna tento mesiac bolia prsia este spred ovu. este nikdy ma tak dlho neboleli 😕
.... ake osmicky ti maju priat? 😅 ... no nech len praju, drziiiim palce 😉

brumka
26. okt 2012

@janka9900 brali sme sa 8.8, byvame v 8 vchode, a teraz v auguste som otehotnela to bol 8 mesiac takze mi praju len verim ze teraz to bude stastny koniec 🙂 cislo 8 znamena navzdy tusim nekonecno 🙂 ja som mala alcemilku len vtedy a potom som sa bala ale ze tju skusim teraz lebo toto mam 8mesiac snazenia takze same cisla 🙂)))))))

ataner81
26. okt 2012

@janka9900 spím minimálne 5hodín(teda až na nočnú). Nechápem prečo mám také skoky lebo teraz som nočnú nemala ☹
@deculko tak moja to neviem kedy sa stretneme lebo pondelok mám zubára a v utorok vybavovačky. V stredu 24ku a štvrtok, piatok, sobota nočné

hanya1
26. okt 2012

@ataner81 no ahoj moja ja som mala posunutu ovulku az na 22dc dneska som 11dpo ale zajtra testnem a dam vediet 😉

ataner81
26. okt 2012

@hanya1 držím palce 🙂 Podľa čoho si zistila, že máš ovulku?

brumka
26. okt 2012

@hanya1 drzim palce uz mi chybaju pozitivne testiky 🙂

janka9900
26. okt 2012

@ataner81 jaaj, ja, ze kvoli nocnej ho mas taky. som zvedava, co ti dr. nan povie. ale takyto som ozaj este nikdy nevidela 😅 😕

janka9900
26. okt 2012

@brumka pekne vam tie osmicky praju 😉 tak aj tato musi vyjst 😉 ... ale so stastnym koncom! 😉

brumka
26. okt 2012

@ataner81 a stitnu zlazu mas ok?
@janka9900 no musi su tu hned 2 tento mesiac 🙂

ataner81
26. okt 2012

@brumka @janka9900 prečo zrovna ja musím byť vo všetkom odlišná ☹ Štitna žlaza je v poriadku, tak nerozumiem. Navyše blížia sa moje nočné, takže ak mi BT ukáže ovulku v tedy, tak máme zase smolu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Budem žiadať folikulometriu lebo takto asi nezistím, či ovu bola alebo nie ☹

brumka
26. okt 2012

@ataner81 juj reni neviem neviem mne ani ta folikulometria nic nehovori

janka9900
26. okt 2012

@ataner81 no ak ti bude takto skakat, tak asi nezistis 😒 ale ked si mala ovu test pozit, aj hlien, tak snad uz bola 😕 tebe kazala dr. merat teplotu, ze? ziadaj radsej o folikulometriu 😒 😉

hanya1
26. okt 2012

@ataner81 no za pomoci bazalnej teploty ff a hlieniku 😉 uz to vyzeralo na anovulak az mi bolo do placu ale nakoniec som sa dockala 😉

ataner81
26. okt 2012

@janka9900 kázala aj napriek tomu, že som jej vravela, že pracujem na smeny, takže graf bude nepresný 😒
@brumka k doky idem 7.11., tak si tú folikulometriu budem žiadať. A možno aj lieky na podporu ovulácie ako má @drobca07. Dnes som začala brať duphaston

ataner81
26. okt 2012

@hanya1 mňa z tej mojej teploty ide poraziť 😠 Každý ju má pomaly ideálnu len ja mám kardiogram ☹ Každopádne nezabudni zajtra na nás a daj nám tu fotečku // 😀

brumka
26. okt 2012

@ataner81 ja sa asi po mrche ak pride objednam dokymu kazal na deviaty mesaic snazenia ze to poriesime tak uvidime

ataner81
26. okt 2012

@brumka ja už tiež nemienim čakať a nechať sa odpinkať iba nejakými tabletkami. Uvidíme čo mi na to povie doky

hanya1
26. okt 2012

@ataner81 jasne ze dam a z tej teploty si.nic nerob ja som ju mala tiez vselijaku a nakoniec sa to ustalilo

brumka
26. okt 2012

@ataner81 tak mne doky zatial ziadne lieky nepredpisal, ani na vysetrenia ma neposielal. mne povedal akurat ze na 9mesiac v novembri ma bude riesit ale ze nebude co len tehotenske kontroly

ataner81
26. okt 2012

@brumka @hanya1 mne tak strašne klesla nálada po tom mojom blbom grafe

drobca07
26. okt 2012

ahojte - hlásim, že 4dňové špinenie skončilo a dnes som vzala svoj prvý clostil.....

deculko
26. okt 2012

@ataner81 na graf uplne kasli,graf nepotrebujes,vsak si si ho aj preto doteraz nerobila,lebo si vedela,ze to nema u teba s tymi nocnymi zmysel,robila si ho len pre dokotrku,ona ho chcela.....takze nech ta graf nerozhadzuje.... presne toto si cakala🙂))) a ty si uz aj tak tehotna moja Reny🙂))))

deculko
26. okt 2012

@drobca07 som rada,ze sa hlasis,chybas nam tu🙂))))))))))))))))))))))))))

ataner81
26. okt 2012

@drobca ďakujem mojka. Vážne ma to nejako rozhádzalo lebo podľa grafu ovu ešte nebola a podľa hlienu, bolestí a testov bola alebo práve prebieha 🙂 No tú folikulometriu si z hlavy vytrieskať nenechám 😀 . To by bolo, že naša Ivka @drobca07 sa nám nebude ozývať 😀 😀 😀 😀 A som rada, že aj naša @simonkato sa občas ozve. Inak Simi s tým fajčením to nie je veľmi dobrý nápad 😠 . Ale na druhej strane, teraz si budeš želať aby si tehu nebola lebo kto by chcel mimi vo vyúdenej maternici a práve preto sa to podarí 😀 😀 😀 😀 😀

drobca07
26. okt 2012

@deculko stále som tu 😉

tatiana77
26. okt 2012

@ataner81 ja mam dostat 22--26-11...nie 10... 🙂 🙂