Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte dievcence. 😉
Som tu len na skok, bola som na sone, zatial vyzera byt vsetko ok - som spokojna. ale este mam ist na podrobnejsie buduci tyzden. To bude aj 3Dsono okrem ineho. Tak drzte palceky. Nebudem tu teraz dlhsie. Potom vam hodim aj fotecky. 😉
@rohlicka mojka ten workshop latkovanie v Miracle studiu - pytala som sa ti nan a vraj kocka, co to robi sa teraz stahovala a ma to tam od ruky, ale ze datumy v dohladnom case budu. Tak ak to tam zbadam, dam ti hned vediet 😉 papik
Krasny vikend vsetkym 🙂 😉
Idem pre decká do školy. Majte sa krásne papa
@horseshoe aj ja chcem nosit babo v satke, ak sa nam stastne podari narodit 🙂 Deticky su tak ovela kludnejsie, lebo citia mamku. Sestra to ma odskusane,ked letela do Izraela - Emma mala asi mesiac a pol. Manzel kupil letenky v prvej triede - aby mali pohodlie a tam je babo osobitne akoby v postielke a cely cas revala. A ked leteli naspat - mala ju zaviazanu na sebe - iba tymi popruhmi istenu a spala cely cas.
Ahojte dievčatká, nejako nestíham, tak som tu včera nebola. Nehnevajte sa namňa ale nemá ako dať tie testíky na MK, ale stále sa snažím. Dnes príde mm, tak sa na to pozrie čo je s našim počítačom. No nakoniec ani nebude treba a hodím vám sem rovno foto fazulky 😀 No dúfam, že bude všetko ok. @rohlička test som nerobila teraz žiadny, skúsim v pondelok ale cítim sa ako tehotná, dokonca už nezapnem rifle, tak mám na gombíku gumičku 😀 😀 😀 Tak asi to rastie ako má. Dnes mi bolo aj riadne zle. 😀 No uvidíme, ak to nevydržím, tak pôjdem dokimu skôr. 😀
@ellis21 ahoj, to pobolievanie je podla mna normalne - ak to nie je nejak velmi bolestive. To sa Ti len roztahuje maternica. Dokonca som ciatala nazory niektorich doktorov, ze ak zena nema bolesti alebo raz za cas nejaky nepatrny fliacik hnedej krvi vo vytoku - tak to je zvlastne. Mna od rano pobolieva podbrusko - ale dnes mi je celkovo nejak blbo. Mne byva zrana zvacsa dobre, ale podvecer mam zaludok ako na horskej drahe. Nevraciam nastastie. Manzel povedal, ze nechape ako to priroda vymyslela - ved ako sa mame tesit na tehotenstvo, ked nam je tak blbo cely den. 🙂 Ale ved to prejde, mam aspon pokoj v srdci, ze je babo ok. A ty ako, zatial nevolnosti nestrasia? Ja som schudla 2 kg,ale to je vpohode 😉
@typa @ellis21 juuj to mi je povedome 😀 ani mne nebolo zle zeby som vracala .. ale taka hrcka v hrdle .. hlavne ked som pravidelne nejedla .. a tak som vzdy nieco suche chrumala .. a hlavne nechut na vsetko jedlo 😀 .. ale to tak 2-3 mesiac ..
aj to pobolievanie je normalne . uz tu nieco o tom z casopisu prepisovala aj @horseshoe .. 🙂 (zaroven ta aj pozdravujem a tesim sa z prvych dobrych vysledkov) 🙂
kočky hlavne sa nenamahat a nenatahovat a nevlacit tazke veci no a nemoze to dopadnut inac ako na vyyybornu 🙂
@rohlicka ahoj,takze uz ma mozes zapisat do tabulky,doktorka mi v utorok potvrdila tehotenstvo,bola som si objednana na krv,ale ked som jej povedala datum poslednej mrchy,urobila mi rovno sono a videli sme tu bublinku,kde byva babo,to zatial nebolo vidno,ale za tri tyzdne idem na dalsie sono.a este udaje do tabulky,vyslo nam to na treti pokus,termin mi kalkulacka urcila na 24.6.2013 a to znamenie bohuzial neviem,ale normalne znamenie som rak 🙂
@typa tak sa som to ze mi zatial nebyva zle pekne zakrikla,uz treti den je mi paradne blbo,sice nevraciam,ale je mi zle od zaludka a nie som schopna nic zjest,len ked sa donutim.jedine na co mam aku taku chut su hranolky 🙂 inac nic do mna nevleze.dufam,ze nezacnem este aj vracat,lebo to chuda babo nebude mat z coho zit
vítame ťa v tabulke TEHULIEK @kaprkapr 😵 😵 😵
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013, potkan
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013, tiger
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/2013, tiger
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
@sabaka *Prečo nie si v tabuľke tehuliek? 😕
@ataner81 renci aj pri prvom babu som fajcila a ako som ostala tehu som fajcit prestala same mi to prestalo chutit a vlastne od vtedy som ani nefajcila az potom ked sme o malicku prisli dve krabicky denne jeden mesiac az ma boleli pluca a potom som s tym sekla .A teraz ani neviem preco som znovu zacala asi ma to dako ukludnuje ale nieje to moc tak pol krabicky denne .Tehu nie som ani tak skoro nebudem a ked by sa stal daky zazrak a nahodou by som tehu ostala fajcit by som prestala ja mozem prestat hned zajtra nie som tuhy fajciar nefajcim lebo musim alebo ze by mi to chutilo.
@mamkabeika preto este nie je @sabaka v tabulke pretoze este chce pockat na akciu srdiecka .. takze pockame a tak si ju k nam pridame .. aj ked uz davno jej tam hrejeme miesto 🙂
@ataner81 ahojki, tak ja som vcera bola 1dc - to bolo 25.10. a teraz cakam 20.11. dik...netestovala som, nemeskala.. 😎
ahojte babky som tu na skok arim obed prikladam dalsi graf no neviem teploty sa mi nepacia od vcera ma bolia prsia vyhadzana som ako pubertiat no som zvedava naposledy bol cyklus 31 a dnesak som 26 DC http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy...

@tatiana77 ty si ju už vôbec nemala dostať 😀 Taká som si bola istá, že nepríde až som ti napísala zlý dátum. Ale to je jedno, lebo už nepríde 😉