icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
27. okt 2012

Tak dievčatká, posielam Vám tie testíky, nieje to dobre odfotené ale nevadí, myslím, že je to vidno. 😀

ellis21
27. okt 2012

Včera prišiel manžel po týždni domov a keď ma zbadal, tak si ma prezeral akoby ma videl prvý krát. Ja na to,, čo tak pozeráš ?? On: no to nieje možné aké máš veľké brucho, musíme ísť kúpiť tehu nohaviece. chichi, aký zlatý. Bože ja vyzerám ako v šiestom mesiaci. 😀

typa
27. okt 2012

@ellis21 vidno to uplne jasno 😉 tesiiiim sa 🙂

brumka
27. okt 2012

@ellis21 no neverim posli foto 🙂 gratulujem ellis

ellis21
27. okt 2012

@brumka aké foto? brucha? 😀 Odkedy som tehu, tak mi to nejak nepáli 😀

brumka
27. okt 2012

@ellis21 @horseshoe by ti nato nieco napisala, suhlasim tehotnym to neskorsie pali 🙂)))))))) ano brucha 🙂 teda bruska

ellis21
27. okt 2012

no povedzte, je to normálne? A doktor, že či to nieje mimomaternicová, no neviem, či ho potom nemám v brušnej dutine 😀 😀 😀 Len aby tam neboli dve. 😀 😀 😀 😀

brumka
27. okt 2012

@ellis21 a to ako dlho mas 🙂 vau, si si ista ze 6tt? ale nie rbobim su srandu, to keby si mna videla a to rtehu niesom 🙂 pekne mas brusko

ellis21
27. okt 2012

@brumka ja som brucho nemala, začalo mi rásť pred dvoma týždňami, tak som zistila že to asi višlo, zrazu som nemohla zapnúť rifle, hrozne ma to tlačilo. Doktor povedal, že to preto, že je to tretie, tak tie svaly sú slabé. No ďakujem pekne, ako budem vyzerať v deviatom mesiaci ? 😀

brumka
27. okt 2012

@ellis21 podla mna aj hormony, ja som pri prvom mala uz dakom 2-3m asi +8-10kg a brusko uz na mne bolo vidno, som zvedava ako ja budem mat o mesiac brusko, sa toho bojim

typa
27. okt 2012

@ellis21 wow,to uz mas vazne brusko. Na mne to zatial vobec nie je vidno.
Ale vraj v dalsich tehotenstvach brusko vzdy vidno skor 🙂

brumka
27. okt 2012

@ellis21 a inac ako manzel reagoval na tehu spravu?

ellis21
27. okt 2012

@brumka on sa tešil, veď som písala, že prišiel v noci z Viedne, zarobil a skoro ráno odišiel 😀 😀 😀 On chcel viac ako ja 😀 😀 😀@ typa no veď práve, keď aj ty udeš čakať tretie, tak budeš takto vyzerať 😀 😀 😀 😀 😀

brumka
27. okt 2012

@ellis21 aspon ze vam to pekne vyslo 🙂

ataner81
27. okt 2012

Ahojte babulienky moje. Tak je zabetónované a ide sa na nákupy plavačky, obkladov a dverí-jupí, milujem nákupy 😀
@ellis21 krásne tehu bruško máš 🙂 Aj ja chcééééééééém 😀
@simonkato Simi aj ja som fajčiara do smrti ním ostanem(ak raz začneš, už ním navždy ostaneš aj keby si prestala). Mne tiež cigarety chutia a nie som na nich závislá. Je to strašný a smradľavý zlozvyk ale ak ti "robí"dobre, tak si zafajči. Len moja už nie 2krabičky denne 😠 😠 😠 😠 😠
@brumka moja super graf a tá trošku poklesnutá teplota nemusí nič znamenať. Aspoň nemáš EKG ako ja 😀 😀 😀 😀
@hanya1 kým nie je mrcha, nádej je tam stále. Biely test nič neznamená,možno je ešte skoro. Držím palce nech je pri ďalšom cikaní pozitívny 😀 . Ty už bábo máš? Ako dlho sa snažíš?
@zvolsiinylogin baby baby vy vôbec nepočúvate Zuzanku @franica. Jasne povedala, že pod ňu sa už nemá nikto dostať 😠 Ale tá ďalšia už naozaj nech nepríde 🙂

ataner81
27. okt 2012

Tabuľka 🙂 @zvolsiinylogin sekla som sa moja lebo si nad @franica ale vieš ako to bolo myslené
@hanya1 22.10. lev
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka 1.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka

@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna

brumka
27. okt 2012

@ataner81 hehe dakujem ja verim ze pojde hore a ze to co mma nieje PMS ale tehu priznaky 🙂 oktober je uz moj mesiac mam tu 3 x 8 ako v auguste, takze pokles nebude 🙂 som povedala
ja slepuch namiesto tabulka citam tehulka 🙂 znamenie

ataner81
27. okt 2012

@brumka jasnačka, ja to vidím rovnako 😀 😉

rohlicka
27. okt 2012

@ellis21 dakujeme konecne za fotky 🙂 testik je jasny 🙂 a brusko je krasne .. len nech pekne rastie .. radsej neutajit len aby bolo v poriadku 🙂

ataner81
27. okt 2012

@zvolsiinylogin ja som už dočista mimo 😵 . Beriem späť, čo som napísala pri tabuľke 😀

ataner81
27. okt 2012

Babulky tie, ktoré ste brali duphaston mám na vás otázočku. Bolo vám po ňom zle? Dnes ráno som vzala 3tabletku a myslela som, že sa v autobuse pozvraciam 😝 .

franica
27. okt 2012

@ataner81 jasné, pohoda, ja som ťa pochopila na prvýkrát, to musí byť nejaké prepojenie 😉

@ellis21 tak ty si to tu riadne rozprúdila takto na večer 🙂 Teba zbytočne plašili s mimo aj nízkym HCG, máš krásne koľajnicové testy a bruško s viditeľným obyvateľom...tak super, teším sa- beriem to tak, že je všetko tak ako má byť 🙂 🙂

franica
27. okt 2012

@ataner81 ja si to presne nepamätám, ale nezobrala si ho náhodou nalačno? Lebo ja som si všimla, že bez jedla nemôžem brať ani len vitamíny- aj listovú som vyvracala dvakrát, keď som si ju dala nalačno- odvtedy ju jedávam po obede a už je fajn 🙂

ataner81
27. okt 2012

@franica žiadne lieky či vitamíny neberiem na lačno. Večer mi duphaston nevadí, len dnes mi v bude nebolo všetko jedno 😝 😀

ataner81
27. okt 2012

@franica oprava-v buse. Dnes mi to akosi nejde 😀

typa
27. okt 2012

@ataner81 to mas trening na tehotenstvo 🙂 Bude to veeeelmi podobne 🙂

ataner81
27. okt 2012

@typa tie pocity na blivajz v buse alebo že budem úplne mimo 😀

hanya1
27. okt 2012

@ataner81 no ja este babo nemam a toto je 4 mesiac snazilkovania 😉

ataner81
27. okt 2012

@janka9900 nerozumiem tým teplotám. Ale hlien a test jednoznačne ukázali ovulku. Dúfam, že BT v mojom prípade nie je smerodajná ☹

ataner81
27. okt 2012

@hanya1 a posledný 😉