Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@rohlicka gratulujem k výberu mena...budem zvedavá, či vám ostane až do finále...preto hovorím, lebo vraj mnoho mamičiek si to deň-dva pred pôrodom rozmyslí alebo po tom, čo mu maličké ukážu, tak dá úplne iné meno (a nielen vtedy, keď je to miesto chlapca dievča a naopak 😀 ). Ak ale vydržíte, tak budeš už moja druhá kamarátka v Budapešti s dcérkou Emmou 🙂
Ozaj- zatiaľ vyzerá, že by sme na tú výstavu mali ísť v sobotu 17.-teho, mm má voľno, aj súhlasil, tak ak nič také do toho nepríde, tak ideme 🙂
@horseshoe dakujem moja, som mnou to nie je az take zle. Mne je len vacsinou tak cudne od zaludka, ale nevraciam. Navecer to byva najhorsie. Teraz uz 2 dni rano vobec nic, len rychlo vyhladnem. Som vcera manzelovi hovorila, ze ako mi je dobre, takmer ziaden blby pocit. A potom to zacalo. Ale som rada, ja som an tom este velmi dobre 🙂
Mne sa zda, ze to zacina byt lepsie, ale nechem to zakriknut 🙂 🙂
@franica Zuzanka, ja mam tak rada Tvoje prispevky - vzdy ich pises take pozitivne 🙂 Mozes prijst k nam - u nas este nesnezilo 🙂
Nebojte sas baby, vsetko bude aj nevolnosti aj bleee. Len je to take - cakas na to , kedy to prijde a ked to tu je - tak zase len cakas, kedy to prestane. Ja som rada, ze su, lebo je snad s babom vsetko v poriadku. Stale mam taku malu dusicku, lebo vsade sa pise o MA v tomto obdobi a nechela by som to zazit.
@drobca07 nooo máte to tam velice podobné tomuto...nechutné na druhú, ale obávam sa, že nás už veľa krajšieho nečaká...jedine nejaká Afrika...ja sa už dlhodobo snažím mm spracovať, ale on sa nedá- stále tvrdí, že nám treba viac auto 😖 (a možno má pravdu..musíme ho mať, aby ma mal na čom chodiť pozerať na psychiatriu 😀 )
@rohlicka jejko moja, tak uz mate aj meno? Emmka je krasne meno, teraz je to aj velmi popularne meno - poznam ich v okoli veeela a dokonca aj moje krstniatko je Emka 🙂 😉 Inak to zhodnutie sa na mene je asi najtazsie 😀 My sme uz tiez nejake zvazovali a nedajboh sa dohodnut 😀 A nakoniec to skoncilo tak, ze som draheho podkusovala, ze aj tak mna ako matky sa budu po porode prvej pytat ake meno dam svojmu babenku - cize nech ma cele tehotenstvo drahy nestve, lebo bude mat prekvapko 😀 😀 😀
@horseshoe nj ja som chcela mat meno vybrate ked uz budeme vediet 100% pohlavie .. a kedze videli sme aj co to bude 😀 tak najvyssi cas vybrat aj meno .. ja som dala mm cas na definitivne rozhodnutie 😀 do nedele do 12:00 aby sa definitivne vyjadril .. mali sme predbezny zoznam .. a vysledne 3 mena a tak som mu povedala bud nech najde este krajsie .. alebo nech sa rozhodne z nich ..
v nasom okoli nemame Emmku tak som chcela aby nase babatko bolo originalne meno v rodine 🙂
Ahojte dievčatká, ako sa dnes máte? Ja mám dnes nejakú depku asi z počasia. Ráno ma naštvala dcéra, lebo už mesiac hovorí, že žiacku má učitelka. Tak som písala učitelke mail, že načo jej je stále žiacka knižka, ako môžu rodičia vedieť ako sa deti učia a nech mi napíše známky aspoň do mailu. No a ráno nájdem žiacku v dcérinej taške a tam 3 päťky. Skoro ma porazilo. Bože tak rýchlo prišla pubera. 😠 No a je mi od včera tak zle, že by som najradšej len spala niekde v tme a nikoho nevidela a nepočula. ☹ ☹ ☹ ☹ @typa gratulujem ku grcke 😎 Asi aj mňa to zachvíľu čaká, každým dňom mi je horšie a horšie, najmä večer. 😖
@leonetka ahoooj no tak nebude Kuba ani Dominika??? A to som sa ťa už chcela spýtať, že kedy idete, lebo už je fakt skoro november 🙂 Myslím, že u nás tá Keňa tiež nebude, asi až keď deti dokončia vysokú 😀 😀 Ale som na tom presne ako ty- radšej byť tehu, ak si môžem vybrať.
A prečo ideš za dokim? Nejaká kontrola, či sa ideš pýtať na snažilkovanie? 😉
Baby, mne dnes seriózne nejaké vajíčko vypadne- alebo rovno celý ľavý bok...nechápem, až takto som to nezvykla cítiť a už vkuse, nie len na wc....váš názor? 😅

@typa tak už je to tuuuuuu 🙂 🙂 nehnevaj sa, ale sa tomu teším- veď to sú tehotenské (!!!) nevoľnosti, čiže všetko sa len pekne krásne potvrdzuje...nevieš si predstaviť my ostatné ako čakáme na takéto grcky 😉