Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 Ahoj!
Nebojím,sa toho,že nebude dom dorobený,a je mi to aj jedno zatiaľ,až keď pôjde malý do školy,vtedy ma to bude viac trápiť,keď si donesia kamarátov domov,vtedy by bolo fajn,keby sa hrali v detskej,keďže cez zimu,sme v spálni,keďže nemáme kachle v detskej,ktorú budeme rozoberať,keďže steny sa nám podmívajú a tým pádom padá omietka☹treba nám spraviť druhú miestnosť na opačnej strane domu,ale nato treba povolenie,keďže od základov treba postaviť a to aj poschodie,čiže dve naseba miestnosti,ay bola detská hore ako ostatné miestnosti:-/je to dosť,ale to bude možné,až keď budem zarábať aj ja...a to ešte neviem,aká bude situácia po rodičovskej...keďže na okolí všade prepúšťajú a miesta na zamestnanie nie to☹
@franica 😀,veru nenechaj si príležitosť premárniť🙂
Hoc ja som z testmi bola tak,že som mala krásne rovnako tmavé // na ovu teste a aj sme sa snažili a i tak som neotehotnela:-/,ale snáď tebe to vijde,tak sa moc neteš,ak sa nechceš sklamať tak ako ja som sa sklamala:-/
Prajem Ti moc aby Ti to vyšlo 😉
@zora256 jaaaj Zorka si zlatá, ale vieš aké sme my ženy- trochu sa zrejme sklamem tak, či tak a ako naschál ma bolí ľavá strana, kde mi vybrali vajíčkovod, takže beriem to s rezervou... ale tam ešte nie sme, zatiaľ skúšame. A nespolieham sa iba na test a plodné dni, už ideme nepretržite niekoľko dní...aby @horseshoe nepovedala, že doma fňukám do vankúša, že sa nedarí, tak snažilkujeme bez prestávky 😀
moja makáme asi 12.ty deň vkuse a nemienim prestať až do úplného konca plodných (už to čakáme ako dovolenku 😀 )...a tento test je prvý, čo som si robila- takže najskôr ho môžme porovnať so zajtrajším 🙂
@franica Ahoj!
Veru sme my ženy snáď rovnaké vtomto🙂,čo narobíme,tie naše hormóny si robia žúrky snás...Aj ja sa snažím,moc a najmä tento mesiac dám mužvi zabrať najviac😀DD,nenechám ho vyhovárať sa na únavu,bude unavený až po snažení😀,vtedy si môže pospať koľko chce,myslím po dennej aktivite somnou😀,len nak sa mi ms skončí,a od stredy sa ide na vec...😀
ahojte babky mne je dneska statocne zle :( a to som len 28DC neviem co je so mnou pripadam si ako keby ma malo roztrhnut a este pobozkat misu od wc :( nemozem ani chodit, ttoto su strasne PMS priznaky asi po mrche ak pride klusem dokymu
rohlicka emma je pekne meno ale u nas strasne popularne ja som za 2 dni stretla v porodnici 2 emmy a to boli spolubyvajuce a kolegina ma emmu. to je dobre volat babo hned vbrusku meenom mi sme to od 25tt tiez robili

dievčatá moje, potrebujem všetky odborníčky na vyhodnotenie môjho OVU testu- tak čo vravíte?