icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
29. okt 2012

@typa tak už je to tuuuuuu 🙂 🙂 nehnevaj sa, ale sa tomu teším- veď to sú tehotenské (!!!) nevoľnosti, čiže všetko sa len pekne krásne potvrdzuje...nevieš si predstaviť my ostatné ako čakáme na takéto grcky 😉

franica
29. okt 2012

@horseshoe no ale ty nám povedz, čo si sa ten piatok dozvedela- že je všetko ok je super, to je najhlavnejšie, ale poďme na detaily- my chceme vedieť všetko 🙂 🙂 🙂

franica
29. okt 2012

@rohlicka gratulujem k výberu mena...budem zvedavá, či vám ostane až do finále...preto hovorím, lebo vraj mnoho mamičiek si to deň-dva pred pôrodom rozmyslí alebo po tom, čo mu maličké ukážu, tak dá úplne iné meno (a nielen vtedy, keď je to miesto chlapca dievča a naopak 😀 ). Ak ale vydržíte, tak budeš už moja druhá kamarátka v Budapešti s dcérkou Emmou 🙂
Ozaj- zatiaľ vyzerá, že by sme na tú výstavu mali ísť v sobotu 17.-teho, mm má voľno, aj súhlasil, tak ak nič také do toho nepríde, tak ideme 🙂

typa
29. okt 2012

@horseshoe dakujem moja, som mnou to nie je az take zle. Mne je len vacsinou tak cudne od zaludka, ale nevraciam. Navecer to byva najhorsie. Teraz uz 2 dni rano vobec nic, len rychlo vyhladnem. Som vcera manzelovi hovorila, ze ako mi je dobre, takmer ziaden blby pocit. A potom to zacalo. Ale som rada, ja som an tom este velmi dobre 🙂
Mne sa zda, ze to zacina byt lepsie, ale nechem to zakriknut 🙂 🙂

horseshoe
29. okt 2012

@franica no ale musis si pockat do zajtra. nechcem nic zakriknut, preto o tom nepisem 😉 zatial to vyzera byt ok, ale detailiky neviem ani ja 😉

franica
29. okt 2012

@horseshoe zajtra ideš na ďalší?

horseshoe
29. okt 2012

@typa no tak super moja, zlepsuje sa to 😉 to je pozitivny fakt 😉 v druhom trimestri si to budes uz uzivat 🙂 😉 aj ja som bola furt hladna, aj teraz som a asi aj budem az do porodu 😀 😉

horseshoe
29. okt 2012

@franica jj, idem na dalsi - k najlepsiemu gyndosovi na sona v SK - vraj 😉 sa aj trochu bojim aj sa tesim - no proste zmiesane pocity mam, drzkaj mi palceky 😉

franica
29. okt 2012

@horseshoe ale neboj sa- bola si na tom obyčajnom sone, kde je všetko ok, tak na tom druhom nemá prečo nebyť. Ja by som sa už len tešila, že ho/ju uvidím, veď si sa týždne nevedala dočkať, tak teraz nebudeš snáď stresovať 😉

drobca07
29. okt 2012

@franica 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 ....no drahá iba toľko k mojim pocitom na dnešné počasie - u nás husto sneží a do toho husto prší , no to je proste naozaj "nádhera" bléééééé 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

rohlicka
29. okt 2012

@franica nene toto meno je uz definitivne 🙂 planujes nase male slniecko v brusku oslovovat menom 🙂 To je super ze budete mat cas .. ja som tiez uvazovala nad sobotou .. kludne sa mi este ozvi tesne pred a dohodneme detailiky 🙂

horseshoe
29. okt 2012

@franica mas recht moja, mas recht 😀 😉 i ked nie je sono ako sono - teda aj toto bude kombinacia obycajneho s 3D - ale bude to robit niekto iny - na tom vzdy zalezi, kto robi to sono. Tento doki je fakt spicka v obore a moj gyndos ho plne respektuje, takze uvidiiime... 😉

franica
29. okt 2012

@rohlicka ok, tak už vieme aj to ako ti oslovovať bruško 🙂 Jasné, detaily dohodneme, mohlo by to vyjsť, ale na to máme ešte času.....deň predtým si už spravím aj tehu test, aby som vedela, či sa mám len informatívne obzerať, alebo či máme ísť rovno s prívesom nakupovať 😀 😀 😀 😀 😀

typa
29. okt 2012

@franica Zuzanka, ja mam tak rada Tvoje prispevky - vzdy ich pises take pozitivne 🙂 Mozes prijst k nam - u nas este nesnezilo 🙂
Nebojte sas baby, vsetko bude aj nevolnosti aj bleee. Len je to take - cakas na to , kedy to prijde a ked to tu je - tak zase len cakas, kedy to prestane. Ja som rada, ze su, lebo je snad s babom vsetko v poriadku. Stale mam taku malu dusicku, lebo vsade sa pise o MA v tomto obdobi a nechela by som to zazit.

franica
29. okt 2012

@drobca07 nooo máte to tam velice podobné tomuto...nechutné na druhú, ale obávam sa, že nás už veľa krajšieho nečaká...jedine nejaká Afrika...ja sa už dlhodobo snažím mm spracovať, ale on sa nedá- stále tvrdí, že nám treba viac auto 😖 (a možno má pravdu..musíme ho mať, aby ma mal na čom chodiť pozerať na psychiatriu 😀 )

franica
29. okt 2012

@horseshoe všetko bude oookáááááááá....takže sa teš, ja sa už teraz teším, čo nám prídeš porozprávať všetko!!! Už nech je zajtraaaaa 😀

franica
29. okt 2012

@typa hííííííííí takže smer Galanta??? 😉
Na žiadne MA ani nemysli, akoby to ani neexistovalo...ide ti to celé od ruky, pôsobíš ako skpsená tehuľka, ako keby si čakala už piate 😀 Takže len nestresuj, všetko bude v poriadku 😉

horseshoe
29. okt 2012

@rohlicka jejko moja, tak uz mate aj meno? Emmka je krasne meno, teraz je to aj velmi popularne meno - poznam ich v okoli veeela a dokonca aj moje krstniatko je Emka 🙂 😉 Inak to zhodnutie sa na mene je asi najtazsie 😀 My sme uz tiez nejake zvazovali a nedajboh sa dohodnut 😀 A nakoniec to skoncilo tak, ze som draheho podkusovala, ze aj tak mna ako matky sa budu po porode prvej pytat ake meno dam svojmu babenku - cize nech ma cele tehotenstvo drahy nestve, lebo bude mat prekvapko 😀 😀 😀

rohlicka
29. okt 2012

@horseshoe nj ja som chcela mat meno vybrate ked uz budeme vediet 100% pohlavie .. a kedze videli sme aj co to bude 😀 tak najvyssi cas vybrat aj meno .. ja som dala mm cas na definitivne rozhodnutie 😀 do nedele do 12:00 aby sa definitivne vyjadril .. mali sme predbezny zoznam .. a vysledne 3 mena a tak som mu povedala bud nech najde este krajsie .. alebo nech sa rozhodne z nich ..
v nasom okoli nemame Emmku tak som chcela aby nase babatko bolo originalne meno v rodine 🙂

rohlicka
29. okt 2012

@franica hehe ty si ale čislo .. ze vraj uz aj s privesom 😀 😀 😀 😀 dobre som sa posmiala 😀 - dufam ze uz sam i prides pochvalit s || do Budapesti .. a ak aj nie .. tak sa prides "obrat" a poobchytkavas brusko aby dalsi mesiac bol 100% isty 🙂

leonetka
29. okt 2012

@horseshoe ahojki a na kolku ides zajtra k cunderlikovi?

ellis21
29. okt 2012

Ahojte dievčatká, ako sa dnes máte? Ja mám dnes nejakú depku asi z počasia. Ráno ma naštvala dcéra, lebo už mesiac hovorí, že žiacku má učitelka. Tak som písala učitelke mail, že načo jej je stále žiacka knižka, ako môžu rodičia vedieť ako sa deti učia a nech mi napíše známky aspoň do mailu. No a ráno nájdem žiacku v dcérinej taške a tam 3 päťky. Skoro ma porazilo. Bože tak rýchlo prišla pubera. 😠 No a je mi od včera tak zle, že by som najradšej len spala niekde v tme a nikoho nevidela a nepočula. ☹ ☹ ☹ ☹ @typa gratulujem ku grcke 😎 Asi aj mňa to zachvíľu čaká, každým dňom mi je horšie a horšie, najmä večer. 😖

horseshoe
29. okt 2012

@leonetka avoj, preco? ty sa tiez chystas? 😀 idem az vecer na pol 6 😉

leonetka
29. okt 2012

@franica mojka i my riesime dovolenka versus auto 🙂 a este pripadne garaz. a tento rok sa urcite dovca nekona, ak vobec, tak zaciatkom roka.
aaale mne je to jedno, ja chcem byt aj tak tehula. jupiii, ty sa len pekne v tejto kose tulkaj! 😀

leonetka
29. okt 2012

@horseshoe ano chystam, ale idem na 2. takze nic 😀

horseshoe
29. okt 2012

@leonetka hehe, no veru skoda - urcite by som sa ta snazila vydatne nakazit tehu virusom 😀 😉

leonetka
29. okt 2012

@horseshoe ale co, dobre pre teba, este by som ti obchytkala brusko a potom odchadzala s odtlackou tvojej ruky na mojom lici 😀 😀

horseshoe
29. okt 2012

@leonetka ale kde 😀 😉 uz sa tomu obchytkavaniu az tak nebranim ako na zaciatku tehu 😉 takze kludne by som sa ti dala 😀 😉 hehe, ale na zaciatku tehu aj tak nebolo co ohmatavat - to mi kazdy vravel: kde mas brucho??? a teraz mi zase vravia: ale uz mas riadne brucho 😀 😀 😀

franica
29. okt 2012

@leonetka ahoooj no tak nebude Kuba ani Dominika??? A to som sa ťa už chcela spýtať, že kedy idete, lebo už je fakt skoro november 🙂 Myslím, že u nás tá Keňa tiež nebude, asi až keď deti dokončia vysokú 😀 😀 Ale som na tom presne ako ty- radšej byť tehu, ak si môžem vybrať.
A prečo ideš za dokim? Nejaká kontrola, či sa ideš pýtať na snažilkovanie? 😉

Baby, mne dnes seriózne nejaké vajíčko vypadne- alebo rovno celý ľavý bok...nechápem, až takto som to nezvykla cítiť a už vkuse, nie len na wc....váš názor? 😅

werusss
29. okt 2012

@ataner81 ..ahooooj...hlasim 2 DC...najblizsia 24.11...:-)