icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
29. okt 2012

dievčatá moje, potrebujem všetky odborníčky na vyhodnotenie môjho OVU testu- tak čo vravíte?

franica
29. okt 2012

@werusss ďalšia už nebude 😉

ellis21
29. okt 2012

@franica no je to jasné, šup šup na mužíčka 😀 😀 Potom nohy hore a čakaj aspoň pol hoďku aby sa športovci rýchlo dostavili do cieľa. 😀 😀 😀 Držím palce 😀 😀

zora256
29. okt 2012

@janka9900 Ahoj!
Nebojím,sa toho,že nebude dom dorobený,a je mi to aj jedno zatiaľ,až keď pôjde malý do školy,vtedy ma to bude viac trápiť,keď si donesia kamarátov domov,vtedy by bolo fajn,keby sa hrali v detskej,keďže cez zimu,sme v spálni,keďže nemáme kachle v detskej,ktorú budeme rozoberať,keďže steny sa nám podmívajú a tým pádom padá omietka☹treba nám spraviť druhú miestnosť na opačnej strane domu,ale nato treba povolenie,keďže od základov treba postaviť a to aj poschodie,čiže dve naseba miestnosti,ay bola detská hore ako ostatné miestnosti:-/je to dosť,ale to bude možné,až keď budem zarábať aj ja...a to ešte neviem,aká bude situácia po rodičovskej...keďže na okolí všade prepúšťajú a miesta na zamestnanie nie to☹

zora256
29. okt 2012

@franica Ahoj!Vyzerá to na ovu 😉 ,tak prajem,aby sa vám to podarilo,len nezabúdaj,že testík ukazuje ovu dopredu 12-24hodín🙂

franica
29. okt 2012

@ellis21 @zora256 hihi dik, to bolo povzbudivé 🙂 No ja som si to aj myslela aj podľa kalendára, aj podľa bolestí...takže mužíkovi dnes odkážem, že Elenka hovorí, že nech ti nič nedarujem 😀 😀 😀

zora256
29. okt 2012

@franica 😀,veru nenechaj si príležitosť premárniť🙂
Hoc ja som z testmi bola tak,že som mala krásne rovnako tmavé // na ovu teste a aj sme sa snažili a i tak som neotehotnela:-/,ale snáď tebe to vijde,tak sa moc neteš,ak sa nechceš sklamať tak ako ja som sa sklamala:-/
Prajem Ti moc aby Ti to vyšlo 😉

franica
29. okt 2012

@zora256 jaaaj Zorka si zlatá, ale vieš aké sme my ženy- trochu sa zrejme sklamem tak, či tak a ako naschál ma bolí ľavá strana, kde mi vybrali vajíčkovod, takže beriem to s rezervou... ale tam ešte nie sme, zatiaľ skúšame. A nespolieham sa iba na test a plodné dni, už ideme nepretržite niekoľko dní...aby @horseshoe nepovedala, že doma fňukám do vankúša, že sa nedarí, tak snažilkujeme bez prestávky 😀

horseshoe
29. okt 2012

@franica cica, vyzera to u teba na coskore znesenie vajka 😀 😉 😉 😉 dnes, zajtra, pozajtra treba makat v posteli 😀 😉 Inak ine dni ked si testovala aka bola ciarka ci nebola vobec? Mala si pridat testy z predoslych dni na porovnanie 😉

franica
29. okt 2012

moja makáme asi 12.ty deň vkuse a nemienim prestať až do úplného konca plodných (už to čakáme ako dovolenku 😀 )...a tento test je prvý, čo som si robila- takže najskôr ho môžme porovnať so zajtrajším 🙂

horseshoe
29. okt 2012

@franica presne tak - makat treba makat 😀 teda ja viem, ako to je s unavou z prace, nechutou k sexiku, a tak dale a tak dale. Ale vravim vam dievcence, my sme splodili potomka poctivou niekolkodnovou postelnou pracou 😀 Moj manzel bol dokonca vtedy chory. 😀 Ale stalo to za to 😉

zora256
29. okt 2012

@franica Ahoj!
Veru sme my ženy snáď rovnaké vtomto🙂,čo narobíme,tie naše hormóny si robia žúrky snás...Aj ja sa snažím,moc a najmä tento mesiac dám mužvi zabrať najviac😀DD,nenechám ho vyhovárať sa na únavu,bude unavený až po snažení😀,vtedy si môže pospať koľko chce,myslím po dennej aktivite somnou😀,len nak sa mi ms skončí,a od stredy sa ide na vec...😀

horseshoe
29. okt 2012

@franica no vy s drahym ste priam ukazkovi snazilci 😀 😉 😉 😉 som na vas pysna 😀 😉 bez prace nie su kolace - u nas to teda platilo 100% 😀 😉 😉

franica
29. okt 2012

@horseshoe je to jasné, odvtedy si mojím vzorom 😀 Takže ideme naplno, mm fakt niekedy obdivujem, lebo maká strašne veľa aj mimo domu (v práci samozrejme) 😀 , ale neprotestuje- takže aspoň viem, že aj on veľmi chce 🙂

ellis21
29. okt 2012

@franica presne tak 😀 vidíš, ja som toho môjho tak vycvičila, že sám od seba prišiel až z Viedne. 😀 😀 Už vedel aké má povinnosti 😀 😀 No a aj to višlo 😀 😀 Tak nech ten tvoj neštrajkuje a berie si príklad 😀 😀

franica
29. okt 2012

@ellis21 nieee neštrajkuje, je zlatý a neprotestuje. Dokonca bol doma aj na obede, tak vie, čo ho čaká po príchode 😀 😀 😀

ellis21
29. okt 2012

@franica no pekne sa oňho staraj, daj mu papať aby mal silu. 😀 A hlavne výdrž a ty potom hore nohy a čakaj 😀 😀 😀 A v novembri tu máme tvoj nie ovu ale tehu testík //. 😀

franica
29. okt 2012

@ellis21 pfuj pfju a ešte raz pfuj na tieto tvoje slová 😉 😉 😉

brumka
29. okt 2012

ahojte babky mne je dneska statocne zle :( a to som len 28DC neviem co je so mnou pripadam si ako keby ma malo roztrhnut a este pobozkat misu od wc :( nemozem ani chodit, ttoto su strasne PMS priznaky asi po mrche ak pride klusem dokymu
rohlicka emma je pekne meno ale u nas strasne popularne ja som za 2 dni stretla v porodnici 2 emmy a to boli spolubyvajuce a kolegina ma emmu. to je dobre volat babo hned vbrusku meenom mi sme to od 25tt tiez robili

ellis21
29. okt 2012

@franica len kekeksíku s tým, že ideš robiť mimčo, až potom keď skončíte, tak si hovor, že sa to podarilo. 😀 Mne sa teraz dobre radí, že? 😀 Ja som už aká frajerka 😀 😀 😀

franica
29. okt 2012

@ellis21 len raďte, ja si všetky osvedčené rady beriem k srdcu a potom ich kombinujem...ale inak tento recept sa mi osvedčil prvýkrát...tiež som ostávala v kľude a si predstavovala ako sa vajíčko a spermia práve stetli a že isto to vyjde...a vyšlo 😉

brumka
29. okt 2012

@franica tak ta pekne vitam medzi snazilkami a vyzera asu ze aj hned skocis medzi tehulky 🙂

ellis21
29. okt 2012

@franica mne, to vyšlo pori všetkých detoch 😀

franica
29. okt 2012

@brumka ďakujem, ale zadrž!! To veeeeľmi predbiehaš...vidíš, že my akurát tak išlo vajce na vandrovku 😀 Teraz sa sústreďujeme na tento príbeh. Tak o týždeň začnem mať všetky príznaky tehu bez toho či budem, alebo nie...potom príde polemika ohľadom tehu testov 😀

brumka
29. okt 2012

@franica ved svetci traja povandruhete a o 2 t bude // 🙂

franica
29. okt 2012

@brumka veeeeľký pľuvanec aj na toto! 😀

brumka
29. okt 2012

@franica mam slin dost :( no nech mi ta mrcha uz pride alebo ne ch nepride vobec lebo ja neviem ci netestujem rano

franica
29. okt 2012

@brumka ale anooooooooooooooooooooo testuješ! Chceeeme testy, chceeeeeme testy !!!!(@ataner81 tu nie je, tak niekto musí byť pokušiteľ 😝 ) Ale faaaakt...veď už ako dlho nik netestoval... 😉

brumka
29. okt 2012

@franica no len neviem ci to ma vyznam som len 28 zle mi je uz druhy tyzden a teraz statocne, a teplota na grafe mi klesla :( a mam bolest podbruska, akne ako hrom a neviem co vsetko

franica
29. okt 2012

@brumka no veď to skús, keď nejaký doma máš. Pri 28DC ti síce ešte nemešká, ale od minulej aj od ovu je to už času dosť...a keď nie, tak s ďalším vyčkáš aspoň týždeň