icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
30. okt 2012

@brumka no, grafy su podobne, keby tak zajtra aj mne chcela telota stupnut 🙂 keby som normalne spala, by som tej teplote aj verila, nie takto, ked som kazde dve hodiny hore 😀 tak ty vyzeras uz pekne pozitivne podla priznakov 😉 😀 drzim strasne moc palceky 😵 ja som sa citila dost tehotne v nedelu, vcera vecer a dnes zatial nie 😀 ale ani na mrchu sa zatial necitim. uvidim zajtra 🙂

janka9900
30. okt 2012

@ataner81 @deculka @simonkato diky baby, zajtra bude velke odhalenie 😀 dufam, ze v noci nepride mrcha 😀

janka9900
30. okt 2012

@simonkato som rada, ze sa zasa hybes s vysledkami a dufam, ze drahy sa rychlo rozmysli 😉 mozno sa rozhodne skor, ako sa nazdas, aby si mu uz nikde po vikendoch nechodila 😉 😀

franica
30. okt 2012

ahoooooj, a jedno špeciálne ahoj pre @ataner81!!! Teba sme tu skôr ako zajtra nečakali, ale teším sa veľmi, že si tu, klasicky si to tu zbláznila 🙂
Ja som bola dnes trochu rozlietaná, ale spravila som si informatívne ešte ovu test (17DC), ale už tá druhá čiarka slabne, takže pomaly máme po, že? Ten ľavý vaječník som ráno zakríkla, asi 2 hodiny som mala pocit, že ma opustí cez stenu brušnú, ale už to prestalo. Tak sa pozrite...samozrejme ani dnes sa ešte nevzdáme snažilkovania, istota je guľomet- ja tomu vajíčku proste nedám na výber a hotovo 😀 😀 😀 😀

rohlicka
30. okt 2012

pekný večer konikovské kočeny 🙂 dnes dalšia kontrola dopadla skvele - doktor bol vytešeny že ake pekné babatko .. všetko sa pekne vyvíja 🙂 aj hlavička aj končatiny (pršteky nam ukazovala).. pravidelné telíčko 🙂 tešili sme sa velmi z pozitivnych slov 🙂
naša Emuška už váži 445g 🙂 lubime ju velmi ..

deculko
30. okt 2012

jej aka krasa,drzime palce,nech je vsetko takto nadalej🙂 a aka krasna fotka,asi mas chut na nu pozerat sa nonstop,ze🙂)) aky je to zazrak,ten usg...

rohlicka
30. okt 2012

@deculko presne tak neviem sa vynadivat 🙂 je to skutocne uzasne vidiet aspon takto predcasne svoje babatko ze sa ma dobre 🙂

franica
30. okt 2012

@rohlicka jeeeeej no to je nádhera, veľmi sa s tebou teším 😵 Ani si neviem aké to musí byť krásne prežívať priamo v brušku...blahoželáma dúfam, že takéto dobré správičky budeš písať ešte jedenkrát toľko 😉

franica
30. okt 2012

@rohlicka PS: jedno z mála usg záberov, kde presne vidím, čo mám vidieť (to je hlavička, že áno? 😀 😀 )

franica
30. okt 2012

@simonkato a ešte aby som nezabudla našej Simi- VŠETKO NAJLEPŠIE K MENINÁM- neželám ti mimi, želám ti to, čo si želáš ty, takže si môžeš vybrať 😉

rohlicka
30. okt 2012

@franica presne tak - profil hlavičky 🙂 aj ked momentka je taka nejaka rozmazana ale ked chodil sonom po brusku chvilkami to bolo take dokonale 🙂
PS: od 16.11. su v Budapesti VIANOCNE TRHY ak by ste si chceli obohatit vyletik 🙂

franica
30. okt 2012

@rohlicka hiiiiii to už vtedy??? Sakriš....to bude muž ešte v robote..ale teraz kukám,. že vtedy ich len otvárajú a budú až do konca decembra 🙂 Tak to si necháme na ďalšíkrát, keď budú Vianoce už viac v ovzduší...aj tak nevydržím bez Pešti viac ako 2- max 3 týždne 🙂 🙂

deculko
30. okt 2012

@franica presne aj ja mam co robit,aby som na usg zaberoch videla to,co tam je🙂
a simi @simonkato aj ja ti zelam krasne meninky a tvoje zelanie nech sa splni🙂))

rohlicka
30. okt 2012

@franica presne tak od 16.11 zacinaju do konca decembra 🙂 kedykolvek tu budete (ak nebudeme na SR) sa mozete stavit ak budete mat chut ..
@deculko veruze niekedy ked priamo nam ukazuje so sonom co je kde a ako .. tak mam pocit ze za hlavou ma nozicku a z krku ide rucicka 😀 tak s tym sonom beha po brusku a z kazdej strany je nieco uplne ine 😀 😀 😀
@simonkato vsetucko len to najlepsie k meninkam 🙂 hlavne vsetky tajne zelania aby sa stali skutocnostou 😵 😵 😵

kapokapo
30. okt 2012

@rohlicka ahoj, to je krasne, nam bolo velmi slabo vidiet.... ☹ v piatok idem znova...

rohlicka
30. okt 2012

@kapokapo v 19-20tt ked som bola na 3D sono tak babatko bolo uplne dole v panve ulozene kedze maternica nie je az taka velka aby tahala placentu hore a ta tlacila babo do panvy -- tiez som bola z toho smutna ze tak som sa tesila a nevidela som do tvaricky .. lenze ja mam trosku "vyhodu" ze chodim aj na slovensku aj v madarsku na kontroly .. tak to mam o mnoho castejsie ..
ale nic sa neboj tvoja babika uz podrastla .. a teraz uz sa budes vytesovat aj z pekne fotecky 🙂

ataner81
31. okt 2012

Ahojte kočeny moje koníkové. Včera ma koník hneval 😠 lebo ma vyhadzoval a nemohla som si s vami písať. Dnes mám 24ku tak, som tu len a len pre vás 😀 😀 😀 @simonkato ďakujem zlatíčko za krásne slová. Nie som veriaca ale verím v silu viery a jedna modlidbička od dobrej dušičky ako si ty rozhodne nezaškodí 🙂 . Bytík skoro hotoví, takže už teraz by mrchaňa jedna hnusná nemusela prísť. A aj keď príde, nevadí, pod stromčekom tak či tak tehulkujem 😀 Mimochodom všetko najlepšie k meninám a čo najviac splnených snov a prianí cmuk 🙂
@franica Zuzanka ovu testíky sú len informačné, takže rozhodne snažilkovanie nie je od veci. A aj keby už bolo po ovulke, nie je nič lepšie ako stráviť večer s milovanou osobou pri krásnom sexíku 😀
@rohlicka júj Helenka aká krásna bábika. Tfuj, tfuj, tfuj aby som neuriekla princeznú. Také bábenko len silno stískať a veľmi, veľmi ľúbiť 🙂

werusss
31. okt 2012

@franica ahooooj...no tak dufam ze nie...ale nic si z toho nerobim...mala by som sa objednat ku gynekologovi s vysledkami zo spermiogramu...takze konecne budu riesit mna a zistim ci je nejaka chybycka alebo nie...tak uvidime...dufam ze je u mna tiez vsetko v poriadku a vazne len ta psychika robi sarapatu...😀...

franica
31. okt 2012

@rohlicka si taká zlatá 😵 No uvidíme, ja by som tie trhy rada pozrela, už veľa rokov som na nich nebola, tak to dúfam vyjde 🙂 A kde ty v BP pracuješ- v akej časti mesta?

@ataner81 blahoželám k dokončeniu bytu, musí to byť veľmi pekné- raz si to prídeme pozrieť....všetky snažky i tehuľky a aj tie,čo už budú mať svoje dorbčatá, sa ti tam naraz vovalíme 😝
Jasné, že ovu testy sú informačné, tak uvidíme, čo a či sa podarilo...našťastie ak aj nie, tak do Vianoc ešte vyjde jedna várka pokusov 😀 Onedlho testujeme, Renča, nazabúdaj 😉

@weruss všetko bude v pohode, už budeš mať aj kľud a zdravšie prostredie, tak už potom sa zadarí 😉

franica
31. okt 2012

@horseshoe tak ako??????????????????????????????? 😎

horseshoe
31. okt 2012

Bre ranko zienky - pre mna je to najkrajsie ranko, nakolko vcerajsie detailne morfologicke sono dopadlo na jednotku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Vsetko je v poriadku, vsetky organiky su v poriadku, srdiecko bije ako zvon - videla som 4komory s chlopnami ako sa otvarali a zatvarali 🙂 , vazime 419g, dlzka sa nedala zmerat pretoze robilo sustavne kotrmelce, mame zdravy zaludocek, oblicky, mechurik, plucka, chrbticku, vsetky prstiky, atd, a mame aj pindurika 😀 😀 😀 😀 Je to 100% chlapciatko - ako vyslo podla vypoctu krvy partnerov aj cinskeho kalendara - mimochodom 😀 😀 😀 takze @franica moja, bude to predsa len ten Georginko Clooney 😀 😀 😉

Inac placentu mam polozenu vzadu - co je super, krcok uplne zatvoreny, poloha Georginka je zatial pozdlzna - este sa neusalasil hlavickou nadol, hlavne ze tam robil nonstop kotrmelce 😀 😉

franica
31. okt 2012

@horseshoe jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej...no tak toto je po rohlicne ďalšia úžasná správička!!!! To je také super, nádhera, blahoželám a aj s vami sa teším....a chlapec!!! Čínsky kalendár nesklamal, o to viac moja intuícia, ale nevadí- ale potvrdilo sa mi to, že sexík hlavne počas ovulky vedie k pinďúrom 🙂 Takže malá Emma má nádejného ženícha v podobe mini-Clooneyho...wow 🙂

brumka
31. okt 2012

ahojte babky tak pozrite 🙂 taka som stastna len sa bojim, stale ma boli to podbrusko

werusss
31. okt 2012

@franica ...hej hej...a akurat citam co pisala @ataner81 ze mozno babatko caka kym sa prestahujeme do svojho...sice mi par dni dozadu oznamili ze to bude asi az v marci ale berem to pozitivne...ked skoncim v robote v decembri akurat sa mi vycisti telo od dymu a stresu a podobnych nezravych veci a potom moze prist mimco do noveho...😉

franica
31. okt 2012

@brumka brumka ty jedna potvorka!!!!! Takto z ničoho nič a bez varovania BUM sem taká koľajnica.....woooow.....veď tu sa niet čo báť, drahá ty si v tom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

franica
31. okt 2012

anooooooo, po plodnom septembri tu máme plodný október!!!!! 😀 😀

werusss
31. okt 2012

@rohlicka ...jeeeeeeeej...uz budu vianocne trhy?!...no my sme boli asi tak pred dvoma tyzdnami v budapesti na welness weekende...bolo uzasne...tak budem muset prehovorit draheho na vianocne trhy....ale kedze mi slubil ze pojdeme tak bude muset slub dodrzat.....🙂

werusss
31. okt 2012

@brumka ..tisko gratulujem...a siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilno drzim palceky....😉

brumka
31. okt 2012

@franica dakujem aj graf nasvedcuje ze je vsetko ok len strach bude ci sa nezopakuje september o tyzden robim druhy test a objednam sa dokymu 🙂podstae mrcha mala pri 31cykle prist zajtra alemam nepravidelnu tak necakam 🙂 som bpovedal ze osmicky su mooje. povodnesom chcela ten test vycapit ajz piatok, budem mimo

franica
31. okt 2012

@brumka zakazujem ti čo i len pomyslieť na september..baby @deculko vám tu darmo prednáša o pozitívnom myslení? Brumka správne myslenie v tvojom prípade je: jeeej ja som tehotná, aké úžasné, tak som po tom túžila...zopakujem si tehuľkovanie ako pri mojej dcérke a teraz budem mať aj pôrod skvelý ako skúsená rodička 😉 😉 😉