Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
inak mne sa dnes snivala taka hovadina: sa ma mm pytal ci nie som tehotna tak som rychlo isla ocikat, ale namiesto tehu testu som ocikala vsetky pouzite ovu testy a hned na nich boli vsade // potom som si vsimla ze su to ovu testy a este k tomu pouzite tak som ocikala tehu test a boli tam //........riadna pi...... inak o pol 1 som sa zobudila a papala Bebe dobre rano (v poslednej dobe sa budim na to ze som hladna a potom sa mi taketo bludy snivaju.....)
Ahojte babulky-tehulky(aj tie budúce). @mabika @tatarida kočeny držím palce nech MS nepríde a vy budete mať //.Inak nedá mi to a aj ja si musím pochváliť svoju polovičku. 😉 Asi sme sa tu zišli všetky žienky s úžasnými polovičkami čakajúcimi na veľké brušká s bábami v nich 😀 @basikes @sanchez81 s tým septembrom si rozumieme 😉 Musela som si dať pauzu od toho tehu šialenstva lebo som privádzala svoju inak kľudnú a pohodovú polovičku do vývrtky 😖. Testy sú dávno vyhodené a ja si dňami cyklu preplávam s kľudom a "prázdnou"hlavou. @sanchez81 ja robím v krízovom stredisku pre týrané, zneužívané a zanedbávané deti. Je to katastrofa v akom zúboženom stave k nám tie malé bábiky prinesú. Prečo je svet taký nespravodlivý?!My čo by sme za bábo položili vlastný život a dali mu modré z neba ho mať nemôžme(zatiaľ)a tie, čo ich nechcú alebo ich týrajú, ich majú celú kopu a stačí aby muž do nich hodil slipy a už sú tehotné zase. Ach jaj nie je to správne 😔
@tatarida no ved to, to je nespravodlive, menej sanci na uspech 🙂. Ja viem, ze mam skor dlhsie cykly ako kratsie, som si to pol roka sledovala pri prvom... ale ze sa dostanem na 40 dni, to som myslela ze az v 50ke sa mi stane, nie teraz 😅
@ataner81 no nerobim si plane nadeje, ale vino som si teda este nedala vecer 😀
@ataner81 co si mala vtipnu kasu na obed???? 😀
ja najskor cez vikend to budem 22DPO ak to tam je tak uz to bude vidiet, ak nie tak mi asi bude znova hrozit vyvolavacka......aj ked neviem ci sa vobec pri duphastone dava vyvolavacka v takomto pripade.....no nic...davam tej svini este 5 dni...uvidime...
NENAZÝVAŤ.......ospravedlňujem sa za tú hrubku....až sa mi hlava zatočila ako som ju teraz zbadala ale to preto, že odbehávam od počítača(to je ale hlúpa výhovorka čo)
@palencarova
ja idem na kontrolu 30.5. som veľmi zvedavá čo mi povie test som si už potom nerobila. no uvidím
@tatarida mne to hneď udrelo do očí a to som len prechádzala okolo počítača. Nie som žiaden odborník na slovenský jazyk a aj moje diktáty na ZŠ boli katastrofálne 😀 ale toto už bola sila
jediné čo momentálne viem je, že moja MS má doraziť 11.6......trochu vám to testovanie závidím ale nesmiem sa nechať zlomiť
sak to je too za rohom 🙂 toto cakanie je na pipinu...furt na nieco cakame....najprv na ovu potom na ms a zas na ovu a dokola....a hlavne cakame na // najprv na ovu teste a potom na tehu teste....
a tá radosť z // a vôbec nezáleží na tom, že je to len "hlúpy"ovu test
Bóže baby, vy ma chcete zničiť. Tak dlho mám čakať?Ale nie, kľudne aj 2 týždne ak výsledok bude podľa želania.
@mirka80802
Tak držím prsty 😀
@tatarida aha, no a ty si mala cyklus vždy taký rozhádzaný, či to až teraz? No ale ak má prísť tak nech už je to tu, nariaďujem, a ak nemá, tak nech už nechodí (takých 9 mesiacov ) 😀 😀
@basikes no brali sme sa takto pred rokom, ale spolu sme už skoro osem rôčkov 😀 áno je to ON MôJHO SRDCA ŠAMPIÓN 😀 😀
@maryennn1 hej mala ale nie az taky dlhocizny.... preto tomu ziadny vyznam neprikladam..... len stale dufam ze to ten duphaston aspon trochu skrati.....
tiez si myslim ze ak to ma v plane nech pride cim skor a mozem zacat novy cyklus 🙂 brucho aj prsia ma pobolievaju uz 2 tyzdne takze podla toho sa riadit nemozem....

@tramtara no sak presne to dlhocizne cakanie ma se.e!!!! som myslela ze ten duphaston to spravi tak max na 30DC, v ten den sice boli asi tak 3 kvapky (ale to mohlo byt aj sexom sposobene) takze ja uz neviem......v kazdom pripade cakam do vikendu, skor netestujem ani za svet.....
@mabika tiez nenavidim tie biele testy..... mna bolia prsia uz 2 tyzdne a este aj brucho aby mi malo nebolo....ale mam pocit, ze to pomaly ustupuje nejak....