icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
2. jún 2012

@tatarida blahoželám!!! chodím sem čítať detektívku a konečne sa našiel páchateľ-tvoj manžel s testíkami na foto 😀 teším sa s vami a teraz prajem už len 9 mesiacov zdravíčka a bezproblémového tehu 😉

sabaka
2. jún 2012

@tatiana77 @kapokapo dievcata, ja som sa rozhodla ist na konzultaciu k inemu gynekologovi. moj je sice dobry a doverujem mu - on vsak stale voli taku vyckavaciu taktiku. no neviem, idem si nanovo dat urobit hormonalny profil a mozno zajdem na folikulometriu, lebo sa mi nezda uz, ze to tak dlho trva ... ovulku mavam - poctivo meriam a aj testami mam potvrdene ale to este neznamena, ze foliky aj prasknu vtedy ked maju a pod. proste chcem vediet, ci vsetko funguje ako ma. takze - idem si po druhu mienku, gynekolog ku ktoremu sa chystam je znama kapacita. sice sukromny, takze si zacvakam ale co uz.. 😉 aspon budem mat pocit, ze nieco pre to robim.

horseshoe
2. jún 2012

@tatarida jeeej 😀 😀 😀 😀 supeeeer velkaaa gratulacia. 😉 😉 😉 paraaada, tesim sa spolu s vami a prajem hlavne vela zdravicka tebe aj malinkemu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

sabaka
2. jún 2012

@ataner81 ahoj pisala si, ze si prestala fajcit pred mesiacom. gratulujem!!! viem, ake to je tazke. ja nefajcim od oktobra a uz je to lahsie, ale stale mam este chvilky, ked by som si najradsej hned z fleku zapalila... ale su to chvilky, ked ich prekonam je to znova ok. 🙂 a vobec si nadavam, ze som s tym kedysi zacinala. nebola som nikdy tuha fajciarka, len tak sem-tam som si dala ale nedajboze vyrazit von na nejaku akciu, katastrofa: to som sa potom vobec nekontrolovala. citim sa ovela lepsie a namiesto toho chodim behat 😉

ataner81
2. jún 2012

@sabaka ja som síce denne vyfajčila 10-15cigariet a keď som niekde vyrazila, tak aj viac ale prestať fajčiť pre mňa nebol až taký veľký problém. Aj počas fajčenia keď som bola lenivá ísť von(doma sa nefajčí a balkón nemáme), tak som nefajčila aj 2dni. Chute mám iba vtedy, keď sa nahnevám(to sa stalo zatiaľ 2krát), inak nie. Vôbec nemám absťák, až si myslím, že som nebola na tom nikotíne závislá 😉 Takže som totálna hlupaňa(a nadávam si riadne za to), ani neviem prečo som fajčila ale už to mám našťastie za sebou. 14odfajčených rokov stačilo

sanchez81
2. jún 2012

milé dievčatá, snažilky aj už tehuľky! Doteraz som sa presviedčala, že by som sem nemala chodiť tak často, aby som stále nemyslela na to, že chcem byť tehu, ale prišla som na to, že opak je pravdou. Je sem musím chodiť!!!!!!!! 😀 Chcem sa nakaziť ako tatarida a spol. Pomaly to nebude snažilková téma, ale zraz tehuliek a tam ja nesmiem chýbať! 😀 Takže budem sem chodiť chytať tehu vírusíky a pozitívnu náladičku 😀 😵 😉 😎

sabaka
2. jún 2012

@ataner81 to je dobre, ze nemas na cigu chut. a mas pravdu, fajcenie je taaaaka blbost. 😉 citala som prednedavnom taku statistiku, ze na SK vraj fajci uz takmer kazdy 3 (ked odpocitame deti, tak je vysledok este horsi)

sabaka
2. jún 2012

@sanchez81 presne tak! ideme vytvorit postupku? 😀 😀

leonetka
2. jún 2012

@tatarida presne ma to napadlo. sucasne sa strasne strasne s tebou tesim a zaroven som si povedala, ved tato tehulka nam zo skupinky teraz odide ☹ a zrovna ked som sa zacala tu zapajat a nielen citat 😉 musis slubit ze sem budes nadalej chodievat a informovat ako sa dari fazulke a pockas kym neotehotnieme vsetky co sme tu, jo? 😀

tatiana77
2. jún 2012

@sabaka myslim, ze dobre robis...mozno treba tomu trosku pomoct a bude...aj ja som sa rozhodla, ze ked dostanem pojdem na konzultaciu a uvidime co povie.....drzim palce, aby si nasla toho spravneho, ktory Ti napomoze k vytuzenemu dietatku.... 🙂

tatiana77
2. jún 2012

@sanchez81 pekne rozhodnutie...uz aby sme sa nakazili virusami

sanchez81
2. jún 2012

@sabaka kľudne môžme vytvoriť postupku. Takže kočky, hláste sa, spravím zoznam 😀 A otehuľkovaná bude zo zoznamu nemilosrdne vyčiarknutá 😀 Ale zapíšeme ju do zoznamu úspešne nakazených 😵

sabaka
2. jún 2012

@tatiana77 dakujem moja. ano, musi sa to rozhybat konecne. ja tebe zelam, aby si nabuduce k doktorovi sla uz rovno na konzultaciu ohladom rastucej fazulky 🙂

tatiana77
2. jún 2012

@sabaka no nechcem nikoho natahovat.....ak mi budu meskat do pondelka,tak si spravim test v utorok rano, pretoze ma nebavia tie biele testy, tak si oddalujem...ale predpokladam, ze dovtedy bude menzes.....no uvidime.....uz mam pocit, ze dostanem...idem na WC a nic....

ataner81
2. jún 2012

@sabaka presne tak. Nechápem načo mi tie cigarety boli dobré. Už som za tie prachy mohla mať minimálne luxusné auto a nezničené pľúca. Škoda, že ma to osvietilo až v 30tke 😠 .
Inak baby už ako som písala, my snažilky tu pekne stojíme v rade na bábo a keď niektorá z nás otehotnie, rad sa posúva a mi sa dostávame k cieľu. 😀 Len neviem kto je na rade teraz.
@sabaka to môžeš ísť na vyšetrenie k hocijakému doktorovi bez toho aby si si u neho zakladala kartu?To len tak zaklopeš na dvere, že chceš vyšetrenie?Mne doktorka ešte nikdy nič nerobila. A vy už máte za sebou hormonálny profil, folikulometriu a neviem čo ešte. Aké ďalšie vyšetrenia si dávaš robiť?

tatiana77
2. jún 2012

@sabaka ty si nepolepsitelna.....ale dakujem......

sabaka
2. jún 2012

@tatiana77 "ty si nepolepsitelna" je aj aj oblubeny vyrok mojho muza! tusim, ze prave to mu na mne okrem ineho imponuje 🙂

tatiana77
2. jún 2012

@sabaka jeej to je zlate.......tak ho pozdravujem 🙂

sanchez81
2. jún 2012

jaj kočky, vy sa testíkujete a ja čakám mrchu od 4. Píšem od, lebo mám tiež cyklus raz 35 dňový a potom 28...No ale na tataridu sa nechytám 🙂

sabaka
2. jún 2012

@ataner81 no, vies - my sa snazime uz pomaly 3 roky. dva krat vynutena pauza - ten prvy krat to bola operacia v lete 2010 a ten druhy krat zamlknuty potrat vo februari t.r. Vysetreni uz mam dost: od hormonalneho profilu po stitnu zlazu a hematologiu v podstate vsetko. jedine co mi chyba je imunologia. ocividne je vsetko v poriadku a napriek tomu som vo februari potratila v 3 mesiaci. Pricina sa nezistila - na 90 % bol na vine zapal mocovych ciest hned na zaciatku tehu, takze smola ako vysita. no a teraz sa snazime dalej a chcem verit, ze to coskoro klapne. 🙂
Nezijem na Sk a od vsetkych vysetreni mam originaly odlozene - v Rakusku ich pacient na poziadanie dostava tiez do ruky - takze si mozem na konzultaciu zajst ku komu chcem, nic mi v tom nebrani. Aj tu je to totiz podobne ako na SK: su lekari cez poistovne (je tazke najst takeho, ktory ma na pacienta naozaj cas a hlada priciny) a sukromni lekari, ktori sa platia (ti si na teba samozrejme najdu viac casu, ak patricne zacvakas). a druha mienka podla mna nemoze uskodit. 🙂

sabaka
2. jún 2012

@basikes zdravim, ako? co nove? pridavas sa do nasej "postupky" ? @sanchez81 uz pracuje na zozname! 😉

sanchez81
2. jún 2012

ano, ano! čakám koho môžem zapísať do poradovníka, hláste sa 😀

ataner81
2. jún 2012

@sabaka ty máš toho teda už veľa za sebou. roky sú dlhá doba ak neviem na čom si. U mňa je to zatiaľ v pohode aj keď už začínam byť nervózna. Hlavne preto, že zo všetkých strán počúvam ako sa o kamošky, či o vás koníkové kočky doktorka zaujíma. Čo všetko vám urobila ale chystá urobiť a ja mám za sebou akurát 1krát do roka roztiahnutie nôh, ktoré trvá 1minútu a končí vetou:"môžte ísť, všetko v poriadku" 😠 . Aj preto som zmenila doktorku a odložila intenzívne snaženie na september. Uvidíme aký prístup bude mať ona

ataner81
2. jún 2012

@sanchcez81 hlásim sa. Pridel mi poradové číslo 😉

basikes
2. jún 2012

Bozinku babyyy, ja sa po 3 dnoch sem kuknem a tu hotovy romaaan 🙂) ja sa z tej tataridky tak tesim, rychlo by sme mohli vsetky opakovat a urobit si tehulkovsku skupinku ;)

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 dúfam, že u novej dr. dopadneš lepšie a budeš mať pocit, že sa o teba zaujíma a stará. Držím palce 😉

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 ok, tak si prvá v poradí, ženyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hláste sa! 🙂

sanchez81
2. jún 2012

myslím, že aj
@sabaka nebude protestovať 😉

basikes
2. jún 2012

@sabaka ahooj, jasne ze chcem do zoznamu ;). Ja momentalne vobec neviem na com som. Som 21dc a ovu asi este nebola, najprv vyzerala, ze bola pekne 15dc a potom mi zase kleli 3 dni po sebe teploty, dnes ale zase vyssiatak neviem. Bojim, ze to bude nejaky hnusny bezovulacny mesiac a my mame zase neuspesny mesiac za sebou :(

sabaka
2. jún 2012

@sanchez81 aj ja sa poslusne hlasim!