icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
2. jún 2012

@sanchez81 šikulka. Kto testíkuje v pondelok?

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 ja ešte nie, budem čakať, lebo neviem aký dlhý cyklus ma čaká. Dátum som dala na 28 DC, ale je možné, že to bude viac...

basikes
2. jún 2012

@ataner81 akurat som sa chcela spytat, ze koho dalsieho treba hecovat k testovaniu a predovedat vysledok :D. Kde mas tu gulu??

sanchez81
2. jún 2012

@basikes vidíš, veď aj ja som sa chcela spýtať, že ako to @ataner81 vidí, či sa mi oplatí vôbec testovať 🙂

basikes
2. jún 2012

@sanchez81 jasne, ze sa oplati, pre nas ostatne minimalne :D prve 3 zo zoznamu povinne v pondelok, nie?

ataner81
2. jún 2012

No len si robte srandu babuľky moje.Mne by sa zišlo aby mi MS prišla o deň dva skôr a aj ten ďalší cyklus aby som nemala krámy cez dovolenku

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 ja ti môžem predpovedať, že sa ti to splní, ale za výsledok neručím 😀

ataner81
2. jún 2012

@sanchez ja si zase myslím, že mi to bude 1-2dni meškať aby som to mala presne uprostred

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 možno sa ti pošťastí, keď si už našla toľko štvorlístkov 😉

kapokapo
2. jún 2012

@sanchez81 a ja som kde ? 😀 nestiham citat 😀 prosim na poslednu priecku 12.6-13.06

mabika
2. jún 2012

@sanchez81 no moja, mna mozes fuknut na samy koniec. S mojimi maxicyklami cakam tak 30.6....

maryennn1
2. jún 2012

@tatarida je to taaaaam, no ja som ti to hovorila, veľmi preveľmi gratulujem, pevne držím pršteky, aby všetko dopadlo na jednotku a aby si začiatkom budúceho roka držala v náručí svoj uzlíček 😀 ...no a dúfam, že sa k tebe postupne všetky pridáme, mala by si nás všetky popľuť tehu bacilmi 😀 😀 😀

sanchez81
2. jún 2012

@kapokapo
@mabika ok dievčatá, pridávam vás 😉

sanchez81
2. jún 2012

@leonetka 1.6.
@tatiana77 1.6.
@sabaka 2.6.-3.6.
@sanchez81 4.6.
@basikes 9.6.-10.6.
@ataner81 11.6.
@kapokapo 12.6-13.6
@mabika 30.6.

tatiana77
2. jún 2012

@sanchez81 fiha, to uz je iny zoznam...🙂))

sabaka
2. jún 2012

@sanchez81 @tatiana77 jej, sa nam to tu pekne rozrasta! baby, ja mam zajtra rano beh na 5 km, tak mi drzte palce! ta hnusoba mrcha sa urcite dovali zajtra rano pri mojom stasti 😝

basikes
2. jún 2012

@sabaka jeej, to preteky?? Aj ja chodim behavat, ale len tak rekreacne s muzikom, joj ale uz viac ako tyzden som nebola, zajtra musim rano vybehnut, budem tvoja telepaticka podpora. A drzim prsty, nech si v cieli na seba hrda avspokojna 🙂

sabaka
3. jún 2012

dievcata, hlasim 1dc. 🙄 ale nevadi, presuvam sa na koniec poradovnika @sanchez81 a od vas cakam - prosim pekne - lepsie spravy! 😉
jasne, ze kramy dosli v tu najvhodnejsiu dobu - dnes mam beh o 9:00 a fajne krce uz od 6:00 - ked stastie, tak poriadne!
@basikes hej, sem-tam behavam ale dnes to bude o drzku s ms 😝 ).25 start. no nevadi, aj tak sa tesim! 😀 😀 😀 zelam vam krasny den!

ataner81
3. jún 2012

Dobré ránko dievčence moje.@sabaka to poznám. Keď MS čakáš a chceš aby prišla, tak si hnusoba mešká a keď chceš aby ešte jeden deň vydržala, tak dôjde a ešte aj v plnej sile. Ja ju čakám 11.6 a to mám mať 24ku v práci, čo pri týchto deťoch je hotová pohroma 😖. Budem sa zvíjať v kŕčoch na gauči a decká nám zatiaľ rozoberú dom 😠

sabaka
3. jún 2012

@basikes myslela som 9:25 start 🙂

maryennn1
3. jún 2012

@sabaka ach jaj tak nech rýchlo skončí a ide sa na to odznova 🙂 @ataner81 baby ja viem úplne presne o čom hovoríte a čo je to dostať mrchu v tedy keď sa hodí najmenej, moja je dokonca taká potvora, že celý život mi chodí koncom mesiaca, ale presne vtedy keď sa idem vydávať (a má to byť môj najkrajší a deň, ktorý si každá žena chce poriadne užiť) sa mi kľudne posunula z 25. na 13.- teho (ja som sa vydávala 14.- teho) no pochopíte to? Tak som si svadbovala s mrchou a bez svadobnej noci 😠 (a nechcite si ma predstaviť s tými obrovskými šatami na WC, nič som nevidela, išla som len po hmate 😀 ) a to isté na dovolenke, keď som išla prvý krát k moru. Tak ja sa teším ako blázon a ona si v pohodičke dorazí roovno v lietadle, ešte ako na truc 😠

ataner81
3. jún 2012

@maryenn1 presne!Akoby mala nejaký senzor a vedela,že presne teraz je tá najnevhodnejšia chvíľa.Ja som mala teraz posledné 2-3roky krásny 27-28max.29dňový cyklus, tak som si vyrátala, že na dovolenku mi krámy akurát skončia alebo prinajhoršom poletím ešte s tampónom ale bude to môj posledný deň. Lenže tá hnusoba hnusná mi to zariadila inak. Minulý mesiac ako na potvoru mi meškala 4dni ak som rátala 29dňový cyklus. Takže dorazí v plnej sile na pláži v 35stupňových horúčavách 😠

tatarida
3. jún 2012

@leonetka no pockaj, iba tentokrat to schytalo auto!!! pred tym priamo manzel a ja!!!!

maryennn1
3. jún 2012

@ataner81 no fasa, snviňucha jedna keď človek chce, aby prišla čím skôr, kľudne si aj bude meškať a keď ju nečakáš alebo aspoň tajne dúfaš, že by sa mohla opozdiť, ona si na just dorazí 😖 Vďaka Bohu za tampóny 😀

tatarida
3. jún 2012

@sanchez81 NEVADIIIIIIIIII!!!!!!!! 😀

ataner81
3. jún 2012

Tataride od 1.6.2012 už nebude nikdy nič vadiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
3. jún 2012

@maryennn1 Len neviem, či existujú aj nejaké tampóny na kúpanie. Ja som totiž ako kačka. V mori sa čvachtám kým nemám modré pery a aj to ma ťahá z neho polovička 😀 . Musí to vyzerať riadne komicky keď nabehne húf matiek do mora, ťahá svoje revajúce deti von na pláž a medzi nimi je moja polovička, ktorá ťahá mňa. Ja síce nerevem ale som riadne nafučaná 😀 😀

maryennn1
3. jún 2012

@ataner81 existujú, predávajú ich v lekárni, tak sa skús popýtať. No to teda musí vyzerať komicky, ja som taká istá s tým kúpaním, ale mm je horší, on si stavia hrady z piesku, jak malé decko a ja musím potom všetky stavby dlho predlho obdivovať a chváliť 😀 ale no fakt sú premakané aha... tak ja musím ťahať z pláže jeho 😀 😀 😀

ataner81
3. jún 2012

@maryennn1 jéééj tie sú suprové. Tak sa zabávam keď ma polovička z toho mora dostane.Ale ja som mazaná a nenápadne sa pridám k nejakým deťom.Potom tie hrady staviam s nimi a nevyzerá to až tak divne. Ešte ich aj zdobím mušlami a potom sa z nich strašne vytešujem. Drahý to väčšinou nezvláda a odíde do baru,z tadiaľ ma pozoruje a tvári sa, že k nemu tá šialená ženská nepatrí 😀 😀 😀

maryennn1
3. jún 2012

@ataner81 no môj mm s tými deťmi väčšinou súťaží 😀 kto bude mať väčší a krajší hrad 😀 až keď vyhrá, až potom sa pridá k deťom 😀 😀 😀