Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
No len si robte srandu babuľky moje.Mne by sa zišlo aby mi MS prišla o deň dva skôr a aj ten ďalší cyklus aby som nemala krámy cez dovolenku
@tatarida je to taaaaam, no ja som ti to hovorila, veľmi preveľmi gratulujem, pevne držím pršteky, aby všetko dopadlo na jednotku a aby si začiatkom budúceho roka držala v náručí svoj uzlíček 😀 ...no a dúfam, že sa k tebe postupne všetky pridáme, mala by si nás všetky popľuť tehu bacilmi 😀 😀 😀
dievcata, hlasim 1dc. 🙄 ale nevadi, presuvam sa na koniec poradovnika @sanchez81 a od vas cakam - prosim pekne - lepsie spravy! 😉
jasne, ze kramy dosli v tu najvhodnejsiu dobu - dnes mam beh o 9:00 a fajne krce uz od 6:00 - ked stastie, tak poriadne!
@basikes hej, sem-tam behavam ale dnes to bude o drzku s ms 😝 ).25 start. no nevadi, aj tak sa tesim! 😀 😀 😀 zelam vam krasny den!
Dobré ránko dievčence moje.@sabaka to poznám. Keď MS čakáš a chceš aby prišla, tak si hnusoba mešká a keď chceš aby ešte jeden deň vydržala, tak dôjde a ešte aj v plnej sile. Ja ju čakám 11.6 a to mám mať 24ku v práci, čo pri týchto deťoch je hotová pohroma 😖. Budem sa zvíjať v kŕčoch na gauči a decká nám zatiaľ rozoberú dom 😠
@sabaka ach jaj tak nech rýchlo skončí a ide sa na to odznova 🙂 @ataner81 baby ja viem úplne presne o čom hovoríte a čo je to dostať mrchu v tedy keď sa hodí najmenej, moja je dokonca taká potvora, že celý život mi chodí koncom mesiaca, ale presne vtedy keď sa idem vydávať (a má to byť môj najkrajší a deň, ktorý si každá žena chce poriadne užiť) sa mi kľudne posunula z 25. na 13.- teho (ja som sa vydávala 14.- teho) no pochopíte to? Tak som si svadbovala s mrchou a bez svadobnej noci 😠 (a nechcite si ma predstaviť s tými obrovskými šatami na WC, nič som nevidela, išla som len po hmate 😀 ) a to isté na dovolenke, keď som išla prvý krát k moru. Tak ja sa teším ako blázon a ona si v pohodičke dorazí roovno v lietadle, ešte ako na truc 😠
@maryenn1 presne!Akoby mala nejaký senzor a vedela,že presne teraz je tá najnevhodnejšia chvíľa.Ja som mala teraz posledné 2-3roky krásny 27-28max.29dňový cyklus, tak som si vyrátala, že na dovolenku mi krámy akurát skončia alebo prinajhoršom poletím ešte s tampónom ale bude to môj posledný deň. Lenže tá hnusoba hnusná mi to zariadila inak. Minulý mesiac ako na potvoru mi meškala 4dni ak som rátala 29dňový cyklus. Takže dorazí v plnej sile na pláži v 35stupňových horúčavách 😠
Tataride od 1.6.2012 už nebude nikdy nič vadiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@maryennn1 Len neviem, či existujú aj nejaké tampóny na kúpanie. Ja som totiž ako kačka. V mori sa čvachtám kým nemám modré pery a aj to ma ťahá z neho polovička 😀 . Musí to vyzerať riadne komicky keď nabehne húf matiek do mora, ťahá svoje revajúce deti von na pláž a medzi nimi je moja polovička, ktorá ťahá mňa. Ja síce nerevem ale som riadne nafučaná 😀 😀
@ataner81 existujú, predávajú ich v lekárni, tak sa skús popýtať. No to teda musí vyzerať komicky, ja som taká istá s tým kúpaním, ale mm je horší, on si stavia hrady z piesku, jak malé decko a ja musím potom všetky stavby dlho predlho obdivovať a chváliť 😀 ale no fakt sú premakané aha... tak ja musím ťahať z pláže jeho 😀 😀 😀
@maryennn1 jéééj tie sú suprové. Tak sa zabávam keď ma polovička z toho mora dostane.Ale ja som mazaná a nenápadne sa pridám k nejakým deťom.Potom tie hrady staviam s nimi a nevyzerá to až tak divne. Ešte ich aj zdobím mušlami a potom sa z nich strašne vytešujem. Drahý to väčšinou nezvláda a odíde do baru,z tadiaľ ma pozoruje a tvári sa, že k nemu tá šialená ženská nepatrí 😀 😀 😀

@sanchez81 šikulka. Kto testíkuje v pondelok?