Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tatiana77 no ja som test robila za 20dpo, ja som sa podla meskania nemohla orientovat bo mne chodila mrcha jak vietor fukal...... bolievalo ma brucho a prsia.....ale to som skor mrche pripisovala, krize len 1-2 krat no a posledny tyzden som obcas o pol 3 rano musela ist papat 🙂 to pokracuje..... naordinovala som si naspat duphaston, takze brucho uz skoro vobec neboli ale zacinam byt fest unavena...... polovicu vikendu som prespala.... inak nic vazne takze tiez to na tehu nevyzeralo a ani nevyzera viac-menej zatial, teda okrem tych // 🙂
k doktorovi asi az v piatok, bo mm ide na sluzobku tak ho pockam a pojdeme spolu, ved hadam nieje co zmeskat 🙂 a to bude uz koniec 6 tyzdna podla poslednej MS tak snad nieco aj uvidime 🙂 drzim silno palce!!!!!!!
@ataner81 vies co moja rychlo ty vymen doktora! fakt je to strata casu ked niekto nema zaujem riesit tvoje potreby!
ja som takto isla k dr pred rokom ze mam strasne nepravdelny cyklus, niekedy ani nemam a ze to chcem riesit a ta pi.. mi zapotila ze to nieje samo o sebe problem, ze to ma kopa zien a budeme to riesit ked nebudem vediet otehotniet...to co je za pristup???? som mala vtedy 27r. nie 17 ze by sa to mozno este samo nejak napravilo....... tak som zmenila dr, ten ma hned poslal na hormonalny profil (potom som sa tam sice pol roka neukazala lebo som riesila svadbu a nemala som cas) ale ked som tam prisla po pol roku s hormonalnym profilom na 1 dal mi aj tak hned tabletky a vysledok je tu! takze mojarada je jednoznacne nevahat! ak niekto nema zaujem riesit nase problemy tak treba ist inam.....
@leonetka tyk ty si mala taky velky folik aten tlk ti povedal ze mas prist o 2 dni????? to co je za magora???? ved praska pri cca 21-23 mm ja som mala v den folikulometrie 16 mm a povedal mi ze za tri dni bude ovu (nesla som na kontrolu bo to bola sobota ale evidentne mal pravdu) aj ovu test to potvrdil..to je fakt premrhany cyklus.... ☹
tak dievcence poctivo som vas docitala!!!! od 7 mi to trvalo doteraz ale uz som trochu v obraze 🙂 a dost mi ta vasa tabulka pomohla 🙂 sa tesim na dalsiu v poradi a kludne sa nechajte osr.t od nejakeho vtaka, stoji to za to 😀
@tatarida ahoj tehulka 🙂 baby tolko pisali, ze aj ja som mierne mimo, som tu chodila len tak nakuknut, nestihala som vsetko citat a uz vobec nie regaovat 😀 a s tymi hovienkami, my sme nasli vcera uuplne obsrate auto 😀 ale to bolo asi preto, ze som ho odparkovala pod strom, ale nie naschval 😀
@tatarida dakujem pekne, ale men sa znizili BT o 0,20stupna, takze ocakavam menzes dnes....aj ma vsetko boli, takze coskoro napisem 1DC....velmi Ti drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku, ale vsak bude....inak unava, spanok, hlad, chute, nechute, prsia..su priznakmi tehotenstva...zaujimave, ze pri Sonicke som nepotreboaval nejako az tak spanok, unava bola, chute, nechute...ale az taka unava na spanok, nie...daj vediet, co bolo u doktora..ked mi skonci menzes, tak pojdem aj ja k doktorovi, povedal, ze mi da nieco na stimulizaciu..tak uvidime....nie som najmladsia a pol roka je pol roka......
Dobré ránko babulky moje. Dnes som si chcela trošku dlhšie pospať lebo som pred nočnou ale naši skvelí susedia začali vŕtať už o 8mej, takže mi to nejako nevyšlo. Aspoň mám nakúpené,navarené,popratané a teraz sa už môžem naplno venovať vám. 😉
@kapokapo tak nejako sa hovorí, že za chlapom a autobusom sa nebeží lebo príde ďalší 😉
@tatarida už som gyndoša zmenila. Teraz je to môj 3.Ja mám totiž na tých doktorov smolu. Pri tom prvom som mala neustále sa opakujúcu mykózu. Dával mi na to všelijaké gély, výplachy a čípky. Podotýkam, že predtým mi žiaden výter neurobil len sa do nej pozrej. Po roku non stop nosenia vložiek a cítenia sa ako pocikaná som vymenila gyndoša prvý krát. Druhá gynekologička mi spravila ster, určila že je to mykóza, presný druh, dala mi antibiotika, gel, nariadila sexuálny kľud 😖 a ja som bola po 2mesačnej kúre zdravá. Keďže som potom nemala problém, chodila som tam 2x do roka. Raz na kontrolu a druhý krát na ultrazvuk. Obe vyšetrenia prebehli do 2minút s tým, že na záver vyšetrenia som sa musela pýtať ja a odpoveď bola-dobre.Tak som sa zase nasrala a mám novú gyndošku, ktorú som ešte nevidela ale hádam tá mi už pozornosť venovať bude
@mirka80802
Ahoj,bola si u lekára ?
@tatarida ja som za chlapmi behala iba pri naháňačkách a za autobusom bežim pernamentne. Nech robím, čo robím, vždy sa nejako doma zamotám a potom nestíham. 😀 Mne bus do práce chodí raz za hodinu, takže ak by som ho zmeškala, kolegyňa by nebola nadšená 😀
Ja by som tento cyklus prijala aby mi mrcha prišla v piatok. Oficiálny termín príchodu je 11.6. v pondelok, no mohla by prísť buď tento piatok, teda o 3dni skôr alebo na ten ďalší, teda 4dni meškať. Nie na 100 ale na 1000 000% nie som tehotná, tak chcem mrchu posunúť na začiatok alebo na koniec dovolenky. Lenže tá sviňucha mi takú radosť asi neurobí 😠
@palencarova
ahoj bola som všetko je ok v brušku nič takže zase čakať na mrchu ktorá má dojsť 8.6. pri mojom cykle + 10 dní. 🙄 A ty ako niečo nové? ☹
Caute kocky, jako sa mavate? Ja som rozbita, bo sme boli na svadbe v sobotu. Som to tam pekne prehanala s vinkom 😀 , zabava bola superna 😀 😀 😀 😀 Sme sa vytancili. Na svadbe kopa malych bebe a aj bruskate babulky, vypocula som si asi 347 otazok, kedy budem tehotna ja 😠 😠 😠 Ale zistila som, ze mi to uz vobec nevadi, uz zacinam byt proti tym otazkam imunna, co je velky pokrok u mna... 😀
Inak som momentalne 6DC a je mi dobre 😉
@mirka80802
zatiaľ nič nové,...plodíme plodíme.Len môj drahý chodí na týždňovky,tak že na to máme iba víkend.Ale,povedali sme si,že si budeme poriadne vychutnávať sex a nebudeme riešiť nič okolo toho a ak sa tam niečo uchytí,tak sa budeme tešiť.Keď to má prísť,tak to príde 😀
@tatarida to máš teda poriadne ďaleko. Ja to mám síce relatívne blízko(10minút jedným autobusom, pol hodiny druhým a 15minút pešo)ale tie spoje sú katastrofálne. To by som sa dostala skôr do susedného mesta ako na okrajovú časť toho môjho. 😠 Som veľmi zvedavá ako sa tento mesiac uráči tej mojej mrche prísť 😠
@palencarova
😀 mňa trošku tlačí DNP ktoré som si uzavrela v januáry
@horseshoe caves, aj ostatne baby 🙂 ja som to zase trosku prehnala vo stvrtok vecer s hruskou 😉 sme boli na vylete a do pol 4 rana pri ohni 🙂 na druhy den mi bolo mierne blbo 😖, nepreslo to ani do soboty a od vcera to plynulo preslo asi do nejakej choroby ci co, lebo to uz nebude z alkoholu, citim zacinajucu nadchu a anginu, takze sa tesim 😝 ale v pohodeee. inak som 24dc pravdepodobne este nie po ovu, ale sex nebol uz asi 6dni, lebo som sa rozhodla mierne trucovat a to tak, ze nebudem iniciativna ja a potom to muzikovi pekne zraacem, asi uz dnes vecer, ze ci si mysli, ze takto sa robia deti, ze tyzden ziadny sex!!!
aaale vcera sme boli na navsteve pri tyzdnovom babatku, tak sme boli trosku namakko, zlatulinky bol. aa vcera sme videli asi 5 bocianov 😉
Koľkko platíš? Ako to vlastne funguje?Ako dlho to musíš platiť a koľko potom dostaneš? 😒
@basikes avoooj. haha 😀 tak aj ty si vystrajala 😀 mno dufam ti ta chorobka chytro prejde 😉 no to moj je schopny nesexovat aj 2 tyzdne, lebo je furt unaveny a ja som uz rezignovala 🤐 no ale teraz jak sme boli na tej svadbe a sme sa pripili, tak to mal sexik ine rozmery 😀 😀 😀 my asi aj to bebe splodime opiti, lebo inak to nevidim 😀 😀 😀 😀
@basikes milujem posedenia pri ohni s gitarou, spevom, dobrým jedlom a hruštičkou 😀 . A s tým robením bábetiek ti budem trošku oponovať. Môj otec prišiel zo služobky za mamkou na 3dni-24,25,26.12 a vznikla som z toho ja. 😀(som vianočné dieťa 😀) Tak isto to mala babka s mojou mamkou. Preto nechápem prečo mne sa to pri pravidelnom sexíku a sledovaní ovu už tak dlho nedarí. Život nie je fér. ☹
@horseshoe u nas je problem v tom, ze manzel skor odkvecne do postele a potom je uz neprebratelny 😀 aj teraz, naalada by bola, ale on uz o 1ej siel spat a ja s kamaratom pri ohniku do rana. ale dnes rano pri odchode do prace som nanho uz hodila taky velmi zlostny pohlad a sa mi zda, ze pochopil, uvidime vecer 😉
@ataner81 presne tymi slovami sa snazim, ked sa snazim, ze mam urcite manzelske prava a ze mi ich nesmie odopierat, ale ona sa len rehoce, vobec ma nebere vazne. akoze ked vystihnem cas ked este ako tak vnima vecer, tak ok, viem ho spracovat, ale preco nemoze on byt iniciator castejsie? on tak asi raz za tyzden a to by mu stacilo!! 😠
@horseshoe no teraz som sa pobavila 😀 ja som bola na svadbe v den ovu 12.5. a to ku mne prisla jedna pani ze gratuluje k babatku...ja kukam jak puk, ze no neviem o tom ze by som bola tehotna, jedine ak sa prave dnes podarilo ale ze dakujem 🙂 zenichova mama roztrubovala ze my sme mali svadbu nedavno a uz cakame babatko......neviem kde to nabrala ale tak v podstate mala pravdu len sme to netusili 😀 inak o mne uz na nasej svadbe isli chyry ze som v 2-3 mesiaci .......
@horseshoe kamarát vedie štatistiku, pri ktorej sleduje pohlavie detí. A prišiel na to, že keď sú parteri opití a plodia, splodia chlapca. Zdalo sa, že on bude výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo. Po našej svadbe na ktorej bol dotyčný kamarát aj s manželkou, splodili bábo a 8 mesiacov sme sa im smiali, že jeho štatistika je naprd, lebo dr. na sone tvrdili, že to bude dievča. Teraz je jeho manželka v 9 mesiaci a na príjme v pôrodnici jej na sone povedali, že je to chlapec. Skoro obaja odpadli. Takže, keď túžite mať chlapca, dať si za gambáčik a hor sa na to 😀 😀 😀

@kapokapo aj ja som mala v roku 2010 MA......vsak si urobim v utorok rano, ak nepride.....moj drahy hovori, ze nech si ho spravim az o tyzden....chapes, to ma tak dlho cakat??? 🙂 🙂