Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@basikes ten môj tiež pije maximálne 2x do roka. Nedá si dokonca ani pivo. V rodine som čierna ovca ja 😀
Nám pomôže už iba oddych a kľud. Práca ho vyčerpáva, nevládze, je unavený, takže ten sexík po tom nie je bohvie čo. Iné to je cez víkend ale to zase robím ja. Až mi je niekedy do plaču 😢 Jeden mesiac je to super a užívame si pomaly každý deň a potom príde mesiac, keď na sex ani nepomyslí a ja musím robiť zázraky aby aspoň nejaký bol 😖
@ataner81 u nas to tak kolise v ramci tyzdnov, jeden tyzden 5krat, dalsi raz, ale tak verim, ze ked babo ma prist tak si cesticku samo najde a nebudem sa ja tu salit a skakat po nom ked nema chut 😒 lebo inak som spokojna s frekvenciou, podla mna to len tie moje materinske pudy su nervozne 😀
@basikes tiež si myslím, že sme nervózne len kvôli bábu. Predtým mi to tak nevadilo. Chápala som, že je unavený. Teraz keď mám ovu, tak to proste nechápem. Mám ovuláciu, musí byť sex a na jeho pocity nedbám. Preto som si dala teraz pauzu. Netestujem, neriešim a je to 100krát lepšie. Tento cyklus neboli žiadne hádky, žiadne tlaky, proste sme si užívali keď sme mali obaja chuť a tak je to správne
no baby musim Vas sklamat, zacinam spinit....takze do vecera mam menzes...nevadi, niekedy nabuce.... ☹
@sanchez81 ano daj ma na koniec s datumom 03.07 - 04.07.....uz sa mi rozbehla....fnuuk...co uz....musime verit, ze to nabuduce vyjde..... ☹.....a pozrite moj graf....aj minuly cyklus sa stale drzali hore a potom klesla a uz som dostala...a nemusim ani kupovat testy, ked mi klesne viem, ze dostanem menzes....
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/tatiana77/gr...
@tatarida @tatiana77 ked si na tu nestastnu folikulometriu spomeniem, tak sa mi este teraz dviha tlak. 😠 a to mam doktora akoze "kapacitu". az neskor som si zistila, ze vlastne folik praska ked ma okolo 21-22 mm. ja ze treba cakat na vacsi rozmer. 😕 no co uz, spat to nevratim, takze sa sustredim na tento cyklus. 😉
@sanchez81 no baby, to som necakala, ze budem tak rychlo po rebricku stupat, ved som bola posledna, robte zo sebou nieco, no nie?!?! S mojimi cyklami budem testovat najskor takeho 6.7., ako sa poznam, ak teda bude vobec co testovat. Inak je to normalne, ze mi mrcha teraz trva 7 dni??? Najprv 41 dni cyklus a teraz 7 dni vkuse stale mrcha, to nie je normalne. Ale uz som objednana doktorke, tak uvidim, ze co...
@tatarida no ta unava, to je mi povedome, si pamatam, ze som druhy/treti mesiac v podstate prespala, som sa zobudila a uz sa mi zas chcelo spat...
inak kočky, dnes tu nejako málo kvakoceme 🙂
Baby ja sa dnes lucim s mrchou. poradte ako ju co najlepsie poslat kadelahsie- aby to uz konecne pochopila 😉 😀 😀 😀
@mabika heh, no ja tiez budem testovat az niekedy 10.7. ak vobec 😅 Ja sice nemavam taky dlhy cyklus, ale zvykne sa mi posuvat o 1-2dni, vynimocne viac. Ale neriesim, citim sa super, vikendovy alkoholovy reset hlavy mi vydatne pomohol 😀 lebo ma uz chytala depresia z toho neuspesneho snazilkovania, ale sa mi to podarilo zahnat 🙂
A co sa tyka tej unavy, tak ja by som tiez furt pospavala a to ani nie som tehotna 😀 Aj dnes poobede som si musela na 1hodku schrupnut 😵

@tatiana77 😀 ja by som tiez nevydrzala 🙂