Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@basikes no veď toto. Ja som si robila testy hneď, ale kašlem už na to teraz. Beriem to trošku s rezervou. Dokina mi vravela, že sa treba presviedčať, prečo ešte nechcem bábo. Lebo.....napr. tak ako ataner81 - chcem si ešte užiť dovolenku, a ja som povedala,, že chcem rodiť buď na jar, alebo v lete. Teraz by to vychádzalo na február,. tak mi úplne bude vyhovovať, keď tehotná nebudem. Dobré čo? 😀 Psychika s nami máva-beštia jedna 😀
@veonka ahoj, ja som mala kombinaciu clost a duph a asi to nebude celkom pravda ze blokuje ovu, lebo ja som ho brala uz den pred ovu a kedze su // tak ovu evidentne prebehla a teda maxi uspesne 🙂 ja osobne som rada ze mi dal rovno obidva lieky a netrenoval ma len s tym duphastonom zbytocne x mesiacov 🙂 tak drzim palce!!!
ale vas tu je pipiny moje 🙂 nevesajte hlavicky, ja som bola v tejto skupine od zaciatku a tiez som si musela pockat kym sa nakazim tym // virusom!!!! dobre ze ste spravili tu postupku aspon vieme kto je teoreticky na rade, este by mozno bodla taka tabulka ze kto sa kedy pridal do tejto skupiny, aby bol prehlad aj v nakazenosti 😀
@basikes preeeesne 🙂 ja som chcela júlové, také letné. Z júna mám troška obavy-to je znamenie blíženci a pre mňa je to komplikované znamenie. I keď aj bráško je blíženec a s tým s i rozumiem super 🙂 Ale mm je ráčik a ja lev, tak aby sme si to nejak podelili. A mamča je baran (marec)a s tými si tiež rozumiem 😉
@sanchez81 preesne, ja tiez som tak za polku juna, tiez moc nemusim blizencov a najradsej by som raka, leva, ja s mm sme levy a mamca je rak. a teraz keby bolo, je februar-ryby a to moja segra a veelmi komplikovana povaha. ale jasne, ze to len tak teoreticky tu s vami spekulujem, v podstate mi je jedno, aj tak bude nase babatko najlepsie, najkrajsie a najuzasnejsie na svete, aj keby je hocake znamenie 😉
tak ak pribudne este jedna zakladam skupinu s nazvom: uspesne snazilky zo skupiny kto sa snazim o babo od marca 2012! trochu dlhy nazov ale neva 😀
inak baby vy ste riadne vyberavé keď tak pozerán 🙄 😀 ja by som kľudne brala babatko aj vodnára ako som ja, ale to už by som musela mať zamiesené, ryby to je otec, no nič moc, ale keby sa podarilo budem rada aj za rybu, mama je rak- no to nemusím, sestra váhy- tiež nič moc, a druhá sestra panna- super, brácho je býk, a najviac by mi sedelo a čo som aj vždy veľmi snívala že budem mať bábo strelec v decembri ako je moja láska 😵, super povaha a naviac ešte aj pod stromček, no čo viac chcieť, ale teraz vyhlasujem, že strelec bude až to druhé v poradí, lebo na prvého mrňousa už toľko čakať nemienim 😀 😀 😀 😀
heh, ako tak citam, vobec nie ste narocne vyberat podla znamenia 😀 nuz tak tento cyklus by to bola ryba (no trebars, moj bracho je), potom baran (skvele, to som ja 😀 ) potom na byka si dame asi prestavku. a potom mi je to jedno. este taky levik by nebol na zahodenie 😉
Ahoj baby tak som sa testla a nepotesil ma testik asi bol vadny ako aj ten predtym lebo neukazuje 2. ciarku :-/ ..
@tatarida dík, aj ja tebe držím palčeky nech je všetko o.k.
keby si chvíľu počkala mala by si doma baraniu farmu 🙂, ale tak podľa mňa 😀 je vodnár úúúúúúúúúúúplne v pohode 😀 a ako vodnárke mi môžeš dôverovať 😀
ja cem strelca ale do decembra hrozne ďaleko tak asi budeme mať tiež niečo iné 😕 možno toho barana 😀
no kto chce baranov chystajte pomaly orgie 😀

@sanchez81 ale aspon mame vzruso, to musi byt ina nuda, ked niekto ma presne na den stale ms 😀
ja som aj preto zacal merat teplotu, lebo keby som nemerala, tak asi automaticky od 28dc by som robila testy jak blazen, aj ked sme sa nesnazili :D, takto viem, ze sa len ovu posunula a neni dovod na paniku/radost