icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
5. jún 2012

Ahojte bambulky moje krásne. Včera sa mi nepodarilo v nočnej prísť lebo net pri tej búrke vypadol ale už som tu. Ráno sme mali poradu a veľmi zle dopadle. Same zlé správy, tak sme boli s kolegyňkou také nasraté, že sme o 10tej museli skočiť na hrušťičku ako alkoholičky. Inak ja keď mám príšerné bolesti počas mrchy, keď mi ani 6´tabletiek nezaberie, tak si dám víno alebo hrušku a až potom mi kŕče povolia. Dokonca mi to skráti cyklus. Keď som mala sladkých násť, môj cyklus trval od 25 do 40dni a MS bola 10dní-som si pripadala ako slonica na jatkách 😝 . Vekom sa mi ale cyklus upravil na 26-31 a MS mám 3 dni ale je to ako keď otočíš kohútikom. nestačím meniť tampóny. A tie bolesti.......pôrod bude malina 😀 .Babenky ja veľmi na znamenia nie som lebo to moje na mňa vôbec nesedí ale ak si môžem vybrať, veľké bruško v lete nechcem-neznášam horúčavy 😠

ataner81
5. jún 2012

@tatarida vodnár je ťažká povaha. Moja mamka je vodnár, a 2 dobrí kamaráti sú vodnári. veľmi zložité povahy ale ak vieš ako na nich, tak sú to najlepší ľudia akých poznám. Ryby tiež nie sú žiadna výhra a moja láska je ryba(aj keď bývalý bol ryba a bola to katastrofa 😠 )

leonetka
5. jún 2012

@tatarida neboj, vas vodnar bude super, lebo bude mat vlastnosti vas dvoch - baranov 😀 ja zas nejako nerozumiem bykom 😖

kapokapo
5. jún 2012

@veonka no nie su taki 😀

ataner81
5. jún 2012

Babulky aké je podľa vás najlepšie znamenie? Ja som asi divná ale ja si najlepšie rozumiem s konfliktnými typmi a ťažkými povahami. keď som robila na úrade, kolegyne ma posielali riešiť problémi práve s takýmito typmi a s asociálmi a ja som si s nimi úžasne rozumela. 😀

kapokapo
5. jún 2012

baran, vodnar, jelen, ovca 😀 to je jedno baby, len nech mame krasne deticky zdrave 🙂

leonetka
5. jún 2012

@ataner81 najlepsie ani najhorsie znamenie neexistuje, aj ked niekedy ma bavi takto spekulovat. no dakuj bohu, ze si rozumies s konfliktnymi typmi. to ja by som takych pozabijala 😀 ake si znamenie?? 🙂 nedopiseme si do nasho zoznamu v akom znameni sa kto narodil? 😀

rybanocka
5. jún 2012

baby, znamenia nerieste, nech to bude, co to bude, budete svoje deti milovat najviac na svete...ja mam doma barana a stretca (deti) a su super obidvaja.....ale je pravda, ze baran sa vo svete nestrati 😀 😀 😀

ataner81
5. jún 2012

@leonetka ja som panna ale vôbec nezodpovedám profilu. Vždy som chcela robiť s asociálmi-drogovo závislí, odsúdení, alkoholici.........ale robím s deťmi 😀

tatiana77
5. jún 2012

@kapokapo krasne si to napisala.....
@leonetka vsak napisme, ja som kozorozec......
@rybanocka ja mam dcerku baranicu a ta uz sa teraz nestrati...vsetkych da do pozoru, ale odtial potial a je aj samostatna..a to ma asi po mne.....ale je fakt jedno ake je kto znamenie, kazdy si rozumie s tym a ini zase nie....tak to ma byt.....

tatiana77
5. jún 2012

inak sa tesim, lebo mam lepsiu naladu a mam pocit, ze to tento cyklus vyjde, aj ked mam pred sebou este 30 dni...ale v podstate je mi dobre...asi aj preto, ze dnes si zaplatime rezervaciu do Chorvatska - Vodice...ideme v auguste...tessiiiim...a ideme na dva tyzdne..... 🙂

rybanocka
5. jún 2012

barana a blizenca som inak chcela napisat..... 😲 strelec je manzel, ale aj on ujde 😀 😀 😀

ataner81
5. jún 2012

@tatiana77 júj Chorvátsko-nádherná krajina. Uvidíš, hneď po zaplatení dovolenky sa budeš cítiť oveľa lepšie a na bábo na chvíľu zabudneš a môžno to ti k tomu pomôže 😉

leonetka
5. jún 2012

@ataner81 pri Chorvatsku zbystrim sluch lebo aj my planujeme buduci mesiac. len netusime este kam. tak ak mate dobre tipy, sem s nimi 🙂

ataner81
5. jún 2012

@leonetka čo sa týka Chorvátska, tak to ti nepomôžem ale v Bulharsku odporúčam Kiten. malé krásne, lacné mestečko-milujem ho 😉

maryennn1
5. jún 2012

ahojte babule, zablúdim sem len občas, a tak mi prosím podajte rýchlo nejaké správičky, žiadne ďalšie koľajnice na obzore? 😀

ataner81
5. jún 2012

@maryennn1 ahoj moja. Všetky ženské chcú jarné alebo letné bábetká, takže koľajničky odkladajú. Halóóóóó dámy, aj februárové a marcové bábenká sú skvelé. Ale nie, len srandujem a všetko zľahčujem 😀 Viem, že každá z vás chce anjelika a je jej jedno kedy bude narodené

kapokapo
5. jún 2012

PRE MOTIVACIU = pozrite si 1.stranu tejto diskusie, kolko bab je uz tam tehotnych....

maryennn1
5. jún 2012

@ataner81 no veď jar začína v marci, tak šup šup do toho 🙂 ale jasné, že je to jedno, hlavne nech sú zdravučké 😉

ataner81
5. jún 2012

@maryennn1 tak, tak babulky šup sexíkovať a robiť bábetká 😀 Ako sa to ľahko hovorí a ťažko spraví ☹ .Ja som spravená za 3dni a ja sa snažím pol roka a nič ☹

maryennn1
5. jún 2012

@ataner81 neboj ono to vyjde, už len štipka šťastíčka a jeden bocian k tomu 😀

kapokapo
5. jún 2012

@basikes ahoj, ty si druha v zozname predo mnou, tak ako to s tebou vyzera? 😝

ataner81
5. jún 2012

@maryennn1 včera som našla päťlístok, tak snáď sa mi moje prianie už naizaj splní

maryennn1
5. jún 2012

@ataner81 fíha päťlístok, tak to aby to ešte dvojičky neboli 😀

sanchez81
5. jún 2012

@leonetka správne moja, aj ja som lev 😀

sanchez81
5. jún 2012

inak dievčatá, teraz som prišla z práce a hádajte kam mierili moje kroky? k pc. No to čo už je za závislosť? 😀

sanchez81
5. jún 2012
sanchez81
5. jún 2012

@ataner81 tú hruštičku musím vyskúšať! 😀

sanchez81
5. jún 2012

Tak dievčatá-nová tabuľka aj so znameniami 😀

@sanchez81 4.6. lev
@basikes 9.6.-10.6.
@ataner81 11.6. panna
@kapokapo 12.6-13.6
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7.
@mabika 30.6.
@sabaka 30.6.- 1.7.
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec

tatiana77
5. jún 2012

@sanchez81 to je pekne.......ako sa citis? lebo si na rade s dvoma //, tak drzim palce, aby boli......