Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Babulky aké je podľa vás najlepšie znamenie? Ja som asi divná ale ja si najlepšie rozumiem s konfliktnými typmi a ťažkými povahami. keď som robila na úrade, kolegyne ma posielali riešiť problémi práve s takýmito typmi a s asociálmi a ja som si s nimi úžasne rozumela. 😀
baran, vodnar, jelen, ovca 😀 to je jedno baby, len nech mame krasne deticky zdrave 🙂
baby, znamenia nerieste, nech to bude, co to bude, budete svoje deti milovat najviac na svete...ja mam doma barana a stretca (deti) a su super obidvaja.....ale je pravda, ze baran sa vo svete nestrati 😀 😀 😀
@kapokapo krasne si to napisala.....
@leonetka vsak napisme, ja som kozorozec......
@rybanocka ja mam dcerku baranicu a ta uz sa teraz nestrati...vsetkych da do pozoru, ale odtial potial a je aj samostatna..a to ma asi po mne.....ale je fakt jedno ake je kto znamenie, kazdy si rozumie s tym a ini zase nie....tak to ma byt.....
inak sa tesim, lebo mam lepsiu naladu a mam pocit, ze to tento cyklus vyjde, aj ked mam pred sebou este 30 dni...ale v podstate je mi dobre...asi aj preto, ze dnes si zaplatime rezervaciu do Chorvatska - Vodice...ideme v auguste...tessiiiim...a ideme na dva tyzdne..... 🙂
barana a blizenca som inak chcela napisat..... 😲 strelec je manzel, ale aj on ujde 😀 😀 😀
ahojte babule, zablúdim sem len občas, a tak mi prosím podajte rýchlo nejaké správičky, žiadne ďalšie koľajnice na obzore? 😀
PRE MOTIVACIU = pozrite si 1.stranu tejto diskusie, kolko bab je uz tam tehotnych....
inak dievčatá, teraz som prišla z práce a hádajte kam mierili moje kroky? k pc. No to čo už je za závislosť? 😀
@dominika1516 ☹

Ahojte bambulky moje krásne. Včera sa mi nepodarilo v nočnej prísť lebo net pri tej búrke vypadol ale už som tu. Ráno sme mali poradu a veľmi zle dopadle. Same zlé správy, tak sme boli s kolegyňkou také nasraté, že sme o 10tej museli skočiť na hrušťičku ako alkoholičky. Inak ja keď mám príšerné bolesti počas mrchy, keď mi ani 6´tabletiek nezaberie, tak si dám víno alebo hrušku a až potom mi kŕče povolia. Dokonca mi to skráti cyklus. Keď som mala sladkých násť, môj cyklus trval od 25 do 40dni a MS bola 10dní-som si pripadala ako slonica na jatkách 😝 . Vekom sa mi ale cyklus upravil na 26-31 a MS mám 3 dni ale je to ako keď otočíš kohútikom. nestačím meniť tampóny. A tie bolesti.......pôrod bude malina 😀 .Babenky ja veľmi na znamenia nie som lebo to moje na mňa vôbec nesedí ale ak si môžem vybrať, veľké bruško v lete nechcem-neznášam horúčavy 😠