icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
5. jún 2012

@maryennn1 ja som si vždy priala dvojičky, to bol môj sen. Ale pre moje šťastie mi stačí jedno bábo.
@sanchez81 hruštičku beriem ako vitamín-ovocie a pitný režim zároveň a počas MS ako liek a zatiaľ to všetko funguje a pomáha. Na ovocie nedám dopustiť 😉

sabaka
5. jún 2012

@sanchez81 joooj, vsetko chcete o mne vediet? som panna ako @ataner81, v cinskom horosk. tiger a moja velkost topanok je 38,5 😀 😀 😀

sanchez81
5. jún 2012

@tatiana77 aj ja si držím palce 😀 a keď nie, tak predsa počkáme, veď som písala že chcem barančeka, alebo ráčika, levíka.... 😀 😀 😀 vôbec nie som náročná 😀

brumka
5. jún 2012

ahojte mozem sa k vam pridat? tiez skusame druhe stastie

veonka
5. jún 2012

jach baby, no dúfam, že mi odpustíte že som vodnár, to viete... to si moc nevyberiete... ale tak ak mám byť jemne sebakritická :-/, tak fakt je to s tými vodnármi ťažké, keď sa tak zamyslím... niekedy mám problém aj sama so sebou vydržať 🙂, lebo ten svet v ktorom my vodnári žijeme je fakt taký moc idealistický a potom tá zrážka s realitou je dosť krutá 😀 . moja láska je strelec a fakt to sú super ľudia čo poznám.

no a čo tou tabuľkou sledujeme? nejakú štatistiku na úspešnosť a rýchlosť počatia jednotlivých znamení 😅 ?

sanchez81
5. jún 2012

@brumka jasné 🙂 vitaj a zaraď sa 😀 a ak si čítala aj predchádzajúce stránky a videla si tabuľku, do ktorej chceš patriť, hoď sem tvoje info 😉

basikes
5. jún 2012

@kapokapo so mnou to vyzera tak vselijak, neviem, ci este len bude ovu, alebo vobec nebude 😒

brumka
5. jún 2012

ak som to pochopila dava sa moje znamenie? tak jasom kozoroh ale potesim veroniku 12h a som vodnar 🙂 a to cislo co znamena?

sanchez81
5. jún 2012

@veonka no možno sa dopracujeme k nejakým výsledkom. Potom to ponúkneme univerzitným vedcom, ale za poplatok! A potom za to pôjdeme na hruštičku, nie @ataner81? 😀

basikes
5. jún 2012

@sanchez81 ja som tiez lev 😉

sabaka
5. jún 2012

@ataner81 hrusticku prave testujem, lebo krce take! ... a zda sa ze fakt pomaha! dik za tip 🙂 ! vsak my panny sme mazane a vieme, co je dobre 😉 dvojicky by som brala hned, by som si to odbila v jednom. no ale budem vdacna osudu, ak mi dopraje aspon 1....1 malinky zlaty a zdravy balicek... bola by skoda neodovzdat tolku inteligenciu a krasu dalej 😀 😀 😀

sanchez81
5. jún 2012

@brumka čísla sú predpokladané dni najbližšej menštruácie-takto sa navzájom sledujeme a vieme, ktorá by sa mohla eventuálne testnúť a nájsť si //. My tu potom všetky tŕpneme a čakáme na výsledok. A buď spolu smútime, alebo sa radujeme. 😉

sanchez81
5. jún 2012

@sabaka 100 bodov! 😀 😀 😀

brumka
5. jún 2012

@sanchez81 tak 18.6 🙂

sabaka
5. jún 2012

@veonka @brumka ahojte dievcata, pekne vitam a zaradte sa do nasho poradovnika, je to svanda, lebo sa stale rozrasta a vieme presne, ktora ma kedy (ne)dostat ms a podporujeme sa vzajomne.
@sanchez81 tymto ta pasujem za nasho vzacneho zapisovatela & knihovnika 😀 vdaka za aktualizovanie doleziteho poradovnika! 😀

sanchez81
5. jún 2012

Aktualizujem a cítim sa nesmierne dôležito 😀 😀 😀

@sanchez81 4.6. lev
@basikes 9.6.-10.6. lev
@ataner81 11.6. panna
@kapokapo 12.6-13.6
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7.
@mabika 30.6.
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec

ataner81
5. jún 2012

@saba to bolo veľmi výstižné. Pridám detaily aj ja. Som panna, v čínskom horoskope kohút a veľkosť topánok m36, lodičky 35.
@sanchez81 hruštička je univerzálna. pre mňa je jediný liek na bolesti počas MS a na modrom koníkovi po otehotnení nás všetkým a odkojení do bude nápoj na oslavu 🙂

brumka
5. jún 2012

@sabaka
@sanchez81 dakujem za uvitanie

sanchez81
5. jún 2012

@ataner81 však preto robím aj tú štúdiu. Aby sme mali za čo oslavovať 😉

sanchez81
5. jún 2012

@ataner81 inak máš veľmi malú nôžku-to aj dostaneš kúpiť nejaké dospelácke topánky v tvojej veľkosti, alebo sem tam čiahneš aj po detských? 🙂 to len tak na okraj, keď už viem tie detaily 😀

sanchez81
5. jún 2012

a ja som lev, v čínskom horoskope kohút a veľkosť topánky 38. 😀

brumka
5. jún 2012

ja som tiger a velkost topanok 37 a lodiciek 36 🙂

slavkaadusko
5. jún 2012

ahojte mozem sa aj ja k vam pridat,s manzelom sa uz tiez dlhsiu dobu snazime o babetko ale stale nic s toho.

kapokapo
5. jún 2012

@sanchez81 lev 😀

kapokapo
5. jún 2012

@brumka jasne 😝

kapokapo
5. jún 2012

@basikes drzim palce...

ataner81
5. jún 2012

@sanchez81 ver mi, že to nie je sranda kúpiť na mňa topánky. PRi botaskách musím byť medzi prvými, keď príde nový tovar a pri lodičkách ma neustále posielajú na detské. Dokonca mám šlapky 34 čo je detská veľkosť. Som z toho nešťastná lebo Mickey Mouse a Hello Kitty sú síce fajn ale na topánkach ich netúžim mať. Keď si pýtam najväčšie detské čierne ponožky a rukavice, tak na mňa pozerajú aj s patričným komentárom, že prečo sestre nekúpim niečo farebné, veď je to len dieťa 😠 Zúrim!

basikes
5. jún 2012

@kapokapo dakujem, aj ja tebe 😉 kludne ma mozes aj predbehnut a skor opustit tento zoznam a pobrat sa za tataridou 😉

sanchez81
5. jún 2012

@ataner81 tak to ti verím. Ja mám kolegyňu s takou veľkosťou topánok ako ty, ale ona má už 62 rokov a zúri rovnako ako ty. A ešte k tomu učí spoločenský tanec a zohnať na ňu topánky je ako rozlúštiť ťažký vzorec z matiky. Brat jej ich vozí z Nemecka 😒

sanchez81
5. jún 2012

@slavkaadusko jasné a vitaj 😉