Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte mozem sa k vam pridat? tiez skusame druhe stastie
jach baby, no dúfam, že mi odpustíte že som vodnár, to viete... to si moc nevyberiete... ale tak ak mám byť jemne sebakritická :-/, tak fakt je to s tými vodnármi ťažké, keď sa tak zamyslím... niekedy mám problém aj sama so sebou vydržať 🙂, lebo ten svet v ktorom my vodnári žijeme je fakt taký moc idealistický a potom tá zrážka s realitou je dosť krutá 😀 . moja láska je strelec a fakt to sú super ľudia čo poznám.
no a čo tou tabuľkou sledujeme? nejakú štatistiku na úspešnosť a rýchlosť počatia jednotlivých znamení 😅 ?
ak som to pochopila dava sa moje znamenie? tak jasom kozoroh ale potesim veroniku 12h a som vodnar 🙂 a to cislo co znamena?
@ataner81 hrusticku prave testujem, lebo krce take! ... a zda sa ze fakt pomaha! dik za tip 🙂 ! vsak my panny sme mazane a vieme, co je dobre 😉 dvojicky by som brala hned, by som si to odbila v jednom. no ale budem vdacna osudu, ak mi dopraje aspon 1....1 malinky zlaty a zdravy balicek... bola by skoda neodovzdat tolku inteligenciu a krasu dalej 😀 😀 😀
@veonka @brumka ahojte dievcata, pekne vitam a zaradte sa do nasho poradovnika, je to svanda, lebo sa stale rozrasta a vieme presne, ktora ma kedy (ne)dostat ms a podporujeme sa vzajomne.
@sanchez81 tymto ta pasujem za nasho vzacneho zapisovatela & knihovnika 😀 vdaka za aktualizovanie doleziteho poradovnika! 😀
a ja som lev, v čínskom horoskope kohút a veľkosť topánky 38. 😀
ja som tiger a velkost topanok 37 a lodiciek 36 🙂
ahojte mozem sa aj ja k vam pridat,s manzelom sa uz tiez dlhsiu dobu snazime o babetko ale stale nic s toho.
@sanchez81 ver mi, že to nie je sranda kúpiť na mňa topánky. PRi botaskách musím byť medzi prvými, keď príde nový tovar a pri lodičkách ma neustále posielajú na detské. Dokonca mám šlapky 34 čo je detská veľkosť. Som z toho nešťastná lebo Mickey Mouse a Hello Kitty sú síce fajn ale na topánkach ich netúžim mať. Keď si pýtam najväčšie detské čierne ponožky a rukavice, tak na mňa pozerajú aj s patričným komentárom, že prečo sestre nekúpim niečo farebné, veď je to len dieťa 😠 Zúrim!
@slavkaadusko jasné a vitaj 😉

@maryennn1 ja som si vždy priala dvojičky, to bol môj sen. Ale pre moje šťastie mi stačí jedno bábo.
@sanchez81 hruštičku beriem ako vitamín-ovocie a pitný režim zároveň a počas MS ako liek a zatiaľ to všetko funguje a pomáha. Na ovocie nedám dopustiť 😉