Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tusinka na sak to na chlapov jedine takto treba ist lebo oni si vobec neuvedomuju, ze co vsetko my musime podstupovat a nie vzdy je to prijemne...tak dufam, ze ti ten inofolic pomoze 😉 ja som akurat s dr. volala o vysledky a bola prekvapena, ze ich mam dobre hlavne ten progesteron, co ti mrchu spusta takze vyzera to tak, ze mi tie femi kvapky pomahaju taka som rada no len som zvedava ci ta mrcha pride 😀 no veru vcera bolo krasne ale dneska to je hroza u nas tak prsi a pochnmurne je ani sa mi nic nechce robit v takom pocasi ale chvalabohu, ze nesnezi lebo to by ma uz porazilo nacisto 😀 a uz si sa preobjednala k dr.?
tehulky chcelo by to tehu virusiky nedalo by sa? uz sme davno nedostali davku 😀
Ahojte babulky moje. Ako sa máte? Z tehuľkovskej tabuľky nám ubúdajú žienky, tak ju potrebujeme čo najskôr znovu doplniť 😉 Čakáme vás tam.Čítala som vašu požiadavku na tehu vírusíky, tak vám tu nejaké posielam aby pomohli TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Nooo kočeny,zajtra na mna caka mrcha mrsacia 😀 len necitim ziadne priznaky 😀 a inak niet vasej tabulky,aj zabudnem kedy ju mam mat 😀
@radka1303 Ahoj!Vieš tak tabuľku rada by som dala hroe keby mi odpísala ešte aj @jeackynka ako je natom,nech mám vás všetky zaradom.
@slinka3 ĎAkujem za dátum,dám hore hneď ako jeackynka odpíše a ak nie tak zajtra aktualizujem keď aj @radka1303 podá info 🙂A pravda zajtra aj @luciana789 má termín na testík alebo ďalší dátum podať.Držím vám palčeky baby na zajtra aby ste mali krásne testíky z // a nie ms. 😉
@ataner81 Díky za vírusíky,veru už by sa zišlo aj nám snažilkám prejsť k vám tehulkám,a ver tomu že by sme radi šli,len si musíme počkať ešte nejaké dni,týždne na výsledky snaženia 🙂A ty ako sa máš?A dročiatko?Mňa ukrutne 2deň bolia kríže,a aj picháva v podbrušku,akoby na ms,a tie kríže to mám ako pri pôrode ☹ nezvykli ma takto dlho bolievať vposlednom čase len deň.Zato grafík je celkom fajn zatiaľ
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/zora256/graf...
tak sa uvidí,že čo bude podľa 39dc som mala ovu na 8.4. ale podľa testu ovu 2.4. podľa čoho by som mala mať tento cyklus 28dc,tak som nastavila na 28dc tak takto vyzerá.Nuž tak uvidím ako to tento krát dopadne.
@zora256 ahoj moja. Som tu len na skok lebo odchádzame na návštevu. Dnes som mala usg a všetko je v absolútnom poriadku. Miminmko je zdravé, krásne, meria 6,55cm a sme 12tt+6 presne ako podľa mrchy. Detaily a fotky tu hodím v nedeľu keď budem v práci 🙂 Graf máš ukážkový, tak silno držím palce aby teplota neklesla a ty si už konečne zavítala k nám 🙂
Baby,som strasne unavena,mam navaly tepla,chce sa mi hrozne spat ☹ podte kdosi za mna do roboty
@fidka21 tak to je super,ze vysledky mas ok..moze byt,ze tie kvapky ucinkuju,vsak su z byliniek a vsade sa pise,ze bylinky maju silnu moc...tak bodaj mi...mozno ich aj ja znova nasadim ak inofolic nepomoze...ja som ich raz zacala brat a potom som to nechala tak ☹ este som mu nevolala,ale vidim to na stvrtok alebo piatok ak ma vezme...
@zora256 ďakujem Ti, ale ms prišla skôr, ďalšia nesmie byť 7-8.5
@jeackynka Ahoj!To mije ľúto,že Ti ms dorazila,moc prajem aby tá ďalšia už neprišla na 9mes. 😉
@ataner81 Ahoj!Tak dnes klesla ak pozrieš správu čo som naposledy čítala ukáže Ti aj dnešný údaj:-/.Som rada,že sa máte obaja dobre 🙂A potešíme sa fotočkám🙂
Aktualizujem tabuľku snažiliek:
@radka1303 13.4. snaž.11mes.Ryby ako si natom?
@ponozkazt 14.4. snaž.1rok a 1mes Blíženci
@fidka21 18-30.4. snaž. 1rok a 1mes.Váhy
@sam1234 22.4. snaž.4roky a 11mes. Strelec
@anuska3107 23.4. snaž.1rok a 9mes. Lev
@zora256 27-28.4. snaž.1rok a 2mes. Baran
@tusinka 5.5. snaž. 1rok a 9mes. Lev
@jeackynka 5.5. snaž.11mes. Baran
@luciana789 7-8.5. snaž.3mes lev
@slinka3 9.5. snaž. 5mes. Kozorožec
@dorekapa ? snaž.1rok a 3mes. Vodnár Nevieme čo je stebou podaj info prosím.
oddychujúca snažilka
@leonetka snaž. 3mes Baran

@fidka21 ano podla toho ich zoznamu som si nasla lekaren v nasom meste 🙂 a davam si 2krat