Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@fidka21 nechutia Ti nesladené čaje??? no tak to ja ich môžem... 😀 😀 skôr tie femi kvapky mi prišli také nie moc chutné 😕 dnes som začala druhé balenie inofolicu, uvidíme..volala som lekárovi a vraj ma vie zobrať až budúci týždeň...nuž, škoda, chcela som ísť pred OVU, ale tak to nestihnem...popracujeme teda a uvidíme 😀 😀 😀 😀
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@fidka21 18.-30.4.snaž. 1rok a 1mes. Váhy
@sam1234 22.4. snaž. 4roky a 11mes. Strelec
@anuska3107 23.4. snaž. 1rok a 9mes. Lev
@zora256 18.-28.4 snaž. 1rok a 2mes. Baran
@tusinka 5.5. snaž. 1rok a 5mes. Baran
@jeackynka 5.5. snaž. 11mes. Baran
@luciana789 7.-8-5. snaž. 3mes. Lev
@slinka3 9.5. snaž.5mes. Kozorožec
@dorekapa ?ako si s ms? snaž.1rok a 3mes. Vodnár
@ponozkazt ?Ako si natom z ms? snaž. 1rok a 1mes. Blíženci
@radka1303 14.5. snaž. 1rok Ryby
oddychujúca snažilka
@leonetka snaž. 3mes Baran
@ponozkazt ĎAkujem 🙂Ale tak vzdať,to iste nie,veď dve detičky je mať krásne,keď si pomyslím na svoje detstvo tak by asi malému bolo časom smutno samému,nevzdám sa pokým nebudeme mať druhé bábo potom mi to bude fuk,ale dve chcem kým sa dá vôbec mať ešte dieťatko,myslím tým cykly,keďže mávam ťažkosti z cystami,ale pokým mám všetko vhodné na vynosenie bábätka zatiaľ to nevzdám.
@zora256 sa mi paci, ze takto pozitivne myslis 🙂 mne sa to v poslednej dobe dari tiez, uvidim dokedy 🙂 ja si tiez predstavujem 2 deti po sebe, pokial budem teda schopna .. momentalne bojujem aspon za to jedno .. testovat urcite nebudem, na 99% ovulka nebola, ani hlien, ani BT, ani foliky .. takze vsetko zacinam odznova, len keby uz dorazila ta potvora ..
@ponozkazt Ahoj!Mne sa darilo pozitívne myslieť až tak 3roky snaženia keď sme sa snažili o prvé,lebo som sa snažila užívať si život natoľko nakoľko sa nám dalo keďže veľa krát som bola bez práce...ale tak sme cestovali na dome robili a keď som zmenila lekára nabrala som nový dych až na to,že vyšetrili aj muža a vtedy ma optimizmus opustil,ked aj u neho bol problémˇmal len 50% životaschopných psermií.a teraz optimizmus ma drží len preto,lebo mám strach z pôrodu,tak kým nebudem tehu ma bude optimizmus držať 😀.Chcem druhé bábo,ale mám aj obavy,keďže viem čo to obnáša...takže mám chvíľky keď chcem a mám chvíľky keď som rada,že prišla ms :-/.Ale to zistíš až keď budeš mať dieťatko.A keďže sme sa o prvé snažili 3,5roka tak ešte vpodstate sa mi 1rok a 2mes nezdá dlho.Keďže ani ja ani môj muž nie sme v 100% stave čo sa týka plodnosti.Ale snažíme sa neriešiť,max. vitamínmi a hotovo.A neboj ani vy to nemáte ešte moc dlhoč o sa snažíte,ale ak ste neboli na vyšetreniach tak po 1roku snaženia treba zájsť pre istotu aby ste nečakali roky ak by bol problém.A na anovulačné cykly Ti lekár nič nedal?
@zora256 to cakanie je hrozne .. ja som tiez momentalne bez prace, ale tak vyuzivam cas ako sa da .. namotala som sa na chudnutie a o chvilu aj na zahradku, snazilkovanie nie je stredobod, aj ked velmi rada by som .. vysetrenia mame porobene, manzel relativne ok, ja mam po 3 mesiacoch folikulometire nasadeny clostil, tak preto cakam na tu mrchu tak netrpezlivo 🙂 ked vidim ako v rodine kazdy rok pribudnu 2 deti a vsetci len cumia na mna, vtedy ma chytaju depky .. ale uz sa nepytam preco ja? uz to beriem ako sucast zivota 🙂 take vysetrenie, taky liek .. 🙂
@ponozkazt Ahoj!Veľmi dobre poznám ten pocit...Aj na mňa sa ročne pítali od svadby každý rok aj 4x :-/.A ten rok sa narodili 3 chlapci do rodiny,a po pôrode posleného som sa dozvedela že som tehotná 🙂Kým som nevedela,som bola dosť smutná,keď sme šli pozrieť novorodencov v rodine...bolelo to,ale keď som vedela,že aj my sme tehotný,nuž som bola šťastím bez seba...A z tých troch čo majú tie detičky ani jedny nechcú ´dalšie len ja,tak snáď druhé budem mať skôr než ony.A možno ich aj motivujem k druhým bábätkám.A moja svokra veľmi dobre vie,že máme obaja ťažkosti,ale každý 2mesiac si nezabudne pripomienku,že by bolo fajn,keby sme mali ešte jedno ☹ vie to bolieť a najmä od blízkych ešte viac,než od cudzích.
Ahojte!
Aktualizujem tabuľku snažiliek:
@fidka21 18.-30.4. snaž.1rok a 1mes. Váhy
@sam1234 22.4. snaž.4roky a 11mes.Strelec
@anuska3107 23.4. snaž.1rok a 9mes. Lev
@tusinka 5.5. snaž.1rok a 5mes. Baran
@jeackyka 5.5. snaž.11mes. Baran
@luciana789 7.-8.5. snaž. 3mes. Lev
@slinka3 9.5. snaž.5mes. Kozorožec
@zora256 12.-24.5. snaž. 1rok a 3mes. Baran
@radka1303 14.5. snaž.1rok Ryby
@dorekapa a @ponozkazt poprosím vás o najnovšie správy ako ste natom z ms alebo z testíkmi?
oddychujúca snažilka
@leonetka snaž. 3mes.Lev
@tusinka veru nechutia ale ked treba tak vypijem aj taky ale kvapky mi vyhovuju viac sice su horkaste ale da sa to 😉 hm tak skoda, ze ti to nevyslo pred ovu aspon by ti kukla ako ti vajicko rastie...uz by sa aj patrilo aby sa nam zadarilo uz mi to vsetko pripada, ze to nejako dlho trva nezda sa ti?mna uz to tak nebavi riesit...som zvedava co mrcha lebo nejako extra necitim, ze by mala dorazit.. 😒
@fidka21 Ahoj!
Ja Ti moc prajem aby ms nedošla a aby si bola tehulka 😉 ,ale tak dúfam,že sa ohlásiš do 30.4,že ako si natom.Ja som ináč tiež necítila že by mala ms dôjsť a ledva pol hodku ma brucho bolelo včera a hneď po sexíku aj ms dorazila a to skôr ☹ na 27dc.A to som predtým fakt nemala žiadne príznaky na ms...
@fidka21 no tak s tým, že by sa nám už mohlo zadariť, s tebou úplne súhlasím 😀 😀 😀 pozerám tabuľku, takže mrcha by Ti mala pomaly doraziť- dúfam, že tento mesiac nebude robiť problémy a nebude Ťa tak dlho naťahovať ako naposledy- buď nech dojde načas alebo najlepšie nech nedojde vôbec a prídu // 😉 😉 😉 ja som zistila, že ako beriem ten Inofolic zvýšila sa mi chuť do jedla- v mojom prípade to vôbec nie je na škodu, pár kil by som aj uvítala, ale sa sama na sebe smejem koľko toho pojem... 😀 😀 a to som bola aj predtým veľký jedák, ale pribrať ani za svet nie 🙂 a že aj nízka váha môže spôsobovať problémy s otehotnením...nuž.... 😕 😕
Babeny,viem,ze to mozno bude hlupa otazka,ale musim sa to opytat,viem ze sa odporuca pre zeny,aby po sexe ostali leat v klude a aby nevstavali aspon 30min,lenze to ja robim pravy opak ZAKAZDYM povedzte mi,moze byt aj toto pricina nasho neuspechu??lebo ja bud idem na wc(to je najcastejsie) ale vstanem robit nieco ine...a docitala som sa,ze je dobre 30min lezkat a nechat sa obskakovat manzelom/partnerom a podopriet si panvu,napr.poduskou
@zora256 ahoj dakujem jasne, ze sa ozvem hned ako dorazi napisem a aj ked nedorazi tiez napisem 😉 vy na MK viete vzdy vsetko prve 😀 tak to ma mrzi, ze prisla ale zasa ako presne ti prisla to je tiez dobre znamenie, ze ti to zacina fungovat 😉 treba sa aj z takychto malych uspechov tesit .. 🙂
@tusinka no sak to uz by aj stacilo myslim, ze uz sme sa dost nacakali a ktovie dokedy to este bude trvat...no veru blizi sa ale neviem neviem kedy zasa dorazi..akurat som mm objednala na spermiogram tak v pondelok pojde tak zasa budeme mudrejsi 🙂 no vidis aspon nejake vyhody ma ten inofolic len zasa sa neprejedaj moc aby si zasa neriesila problem, ze ako schudnut a to je ovela tazsie 😀 😀 ja ako som sa vydala tak som uz tiez pribrala a konecne vyzeram normalne lebo som bola tiez ako lata ..len mm s tym ma trosku problem lebo podla neho som uz aj dost tazka asi keby sme sa brali ma asi ani nezdvihne 😀 😀
@fidka21 Ahoj!To nie je nič,veď ľavý vaječník mám ok,a každý druhý cyklus mi tak chodí do 28dc ms a budúci bude zas okolo 39dc až 46dc,keďže ma picháva zas vňom tak sa zas tvoria cysty,a až o 5mes prasknú tak majú vo zvyku rastú 6mes. a potom praskajú,min.cyklus mi praskli.Už som si zvykla na svoje cykly že nie sú rovnaké a že mám nepravidelnú ms,už ma ani netankuje,užívam si slniečko z malým tento týždeň 🙂
Prajem Ti aby si bola tehulka 😉
@radka1303 no podla mna by si nemala hned vstavat pretoze vacsina spermii z teba vytecie a takto sa oberas o sancu, zeby sa niektorej podarilo oplodnit vajicko aj to moze byt pricina, ze sa Vam nedari...radsej vzdy ostan lezat aspon tych 20 minut a odporucaju aj dat pod zadok vankus alebo vylozit nohy 🙂
baby aj ja mam blbu otazku ale ak by ste mi vedeli poradit do akej flasticky ste davali ejakulat na spermiogram?viem, ze ma byt umela ale tvar ma mat ako skumavka alebo normalne taka dozicka 😝 😝
@zora256 jaj tak aspon, ze uz mas aky taky prehlad ako ti to funguje...a neda sa nejako ten rast cyst zastavit? a ides brat ten inofolic ci uz kasles nato?sak jasne ja si tiez uzivam, ze uz je tak nadherne akurat som si okno umyla a hned je aj veselsie 😉 dakujem aj ja prajem tebe aby ti to cim skor vyslo uz aby to bolo 😉

@zora256 dalsiu mozes napisat na 14.05. 😀