Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tusinka no uz by aj bolo na case aby daco zabralo lebo zasa byt pokusnym kralikom ma nebavi uz 😀 hej som citala, ze je lepsie to brat 2x denne ja ho este nemam este som nejako nemala cas zhanat si ho a ani neviem ci ho mam zacat brat...vies co 11 dni mi meska teda ak beriem 28 dnovy cyklus co u mna neexistuje 😀 a ak mi nepride do 3 maja tak mam ist za dr....jaj tak uz by ti nemuseli prist a ak budes tehu tak ti inofolic zabral a budes dalsia uspesna s inofolicom 😀 a citis sa ako ako pred mrchou ci ?
@zora256 ahojky ak sa ti chce kuk moj aktualny graf http://www.womenzone.cz/uzivatelka/radka1303/gr...
@radka1303 Ahoj!Tak to je fajn,keď Ti stúpa 🙂Držím palčeky aby sa vám zadarilo 😉
Mne ešte nestúpa vi´d.
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/zora256/graf...
Aktualizujem tabuľku snažiliek:
@ponozkazt 29.4. snaž.1rok a 1mes. Blíženci
@fidka21 30.4. snaž. 1rok a 3mes. Váhy
@tusinka 5.5. snaž.1rok a 5mes. Baran
@jeackynka 5.5. snaž.11mes. Baran
@luciana789 7-8.5. snaž.3mes. Lev
@slinka3 9.5. snaž.5mes. Kozorožec
@zora256 12-24.5. snaž. 1rok a 3mes. Baran
@huncut 13-17.5. snaž. 6mes. Ryby
@radka1303 14.5. snaž.1rok Ryby
@matulindaaa 17.5. snaž. 3mes. Lev
@mata67 ako si natom? Poprosíme o info 🙂Držíme palčeky
@anuska3107 Ako si natom?Poprosíme o info a Držíme palčeky 🙂
@brumka Ahoj!Ja si meriam pred vstaním z postele hneď ráno po 7h.Dnes mám 12dc min. mesiac som mal ana 13dc pozitívny,lenže mne dnešný je slabší než včerajší a to sú beztak veľmi slabé čiarky na každej,ale ako som už nie raz písala,mne pravý vaječník nie je zdravý,mne po prasknutí cýst na ňom sa na ďalší mesiac sa znovu tvoria cysty na ňom a raz za pol roka prasknú,takže ovulácia zrejme tento cyklus nebude a som zvedavá kedy ms dorazí či na 39dc alebo až po 46dc. 😕 Lenže mi nie je dobre po 15dc keďže ma bolieva potom podbruško úplne do ms,a čím dlhšie mešká tým mi je viac na nič...
@fidka21 no zatial ziadne pocity ako pred mrchou nemam...tak ale datum ma az 5teho takze casu dost 🙂 vsak uvidis ako sa rozhodnes s tym Inofolicom,ale ja ako som ti uz pisala odkedy ho beriem vkuse jem...a vrchol dnes v noci-som sa o pol 3tej zobudila ze som hladna- a to som vecerala neskoro (az pri televiznych novinach), tak som vstala a pekne som sa v noci najedla...mojho mm to rano riadne pobavilo 🙂 🙂 🙂 no ja si neviem predstavit baby, ktore chcu schudnut a toto s nimi Inofolic robi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@zora256 ahoj, tak MS dorazila, cize do tabulky cakam 29-31 maj .. a na tvojom mieste by som tie ovulacne testy robila dalej .. tiez som si myslela tento cyklu, ze bude anovulak, na 12DC foliky malinke, testovala som do 16DC a potom som sa na to vybodla .. a zrazu hop na 29DC, ked uz som cakala mrchu teplotka hore a podla grafu bola ovulka .. ale manzelik prec, kedze som to uz necakala :( tento cyklus sa uz nenecham odradit, testujem do koncaa 🙂
@brumka Ahoj!Na cysty nič nie je,nedá sa snimi nič robiť,odporúčajú teraz na všetko Inofolic ktorý na mesiac stojí až 50eu na čo ja nemám,a je to len B8 a B9 vitamín a B9 beriem je to kyselina listová.Ale tak pravdu Ti povediac raz som rada,že nie som ešte tehotná a inokedy mi je ľúto,proste ani sama neviem či chcem alebo nie,a keďže aj počas ovus a nám nedarí,keďže aj muž má len 50% životaschopné spermie a ja len každý druhý mesiac ovu,tak je to o hlavu...že sa vôbec trafíme asi tak raz za niekoľko rokov :-/Ale nevadí,verím,že časom sa podarí a aj malý bude rozumnejší a snáď bude lepšie keď bude väčší keď bude mať súrodenca 🙂
@ataner81 Ahoj!Nie umňa ovu tety zaznamenávajú na 13dc totiž bývajú pozitívne ten mesiac keď mám ovulku,čo bol min. mesiac a tento sa mi aj teplota iste ustáli,nebude stúpať nad 36,6. dnes mám už 36,4. Proste aj na vaječníku som cítila napínanie a bolesť už od 7dc takže sa tvorí cysta,ale nevadí,určite o 4mesiace praskne ako má zvykom.A ovulka bude budúci mesiac.Tento si len odsleduvávam,kedy príde ms.Ináč díky za pekné slová 🙂A mužík tomu stačí sex raz za týždeň alebo za 2týždne ztoho asi ťažko by bolo niečo,keďže mu za ten čas odumrú...:-/
@ponozkazt Ahoj!JA testujem ďalej len pre info som nahodila do včerajška robené :-/ A veru nesilnie...Ale nevadí,čo už ajtak muž nemá záujem o sex len raz za týždeň alebo až za dva týždne raz...Ale nevadí,čo už ešte že sa dosť unavím aj ja v záhrade a z malým 🙂Časom sa snáď náhodou zadarí 🙂A tebe prajem aby tento nový cyklus bol úspešný 😉
@zora256 to kde stoji 50€ ja som v googli nasla ze 20 vrecok 15,5€. ja ani neviem ci mama cysty, pri prvom tehu som mala cystu 7.5x3,5cm co mi nebolo vsetko jedno v 1trimestri ale vtrebala sa a co som mala teraz nepravidelnu mrchu ani neviem z coho. neboj babatka sa dockas, raz pride skorci neskor. dakumu sa podari hned inokedy aj roky cakat ja verim ze to pride len netlacit na pilu a hlavu hore ide leto. ja sa zase trapim s malou ::(
@brumka No moja to vieš 20sáčkou je na 10dní a 3 krabice sú na mesiac a to ako si napísala 15,50 x 3 je hne´d 46,50eu + poštovné a je to tam tých 50eu na mesiac musia sa brať 2x denne.☹ A čo sa deje z malou?Prečo sa trápite? Môj malý je dosť tvrdohlavý a neposlučný☹ stále musí byť to čo si zaumieni,ale tak nie vždy povolím,lebo by som sa asi zbláznila zneho...Všetko kde hrzí úraz ho zaujíma,z drevom sa chce hrať a klincami,kladivom,ach jaj čo bude ak bude mať 10 😕
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@fidka21 30.4. snaž. 1rok a 3mes. Váhy
@tusinka 5.5. snaž. 1rok a 5mes. Baran
@jeackynka 5.5. snaž. 11mes. Baran
@luciana789 7-8.5. snaž.3mes. Lev
@slinka3 9.5. snaž. 5mes. Kozorožec
@zora256 12-24.5. snaž. 1rok a 3 mes. Baran
@huncut 13-17.5. snaž. 6mes. Ryby
@radka1303 14.5. snaž. 1rok Ryby
@matulindaaa 17.5.snaž.3mes. Lev
@ponozkazt 29-31.5. snaž. 1rok a 2mes. Blíženci
@mata67 a @anuska3107 čo je svami nové žienky?Dúfam,že máte len dobré správy pre nás🙂
Odychujúce snažilky:
@leonetka
@sam1234
@dorekapa čo je stebou,že sa nehlásiš?
@zora256 ahojky teplota mi klesla o malinko ak chces kuk 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/radka1303/gr...
@radka1303 ja si objednávam tu u jednej baby na MK a 15 ks stojí 6,30 aj s poštovným 🙂
@mata67 Ahoj!A koľko mešká?Tak sú tehošky,ktoré nemajú žiadne príznaky okrem únavy...
@radka1303 Ahoj!No podľa grafu si ja myslím,že ovu teraz prebehla,tak snáď zo včerajšieho snaženia sa vám zadarí,držím palčeky 😉 A testy napíš Ip lauritka -ke ona predáva 10ks za 4eu +poštovné obyčajné 0,60eu ja od nej kupujem testy 🙂V jej albume môžeš vidieť tie testy.

@fidka21 tak aspon, ze to berie v pohode...🙂 som citala, ze ti dr. odporucila Inofolic??no tak dufam ze ho odporuca kvoli tomu ze je dobry a pomoze nam...ja ho beriem poctivo- aj ked len jeden sacok denne- niektore baby pisu,ze ho beru 2x denne...toho lekara uz budem riesit az po kramoch (dufam nedojdu) aby ked tam uz budem spravil aj folikulometriu...a tebeuz mrcha kolko meska??