Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Babulky, aj vy už študujete nejaku knihu o tehotenstve???? či to len mne začína prešibávať 😀
Dnes si chcem nejaku kuk v meste, lebo doma mam len taku malu A5 - Tehotenstvo. Neni zlá, ale uz ju mam precitanu 😀 Dostala som ju na svadbe od byvalých spolužiačok 🙂
tehulky 🙂 a chcem sa opýtat,kt. z vam vlastne studuje,pracuje,alebo nieco nieco ine?Ja som zatial 4 mesiac PN a myslim,že ma necha cele tehotenstvo,koli predchadzajucim problemom...
Ahojte baby 😒 Vcera som cely den nejak nemala chut do jedla (zrazu), tak som sa vecer priprela, ze ja musim jest (ked som taka chuducka a teraz sme k tomu dvaja), a co som proste rozkusala mi nechcelo ist dole krkom ☹ Tak som to zapila raz vodou a zrazu som uz grcala 😒 Cize mam prve vracanie za sebou 😠 A dnes som vstala s tym, ze si dam iba jablko na ranajky a uz aj z toho ma napinalo, len som to nevypustila .. 😒 Priatel mi normalne teraz donesie domov obed, aby som nahodou "necirkusovala" v restike :( Som tu zatial prva, co grcala, ci tu ma uz niekto nejaku skusenost co s tym ? 😕 Dakujem.
@lenkaks my sa začneme snažiť až v marci teraz sme na tom aj tak strašne zle finančne msuíme najskôr predať dom kupiť byt a potom to začnem riešiť ak tak díky a všetko dobré
@jancamad ahojky. Ja sem síce nepatrím, ale prišla som ťa povzbudiť. Čítam, že čakáš dvojky. Ja tiež a u nás v rodine sa vyskytli možno pred 500 rokmi...🙂. Neboj, zvládneš to. Aj tvoje telo. Ja keď som sa to dozvedela, bola som najšťastnejšia na svete. Vždy som chcela dvojčatá a teraz ich budem mať...🙂.
Ahojte posla toho co som si ja vypocitala tak by som tiez mala rodit v july. Ale ako vidim niektore uz mate normalne termin a aj velikost babatka a to ja som nebola este ani u svojej doktorky len raz na pohotovosti lebo ma strasne bolelo brucho ale povedal ze tam est nic nevidi.
Prosim vas kedy ste mali vy naposledy menzes?
@barborka1446 ja som teda este nevracala, ani nevolno mi nebolo, zatial mi chutí statne 😀
Ahojte,mozem sa pridat? 😉 som v 6tt 🙂
@barborka1446 lebo mne prisla 29.9. myslis si ze uz tento utorok co som bola v tej nemocnici tam mal daco vidiet?
@majkaa mohla si mať neskôr ovuláciu a uhniezdenie, takže ešte nič nie je stratené...🙂
@betina1984 praveze som citila ovulku tak okolo 12-14DC prisla skor ako obvikle tak sme sa snazili a potom uz nie. Hlavne nezacat stresovat. 😒
@majkaa tak, tak. Ešte by to bol len 5. tt. a to nemusí byť vidieť nič. Ešte počkaj a tehu test si skúšala?
@betina1984 skusala ale len 25,26 a 27DC a pomali ale stupnovala sa, odvtedy som vzdy rano zabudla

@jancamad 🙂 🙂 🙂 gratulujem k dvojickam 🙂 🙂 🙂