icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

mirka0817
2. nov 2011

@jancamad 🙂 🙂 🙂 gratulujem k dvojickam 🙂 🙂 🙂

mima1983
3. nov 2011

@jancamad bohuzial nepytala a teraz vsemozne hladam na nete, ze akemu tyzdnu zodpovedá 6 mm babatko???? a neviem najst :/

mima1983
3. nov 2011

Babulky, aj vy už študujete nejaku knihu o tehotenstve???? či to len mne začína prešibávať 😀
Dnes si chcem nejaku kuk v meste, lebo doma mam len taku malu A5 - Tehotenstvo. Neni zlá, ale uz ju mam precitanu 😀 Dostala som ju na svadbe od byvalých spolužiačok 🙂

roberta31
3. nov 2011

@mima1983 ja zatial nie,lebo som to mala nastudovane pred 3 mesiacmi,takže len tak z nudy cosi kukam na nete...

roberta31
3. nov 2011

tehulky 🙂 a chcem sa opýtat,kt. z vam vlastne studuje,pracuje,alebo nieco nieco ine?Ja som zatial 4 mesiac PN a myslim,že ma necha cele tehotenstvo,koli predchadzajucim problemom...

barborka1446
autor
3. nov 2011

Ahojte baby 😒 Vcera som cely den nejak nemala chut do jedla (zrazu), tak som sa vecer priprela, ze ja musim jest (ked som taka chuducka a teraz sme k tomu dvaja), a co som proste rozkusala mi nechcelo ist dole krkom ☹ Tak som to zapila raz vodou a zrazu som uz grcala 😒 Cize mam prve vracanie za sebou 😠 A dnes som vstala s tym, ze si dam iba jablko na ranajky a uz aj z toho ma napinalo, len som to nevypustila .. 😒 Priatel mi normalne teraz donesie domov obed, aby som nahodou "necirkusovala" v restike :( Som tu zatial prva, co grcala, ci tu ma uz niekto nejaku skusenost co s tym ? 😕 Dakujem.

lucinka1104
3. nov 2011

@lenkaks my sa začneme snažiť až v marci teraz sme na tom aj tak strašne zle finančne msuíme najskôr predať dom kupiť byt a potom to začnem riešiť ak tak díky a všetko dobré

betina1984
3. nov 2011

@jancamad ahojky. Ja sem síce nepatrím, ale prišla som ťa povzbudiť. Čítam, že čakáš dvojky. Ja tiež a u nás v rodine sa vyskytli možno pred 500 rokmi...🙂. Neboj, zvládneš to. Aj tvoje telo. Ja keď som sa to dozvedela, bola som najšťastnejšia na svete. Vždy som chcela dvojčatá a teraz ich budem mať...🙂.

majkaa
3. nov 2011

Ahojte posla toho co som si ja vypocitala tak by som tiez mala rodit v july. Ale ako vidim niektore uz mate normalne termin a aj velikost babatka a to ja som nebola este ani u svojej doktorky len raz na pohotovosti lebo ma strasne bolelo brucho ale povedal ze tam est nic nevidi.
Prosim vas kedy ste mali vy naposledy menzes?

mima1983
3. nov 2011

@barborka1446 ja som teda este nevracala, ani nevolno mi nebolo, zatial mi chutí statne 😀

barborka1446
autor
3. nov 2011

@majkaa 25.9. 😎

@mima1983 Tak nech ti to vydrzi 😀 Teraz tlacim ten obed, ale horko tazko, napne ma, pockam, prehltnem, strasne to je 😒

sijust
3. nov 2011

Ahojte,mozem sa pridat? 😉 som v 6tt 🙂

majkaa
3. nov 2011

@barborka1446 lebo mne prisla 29.9. myslis si ze uz tento utorok co som bola v tej nemocnici tam mal daco vidiet?

betina1984
3. nov 2011

@majkaa mohla si mať neskôr ovuláciu a uhniezdenie, takže ešte nič nie je stratené...🙂

majkaa
3. nov 2011

@betina1984 praveze som citila ovulku tak okolo 12-14DC prisla skor ako obvikle tak sme sa snazili a potom uz nie. Hlavne nezacat stresovat. 😒

betina1984
3. nov 2011

@majkaa tak, tak. Ešte by to bol len 5. tt. a to nemusí byť vidieť nič. Ešte počkaj a tehu test si skúšala?

mima1983
3. nov 2011

@sijust jasne ze sa mozes pridat, vitaj 🙂)

majkaa
3. nov 2011

@betina1984 skusala ale len 25,26 a 27DC a pomali ale stupnovala sa, odvtedy som vzdy rano zabudla

sijust
3. nov 2011

@majkaa ahoj,mne na konci 5tt bolo vidiet plodovy vak a zltkovy vacok... 🙂

majkaa
3. nov 2011

@sijust tak mi drzte palce v utorok pojde ku mojej doktorke a hadam tam bude nieco vidiet

sijust
3. nov 2011

@mima1983 dakujem 🙂 tesim sa... 🙂

sijust
3. nov 2011

@majkaa jasne,budeme a urcite tam bude nieco vidiet...ak nespinis,nekrvacas...myslim,ze je to na dobrej ceste 😉

majkaa
3. nov 2011

@sijust nie nic take nemam, boze clovek sa len stale strachuje aby bolo vsetko ok

sijust
3. nov 2011

@majkaa a kedy si mala poslednu ms?

majkaa
3. nov 2011

@sijust 29.9.zaciatok a ty?

sijust
3. nov 2011

@majkaa zaciatok 20.9.

majkaa
3. nov 2011

@sijust aha no tak to si mala fakt o 9 dni skor nez ja, tak tam je este ta rezerva aby nebolo nic vidiet 🙂

roberta31
3. nov 2011

@majkaa vitaj 🙂 30.9.11. U dr.som bola v pondelok a nevidela este vobec,ani len vacok,co ma trosku vystrasilo ☹

majkaa
3. nov 2011

@roberta31 no vidis ja v utorok na pohotovosti kvoli bolenia brucha, ale uz to preslo a tiez nic nevidel, takze teraz si musime povedat ze netreba stresovat.
Inac som kukala ze si potratila len prednedavnom tak to mi je luto. ☹

jana776
3. nov 2011

@roberta31 ahoj, ja som bola s prvou dcerou prvykrat u dr niekedy pocas 5tt, nic nevidela. Potom na 6tt videla uz vacok a na 7tt aj srdiecko. Takze neboj, na 5tt je uplne normalne ak nic nevidi. A ak ma horsie sono, tak to mozno potrva este dlhsie.