icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

lola77
6. nov 2011

Ahojte baby. A v koľkom týždni ste? Ja by som mala byť vo 4t, ale na sone ešte nič nebolo vidieť ☹ tak sa neviem dočkať štvrtka, či už drobca uvidím 🙂 Tiež mi to vychádza na koniec júna, začiatok júla ☹

zuzananina
6. nov 2011

@marhar presne tak pravdu poviem ja som si aj povedal len nech mi je radsej zle aj cele mesiace ako zase o to prisť... sa strasne s priatelom na to tesime ....

marhar
6. nov 2011

@lola77 zväčša je tt uvedený pod každým príspevkom, ale asi najčastešie 6-7 tt

lola77
6. nov 2011

A v koľkom týždni ste drobca videli na sone?

xen21
6. nov 2011

@lola77 v 6 tt,ale este nie srdiecko a teraz v 5tt len malilinku bodecku

lola77
6. nov 2011

@xen21 ďakujem pekne 🙂 už sa neviem dočkať sona

xen21
6. nov 2011

@lola77 aj ja ,mne dr kazal priniest aj cd, ze mi urobi zaznam,on ma aj 4d uzv...tak sa tesim,len to idem az 24 😒 -to budem v 9tt a asi ajj knizku by dal

zuzananina
6. nov 2011

@lola77 ja b som mala byt v 4 tt teraz bo minule mi povedal v sredu ze to na sone vyzera tak na treti až štvrtý tyzden

lola77
6. nov 2011

@zuzanina mne na sone ešte nič nebolo vidieť ☹ a poslednú mrch som mala 19.9 a to mi kalkulačka ukázala, že by som mala byť v 6t + 6dní, ale mne sa to akosi nezdá. Musím to mať nejak posunuté.
@ xen21 to máš potom skvelého doktora 🙂

jana776
6. nov 2011

ja som dokonca este len 3tt+6, teda az v utorok mi bude meskat menstruacia 😀
ale skusame otehotniet uz 15 mesiacov, takze som testovala najskor ako sa dalo. Teda od 7 dna po ovulacii uz viem ze som tehu, to bolo presne tyzden pred ocakavanou menstruaciou.
Termin by som mala mat 16.7.2012 ak vsetko bude v poriadku. K lekarke idem vo stvrtok, tak som zvedava ci nieco uz uvidi.

mima1983
7. nov 2011

Dobre ranko babulky! jooooj, dnesna noc bola zaujimava :/ o polnoci som sa zobudila na bolesti podbruška ☹ jak keby mala dojst mrcha :-/ trvalo to tak 3-4 minuty, potom som šla na wc a potom som hajkala dalej, uz bolo vsetko ok, a o siestej znova cikat 🙂 no reku fasa 😀 aaaale dnes rano mi je akosi divne, netvrdim ze hned vracat, ale akosi blbie...

anzelik
7. nov 2011

dobre rano zienky idem na radu pokusame sa o babo dnes mam termin ,,mrchy´´ 😒 ,ale uz dva dni mam strasne vela slin v ustach ,nic ma neboli snad trosku prsia a pali ma zaha uz druhy den dala som si aj lieky aj som pila mlieko ,ale nezabralo mohla by som byt vtom...? 😉 stretla sa niektora maminka s tym sice som prezila 3tehotensva ,ale kazde som mala ine ,ale toto som nemala dakujem za radu a pekne rano na Slovensko vsetkym zienkam 🙂

saska697
7. nov 2011

Ahojte su v tejto temicke len kocky,ktore maju uz potvrdene tehu a budu rodit v juli? Ci?? 🙂

mima1983
7. nov 2011

@saska697 ahoj, ja mam tehu potvrdene ale nemam povedana kedy, lebo este bolo babatko straaaaaaaaaaaasne malilinke ked som tam bola v stredu - len 6 mm, cize mam prist o 3 tyzdne, a tak sa uvidí, potom zalozí aj tehu knizku...... to ze patrim sem som si vypocitala cez tehotensku kalkulacku 🙂

saska697
7. nov 2011

@mima1983 Tak to GRATULUJEM🙂. Mne len meska mrcha som 50DC na test som sa este neodvazila,lebo raz sa mi stalo ze som dostala mrchu az na 49DC.Tak neviem... A o mimi sa uz dost dlho snazime,takze sa aj bojim dalsieho sklamania. 24.10. mi dr. robil vnutorny ultrazvuk no nezmienil sa zeby tam nieco videl:(....

mima1983
7. nov 2011

@saska697 tak treba asi este cakat...

saska697
7. nov 2011

@mima1983 Odhadujem to asi na strajk mojho tela:(.. A dakujem za odpoved🙂

mima1983
7. nov 2011

@saska697 treba pozitívne mysliet ze je to urcite bliziace sa tehu 🙂

barushkaaam
7. nov 2011

Baby neviete mi niektora poradit? Posledny menzes som mala 27.9., dneska rano mi vysiel pozitivny test, tak mam dojem, ze patrim k vam do skupiny, ci? 🙂

mima1983
7. nov 2011

@barushkaaam no podla vsetkeho ano, skus si dat tehotensku kalkulacku 🙂 joooooj, tak sa tesim s tebou!!!!! 🙂 supeeeeeeeeeeeeer 🙂

mima1983
7. nov 2011

@barushkaaam ale veru budes medzi nami, lebo ja som mala poslednu mrchu 26.9. a som tu 🙂

mirka0817
7. nov 2011

@barushkaaam gratulujeeem k ciaročkám 🙂 A vitam nové tehulky 😉

barushkaaam
7. nov 2011

@mima1983 skusila som tu kalkulacku a veru patrim sem 🙂 joj, aj ja sa straaaasne tesiiiiim 🙂 ale v prvom momente je to dobra sokova terapia 😀 som sedela v kupelni a strasne sa mi zacali triast ruky, ako sa zacali tie ciarocky rysovat 😉 potom som isla do spalne za muzikom, ktory bol samozrejme total v hlbokom spanku, tak mu hovorim : Martiii ja ti musim nieco dolezite povedat. A uz videl, ze mam ruky za chrbtom, tak sa iba usmial a povedal : 2 ciarky? a potom sa mi tu skoro rozplakal ako male dieta, hlavne ze sa inak hra na tvrdeho chlapa 😀 tak neviem s kym lomcuju hormony 😀 citlivka je to 😀 ale moja citlivka 😉

barushkaaam
7. nov 2011

@mirka0817 dakujeeeeem 🙂

mirka0817
7. nov 2011

@saska697 skús si spraviť testík alebo teda ešte počkaj par dni ked mávas take dlhé cykly, ale ja by som to nevydrzala. A to že 24- teho nič nevidel to nič neznamená, myslím že tak skoro nemal ani čo vidieť.

mima1983
7. nov 2011

@barushkaaam jeeeeeeeeeeeeeezisi, no to je kraaaasne!!!! veeelmi sa tesim s vami 🙂 je to krasny pocit vsak? u mna stale pretrvava i ked sa samozrejme k nemu pridali aj obavy zo vsetkeho, ale snazim sa pozitivne mysliet a verit ze vsetko bude v najlepsom poriadku 🙂 ja som to mojmu tajila 3 dni, lebo som tomu prvemu testu sama neverila 😀 kedy ides k dokimu?

saska697
7. nov 2011

@mirka0817 Juj skusim to este dako prekusat a ak nic ani tento tyzden tak skusim v piatok testik🙂)). No a poslednu menstruaciu som mala 19.9.. Len si pripadam ako balon🙂

zuzananina
7. nov 2011

@saska697 ahoj ja ho mam potvrdene len s casti uvidi sa presnejsie hadam tento tyzden,

zuzananina
7. nov 2011

@barushkaaam ahoj ja som mala posledny menzes okolo 23.9. a ked bola minuly tyzden u lekara tak mi vyslo ze som tak nejak len 3 až 4 tt a ze to pada nejak na jul ...

saska697
7. nov 2011

@zuzananina Cize si este nebola u dr.?