icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

yasmin0001
7. nov 2011

@barborka1446 Hej presne, nech nam aj povedia farbu oci, vlaskov, po kom bude, na co bude mat nadanie, nech uz mozem prenho zacat vyplnat prihlasku na vysoku skolu 😵 😵 😵 😵

mima1983
7. nov 2011

@yasmin0001 😀 😀 😀 😀

marhar
7. nov 2011

@barborka1446 no "moje Košice"...hovorí za všetko 😉

lola77
7. nov 2011

@saska697 ahoj, aj ja som mala poslednú mrchu 19.9 ako aj ty a test a aj krv mi potvrdila tehotenstvo, len na sone ešte nebolo nič vidieť, tak idem teraz vo štvrtok. Máš nejaké príznaky?

saska697
8. nov 2011

@lola77 Ahoj 🙂 co ti ja viem ci to povazovat ako priznaky citlive prsia uz 3 skoro 4t sem tam taka minimalna bolest v podbrusku ako na mrchu.Biely vytok bez ziadnych problemov, strasna unava a sem tam potenie bez akej kolvek namahy, tazsie sa mi dycha. Vnoci alebo tesne nadranom nez mi zvoni budik sa budim bud bezdovodne,alebo ze sa pocikam🙂)XI A ty?

roberta31
8. nov 2011

Ahojte.Tak po minulom týždni mam dnes rano za sebou krv a poobede si mam volat o výsledky.Dufam,že HCG stúpa a oznami mi dobru spravu 🙂

barushkaaam
8. nov 2011

Baby ma uz niektora z vas aj ranne nevolnosti? ja som sa dneska zobudila na to, ze ma strasne boli hlava, toci sa so mnou cela miestnost a mam zaludok ako na vode.... ☹ napinalo ma, ale zatial som nevracala.....

mima1983
8. nov 2011

@saska697 ja presne take iste priznaky...
@barushkaaam dobreee ranko 🙂 ja tiez doteraz nic, a dnes rano zaludok na vode, ale da sa to zniest, nenapina ma, ani nemam potrebu vracat.... ale niektore babulky tu uz vracaju statočne 🙂

saska697
8. nov 2011

@mima1983 To vazne?🙂 ale stym rozdielom,ze ty uz vies ze nosis drobceka pod srdieckom🙂. Fuuu vcera som mala taku nesmiernu chut na syr a dnes tiez. ako syr mam rada,ale ta strasna chut🙂)xi

mima1983
8. nov 2011

@saska697 este furt si si nerobila ten test????? jooooooj, moja zlataaa, rychlo si ho choď spravit, lebo ma picne 😀
Syr, myslis vyprazany??? nooooooo ten by som si veru dala 🙂 najlepšie k tým palacinkam co dnes robim 😀 😀

saska697
8. nov 2011

@mima1983 Este nie🙂) aj drahy,ked mi vcera volal do prace tak sa pytal co nove,ze kolko to uz je,lebo ze vsade kde sa pozrie vidi kociky 😀 . V hoci akej forme dnes u nas v praci mali len bambino a neodolala som🙂)

barushkaaam
8. nov 2011

@mima1983 ako ja som dneska rano normalne nechapala....doteraz nic a dneska take stavy ze fuuuuu... 😀 ja som rano vypila pohar plnotucneho mlieka a myslela som, ze to hned pojde opat von ☹ inak niekde som citala, ze na zmiernenie nevolnosti su dobre celozrne veci, musli tycinky a taaaak...tak rozmyslam, ze budem papat BeBe dobre rano este kym vyjdem z postele 😀 btw. dobreeeee raaaanko aj tebe 😉

barushkaaam
8. nov 2011

@mima1983 hmmm vyprazany syr k palacinkam? ja som zasa vcera vecer mala chut na obycajny hot-dog a hned potom na pistaciovu zmrzku 😀 😀 😀

mima1983
8. nov 2011

@barushkaaam no vidis, ja som o tom ani nevedela a krasne som si dala rano celozrnnu kaiserku s pomazankou 🙂

@saska697 bozeeeee, tak si ho už spraav! sak som nedočkava viac než ty! 😀

saska697
8. nov 2011

@mima1983 To som si vsimla🙂) 😀 a mas aj take ze nieco si das a ako keby si zjedla slona.Som mala dva rozky s bambinom a ledva fucim..

zuzananina
8. nov 2011

@barushkaaam ahojky ja tiež do teraz este ic nemam akurat kamartke som strazila dve deti a sme sa o tom bavili,že mi nic nieje az na tie prsia a krize sem tam...... ako som rada lebo pri prvom som vracala od 4TT az do konca kazde rano a nic nepomahalo mi....

barushkaaam
8. nov 2011

@zuzananina ja som zatial nevracala, len ma napina ma vracanie, ale zato statocne 😀

zuzananina
8. nov 2011

@barushkaaam no mna zatial teraz ani raz ako som zatial v pohode, ale tak este sa to može otočiť jedine co mam chute to su pomarance co ja om nemusela predtym ani zjest teraz by som denne aj 4 zjedla od rana

noja2210
8. nov 2011

ahojte, velmi nesmelo sa k vam pridavam :D testik ukazuje kraaasne 2ciarky...a mrcha nikde... 😉

zuzananina
8. nov 2011

Baby dnes som inak po dvoch tyzdnoch mala hned s rana taku chuť na kavu až. aj som si ju musela spravit asi by som zabažala....
@noja2210 Gratulujem a vitaj medzi nami.....

adele15
8. nov 2011

pridam aj ja moju skusenost - zatial som nevracala, ani ma nenapina, ale zato mi nejak akoby netravi...vsetko co zjem mi stoji v krku...predtym to po nejakom case preslo, ale dnes je to nejaky extrem, od rana mi je blbo, hlavne ked som lezala v posteli, ale ked som uz potom vstala, tak v poho, kym som sa nenajedla 😒

adele15
8. nov 2011

@zuzananina ja pijem jednu kavu denne, ale predtym som ju musela pit hned rano a teraz mi prave hned rano nechuti, ale az tak neskor doobeda si ju robim v pracia apopijam cele doobedie 😀

zuzananina
8. nov 2011

@adele15 no ja som pred tym pijavala kavu stale a tak dva tyzdne mi ani nebrala az dnes zase ale pravdu ostalo mi po nej aj tazko trochu ale už to prešlo🙂

saska697
8. nov 2011

UUf mne zacina byt dako divne tak tazko a ani hladna nie som:(.... Ako keby mi netravilo ci co:((

zuzananina
8. nov 2011

@saska697 no tak mne zase po tej kave dnes ostalo tazko ale som si na chvilku lahla a preslo to....

saska697
8. nov 2011

@zuzananina Tak to mas vyhodu,lebo ja v praci lezat nemozem:(

zuzananina
8. nov 2011

@saska697 tak to ti verim... ja som mala teraz 15 nastupiť do novej prace,ale som to odvolala na poslednu chvilku po konzultacii s doktorom a s priatelom....

noja2210
8. nov 2011

mne sa tiez zaludok tvari, ze si zije vlastny zivot a nemam ho otravovat...a nieco by som zjedlaaa...len netusim co...fnuk :D

zuzananina
8. nov 2011

@noja2210 to tak byva treba otvorit chladnicku a co pride po ruke a hned prve tak hadam aj bude chutit🙂 ja už ked neviem co by si dala tak to tak skusam robit a vzdy to zapasuje 🙂