Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@lenkaks takyto vytok je dobre znamenie 😉
@yasmin0001 i napriek nevoľnostiam, som pracoval až do normálneho nástupu na materskú. asi nejaký týždeň pred som si vzala dovolenku, tak neboj. doma som vracala fakt často, v práci som sa snažila držať,ale mám wc blízko, tak sa trošku nabehám no.... 😀 🙂
@yasmin0001 yasminka, ja som mala tiez kocky na bruchu, som velmi chuda, na 175 cm mam len 51 kg :D A tiez sa mi zda, ze trosilinku sa mi vydulo 😀 Na mne to bude asi za chvilu aj vidiet, kedze som taky pavucik 😎 😀
@barborka1446 juuuuj tak ty si ozaj velmi chuda. To ja mam zase o 10 kg viac ako ty a rovnaku vysku....
@marhar ja aj ked mi je akokolvek zle, nikdy nevraciam. Neznasam to a nevracala som fakt od dectva, takze si to neviem predstavit.
Jaaj a na vecko chodim staaaaaaaaale...
@yasmin0001 Jj ja som velmi chuducka 😎 😀 Som mala taku predstavu, ze chude a velmi tucne baby budu tazsie sa dostavat do druheho stavu, ale jaksi .. 😀 Takze budem asi jedina tehulka, co po porode nebude chciet schudnut 😀 😀 😀 😀 😀
Tak to curanie je fakt strasne :D Aj keby som za den nic nevypila, aj tak by som isto sla cikat stokrat 😎
@barborka1446 Mne este ani tie suchoty nepresli, takze ja pijem a cikam ako diva.
A mam dost chut na kavu, viem, ze sa nesmie a ani Cola ale dnes som fakt potrebovala jeden pohar, lebo som mala nizky tlak a potrebovala som cukor a ta cola ma fakt prebrala. A mala som dnes aj slabu kavu s vela vela mlieckom...
@yasmin0001 no keď to na teba príde, tak si nevyberieš! mne bolo zle aj zo zubnej pasty, všetko mi príšerne smrdelo.....dnes som mala také divné pocity ako z pokazeného žalúdka, tak neviem, či sa to už neblíži 😲 , ale tiež som taká sfuknutá, že dovi 😅
@yasmin0001 No mna suchoty tiez nepresli 😎 Len tak myslim, ze cikam snad aj z toho, ze zjem chlieb 😀 😀 Inak aj ja mam chut na kavu, a neviem, ci si dat, lebo vraj taka minikava vobec neuskodi .. Tak dat si ? 😀
@yasmin0001 tak ja som prežila vďaka kole, kolovým cukríkom,lízankam.....proste všetko kolové mi upokojovalo žalúdok 😉 aj keď som kávičkárka, kávu si už tiež odpustím, ale z koly si cucnem....aj keby som nemala....
@barborka1446 slabučkú si daj! mne potom aj tá milovaná káva tak smrdela, že ak mm kávu vypil, musel si umyť zuby a vyvetrať miestnosť 😀
@marhar Koniec toto 😀 😀 To som zvedava ako ostatne dopadneme 😀 Je dobre, ze tu su aj druhosnazilky 😀 Tak nescafe dva v jednom je ako kakavko, tak to hadam budem moct raz za dva casy 😀 😀 Este daco zvlasne sa u teba dialo ? 😕 😀
@barborka1446
@marhar
Ja som zastancom toho, ze vsetko sa moze s mierou. Okrem alkoholu, ten fakt vynecham.
Slaba kava 1 denne sa moze podla mna. Mne ta kola pomohla aj v piatok, kedy mi bolo na odpadnutie po celom dni v praci a po jednom pohari mi bolo okej.
V noci som sa normalne zobudila na smad a vysusene pery. To dieta zo mna vysava vsetky tekutiny 😝
@barborka1446 podľa mňa kľudne, však to ani káva nie je..... 😀 a nechcem byť otravná a vás tu zahlcovať mojimi spomienkami na prvé tehu, len akosi sa mi to teraz všetko vynára 😵 sa mi nechce veriť, že je to tu zasa 😵 😵 barborka, asi len to kolové obdobie bolo také zvláštne 😵, ale z obdobia vracania 😅 mám kopu vtipných historiek-paradoxne 😀
@marhar Mne zatial kava veeeelmi voni. Vzdy ked aj kolegyne si urobia v praci, tak ma hned napadne, mnaaaaaaaam kava, dala by som si!!!! 😀 Ale verim tomu, ze behom par dni sa to moze zmenit...
@yasmin0001 tak zatiaľ aj mne vonia! a dala by som si fajnú, silnú, popradskú 😵 , ale moje kávy boli smrťáky, tak to už radšej nebudem 🤐
@barborka1446 potom ti budeme postavičku závidieť!
@marhar Tak postupne mozes pridavat prihody 😀 Nech sa tu osalime z teba 😀 Tak potom tu "kavu" si zajtra spravim, lebo uz teraz ju citim 😎 😀 A postavicku zavidiet ? 😉 To asi nie, som velmi chuda, ta koza sa mi tak natiahne, ze take strie budu, ze dovidenia podla mna 😀 Si nieco pouzivala na prsia, brusko, stehna, aby si nemala strie ? 😵
@yasmin0001 Tak to s tebou suhlasim, hoci este nemam suche pery .. A co sa cudujem, tak este stale sa mi tvoria vyrazky na tvari a to som predtym nemala 😒 Hoci nic strasne, ale tak som prekvapena .. A ty nefajcis, vsak ? 😕
@barborka1446 príznaky hlásim aj ja, pijem viac než obvykle a tiež som sa super vyhádzala a zdula, moja nálada nič extra a som dosť unavená, čo som predtým nebola 😉
@yasmin0001 Ani ja som pred zaciatkom tehotenstva nezvracala od utleho detstva...ale od 2heho mesiaca poctivo kazde ranko na wc zvracat..... 😀
A este ked som bola tehotna so synom,som musela kupovat vsetko bezparfemovane,ci sprchac,sampon ten najobycajnejsi ,najlacnejsi z obchodu,nevonal tak extremne,ako tie "znackove" ...a parfemy to uz vobec nie,napinalo ma strasne z voni....Ale teda,jest som mohla 😀 ved som aj 16kg pribrala pocas tehu 😀
Babulky, uz sa aj u vas objavil priesvitno-biely vytok? mne dnes rano, akosi sa citim vlhkejšia..... čitala som ze je to normalne, tak dufam ze je.... ze niektore zeny ho maju aj cele tehu.... inak v stredu alebo vo štvrtok idem k dokimu 🙂
@lenkaks ved prave ja čakám zajtra dnes BT 37, 1 čopred mrchou už mavam tak 36,8 max
@lucinka1104 Ja si BT nemeriam,netusim,ako som na tom...Takze to vyzera dost slubne u teba 🙂 kedy planujes test ?
zajtra ak mm nahovorím ja som si posledný robila totižto 11 DPO ale večer a citlivosť 25 tak uvidíme ale ty si určite tehu krd mrcha nedorazila teším sa s tebou

@mima1983 chystam sa tiez kupit knizku, lebo nemam ziadnu, ani som doteraz nic nestudovala o tom.
Baby bola som asi 4 hodiny v nakupnom centre, z toho som 2 hodiny chodila po obchodoch a tak ma to hrozne zmohlooo!!! Hrozne ma bolia krize. Tusim na tom nieco fakt bude, ze som tehu! Asi si to fakt nenahovaram a budem musiet trochu zmenit zivotny styl 😀 Ale mam dva ulovky. Dva svetriky.
Mne sa normalne zda, mi narastlo aj brucho. Prosim vas nevysmejte ma, ale ja co mam ploche brucho, tak sa mi tam nieco rysuje pod satami...
@barborka1446 aj ja chcem paradit, take nadherne dievcenske vecicky maju 😵 😵 😵
@marhar vitaj. Ja sa tiez bojim, ze tie nevolnosti na mna este niekde cakaju 😒 . Neviem si to predstavit. Nechcem byt PN, chcela by som pracovat najdlhsie ako to pojde....