icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

ankalv1
3. feb 2011

ahojte všetky no tak teoreticky sa k Vám pridám ak môžem,prakticky sa ešte uvidí...keď si nenájdem schopnú robotu asi pôjdem na druhú materskú. 🙂 prajem veľa šťastia pri snažení o bábo 🙂

misinn
3. feb 2011

@mishuu verim ti, inak aj ja som mala sem tam take chutky ked sme planovali svadbu.. ale mne vela pomohla aj mamina, v podstate vela veci vybavila len som jej povedala ze co by som chcela, keby to mam robit ja tak neviem kedy by sme sa brali...

annesz
4. feb 2011

@ankalv1 Ahoj, vitaj medzi nami teoreticky aj prakticky 🙂 Si priamo z LV?

@mishuu neboj to bude dobre, chlapom nezalezi na detailoch... aj moj manzel to bral tak ze bude svadba a vsetko volaako dopadne aj ked som ja uz pol roka predtym stresovala ze ake servitky a ake kvety a koho kam usadit 🙂 a nakoniec to dopadlo nad nase ocakavania. Ty si kludne planuj a jeho staci zatazovat len s dolezitimi vecami aby mal aj on rozhodujuce slovo v niecom a bude spokojny...len si z toho nerob starosti a uzi si to naplno... ja na obdobie príprav spomínam velmi rada a teraz to prezivam zas ked pomaham sesterniciam organizovat ich svadby....normelne som nad tym rozmyslala ze by ma aj bavilo podnikat v tomto odvetví... akurat ze uz neviem kedy by som si na to nasla cas, musela by som nechat ostatne roboty. Mozno raz naberiam odvahu a bude z toho nieco 🙂

petullia
4. feb 2011

@ankalv1 vitaj vitaj 🙂 ak sa ta smiem spytat, kam chces dat malinkeho do skolky? bo od septembra by som aj ja mojho synatora chcela dat do skolkyv LV, ale vobec netusim, ze ake su moznosti... ze kde aka skolka, co ponuka... 😅 google mi toho tiez vela nepovedal... treba si davat prihlasky vo velkom predstihu? ci uz vcera bolo neskoro? 😕 bo vo ZV sa davaju vo velkom predstihu a aj to sa nie vzdy podari dietatko aj umiestnit vo vybratej skolke, ta snad v LV nebude taky problem.

ankalv1
4. feb 2011

@annesz áno som priamo z LV 🙂
@petullia ahoj,no podľa toho kde bývaš na akej ulici,ale zas poznám aj takých čo nosia deti z Rybníkov na Vinohrady 🙂 ja bývam na Rybníkoch II. ,najlepšia škôlka tu v okolí je na Konopnej ul.takže ide tam.dáva tam aj kamarátka malú,chodíme spolu von a sú na seba zvyknutí takže "neni o čom " :D už sme tam zaniesli prihlášky a dohodli sme sa aby boli deti spolu v triede.oficiálne sú zápisy myslím od 1.marca,my sme to už boli vybaviť lebo kamarátka nastupuje do roboty,ale mali tam už dosť detí zapísaných.na akej ulici bývate?

petullia
4. feb 2011

no my este nebyvame, ale budeme byvat v Hronskych Kosihach... ale neviem, ci sem chcem dat maleho aj do skolky, ak by bola nejaka fajn v meste, ta nemam problem maleho aj vozit... len neviem kde 😖

ankalv1
4. feb 2011

@petullia ja mám na túto dobré ohlasy.keď chceš 1.3. je tam deň otvorených dverí.Ešte sa ti môžem popýtať ne nejaké iné ak chceš 🙂

petullia
4. feb 2011

veeelmi by si mi pomohla... ja hladam nieco podobne ako walfdorska abo krok za krokom , abo nejake ine formy vyucby... ako len klasicku skolku... a google vypluva vsetky mozne mesta, len nie LV... ale ja sa nevzdam... volaco uz vyhrabem(e) 😀

petullia
4. feb 2011

no... ta google mi prezradil par schopnych infosiek, ale este nemam celkom co hladam, asi musim znizit naroky 😅 ale ta skolka na Konopnej je fajn 😉 moooze byt. ale uvidime ako povedal slepy... ak by ste poculi o nejakej zaujimavej institucii tohto typu damy, ta mi dajte pls vediet.. dakovala 😉

ankalv1
4. feb 2011

@petullia kde si na nete našla niečo o Konopnej?ja som tiež hľadala a nič.daj link ak môžeš,dík 😉

misinn
8. feb 2011

ahojte, ako je tu tichucko 🙂
ako sa mate? ja som si uz vcera myslela ze pomaly prichádza jar ale zas sa ma ochladit... 😒
my ideme tento tyzden zas na ples, dufam ze budu lepsie hrat nez minule. ale aj tak sa najviac tesim co bude ples tu v lv v astrume, bude tam spievat aj Jozo Ráž 😀 tesime sa tam
ako ste vikendovali?
ako sa maju snazilky? zadarilo sa vam cez januar? 😀

samain_night
12. feb 2011

ahojte, a ste tu aj tehule, či len snažilky?

petullia
13. feb 2011

@ankalv1 jaaaj nie Konopna... som to doplietla... ale teraz tu nemam papier s tymi ulicami, ta nejdem motat este viac 😅 ale napisem, ze ktore sa mne pozdavali, ze co na to povies z recenzii maminiek 🙂

@misinn ta sa riadne vyplesate tento rok... 😎
@samain_night zatial sme len pri reciach... coskoro hadam pridu skutky 😀 ciii?! mi nieco uniklo? 😕 🙂
ludiaaaaa, ja mam toooklo tehotnych kolo seba... daky virus v ovzdusi hadam, ci co... ked kukam kamosky na FB, ta mi vychadza hadam kazda druha. 😕

okana1985
13. feb 2011

ahojte kočky🙂

petullia
14. feb 2011

heheeej uz sa nam aj tu stehotnieva 😵 parada!
@ankalv1 http://www.materskaskola.sk/433230/index.php ta predsa len to bola Konopna 😀 ja som motak 😅
a este som aj na Pereckej kukala, ale dnes im nefunguje stranka ci co.. sa mi to neda otvorit.
My sme mali tento vikend oslavu, rodina sa stretla a uz sme pocuvali o Dudiho surodencoch, ze ci co kedy... za sme slubili, ze bude coskoro 😝
@misinn ako ste sa vyplesali tentokrat? lepsie hrali?

misinn
14. feb 2011

@petullia Ahojte, tak toto bol najlepsi ples na akom sme kedy boli, celu noc sme pretancovali, no super bolo, este dnes som sa zobudila s dobrym pocitom 🙂 🙂
tak ste slubili ze bude surodenec? a kedy idete na to? 🙂

petullia
14. feb 2011

@misinn tak super!!! budete mat co prekonavat na tych nasledujucich 😉 no neviem kedy pojdeme na to, asi ked nam doktor dovoli 😔 v marci tam idem, ta uvidime, co povie, ci sa mozme zacat snazit, ci co...

misinn
14. feb 2011

@petullia preco si myslis ze by ste sa nemohli zacat snazit?

samain_night
14. feb 2011

@petullia
neboj, to aj v BA boli bud len tehotne, alebo same kociky 😀
vrr, a ja som sa uz tesila, ze budem mat s kym kocikovat, prip. behat do mat. centier 😵
alebo skor jedna dobra sprava? ze suseda o mesiac skor porodi ako ja? 😎
kks ale aj ked pomaly zacinam 5m, necitim sa byt tehu (az na to, ked som napapana, ze mi brusko trci 😀 )

@okana1985
ahoj, si priamo LV?

@misinn
a ja som chcela na ples buduci mesiac .. noo len nejak nemam chlapa na to ☹

petullia
14. feb 2011

@misinn bo mam zdravotne problemy kusok... ale riesia sa, ta hadam budem coskoro stat nad tehu testom vyskerena ako leco 😀
@samain_night v mojom okoli pride vzdy taka tehu vlna, zacne jedna a potom vsetko tehotnie 😀 len toto je Cunami 😀

misinn
14. feb 2011

@petullia aha, aj ja by som uz mala ist na kontrolu, ale ked nemam zatial dovod tak sa mi nechce, teda mala by som ist na preventivku....
tak dufam ze coskoro budes v poriadku aby ste sa mohli zacat snazit 😉

samain_night
14. feb 2011

@petullia
kamarat, ze je tento rok baby boom 😀 😀 😀

misinn
14. feb 2011

mne sa zda ze tento baby boom uz trva aspon treti rok 🙂

samain_night
14. feb 2011

@misinn
tak to zas nesledujem az tooolko, pred tromi rokmi som ani chlapa neplanovala, nie to este dietatko

misinn
14. feb 2011

@samain_night no ved ja tiez nie ale ked to prislo tak som si zacala vsimat 🙂

samain_night
14. feb 2011

@misinn
asi tak .. až na to, že vtedy som už aj ja medzi ne patrila 😎
len potom ma zase to štvalo, že sú vo vyššom tt ako ja 😀

okana1985
14. feb 2011

@samain_night ano priamo.a ty??

misinn
14. feb 2011

@samain_night inak to asi trapi kazdu tehotnu 🙂 🙂

samain_night
14. feb 2011

@okana1985
jj priamo LV (cast pod Vinohradmi) a ty?

@misinn
to som ani nevedela 😀 aspon nie som sama 😀

ankalv1
14. feb 2011

@petullia ahoj,ďakujem,no ja som už rozhodnutá na 100% ide malý na Konopnú.
Baby akurát som sa vo štvrtok dozvedela že moja sesternica-teraz má 1,5 ročného syna- čaká dvojičky 😉 😉 😉 😉 dobré čo?tešíme sa všetci ale bude to zaberák,keďže jej malého ani nezoberú do škôlky.