icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

dankamat
30. mar 2011

Ahojte... pridávam sa aj ja, nebývam priamo LV, ale v okrese 🙂 takže mi dobre padnú rady od ľudí z tohto okolia, keďže som sa sem len nedávno presťahovala z HC. 😉

mishuu
autor
1. apr 2011

@dankamat ahoj vitaj 🙂

a v akom si "štádiu" 😀 ? Maminka, tehuľka alebo budúca tehuľka? 🙂

dankamat
1. apr 2011

@mishuu noo ja už tehuľka 🙂 inak obdivujem baby, čo si to takto pekne plánujú, pretože ja som otehotnela po roku aj pol ako som vysadila HAK - a vysadila som ju z iných dôvodov. Takže držím palce 😉

mishuu
autor
1. apr 2011

@dankamat gratulujem 🙂 čo budete mať?
ja si plánujem len obdobie kedy prestaneme používať ochranu, ďalej to už necháme na prírodu 😉
ale priznám sa, už teraz som zvedavá či sa podarí a kedy sa podarí a tak.

dankamat
1. apr 2011

@mishuu vytúžený chlapček to bude.. veľmi sa tešíme. 🙂
Noo rada sa podelím o moju skúsenosť: keď som už nebrala tabletky, tak som netrpezlivo čakala každý mesiac čo bude - a súhlasím teraz s názormi, že všetko je v psychike. Keď veľmi veľmi chceš tak to nevyjde, pretože sa sústredíš len na to či otehotnieš alebo nie. Ja som to radikálne stopla, kúpila som si malú čivavu (chceli sme aj psa) a venovala som sa mu, bol aj je ešte stále pre mňa maznáčikom, voľný čas sme venovali len jemu a nemysleli sme na to či sa podarí-nepodarí.
Proste som vypla myseľ a žila ako kedykoľvek predtým, bez akéhokoľvek sústredenie sa na tehotenstvo. A jedného krásneho dňa to prišlo len tak... a ešte tak krásne sa mi to načasovalo, že ja mám v júni štátnice, promócie a potom pôrod. Tak snáď to všetko postíhame obaja 🙂

mirip
1. apr 2011

😒 @dankamat to ste nečakali dlho rok a pol, my sme štyri ale ozaj ako si spomínala plánovať sa nedá nič, lebo človek mieni a Pán Boh mení

mishuu
autor
3. apr 2011

@dankamat gratulujem k chlapčekovi a držím palce, nech ti všetko vyjde 🙂

mishuu
autor
12. apr 2011

@misinn
@samain_night
@zuzica9
@vargovka
@dankamat

kde ste baby ? 🙂 ktoré z Vás sa idú "snažiť-nesnažiť" od júla resp. od leta???
nech v tom nie som sama (teda okrem môjho drahého skoro manžela 😝 😀 )

dankamat
12. apr 2011

@mishuu ja už som sa dosnažila, v lete mám termín 🙂 🙂

mishuu
autor
12. apr 2011

@dankamat noooo to viem, že ty budeš mať krásneho chlapa 🙂 všetky kamošky a baby čo poznám sú buď už tehotné, alebo ešte neplánujú...

dankamat
12. apr 2011

@mishuu neboj ono to príde vtedy, keď budeš najmenej čakať 🙂

mishuu
autor
12. apr 2011

@dankamat ja viem 🙂

samain_night
12. apr 2011

@mishuu @dankamat
veru, v lete akurát termín .. potom školu dokončiť - a ďalšie snáď potom 🙂

misinn
13. apr 2011

@mishuu my sa zacneme az po lete 🙂

li_la
13. apr 2011

Ahojte! Ja som sa už síce úspešne dosnažila, zaujalo ma však, že ste tu baby z LV a okolia. Odkedy mi pribudol nový titul - matka, nemám si veľmi s kým pokecať... 🙂

mishuu
autor
13. apr 2011

@li_la snažilky - nesnažilky, všetky Levičanky a baby z okolia sú tu vítané, určite si budeme mať všetky o čom pokecať 🙂

mishuu
autor
13. apr 2011

@misinn možno aj nám sa zadarí až neskôr, takže budeme spolu tehošiť, snáď 🙂
ja som ťa minule asi videla v meste na pešej, ale nebola som si istá a bolo mi to blbé ťa osloviť 😅

misinn
13. apr 2011

@mishuu ano? a kedy? lebo som uz dlhsie pn, ale moze byt ze som tadial sla 🙂 🙂
co som mala na sebe? 😀

mishuu
autor
14. apr 2011

@misinn fíha tak takéto detaily si už nepamätám,ale bolo to možno týždeň/dva dozadu 🙂

misinn
14. apr 2011

@mishuu nevadi nespominam si ale mozne to je 🙂

li_la
15. apr 2011

@mishuu Tak to dúfam. 🙂 Hore som čítala, že si presťahovala z HC. Páči sa ti v Leviciach? 🙂

mishuu
autor
15. apr 2011

@li_la ja som sa nesťahovala, ja som rodená Levičanka, to si asi s niekým pletieš 🙂
ale v Leviciach sa mi páči 😝 a ty si Levičanka?

li_la
18. apr 2011

@mishuu Hej, prepáč, hore na strane som niečo zaregistrovala a potom sa mi to pomiešalo... :D Ale super teda, aj mne sa v Leviciach páči. Zatiaľ síce len tak obchádzam po okolitých dedinách (Nová Dedina, Lipník), ale už v máji sa konečne sťahujeme do Levíc. 🙂 do svojho 🙂

vargovka
18. apr 2011

@mishuu ahoj. ja mam v pláne sa začat snažit už v máji. teda aj z mojím drahym 😀 🙂 dufam ze mi to aj doki odobrí. jaj len trošku sa obavam nakolko som mala dost velke zdravotne problemi a zhruba pred rokom a pol mi robili kyret. tak uvidíme jak to s tym mojím otehotnením dopadne 🙂

mishuu
autor
18. apr 2011

@vargovka aj ja budem "Vargovka"...od novembra 😉
budem ti veľmi držať palce, neboj všetko vyjde, treba myslieť pozitívne 🙂
my od júla ideme na vec, aj ja som zvedavá. Ja som po vysadení HAK našťastie OK, aspoň teda zatiaľ neviem o žiadnom probléme...MS chodí ako má, okolo 31-32 DC a ovulku cítim (ak je to ono) vždy 16-17 DC...no ve´d uvidíme, bude ako bude.

A ty už máš dieťatko, či toto bude prvé snaženie?

mishuu
autor
18. apr 2011

@li_la to je OK 🙂
takže sa budete sťahovať do LV?
ja si myslím, že je to fajn mesto, nevedela by som žiť napríklad v Blave, to je na mňa veľmi veľké, ukričané a sivé... 😔

li_la
18. apr 2011

@mishuu Áno, áno, pevne verím, že už v máji, teraz si akurát prerábame bytík. 🙂 A plne s tebou súhlasím, veľké mestá ma nelákajú, aj keď sa v nich dobre nakupuje. 🙂 A dedín mám už tiež plné zuby, Levice sú tak akurát. 🙂

mishuu
autor
18. apr 2011

@li_la tak tak 🙂 my zase snívame o domčeku, najlepšie v LV, ale ak to bude niekde vo veľmi blízkom okolí tak nevadí, my sme takí domčekoví, chceme záhradu a priestor a prírodu okolo seba 🙂

li_la
18. apr 2011

@mishuu Tak to áno, dom, záhrada, čerstvý vzduch a priestor, kde môže realizovať rodina, samozrejme, nie je na zahodenie. Aj my by sme chceli domček, ale až niekedy v budúcnosti, teraz by na to ani zďaleka neboli financie, nakoľko ja som stále ešte len študent. 🙂
Ako ste na tom so snažením, ak sa smiem spýtať?

mishuu
autor
18. apr 2011

@li_la ešte si dávame pozor a v júly tomu už necháme voľný priebeh...nechcem to nazývať snaženie, aj keď tu sa to tak volá, skôr to necháme na náhodu 🙂