Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@mishuu vytúžený chlapček to bude.. veľmi sa tešíme. 🙂
Noo rada sa podelím o moju skúsenosť: keď som už nebrala tabletky, tak som netrpezlivo čakala každý mesiac čo bude - a súhlasím teraz s názormi, že všetko je v psychike. Keď veľmi veľmi chceš tak to nevyjde, pretože sa sústredíš len na to či otehotnieš alebo nie. Ja som to radikálne stopla, kúpila som si malú čivavu (chceli sme aj psa) a venovala som sa mu, bol aj je ešte stále pre mňa maznáčikom, voľný čas sme venovali len jemu a nemysleli sme na to či sa podarí-nepodarí.
Proste som vypla myseľ a žila ako kedykoľvek predtým, bez akéhokoľvek sústredenie sa na tehotenstvo. A jedného krásneho dňa to prišlo len tak... a ešte tak krásne sa mi to načasovalo, že ja mám v júni štátnice, promócie a potom pôrod. Tak snáď to všetko postíhame obaja 🙂
Ahojte! Ja som sa už síce úspešne dosnažila, zaujalo ma však, že ste tu baby z LV a okolia. Odkedy mi pribudol nový titul - matka, nemám si veľmi s kým pokecať... 🙂
@mishuu ahoj. ja mam v pláne sa začat snažit už v máji. teda aj z mojím drahym 😀 🙂 dufam ze mi to aj doki odobrí. jaj len trošku sa obavam nakolko som mala dost velke zdravotne problemi a zhruba pred rokom a pol mi robili kyret. tak uvidíme jak to s tym mojím otehotnením dopadne 🙂
@vargovka aj ja budem "Vargovka"...od novembra 😉
budem ti veľmi držať palce, neboj všetko vyjde, treba myslieť pozitívne 🙂
my od júla ideme na vec, aj ja som zvedavá. Ja som po vysadení HAK našťastie OK, aspoň teda zatiaľ neviem o žiadnom probléme...MS chodí ako má, okolo 31-32 DC a ovulku cítim (ak je to ono) vždy 16-17 DC...no ve´d uvidíme, bude ako bude.
A ty už máš dieťatko, či toto bude prvé snaženie?
@mishuu Tak to áno, dom, záhrada, čerstvý vzduch a priestor, kde môže realizovať rodina, samozrejme, nie je na zahodenie. Aj my by sme chceli domček, ale až niekedy v budúcnosti, teraz by na to ani zďaleka neboli financie, nakoľko ja som stále ešte len študent. 🙂
Ako ste na tom so snažením, ak sa smiem spýtať?

Ahojte... pridávam sa aj ja, nebývam priamo LV, ale v okrese 🙂 takže mi dobre padnú rady od ľudí z tohto okolia, keďže som sa sem len nedávno presťahovala z HC. 😉