icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

vargovka
19. apr 2011

@mishuu aj tebe robili kyret? to je hrozne ja som revala tri dni. a toho sa teraz bojim ze by to znovu tak mohlo skoncit. myslim pozitivne,ale niekde v podvedomí to je stale. potom mi nasli dalsiu diagnozu co ma uz zabila uplne. ale tak vsetko dobre dopadlo tak teraz verim ze aj ked otehotniem tak to dopadne o.k. 🙂.........ja uz mam jednu babu. to je uz velka 11 ročna pubertacka takze uz by sa nam patrilo aby sa nam zadarilo 😀 ja som zacala zavcasu 😀 😀 😀

mishuu
autor
19. apr 2011

@vargovka našťastie nie, ja ani neviem presne čo to je 😅 😔 ale určite nič príjemné! A veľmi ma mrzí, keď ženy, ktoré túžia mať bábo a dať mu všetkú lásku, majú takéto problémy a naopak ženská, ktorá to ani nechce, otehotnie okamžite a dá si bábo zobrať (toto právo niekomu neberiem, je to lepšie ako potom vyhodiť bábätko do smetiaka v igelitke ☹ ) ale je to nefér 😠
Preto ti veľmi držím palce... 🙂

vargovka
19. apr 2011

@mishuu to je vlastne ze som mala plod ale zakrsli a bez srdiecka tak mi to museli dat von. a vraj to teraz ma skoro kazda tretia zena. je to smutna. a presne ako aj ty hovoríš, ze ta co chce tak nemoze a ta co moze a ma tak sa toho vzdava. ale tak je to kazdeho osobna vec a je to na kazdom vedomi a svedomi.......dakujem ti za drzanie palčekov 🙂 🙂 aj ja budem tebe nech vam to v lete vyjde 🙂 ved sa budeme informovat ze co a ako 😀 😀

li_la
19. apr 2011

@mishuu Zas musím s tebou súhlasiť. 🙂 To slovo "snaženie sa" niekedy v človeku môže evokovať urputný boj a strastiplnú cestu, ktorá niekedy hádam ani nemusí byť taká príjemná... A také niečo prichádza možno až po pol roku, keď by už partneri radi videli nejaké výsledky... 🙂 Inak, ani my sme sa veľmi nesnažili. Dali sme tomu voľný priebeh a po takých 7 mesiacoch nám to aj vyšlo. 🙂

vargovka
19. apr 2011

pol roka? to si aj malo povedala 😀 😀 ale tak ako u koho 🙂 asi je pravda ze ked sa na to človek prestane sustredit tak vtedy to vyjde.

mishuu
autor
20. apr 2011

@vargovka ďakujem za vysvetlenie, mrzí ma, že sa ti to stalo, ale neboj, už sa to snáď nebude opakovať, nemysli na to 🙂 To že máš11 ročnú babu je fajn, bude ti aspoň pomáhať s bábätkom 😉

mishuu
autor
20. apr 2011

@vargovka
@li_la

inak baby nechodíte na Zumbu do PerecFit štúdia niektorá? Ja chodím, tak ma len tak napadlo, že sa tam možno stretávam s babami z koníka a ani neviem o tom 😉

vargovka
20. apr 2011

@mishuu to nič uz to bolo davno a verím ze sa to uz nezopakuje. ved esteze mam tu moju pubišku 😀 😀

vargovka
20. apr 2011

@mishuu ja chodím ale tam kde je posilovna k Lenke Chalupkovej. uz sa tam natriasam 2 roky 😀 😀 tak neviem či chodíš aj ty tam alebo oproti k Hedvige?

misinn
20. apr 2011

na tu zumbu sa mozno casom pridam aj ja uz ma to laka dlho 🙂

mishuu
autor
21. apr 2011

@vargovka k Lenke aj ja chodím 😀 booože tak mi sa tam stretávame, ani nevieme 😀
bola si aj včera?

mishuu
autor
21. apr 2011

@misinn Miši, odporúčam, poooď 🙂

misinn
21. apr 2011

@mishuu pridam sa, ale budem to vobec stihat za vami? budem vediet tancovat tu zumbu? 😀

mishuu
autor
21. apr 2011

@misinn budeš jasné, neboj...prídeš do toho, každý raz začína 😉 a hlavne to nie je o tom, že musíš byť dokonalá tanečníčka, ale máš si to užiť, zabaviť sa a urobíš zároveň niečo pre svoje zdravie a postavu 🙂 som ako reklama na Zumbu 😀 😝

vargovka
21. apr 2011

@mishuu to vážne? bola som aj vcera aj z kamoškov. cvičíme tam vzadu pri stene. ja si ta nejak neviem zaradit podla fotky ktora si 😀 😀

li_la
21. apr 2011

@mishuu Fúú, tak na zumbu by som veľmi rada chodila, ale keď to akosi najviac prišlo do módy tak už som bola tehotná a myslím, že teraz ešte dlho nebudem mať na také veci čas... Dosť že sa na skúšky musím učiť... 🙂 A inak pomáha tá zumba trochu?

bubu4125
21. apr 2011

ahojte Levičanky! chodím vás sem občas čítať, že čo nové v LV...

vargovka
22. apr 2011

@li_la ako na čo myslíš že či pomáha? na dobru naladu? tak to určite 😀 😀 😀 ale nie. asi tak ako kazde cvicenie. ked neupravíš stravu tak nepomaha. ale tu dobru naladu mam odskusanu 😀 😉

misinn
22. apr 2011

@mishuu to by sa mi zislo, inak ty mas dobru postavu ty to robis skor na odreagovanie nie, ? 😀

mishuu
autor
23. apr 2011

@vargovka ja cvičím vpredu väčšinou som vlastne takmer oproti Lenke alebo niekde vedľa, ale dá sa povedať, že vždy v prvom rade nacapená 😀
tak v utorok a stredu sa vidíme, budem mať na sebe modré tričko bez rukávou s čiernym nápisom zumba 😉 a mám strojček na zuboch 😝

mishuu
autor
23. apr 2011

@misinn
@li_la ja nemám zase až tak dobrú postavu podľa mňa (každej niečo vadí na sebe), mám mľandravú riť 😀 takže cvičím okrem zumby aj doma také posiňovacie cviky na zadok, brušáky, s činkami začínam trošku na ruky, nech som pevnejšia 🙂

A zumba je fantastická na odreagovanie, dobrú náladu, liek proti depke zaručený 😉 a myslím, že aj schudnúľ sa dá pri nej krásne, pretože je to ako hodina vytrvalého behu, možno aj lepšie, ale samozrejme ako píše vargovka, treba upraviť aj stravu keď chcete chudnúť, diéty sú blbosť, fitness strava je zdravá, resp zdravý životný štýl...ale ľahko sa hovorí, ja teraz napríklad tlačím čerstvo upečené čokoládové muffiny a večer ideme grilovať, no tak ži zdravo! 😀

mishuu
autor
23. apr 2011

@bubu4125 ahoooj, ako sa máš, ako tehotenstvo, čo nového? 🙂 už vieš, čo budete mať? 🙂

vargovka
23. apr 2011

@mishuu ja som asi blba, ale fak si ta vobec neviem vybavit podla tejto fotecky. no nic ved sa teda vidime v utorok 🙂

bubu4125
24. apr 2011

@mishuu máme sa pomalinky! ležím...som po tej serkláži, tak ešte min 8 týždňov ležania ma čaká! podľa všetkého budeme mať bambuľku! pomaly mi to uteká v tej posteli...strašne sa nudím! no čo už, ked som vydržala už 16 týždňov tak už tých 8 vydržím! 😖 dúfam! 😉

okana1985
25. apr 2011

@mishuu ahooj my budeme chlapceka Jakubka uz na 100%

mishuu
autor
25. apr 2011

@okana1985 moje zlatinko, tak bude Kubko, gratulujem 🙂

mishuu
autor
25. apr 2011

@bubu4125 neboj vydržíš, pre bábo všetko 😉

okana1985
25. apr 2011

@mishuu bude bude a ja som uz nakupovala ruzove vidis neoplati sa takto o tyzden ideme na 4D strasne sa tesim 🙂 🙂

mishuu
autor
25. apr 2011

@okana1985 nevadí, tie ružové využijete možno neskôr pre sestričku 😉
idete k Neubauerovi ?

okana1985
25. apr 2011

@mishuu ano k nemu som na neho zvedava ked bude dobry dobry po porode by som k nemu chcela prejst lebo uz sa mi moj doky nepaci nic mi nepovie ked sa spytam kolko male vazi alebo meria pred 6tt mi povedal ze male ma okolo pol kg a skoro 20cm a minulu stredu po 6tt mipovedal ze on nevie kolko male ma ze to sa neda urcit presne ale o nejake4cm viac to neni mozne aby len o tolko narastlo ked ma tak kopka ze mi ide vyletiet brusko 🙂 🙂 a uz dociahne az k rebram 🙂