Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@vargovka našťastie nie, ja ani neviem presne čo to je 😅 😔 ale určite nič príjemné! A veľmi ma mrzí, keď ženy, ktoré túžia mať bábo a dať mu všetkú lásku, majú takéto problémy a naopak ženská, ktorá to ani nechce, otehotnie okamžite a dá si bábo zobrať (toto právo niekomu neberiem, je to lepšie ako potom vyhodiť bábätko do smetiaka v igelitke ☹ ) ale je to nefér 😠
Preto ti veľmi držím palce... 🙂
@mishuu to je vlastne ze som mala plod ale zakrsli a bez srdiecka tak mi to museli dat von. a vraj to teraz ma skoro kazda tretia zena. je to smutna. a presne ako aj ty hovoríš, ze ta co chce tak nemoze a ta co moze a ma tak sa toho vzdava. ale tak je to kazdeho osobna vec a je to na kazdom vedomi a svedomi.......dakujem ti za drzanie palčekov 🙂 🙂 aj ja budem tebe nech vam to v lete vyjde 🙂 ved sa budeme informovat ze co a ako 😀 😀
@mishuu Zas musím s tebou súhlasiť. 🙂 To slovo "snaženie sa" niekedy v človeku môže evokovať urputný boj a strastiplnú cestu, ktorá niekedy hádam ani nemusí byť taká príjemná... A také niečo prichádza možno až po pol roku, keď by už partneri radi videli nejaké výsledky... 🙂 Inak, ani my sme sa veľmi nesnažili. Dali sme tomu voľný priebeh a po takých 7 mesiacoch nám to aj vyšlo. 🙂
pol roka? to si aj malo povedala 😀 😀 ale tak ako u koho 🙂 asi je pravda ze ked sa na to človek prestane sustredit tak vtedy to vyjde.
na tu zumbu sa mozno casom pridam aj ja uz ma to laka dlho 🙂
ahojte Levičanky! chodím vás sem občas čítať, že čo nové v LV...
@misinn
@li_la ja nemám zase až tak dobrú postavu podľa mňa (každej niečo vadí na sebe), mám mľandravú riť 😀 takže cvičím okrem zumby aj doma také posiňovacie cviky na zadok, brušáky, s činkami začínam trošku na ruky, nech som pevnejšia 🙂
A zumba je fantastická na odreagovanie, dobrú náladu, liek proti depke zaručený 😉 a myslím, že aj schudnúľ sa dá pri nej krásne, pretože je to ako hodina vytrvalého behu, možno aj lepšie, ale samozrejme ako píše vargovka, treba upraviť aj stravu keď chcete chudnúť, diéty sú blbosť, fitness strava je zdravá, resp zdravý životný štýl...ale ľahko sa hovorí, ja teraz napríklad tlačím čerstvo upečené čokoládové muffiny a večer ideme grilovať, no tak ži zdravo! 😀
@mishuu ano k nemu som na neho zvedava ked bude dobry dobry po porode by som k nemu chcela prejst lebo uz sa mi moj doky nepaci nic mi nepovie ked sa spytam kolko male vazi alebo meria pred 6tt mi povedal ze male ma okolo pol kg a skoro 20cm a minulu stredu po 6tt mipovedal ze on nevie kolko male ma ze to sa neda urcit presne ale o nejake4cm viac to neni mozne aby len o tolko narastlo ked ma tak kopka ze mi ide vyletiet brusko 🙂 🙂 a uz dociahne az k rebram 🙂

@mishuu aj tebe robili kyret? to je hrozne ja som revala tri dni. a toho sa teraz bojim ze by to znovu tak mohlo skoncit. myslim pozitivne,ale niekde v podvedomí to je stale. potom mi nasli dalsiu diagnozu co ma uz zabila uplne. ale tak vsetko dobre dopadlo tak teraz verim ze aj ked otehotniem tak to dopadne o.k. 🙂.........ja uz mam jednu babu. to je uz velka 11 ročna pubertacka takze uz by sa nam patrilo aby sa nam zadarilo 😀 ja som zacala zavcasu 😀 😀 😀