icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

jankavladkova
29. apr 2011

@vargovka to sú len vitamíny- kyselina listová a tak 😉

vargovka
29. apr 2011

aha. sorry ze som jak blba,ale tak este som to nepočula a ani som to neštudovala nakolko som este nechcela byt tehulka 😀 😉 teraz uz chcem tak si to musim naštudovat 🙂 ja idem 11.5 na kontrolu a ak mi to doki odobrí tak ideme na tooooo 😀

jankavladkova
29. apr 2011

@vargovka to je v pohodeee, ani ja som zo začiatku o tom nič nevedela, však kým sa ma to netýkalo, tak ma to pravdu-povediac ani moc nezaujímalo... 😅 😀 😀 😀 😀 😀 tak držím palce nech kontrola dobre dopadne a dr ti dá "požehnanie"... 😉 😀

vargovka
29. apr 2011

@jankavladkova díky pekne. slubil mi to ze v maji uz možme tak hadam sa nič nedototo 😀

jankavladkova
29. apr 2011

@vargovka 😉

misinn
1. máj 2011

@jankavladkova ty si tiez priamo z lv? 🙂 ako dlho sa snazite o babatko?

mishuu
autor
2. máj 2011

@vargovka to je kyselina listová 🙂 ja papám tiež Femibion..

mishuu
autor
2. máj 2011

@vargovka držím palce aj ja 🙂 ja kým sme sa nerozhodli pre bábo, tak ma to tiež vôbec nezaujímalo tieto veci, ani som nikdy nejak nebláznila keď bolo nablízku bábätko, to až teraz "sa mi stalo" 😀 teraz som už "odborníčka" na veci týkajúce sa tehotenstva a snaženia a tak 😅

vargovka
2. máj 2011

@mishuu 😀 😀 ved aj ja sa uz tak rozhladievam že čo a ako. síce už mam babu moju 11 ročnu,ale ked som bola s nou tehotna tak to ani poriadne neviem bo som mala len 19 a to som este mala zo sebou čo robiť 😀 pamätám si samozrejme,ale nie všetko. a vtedy to bolo aj trošku iné. takže Miška keby dačo tak sa obraciam na teba 😀 😀 😀

jankavladkova
2. máj 2011

@misinn ano som priamo z LV...no a čo sa týka toho snaženia...tak ja som HAK vysadila v apríli minulý rok a nechali sme to volne plynúť...v podstate som si to predstavovala tak, že chcem otehotnieť v septembri aby som rodila teraz v máji... 😀 ale u mňa je to so snažením trošku komplikovanejšie, keďže môj manžel je dooosť často služobne mimo, minulý rok bol doma viac menej len cca tri dni z týždňa, takže asi tak... 😉 našťastie teraz je to už lepšie, je doma častejšie, tak som zvedavá či a kedy to prinesie "zaslúžené ovocie"... 😀

mishuu
autor
2. máj 2011

@jankavladkova držím palce nech sa čím skôr podarí 🙂

jankavladkova
2. máj 2011

@mishuu vďaka 😉 a aj ja tebeee -nech ti to vyjde tak ako si predstavuješ... 😉 a vlastne všetkým kočkám... 🙂

misinn
2. máj 2011

@jankavladkova chapem, tak vam drzim palce, mozno budes kocikat v maji ale buduci rok, co je podla mna idealny mesiac na narodenie dietatka 🙂
tak uz je nas tu z lv viacej, tak sa snad nemusime bat ze by sme nemali s kym kocikat 🙂 🙂

mishuu
autor
2. máj 2011

@jankavladkova ďakujem krásne 🙂

@misinn veru je nás tu už viac, veľmi som rada, že sa nás tu toľko pozbieralo a dúfam, že pribudnú aj ďalšie Levičanky a potom dáme bruškaté a kočíkové veľké stretko 🙂 🙂 🙂

jankavladkova
2. máj 2011

@misinn vďaka 😉 dúúúfam, že teda takto o rok už budem kočíkovať... 😀 😀 ináč aj podla mňa je to taký ideálny čas na narodenie mimi...a ešte keby to tak vyšlo na drahého narodky, to by bol darček... 😉 ale tak zase keby to bolo aj skôr, ja by som nebola proti... 😀 😀 😀 😀
@mishuu podla mňa určite pribudnú... 😉 a veru také bruškaté stretko by bolo zaujímavé... 😀 😀 😀 aj keby sme potom všetky vyrazili spolu kočíkovať... 😉

misinn
2. máj 2011

@mishuu
@jankavladkova uz sa tesim na to obdobie ako budeme tehotne, teda dufam ze sa nam vsetkym podari 🙂
inak ako rychlo uteka cas, ved tusim sme si tu pisali este kokcom roka a uz sme coskoro v polovici druheho, coskoro je tu nas cas 😀

jankavladkova
2. máj 2011

@misinn 😉 aj ja... 🙂 ináč aj mne to pripadá akoby ten čas letel....ešte len teraz boli vianoce a už tu bude pomaly leto... 😵

misinn
3. máj 2011

@jankavladkova ved prave ze uz je tu pomaly leto, tesim sa na leto, tento rok bola strasne dlha zima... 😒

mishuu
autor
3. máj 2011

@misinn
@jankavladkova

baby súhlasím, rýchlo ten čas letí...veď teraz sme sa tu fakt bavili o tom, že "budúci rok ideme na to" a to už o 2-3 alebo koľko mesiacov je tu 🙂 veď v lete to bude rok, čo mi nastávajúci 😅 povedal, že chce bábo 😎
každopádne akonáhle budeme "bruchaté" dávame stretko, voľačo zorganizujeme 😉

misinn
3. máj 2011

@mishuu Miska videla som ta dnes isla si okolo vajca, ale asi si ma nevidela, aj som sa ti chcela pozdravit ale pozerala si sa inam 🙂 🙂
a to stretko je faajn napad 🙂

mishuu
autor
3. máj 2011

@misinn naozaj? Bola som cez obed v Diturke, takže je to možné, ale ja som ťa nezaregistrovala, do riti, mala si ma pokojne okríknuť 😀

misinn
3. máj 2011

@mishuu ja som sla s kamoskou na obednajsiu, ale bola si taka zamyslena 😀 tak si hovorim ze nebudem rusit 😀

vargovka
3. máj 2011

baby mne sa uz normalne sniva ze z bruchom chodím 😀 stale na to myslim ze ako to čo to 😀 som asi vadna že? ale čo nech. potom aj ja sa chcem z bruchami stretnuť 😀 😀 😀

vargovka
3. máj 2011

@mishuu miška dneska zumbuješ? dufam ze stíhaš 🙂 🙂

mishuu
autor
3. máj 2011

@misinn áno, ja stále chodím ako blbá, zamyslená...rozmýšľam nad robotou alebo čo mám kúpiť 😀

mishuu
autor
3. máj 2011

@vargovka s bruchami sa stretneme všetky, to je jasné 🙂 🙂 🙂
dnes idem jednoznačne, síce na pešo lebo drahý ostáva dlhšie v práci a má auto, dúfam, že ma príde aspoň vyzdvihnúť nech sa netrepem taká spotená pešo na Vinohrady 😖
dnes sa teším, kúpila som si nové tepláky aj parádne ružové tričko 😝 😀

vargovka
3. máj 2011

@mishuu jaj tak to ti zavidim bo by sa aj mne zisli. uz sa stale chystam ze si daco kupim a nejak stale zabudnem. a vezmi si aj pršiplášt aby si neochorela 😉

misinn
6. máj 2011

ahojte, ako sa mate? co planujete cez vikend?
ja mam zajtra rano skusku zo socialnej politiky, dufam ze ju spravim, no a potom budeme uz len oddychovat 🙂
o 18 dni letime s muzom na tyzden do Maroka, tesime sa tam ,este si musime pokupit nejake veci, saty a tak 🙂 ale to pojdeme az tesne pred dovolnekou.

vargovka
9. máj 2011

Ahojte babenky. Mám takú prozbičku. Nepoznáte náhodou dáku zodpovednú babu čo má rada detičky a chce s i trošku privyrobiť? Bolo by to k trojročnému zlatému chlapčekovy v Záhorskej Bystrici pri Ba. S tym ze cez tyzden by bola tam a vikendy by mohla íst domov. Prosím,prosím ak by ste o niekom vedeli. Bližšie info dám cez inter. poštu.

misinn
12. máj 2011

ahojte, ako je tu ticho, normalne som z toho smutna ze sem vobec nepiste co je nove 😒