icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

jankavladkova
18. máj 2011

@vargovka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jasneeeee, vyberiem niečo uuuplne super, len aby som sa vmestila do rozpočtu čo mi dal... 😀 😀 😀 a veru máš pravdu, aj keby sme tam šli traja, ešte bude čo dorábať... 😀 😀 😀
@mishuu jeeeej krásny termín a dobre sa dá zapamätať... 😉 určite prídem kuknúť kraaasnu nevestu 😉 😵

mishuu
autor
19. máj 2011

@jankavladkova
@vargovka

no baby, ste zlaté, dúfam, že budem krásna nevesta, hádam zo mňa moja šikovná vizážistka a kaderníčka niečo urobí 😝
Včera sme pozerali to Chorvátsko a Primošten sa asi ruší, zaujal nás ostrov Rab (neďaleko Pagu), a mestečko Lopar, sú tam piesočnaté pláže, krásne mestečko a ten ostrov je relatívne malý akurát na prebádanie 😉
Takže víťaznú destináciu asi máme, aj termín, juchuuuu 😀

misinn
19. máj 2011

ahojte, ako tak pozeram uz v plnom prude vyberate dovolenky to je super 🙂 🙂

@mishuu ten mesiac a pol ti prejde tak rychlo ze sa ani nenazdas, viem to lebo mne tento rok cely velmi rychlo uteka 🙂

mishuu
autor
19. máj 2011

@misinn máš pravdu Miši, strašne to letí, aj ja mám ten pocit, veď teraz boli Vianoce a už je pol roka pomaly za nami...ale tento rokmi to veru nevadí, že to tak letí, už nech je júl, bože už sa opakujem, už dosť o júly 😀 😅

ty ako odborníčka, čo hovoríš na ostrov Rab - Lopar ? 🙂 Pôjdeme tam, už sme sa viac menej rozhodli, teraz hľadáme ubytko, čo som čítala, tak je to vraj veľmi obľúbená turistická destinácia a podľa fotiek sú tam nádherné pláže 🙂

misinn
19. máj 2011

@mishuu vidim ze uz nesnivas o nicom inom, len o tom aby si bola tehu 🙂 ale to asi vsetky sme tak..
ja sa ti ani necudujem ked tolko fotis tie babatka 🙂 🙂 inak ja mam zas kompletnu vybavu pre babatko doma tak tiez ked idem do detskej izby tak ma to tak chyti, ze uz keby som tak mala babatko, ale tak zas na druhej strane ci sa zacneme snazit o dva mesiace alebo o 4 tak je to vlastne jedno, ved ktovie ci sa podari na prvy kraat... 😒
moj muz tiez vie kedy mam ovulaciu lebo tak isto ma vzdy boli vajecnik a potom sa stazujem ze zas ma picha a on uz vie aha Mimina teraz ovuluje 😀 😀 musim si davat pozor 😖

Inak aspon nebudes musiet tolko cestovat kedze ste si vybrali Rab 🙂 myslim ze ste si vybrali dobre neviem sice aky je tam nocny zivot, ale su tam krasne plaze, urcite chodte pozriet Rajskú pláž 🙂 inak je tam vela peknych zatok a aj nuda plaze 😀

mishuu
autor
19. máj 2011

@misinn no veru, musím sa trošku upokojiť, lebo keď ma to bude takto držať tak určite neotehotniem tak rýchlo, lebo budem na to stále myslieť, takže si dávam zákaz.... 😠

Mňa tiež vždy buď bolí jeden vaječník - ľavý, alebo celé brucho ako pred ...

no tú rajskú som pozerala na fotkách, nádherné niečo 🙂 nuda pláž to radšej nie 😀 síce sa zvykneme opaľovať hore bez so švagrinou, ale to sa môže aj na normálnej pláži 😉

vargovka
19. máj 2011

@mishuu Mišik,Rab je pekny minuli rok tam bolo moje dieta z mojou sesternicou 🙂 Ale nocny zivot si tam asi neuzijete. Hovorila ze tam velmi nic nebolo. Ale oni to ani velmi nevyhladavali nakolko maju male dieta. Tak ved uvidite 🙂

mishuu
autor
19. máj 2011

@vargovka nevadí, tie pláže za to stoja, inak to len ja som taká vymetačka diskoték 😎 , ostatných tam musím ťahať 😀 ale vyzerá to tam veľmi pekne, takže oželiem aj nočný život, veď si s drahým urobíme nejaký vlastný night life 😝 😉

vargovka
19. máj 2011

@mishuu jasneeeeeeee 😀 a aj tak uz asi nebudes moct byt velmi v zafajcenych priestoroch 😀 😀 ved to uz bude august tak mozno tam uz bude človiečik 🙂 😉

mishuu
autor
19. máj 2011

@vargovka jasné jasné, kiež by 😝 😉

mishuu
autor
23. máj 2011

čavte ženy, ako sa máte? 🙂

misinn
23. máj 2011

ahojte, my uz mame v praci tak plno ze neviem kde mi hlava stoji, ale to sa len tesim lebo mi to rychlejsie prejde 🙂 inak vikend oddychovka, ani sme len neboli kuknut na jarmoku, nechyba mi ku stastiu ta tlacenica 😒
co ste robili cez vikend?
ja dnes cakam mrchu, uz mam aj pichania tak cakam kazdu chvilku chodim na wc kedy si mam dat uz vlozku 😀

vargovka
23. máj 2011

@misinn dobre máš ze ste neboli na jarmoku. stale to iste tam je,plno ozratych a sama handra 😀 my sme boli v piatok vecer z babamy sa trošku pomotkať, v sobotu grilovacka, bo moj drahy mal 16.5 narodky a v nedelu tak oddychovo a vecer sme si isli trosku zacvickať. ozaj baby my sme si tento vikend nedavali pozor. teda drahy si nedaval,konecne 😀 😀 ale ja mam tiez teraz dostat mrchu 27 tak asi z toho nič nebude. či? no ved uvidime. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj uz by som nedbala keby som uz teraz hned vedela 😀 hrozna som.

misinn
23. máj 2011

@vargovka ved som si aj myslela ze to tam bude take napratane 🙂 my sme si tiez grilovali minuly tyzden, jaaaaj milujem grilovanie mnaaam 🙂 🙂
kde si bola cvicit? na zumbe?
inak vies ze mozes byt tehu? napriklad ja nechapem ako je to mozne ale ja som mala vzdy ovulaciu v strede cyklu, no a teraz som mala na konci, neviem ako to ale tak som to mala 🙂 tak kludne mozes byt tehotna. 🙂

vargovka
23. máj 2011

@misinn jaj ani nehovor aj ja to mam strasne rada, teda to grilovanie 😀
hej na zumbicke som bola.
ale ty ako si ma potesila. az mi zimomriavky presli po tele. ja tak tajne dufam, lebo aj kamoska otehotnela ked mala menzes.

misinn
23. máj 2011

@vargovka ona otehotnela cez menzes? lebo to sa vraj stava aj ked ja nechapem ako ale stane sa 😀 ty nevies kedy si mala ovulaciu? ja to viem vzdy podla vajecnika, mne dnes pride mrcha uz mam aj bolesti na nu a ja som dufala ze pride az zajtra, chcela som aby sa mi poposuvala trosku, lebo ak pojdeme 13.6 na dovolenku tak by som mala dostat mrchu koncom dovolenky a to nie je velmi dobre...

vargovka
23. máj 2011

@misinn no ved aj ona bola z toho v šoku a muž sa jej z toho asi tak tri mesiace vzpätaval 😀 😀 ale uz maju krasneho chalana a nedali by ho za nic.
ved prave ze sa mi koncila 13. aspon podla vypoctou. ale tak ja to tiez citim. tak zas nemusi to byt na prvy šup. na dobré sa oplatí čakať 😉
heeeej vy uz idete na dovolenku? a kdeze?

misinn
24. máj 2011

@vargovka to je sranda inak najlepsie je ked je to tehu necakana, neplanovane, lebo ked sa planuje a potom sa nahodou nedari tak je to kazdy mesiac take sklamanie 😒
ideme do maroka na tyzden 13.juna ale to skor tak pracovne nebudeme mat vela casu na oddych. mozno 2-3dni budeme pri mori...ale aj tak sa tesime 🙂

vargovka
24. máj 2011

@misinn Presne jak hovoríš. Najlepšie je na to namysliet a vtedy to príde. No ale dá sa? 😀 😀 Ja som uz sklamaná bo mi ráno mrcha došla 😢
No tak to mate super. Nevadí že pracovne, ale bude aspon trošku zmena ovzdušia 😀

vargovka
24. máj 2011

@mishuu Miši a ty kde sa flákaš? 😀 Máš asik vela práce čo? ked je vonku tak krasne.

misinn
24. máj 2011

@vargovka joooj nevadi ved buduci mesiac sa vam mozno podari 🙂 🙂
ale to ti vlastne prisla skor tusim ze ti mala prist az koncom tyzdna nie tak si hovorila? 😀
mne ma prist dneska, no zatial sa jej nejak nechce...myslela som si ze som mala dostat vcera ale nie dnes ma pristt..

vargovka
24. máj 2011

@misinn no. inokedy mi mešká stále a teraz takto. a tak som to mala pekne vyratane 😀 vidis to mi asi ta tvoja dosla 😀 😀

misinn
24. máj 2011

@vargovka mne zas chodi presne na den, inak uz mam asi treti den take bolesti na mrchu tak neviem kde sa tolko flaka 😀
ze by teda prisla k tebe? 😀 😀

vargovka
24. máj 2011

@misinn ty počuj a nemôžeš byt uz tehuška? 😉 😨

mishuu
autor
25. máj 2011

@vargovka
@misinn

achojte baby 🙂

ja sa flákam v robotke drahá 😀 , včera som bola celý deň rozbehnutá a dnes detto, ale dnes sedím za PC a robím, takže budem tu celý deň 😉

bože včera na zumbe som bola taká vymletá, vkuse som sa mýlila, to asi z toho nechutného dusna 😝
Jaj baby keby ste chceli byť tehotné obidve 🙂
Ja mám krámy dostať až okolo 4.6., mala som mať predvčerom alebo včera ovuláciu, možno som aj mala, ale necítila som akosi nič, predtým riadne vaječník naľavo aj 2-3 dni a teraz žiadna bolesť, len v sobotu som mala taký "ťahavý" číri výtok (vraj to patrí k ovulácii) a od pondelka som taká spuchnutá, nafúknuté mám brucho a cítim také napätie v ňom, ale nie bolesť, tak tento mesiac je to také iné...

grilovačka, juuj to aj ja môžem aj gulášik variť v prírode, na to je môj drahý expert 🙂
a včera som jedla prvé čerešne, bože či som sa dožrala, milujem ich 🙂

mishuu
autor
25. máj 2011

jáááj a v pondelok som si robila ovulačný test lebo ma nebolelo to brucho ako bežne a mala som tam len jednu čiarku a bol to 16DC takže som nemala ovuláciu...skúsim si urobiť ešte dnes, či je to zbytočné?

misinn
25. máj 2011

@mishuu
@vargovka ahojte baby, ja som si dnes robila tehu test a mam tam takeho slabeho ducha... myslite ze mozem byt tehotna? tento mesiac sme sa milovali len 4krat a ani raz to nedal do mna...ako je to mozne? meska mi to dva dni a dnes rano mi bolo zle.... ale nemozem byt tehu nechapem to...

vargovka
25. máj 2011

@mishuu ved ja viem ze ty si včelička a pracujes o dušu 😉
mi ani nehovor o zumbe bolo tam príšerne. my sme vzadu, ale sme sa tam vykacovali ako muchy 😀
ja uz som dotehotnela tento mesiac bo uz kramy mam 😀 neskusala si si vyratať tuto ovulku?http://baby-web.topky.sk/Ovulacny-kalendar.aspx. ja som si to ratala tak vyskusam ze co to dá 😉 môžeš byt aj nachladnutá ked ti ten test ukazoval ze nemas ovulku.

vargovka
25. máj 2011

@misinn to vazne? ved to by bolo super 🙂 🙂 jasne ze mozes byt aj ked nebolo do vnutra. poznam take baby co sa čudovali ze su tehotne a ze muz do plachty dáva 😀 😀 😀 zopakuj si test vecer alebo najlepsie zajtra rano.

vargovka
25. máj 2011

@vargovka boze jak som ti to poslala jaaaaaaaj http://baby-web.topky.sk/Ovulacny-kalendar.aspx