Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@vargovka
@mishuu
akoze aj ja by som sa tesila 😀 ale na druhej strane si aj tak myslim ze mi dojde mrcha pretoze mi to nejde do hlavy. pocula som o kvapockach lasky ale niekto hovori ze to neobsahuje spermie a niekto zas ze obsahuje...ja neviem hmm 😒 no uvidime ci mi dneska este nepride.ak nahodou nie tak testnem zajtra.
inak mi nezvikne meskat. vzdy mi chodi na 28den 🙂
no presne toto som mala na mysli tu "tekutinu lásky" 😀 😀 jak som sa zasmiala,ale pravdu máš 😀
ved aj ja som tu vyradostena a potom linky posielam sebe 😀 to malo byt pre teba mishuu 😉
a misinn ked zacnes tak my sa pridavame. tak veríme ze to bude pozitíííííííííííííííííííííív 😀 🙂 😉
@mishuu
@vargovka dakujem obom no ozaj neviem ci z toho nieco bude.
jasne drahy vie ze meska akurat mi volal ci este cakame alebo ci mi uz prisla 😀 😀 tak som mu povedala ze este cakame na nu ale nehovorila som mu ze som si robila tesst, nechcem ho v praci rozrusovat 😀
ale baby ak nahodou budem, co si teda nemyslim, musite sa pridat 😀
@misinn no ale letieť môžete aj s "batožinkou" naviac 😉
rozprávala som sa pri práci s jednou maminkou, ako otehotnela...že dlhšie (2 roky) nemohla otehotnieť, mala rôzne problémy, tak už to vzdala, rozhodli sa, že pôjde na umelé oplodnenie, išla pred dovolenkou na kontrolu k lekárovi, že po dovolenke pôjde rovno na oplodnenie a lekár jej robil ultrazvuk a hovorí jej "veď vy už ste tehotná..." že skoro spadla dole z kozy 😀
tak mu vravela, že večer letia do Turecka na dovolenku, či môže, on že jasné, nech si to užijú 🙂
takže leteli už aj s malinkým... keď mi to hovorila rozrevali sme sa od dojatia obidve... 😅
inak mamina mi dnes hovorila ze aj ona tak otehotnela ze tiez z tychto kvapociek lasky, no a pozrime sa dnes sedim tu z tychto kvapok 😀 😀 😀
@mishuu ja by som bola najradsej keby mi prisla mrcha aby som este mohla odrobit tuto sezonu a potom ist na dovolenku, tam by sme sa chceli zacat snazit o babatko. nechcela by som nic unahlit vsetko ma svoj cas, tak dufam ze dnes uz pride, pretoze mne nezvikne meskat. este mi napadlo ci nemam nejaku cystu, aj ked pred mesiacom som bola na kontrole a vsetko bolo ok..
@mishuu inak to mas pravdu podla mna by ti stacilo az v auguste, ako mne to moze byt jedno lebo sa nejedna o mna, len ked mas tu svadbu v novembri, ja ti poviem len moju skusenost z mojej svadby.
vydavala som sa ked som bola v stvrtom mesiaci, ja som sa na tej svadbe stale kontrolovala, ani som vela netancovala, tie svadobne saty vazia niekolko kg, bola som uz o desiatej taka vycerpana ze som si ich uz strasne chcela dat dole, no nakoniec ma presvedcili nech vydrzim do pol noci. po pol noci som bola cela stastna ked som si ich dala dole, odtancovala som tance s nevestou a bola som totalne hotova, sla som spat, ostatni sa dalej bavili aj s mojim muzom.,ked prisiel nad ranom muz tak ma zobudil pomilovali sme sa.
svadba bola perfektna aj program vsetko, no myslim ze by som si ju ovela viac vychutnala keby som nebola tehotna, sice to bolo krasne ze som mala v brusku babatko, aj hostia sa bavili ale ja som mala v sebe stale taku brzdu. to pochopis ked budes tehu ako sa budes v jednom kuse sledovat co mozes a co nemozes 🙂 so satmi problem nebol ani ich nebolo treba zvacsovat. ale ja som sa taaak tesila na svadobne saty. ked som sa do nich obliekala povedala som si ze ich budem mat do rana...no nebolo tak.
tak len preto ti to pisem, ze je krasne vydavat sa tehotna, ale svadbu mas len raz, tak ja byt na tvojom mieste neponahlam sa s tym babom vobec.
Ahojteeeee
tak my mám teraz doma veselo, nestiiiham ani koníkovať- od piatka máme šteniatko takže teraz máme dokonalú pripravu na mimi... 😀 😀 😀 😀 ale je zlatunký a hneď si získal celú rodinu...dnes mi drahý odchádza do piatku na služobku tak aspoň nebudem sama doma... 🙂 ináč ja mrchatú nečakám 31.5. a drahý bol viac menej doma, tak sme sa snáď teraz do ovulky trafili...som teda veeelmi zvedavaaaa aký bude výsledok... 😀
@misinn jeeeeeeeeeeeeej to by bolo kraaaaaaaaaaasne keby si bola tehu, moooc ti to prajem 😉
@jankavladkova super uz si dala fotky na fb? mala by som kuknut 🙂 🙂 tesis za z neho vsak? 😀 steniatka su roztomile.
potom nas informuj dufam ze sa vam tento mesiac zadarilo a budes tehu velmi ti to prajem.
ja si myslim ze nie som, ani sa nam to teraz nehodi ☹
@misinn ja viem, že máš s tou svadbou pravdu a vôbec neviem čo mám očakávať keď budem tehotná, či mi bude zle a podobne...ale neviem si predstaviť čakať do novembra, teda až po svadbe...už som na to tak nastavená psychicky, že sa mi to zdá strašne dlho čakať dovtedy... 😔
som blbá, čo?!!
@jankavladkova jeeej havinko, aj ja chcem vidieť, akú rasu máte? 🙂
@mishuu nie preco by si bola? 🙂 ved vsetky sme tu take nadrzane na babo 😀
v niektorych pripadoch je lepsie pockat. ale zas vobec sa neriad podla mna pretoze vela zien sa vydavalo ako tehotne, urcite to kazda zvlada inak. len to je to ze nevies ako to budes zvladat, mozno budes mat take tehu ze ani nebudes mat tehu priznaky, mozno zas budes mat take ze budes od rana do vecera pri wc.. 😒
to je to ze clovek nikdy nevie.
ale ja uz nechcem nic riskovat, radsej chcem pockat, na ten september viem ze sa nemusi ani podarit hned ale nechcem nic silit...
vsetko ma aj pre aj proti. zas ak otehotnies niekedy v july tak budes na svadbe skoro v piatom mesiaci vtedy by si uz nemala mat nevolnosti. tak ozaj neviem co by som ti poradila. je to na vas, len by som si to premyslela. zas svadba trva len jeden den co vydrzis, len si ju mozno tak nevychutnas. ja som si myslela ze som si svoju vychutnala, nic by som na nej ani nemenila, pre mna bola dokonala. no stale som na to myslela ze som tehu a ze musim davat pozor fakt som malinko tancovala. o pol druhej som uz v postely lezala. ostatni odchadzali o piatej rano 🙂
inak leto aj tak vzdy prejde tak strasne rychlo ze si to clovek ani nestihne uvedomit 😉
@vargovka hej len vy všetky ste už vydaté a ja ešte nie a preto mám dilemu, že čo a ako so svadbou...
@misinn ale vieš čo dala si mi chrobáka...ale v dobrom! Lebo keď to mám brať úplne triezvo a rozumne, najvhodnejšie by bolo počkať a robiť dieťa až po svadbe, aj kvôli svadbe ako takej aj kvôli práci, moja robota nie je veľmi náročná, kým som v ateliéri s detičkami, ale svadby... 😒 to je náročnejšie...
bože ja neviem, nebudem to asi riešiť, nechám to tak a čo sa má stať sa stane (alebo nestane) 😉
@mishuu ano mas pravdu asi to netreba riesit, mozno dovtedy este 3krat zmenis nazor, raz ze sa budete snazit, potom zas ze sa nebudete a nakoniec zas ze sa budete, podla toho ako budete mat chut 🙂 🙂
pride to samo. mozno ked si poviete ze idete na to tak v tebe prehovori nejaky hlas, nejaky taky zodpovednejsi, ze ale pockame do oktobra 🙂 a mozno zas nie 😝
asi je to aj tak jedno ved osud to uz nejako zariadi 😉
inak teraz mi tak napadlo ze som este nebola v budapesti v tom zabavnom parku a pri tom je to kusok 🙂 asi muza nahovorim a pojdeme tam v lete 🙂 alebo aj do prateru, boli ste tam uz niektora?
@mishuu poniaktore uz aj rozvedene. teda na seba myslim 😀 takze co sa mna tyka tak ja by som ti svadbu vôbec neodporúčala 😀 😀 ale nie len sa vydaj ked mas dobreho chlapa. ja som mala debila no bohuzial som na to prisla az po svadbe.
ale misinn ma pravdu ked sa tak nad tym triezvo zamyslis. ked aj vy si date svadbu az tak neskoro 😀 😀
ake si znamenie?

@misinn jaj zlatinko, ja by som sa s tebou tak veľmi tešila, keby si bola tehu 🙂
inokedy ti to nezvykne meškať? Otehotnieť vraj môže žena aj keď to do nej chlap nepustí pri orgazme, pretože počas milovania mu z tade vyteká tá tekutinka lásky či ako sa to volá 😀 proste číra tekutina v ktorej môže byť aj trošku spermií...takže až také nemožné to možno nebude 😉
uvidíš či prídu do konca týždňa ak nie, tak testuj testuj a daj vedieť, ja sa zbláznim od radosti 😀