icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

misinn
26. máj 2011

@mishuu ale ano je dobra 🙂 ale aj ty mas super robotu 🙂 🙂

misinn
26. máj 2011

aj mna to tak picha na jednej strane. to asi ten vajecnik nie? 😀

mishuu
autor
26. máj 2011

@vargovka no veď toto a teraz rob deti keď ťa to bolí 😀

mishuu
autor
26. máj 2011

@misinn mám krásnu robotku - hlavne tento rok, veľmi sa z nej teším 😉

misinn
27. máj 2011

@mishuu dnes idem kuknut malu Paulinku Zuzky Svetlanskej 🙂 🙂 kupim jej pred tym nejake pekne letne satocky, taka je mala chutna, tesim sa na nu 🙂

mne sa uz riadne rozbehla mrcha co sa tesim.
inak vcera sa moja sesternica zasnubila, tak jej to prajem 🙂 🙂

mishuu
autor
27. máj 2011

@misinn jeeej ja budem so Svetlanskými v utorok, už sa na malinkú teším 🙂

gratulujem sesterničke 🙂

Bože tak sa mi dnes nič nechce, najviac ma štve keď si každý okolo mňa hovorí, "jáj, konečne piatok..." pre mňa piatok nič neznamená, žiadny blížiaci sa voľný víkend, toto je jediná nevýhoda mojej roboty 😒

misinn
27. máj 2011

@mishuu ides jej robit babatkovske fotky? 🙂
co mas tento vikend?svadbu? inak toto mas pravdu u nas je vzdy iste ze je vikend volny. ale zas ty si mozes naobjednavat ludi podla toho ako ti vyhovuje 🙂
moju sesternicu tusim poznas, fotila si ju 🙂

mishuu
autor
27. máj 2011

@misinn áno bábätkovské 🙂 ...zajtra svadbu v Topoľčanoch a v nedeľu sa my s drahým natáčame s našim kameramanom na svadobné intro... och bože, vymysleli sme si takú divočinu,skoro žiadna romantika 😀
uvidíme ako to dopadne...

ako sa volá sesterka?

misinn
27. máj 2011

@mishuu natacate sa s kameramanom? fiiiha tak to som velmi zvedava co ste to vymysleli 😀 😀
sesternica- iveta ecseková 🙂

mishuu
autor
27. máj 2011

@misinn jeej jasné, poznám 🙂 inak ona chodila s mojou segrou na strednej do triedy 🙂
no bude to také iné...to videjko naše, žiadna prechádzka po lúke a tak...budeme akože spať v posteli a sníva sa nám,najprv drahému - nočná mora, prehadzuje sa, potom záber na ten "sen" ako ho (v reáli už vo svadobný deň) maminka oblieka a chystá na svadbu bude to tak strihnuté, takže to bude hotové až po svadbe...a potom ja spokojne spinkám s úsmevom a moje prípravy ako sen, potom nám zazvoní budík preľaknutí sa zobudíme, že sme zaspali na svadbu, tak utekáme do kostola, pešo, na bicykloch, autom, pred kostolom odhodíme bicykle a utekáme do kostola, otvárame bránu (záber na nás zo zadu od chrbtov) a strih a záber zvnútra kostola ako otvárame tú bránu(my vonku kameraman vnútri) a otvoríme a už sme v svadobnom oblečení (tento koniec sa tiež natočí už vo svadobný deň a dostrihá k tomu...) dáme si pusinku, že uff stihli sme to a koniec 😀 a toto prosím vymyslel môj drahý, že on nebude trapošiť na prechádzke že radšej keď už tak nech je to vtipné a živé...no veľmi som zvedavá...ešte nejaká akčná hudba bude do toho niečo z mission impossible asi 😀

snáď si to z tohto opisu vieš aspoň cca. predstaviť...

misinn
27. máj 2011

@mishuu ty mas mladsiu sestru? ako sa vola? to ju mozno budem poznat ked je to moj rocnik.

vies co ked som si to precitala tak prve co mi napadlo bolo to, ze by som to strasne rada videla na dvd, pretoze si myslim ze to bude vtipne a bude to urcite dobre, paci sa mi to a teraz myslim vazne 🙂

mishuu
autor
27. máj 2011

@misinn fakt sa ti to páči? To som rada, bála som sa, že to ľudia veľmi nepochopia, pretože každý čaká skôr niečo jemné romantické...čo už ale s nami,blázni sme 😀 Vidieť to budeme až po svadbe,ale potom ti DVD určite požičiam, máme šikovného kameramana, tak to bude hádam dobré...

Natália Tranová je moja sestrička

misinn
27. máj 2011

@mishuu jaj a ja som rozmyslala ze ktora sa tam volala tak isto ako ty 🙂 ale poznam ju ale len z videnia osobne sa nepozname 🙂
inak uz som ti hovorila ze ty sa mi velmi podobas na melindu - ta herecka co hra - posol stratenych dusi alebo ako sa to vola. ona je taka pekna velmi ju mam rada.

mne sa praveze paci ako ste to vymysleli nebudete to mat take klasicke ako kazdy. my sme napr. ani nemali take video ze ako zacinala svadba, normalne sme len mali video zo svadby ale pred tym nic

vargovka
27. máj 2011

@mishuu ježiš Miši to bude bomba to vase video 😀 😀 ten tvoj drahy dobre vymyslel. vy ste sa asi fakt našli. ty skvela fotografka a on takyto režiser 😀 😉

mishuu
autor
27. máj 2011

@vargovka to hej 😀 😀 😀

vargovka
30. máj 2011

ahojte dievčence. no jak ste vikendovali? my sme v piatok grilovali zasek. uz asi budem mat par kil navise z tolkeho grilovania 😀 😀 sobota klasicky pracovne a nedela tiez tak nedelno 🙂 a dnes som bola u zubara co ma velmi netesi bo mi obrusil tri zuby a bude mi davat korunu ☹

mishuu
autor
30. máj 2011

@vargovka ja v sobotu pracovne v TO na bohovskej svadbe 😀
a v nedeľu čerešňovo 😀 do prasknutia priamo zo stromu 🙂

v sobotu som v tom daždi odspodu prechladla, tak stále chodím cikať a nie je to veľmi príjemné, pobolieva...urologický čajík pijem 😒

vargovka
30. máj 2011

@mishuu jaj ty sa mas po svadbach chodis kazdy vikend 😀 to si myslela ironicky ze "na bohovskej svadbe"? 😀
juuuuuj aj ja sa viem obzrat čeresni 😉
fu moja tak to ti verim. len pi ten cajik vela,vela 🙂

mishuu
autor
30. máj 2011

@vargovka nemyslela som to ironicky, naozaj to bola skvelá svadba, veľmi príjemní ľudia, dobrá partia, zábava, super sa fotilo 🙂

ja by som si to až tak nezávidela to každo-týždenné svadobné šialenstvo, je to náročné, únavné, nezabávam sa tam, ale kým ma to baví tak je fajn 🙂 to je podstatné...

dnes som ešte nestihla ani jeden čajík, vkuse robím...aj teraz píšem kým sa bábätko nakŕmi 🙂

vargovka
30. máj 2011

@mishuu tak to je super ked je svadba ako ma byt 🙂 ja som to az tak doslovne namyslela s tym ze sa mas byt kadu sobotu na svadbe. verim ze to musi byt aj unavne ked kazdu sobotu niekam musis ist aj ked nemas zrovna naladu. ale tak co uz. aj tak mas krasnu pracu a nieje nic krajsie ako ked ti je praca konickom 🙂

misinn
31. máj 2011

ahojte dievcata, mna uz chyta cestovna horucka, potvrdili nam to maroko, tak uz na 100% letime 13.juna, tak sa tesim, aspon mi lepsie prejde sezona 🙂 🙂
uz je kazdy den take pekne pocasie, az mi je luto ze musim cely den trcat v praci. od zajtra robim o hodinu dlhsie az do konca sezony, tak si leto doma velmi neuzijem, ale snad si to vynahradime po lete, uz som vcera kukala thajsko ale teraz uz ostrov, nie pevninu, predsa ostrov je vacsia exotika. vyhliadla som nam krasny hotel, uz len nasporit peniaze, polovicu uz mame, takze by to malo byt dovtedy v pohode 🙂
momentalne som viac nadrzana na more ako na babatko 😀 ale to je dobre lebo na to aspon vooobec nemyslim, aj tak viem ze ma to po lete zas chyti ale to mi uz moze byt jedno lebo vtedy uz pojdeme na to 😉

martina210
31. máj 2011

ahojte dievčatá, som tu nová a dúfam, že ma k sebe do diskusie zoberiete 🙂
My sa s manželom tiež snažíme o bábätko ale zatiaľ sa nám žiaľ nedarí. Pozdravujem Mišku (mishuu), ktorú poznám osobne, bola naša fotografka na svadbe.
Ahojte a prajem Vám všetkým pekný deň 😎

misinn
31. máj 2011

@martina210 ahoj, vitaj medzi nami 🙂 🙂 tesime sa ze je nas tu zas o jednu viac 🙂 🙂
a ako dlho sa snazite ak sa smiem spytat? si priamo z lv alebo z okolia? 🙂

martina210
31. máj 2011

@misinn ďakujem, snažíme sa od októbra 2010, hneď po našej svadbe.
Nie som priamo z LV , bývam v Starom Tekove.

jankavladkova
31. máj 2011

Ahojte kočky,
takže u mňa nič nové, mrcha dnes dorazila, ale aspoň na seba teda nenechala čakať... 😝 stretko nášho hafana s vlčiakom u svokrovcov nedopadlo moc dobre- malý sa ho veeeelmi bál takže sa pozorovali len poza sklo 😀 😀 😀 😀
@mishuu no perfektne to ten tvoj drahý vymyslel s tým svadobným videjkom- fakt supeeer, originálne - hneď by som si kukla vaše dvdčko 😉 😀 😀 😀
@misinn jeeej takže ťa už chytá cestovná horúčka? noo nečudujem sa ti- už sa ti to kraaaaati, ani sa nenazdáš a už tu bude 13.jún 😉 tešiiiim sa potom na fotkyyyy 😵 😵 😵
@vargovka vy ste cez víkend grilovali? joj grilovačky tie ja môôôžem 😀 už sa teším ako aj my tento víkend zahájime grilovaciu sezónu... 😀 😀 😀
@martina210 vitaaaj 😉 a uuuspešné snaženieee prajeeem 😉

martina210
31. máj 2011

@jankavladkova ahoj, ďakujem a aj ja Tebe prajem úspešné snaženie, ktorého výsledkom bude krásne a zdravé dieťatko v Tvojom náručí 🙂

vargovka
31. máj 2011

@misinn jaaaaaj Miši jak ti ja zavidim tu exotiku 😉 ale tak v dobrom samozrejme 🙂 potom chceme veeela fotiek 😀
@jankavladkova Janulka veru grilovačky su super. ja to mam velmi rada. nedbala by som aj kazdy vikend. len tie kila potom 😒 ☹
@martina210 ahoj. tak ta tu aj ja vítam 🙂 ked si ty z Tekova tak sa asi aj pozname. ja som z Kozmaloviec. 😉

martina210
31. máj 2011

@vargovka ahoj, ďakujem aj Tebe za privítanie. Neviem, či sa poznáme, ja som sa do Starého Tekova vydala a bývam tu 2 roky 🙂

vargovka
31. máj 2011

@martina210 aha tak to asi nie. ale muža ti budem poznat urcite. ak je on z Tekova teda 😀

jankavladkova
31. máj 2011

@vargovka aaale tak to sa potom vytancuje na zumbe, no nie...? 😉 takže nech žijú grilovačkyyyy 😉 😀 😀 😀 😀