Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@misinn
@vargovka
@martina210
@erika3011
čavte baby 🙂 ďalší týždeň pred nami...riadne sa nám to tu zapĺňa 🙂
Mati, palacinkýýý mňam, ako by som si dala...
V sobotu nám grilovačka vyšla, super bolo, trošku podvečer spŕchlo, ale kým sme stihli všetko odniesť do garáže a začať jesť a piť tam, tak aj prestalo a išli sme naspäť von 😉
A včera sme konečne točili to úvodné video. Baby, bolo to úplne super, spravili sme zatiaľ len tú časť v spálni 😉 ale totálne sme si to užili, zvyšok sme kvôli búrke nestihli, takže zase asi budúcu nedeľu dotočíme bicyklovanie vonku do kostola. Bolo to super, môj drahý bol zlatý, trochu som sa bála lebo ešte v piatok sme sa hádali, lebo mal z toho stresy, ale užil si to a ja tiež, veľmi bol zlatý...jáááj tak sa teším, možno nám urobí takú malú video ochutnávku, tak keď to bude zverejnené pošlem Vám link 😀
@mishuu čaf. jaj tak to je super ze vam vysla grilovacka. nam tiez vysla a u nas ani neprsalo 😀
ja sa uz tak tesim na to vase video. chlapi, no jasne,všetci su rovnaky. naskôr stresuju a potom všetko zvladnu. 😀 😀 take to budete mat pjekneeeee 😉 🙂
inac baby my sme travili vikend aj "zarabanim" babatka. a mam aj ovulku 😉 tak som zvedava. ozaj kedy najskôr si môzem urobit test?
@vargovka Ahooooj, test je najistejšie si spraviť až po meškani ms 😉 dovtedy to nemusí ukázať a predsa môžeš byť tehu.. alebo naopak, ukaže falošne dve čiarky a nič z toho, mne sa to stalo pri rapiclear teste tom kazetovom... 😝 ...
@mishuu jooooj závidím tú grilovačku, isto bolo fajn a som zvedava aj na to videjko 😉 my už chytáme stresy ale robíme si už zo všetkeho občas aj srandu, máme to za 5 dní...sobota sa veeeelmi rýchlo blíži 😅
@vargovka drahá veľmi ti držím palce, aby vám to vyšlooooo 🙂
a čo vám ja teraz prezradím 😀 včera sme sa milovali a Števi sa tak na mňa zadíval, že "ja už chcem mimino" a ... urobil si po svojom 😅 síce mám akurát dostať mrchu, už ju čakám každú chvíľu, ale skoro som odpadla keď to urobil...nechám to naňho nech je ako je, už nemienim analyzovať robotu, svadbu ani nič iné, keď už s tým takto začal 😅 🙂
Tak som zvedavá ako to urobí nabudúce, či bezpečne alebo "nebezpečne" 😉
@mishuu ďakujem zlatíčko, hlavne nech nám vyjde počasie aby boli aspon fotky pekné v prírode 🙂 ostatné mi je už šumafuk, nakolko svokrovci nam to pokazili ako sa len dalo... z chystačiek mi ostalo kopec vecí na hostinu a nakoniec bude len večera s najbližšou rodinou.. hlavne už aby sme boli svoji 😀
ahojte, ja som v sobotu spravila vsetky skusky, boli sme aj vonku oslavit to s babami, tak sme si vypili boli sme tancovat na diske, no a dnes zas pekne soplim, mozno odidem z roboty a dam sa vypisat, lebo uz o tyzden letime na dovolenkuu 😀
baby moj muz je taky poblazneny za babatkom, tiez nechapem co sa mu stalo, doteraz taky nebol, stale mi hovori ze chce malu michalku 😀 😀 a tiez minule sme isli na plno ale to bolo pred menzesom. no ja zas nie som az taka poblaznena posledne dni, ja som ovela viac na dovolenku nez na babatko, ani to sama nechapem, ale ked som bola pozriet kamoske malu, tak som si tak uvedomila ze boze ved kam sa ponahlame, dokonca som si nebola ista ci som na to pripravena, ale moj muz ten v poslednej dobe len o detoch hovori...tak ja neviem, pritom sa mi voobec nechce chodit do roboty, ...
uvidime ale ja este nechcem zacat so snazenim ani keby moj muz chcel tak ja by som nechcela...
ahojte baby, tak už aj ja som dnes medzi vami 🙂
@misinn Miši, veď máte čas, keď sa na to necítiš momentálne, tak sa nemáte kam ponáhľať, užite si dovču poriadne a možno na jeseň, tak ako si plánovala 😉 príde aj tá túžba... aaaa gratulujem ku skúškam ty šikulka 🙂
@erika3011 no tak to nie je bohviečo tí tvoji svokrovci (prepáč, nechcem aby to vyznelo drzo) 😠 nasralo by to aj mňa! Ale našťastie nebudete žiť s nimi, tak buď pokojná, veď ich to snáď prejde, zvyknú si...budú musieť 😝 🙂
@erika3011 netráp sa tým, potrebujú asi len čas, aby pochopili, že sa naozaj ľúbite a potom budú šťastní, že ťa majú za nevestu a tvoju dcérku za vnučku. Ja nepochopím niektorých ľudí, namiesto toho, aby sa tešili zo šťastia svojho dieťaťa mu budú robiť problémy a hnevať sa ☹
@mishuu ja sa citim na babatko, ale nie hned teraz, na jesen urcite najneskor, ja len tak som to myslela ze keby chcel nahodou muz skor nez sme planovali tak vtedy by som asi nesuhlasila, ale na dovolenke uz urcite pojdeme na plno 🙂
ja som si uz vyratala ze ak by sa hned zadarilo tak by sa nam narodilo babatko v juny, co by bolo uplne idealne 🙂
ja som si povedala ze hociktory mesiac okrem marca bude dobry, lebo to by bolo znamenie ryba ako ja a to by som nechcela...
@misinn tak sa len pekne lieč, aby si si mohla naplno užiť dovolenku 🙂 🙂 🙂
@martina210 ved práve toto si aj my hovoríme, nie že by boli radi.. čo by robili keby si bol našiel ozaj nejaku chuderu čo sa chce len priživovať..no my sa naozaj lubime..oni sudia mna aj moje dieťa a to ani nevedia čim som si v minulosti prešla že prečo sú veci tak ako sú..čo si zoberú do hlavy to tak proste je a hotovo 😢 ..preto nemam chuť v sobotu ani na hostinu, bude len večera a my budeme šťastní že sme už svoji
@misinn no gratujujem. vidis aka si šikula 😉
ja si tiez mysli ze ty sa hlavne musis citit na babo. drahy pocka. a o to viac sa bude aj on tesit ked sa budes aj ty 🙂
@erika3011 no tak to ti aj ja nezavidim. nie je nic horsie ako svokrovci ktory niesu prave najvludnejsi. ale neboj nic to sa utrase. ovšem ak su aspon trošku normalny. ak nie tak kašlat na nich 😉 vy si hlavne uzite svadbycku 🙂
@erika3011 hlavne si nimi nenechaj pokaziť svadbu, povedz si, že je to svadba vás dvoch a nie svadba tvojich svokrovcov. Tvoj budúci manžel ťa ľúbi a ľúbi aj tvoju dcérku a ostatné, viem, že ťa to trápi ale nepomôžeš si, to oni najprv musia určité veci pochopiť a potom sa zmenia, len im budeš musieť dať čas.
@vargovka trapi ma to lebo som ich takychto nespoznala..boli ku nám milí ked sme sa vždy stretli a taketo veci sa dozvedieť 2 tyždne pred svadbou bol pre mna šok..oni do poslednej chvíle čakali že sa pohadame, sami zrušime svadbu.. a ked im plan nevyšiel tak zakročili...mam len to šťastie,že drahy ma naozaj lúbi a natolko že sa postavil a ubranil ma.. a už je len na svokrovcoch či vôbec na sobaš pridu..
@martina210 ja to chápem, čas im dávam...len jedno som povedala drahemu, že ja nebudem prvá kto k nim vkročí... po tom všetkom. u nás budú vždy vítaní, len nech spravia prvy krok oni..lebo ja som im neubližila ozaj ničím
@martina210
@vargovka baby som rada,že som sa vám mohla vykecať, je mi aspon lepšie.. musim off, slečna si pyta pipi polievku 😀 tak musim navariť kuraciu polievočku na želanie..papa a pekny zvyšok dna vám všetkým 😉
@erika3011 to máš pravdu, určite musia urobiť prvý krok oni a nie ty, lebo potom by sa k tebe takto správali stále. Potom by si povedali, že veď teba to prejde a docupkáš za nimi. Neboj sa čas všetko vyrieši 🙂 A tvoj drahý to ako zobral, súhlasil s tebou?
@martina210 bolí ho to že sa k nam takto zachovali, no súhlasil...on je dobrák,nechce sa hnevať a už vôbec nie s rodičmi, no vie,že toto už ozaj prehnali.
@vargovka
@erika3011
@martina210
@misinn
čavte baby, ako sa máte, toto počasie depkoidné 😒 ma už štve...
baby v sobotu som mala dostať mrchu a stále nič, už mi to lezie na nervy, tak som si dnes ráno urobila pre istotu test, aj keď som vedela, že to nebude kvôli tomu, lebo sme si dávali pozor (áno, bavili sme sa tu minule aj o tekutinke lásky 😀 takže človek nikdy nevie...), samozrejme test negatívny, ako som aj čakala, trochu cítim tlaky v bruchu, ale nič moc, žiadna bolesť, žiadne náznaky, že by to malo začať, trochu som z toho nervózna, či to nemá nejaké zdravotné príčiny, lebo som bola odspodu prechladnutá a dosť ma to pálilo pri cikaní, aj brucho ma trošku vtedy bolelo, ale to už prešlo asi pred týždňom, tak ja už neviem...čo by ste mi poradili, ak do pondelka nedostanem mám ísť k lekárovi?

@martina210 mas pravdu, teraz si ma presvedcila 🙂 🙂 🙂