icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

vargovka
8. jún 2011

@mishuu ahoj moja. aj mna uz toto počko štve. a v noci tie búrky. no hrôza. ja sa velmi bojím búrok 😖

jasné že to môžeš mat aj za to že si bola nachladnutá. aj mne sa to stáva. ale ak nedostaneš do pondelka tak pekne chod k dokimu. nech ťa preistotu skontroluje 😉

erika3011
8. jún 2011

@mishuu moja skús teplý kúpel a červené vino to je dobré na vyvolanie ms 😉

erika3011
8. jún 2011

@mishuu my sme tento mesiac snaženie zmeškali, včera som mala ovulku a spolu sme boli naposledy pred 3 dnami...tak viem dopredu,že testovať ani nebudem musieť 😠

mishuu
autor
8. jún 2011

@erika3011 vína som vypila dosť v sobotu na grilovačke a nepomohla 😀 😝 😉 ale teplý kúpeľ skúsim večer
a ešte ma napadlo, že sa po príchode z roboty vrhnem rýchlo na drahého - aj to mi zvykne popohnať ms 😉 len to musím stihnúť, lebo chodí na poobednú, no nič budem sa ponáhľať dnes z práce 😀
@vargovka asi je to z toho, aj ja si myslím...som sa spoliehala, že po včerajšej zumbe to príde na 200% a NIČ...dám si nejaký čajík večer, kúpeľ a ak nič do pondelka, tak pôjdem k dokymu. Len dúfam, že to nepríde ako naschvál v sobotu na svadbe, to ma asi drbne... 😠

mishuu
autor
8. jún 2011

@erika3011 škoda, že ste nestihli, ale aspoň budeš vedieť na svadbe, že nie si v tom a môžeš sa vyjašiť, budete mať hudbu, keď je nakoniec len taká menšia svadba?

Baby inak neviem či ste čítali, včera som písala, že drahý sa v nedeľu neovládol a "napustil" 😀 a ešte pred tým povedal, že už chce mimino a urobil to 😎 našťastie už je po plodných dňoch dávno, toto by bolo ešte skoro, ale myslím, že už to takto bude robiť a ja mu v tom nebudem brániť, nech je ako je, keby som aj termín svadby mala posunúť na skôr...kašlem na to 🙂

erika3011
8. jún 2011

@mishuu nie nie...po sobáši bude len posedenie v gourmete, pripitok, predjedlo, polievka, hlavne menu, torta.. a ide sa domov.. potom večer sa chceme vyjašiť a ísť do šturova na disku 😝 ...s tym svadobnym učesom budú na mna kukať či som padla z marsu 😀 a ešte k tomu ja čo som na diske nebola ani nepamätam...uff ..

erika3011
8. jún 2011

@mishuu včera som napísala svokruši list aby pochopila že všetko viem čo na mna nakydali a že ma to trapi viac ako dosť a aj to že nam takto brania v šťastí len preto že som slobodna mamina.. a požiadala som ju že nech nám pridu popriať šťastie a lasku v naš den a na všetko zabudnem, začneme odznova..a vieš čo som dosiahla? že sa ešte viac sfučali 😠

vargovka
8. jún 2011

@mishuu 😀 😀 čo su nastaveny naozaj rovnako tí chlapi? aj môj je teraz v poslednej dobe tak ze dava dnu 😀 a pritom mi tu este nedavno mrnčal ze nech na neho netlacim. jaaaaaj Miši keby sme tak narovnako boli tehotne tak by som sa taaaaaaaaaaaaaaaak tešila 🙂 🙂

vargovka
8. jún 2011

@erika3011 hej takto komorne to budete mat? aj tak dobre hlavne ze sa vezmete 😉 aj ja by som to uz druhy krat asi takto nejak riesila.

erika3011
8. jún 2011

@vargovka chceli sme to úplne inak, mali sme rezervovanú sálu v pereci na 50 osôb....lenže svokrovci sa zabudli vyjadriť a vyjadrili sa len dva tyždne pred terminom že im čosi prekáža..

vargovka
8. jún 2011

@erika3011 jaj ved ano to si spominala ze robia prieky. nevadi aj tak to bude dobre.

erika3011
8. jún 2011

@vargovka aj my sme si to už s Lacim povedali, no trapi ho to..

martina210
8. jún 2011

ahojte, toto počasie je naozaj hrozné. Už aby bolo pekne, aby sme mohli chodiť s mojim drahým a našimi psami na prechádzku 🙂 🙂 🙂

vargovka
8. jún 2011

@erika3011 ved to je jasne ze ho to trapi. su a aj budu to jeho rodicia. neboj nic to sa vsetko utrase tak ako som ti uz pisala 🙂

misinn
8. jún 2011

@mishuu ahoj Miška, možno si otehotnela pred par dnami ked si sla na plno, vtedy by ti test este neukazal dve ciarky 🙂 jaaaj ako by som sa tesila keby si tehu 😀 😀
ale zas moze to byt aj z toho ze si prechladnuta, ved aj mne minule meskala a mne pri tom absolutne nezvikne, sem tam sa to stane, pockaj este podla mna ak nie si tehu tak ti pride do pondelka. popripade mozes mat aj cystu a z toho ti meska, ja som uz raz cystu mala.
no ktovie..

vargovka
8. jún 2011

@misinn ahoj Mišík. no co uz si zbalena na dovču? a horucka cestovna uz je? 😀 na kolko tam vlastne idete?

jankavladkova
8. jún 2011

ahojteee kočky
tak po kratšej odmlke sa hlaaasim 😀 😀 😀 😀 toto počasko už aj mne lezie na nervy- straaašneeee ja už chcem teploooo 😀
@erika3011 pevne veriiim že si svoj velký deň naplnooo užiješ a nenecháš si ho nikým pokaziť... 😉
@misinn juuuj už sa ti to kraaaaaati- za chvílku dovolenkujeeeeš- v dobrom závidím... 😉
@mishuu môže byť že ti mrchatá mešká kvôli prechladnutiu, ale tuším si spomínala, že aj ovu si mala neskôr nie?vtedy sa to zvykne o čosi posunúť...alebo má Miška pravdu a ešte nás prekvapíš // 😉 ale super že drahý sa takto rozhodol že už chce mimi 😵 noo žeby ste predsa len na svadbe už boli traja...? 😉
@vargovka asi je niečo vo vzduchu lebo aj môj chlap je teraz naladení na mimi 😀 aj keď mňa už niekedy prechádza optimizmus po tolkých neúspechoch... 😒

vargovka
8. jún 2011

@jankavladkova ahoj Janulka. no tak to tak asi fakt bude ze je daco vo vzduchu 😀 😀 a teba nech optimozmus neprechadza. len skusat a skusat. 😉

jankavladkova
8. jún 2011

@vargovka 😉 tak jasneeee skúúúšame skúúúšame... 😀 😀 😀 však uvidiime kedy sa pošťastiiiii 😉

mishuu
autor
8. jún 2011

@erika3011 teda s tým listom, ja by som čakala, že ich to dojme, že si poplačú a dáte sa dokopy a oni nič...hmmm škoda ☹ ale neboj, im asi netreba listy, uvedomia si to všetko snáď sami, držím palce 🙂

@vargovka noooo to som rada, že sa naši chlapi zbláznili 😉 len nech im to vydrží 😝 😀
Dnes nejdem na zumbu cicka, som totálne unavená, išla som domov o 14h za drahým 😉 ale sex nakoniec nebol lebo sa učil a potom utekal do robotky 😒 a ja som o 15 zaspala a teraz sa prebrala z kómy 😀

@jankavladkova moja možno to bude aj tým, vidíš to ma akosi nenapadlo, naposledy som mala ovu až na 19-20 DC inokedy mávam tak na 16 DC ... a do toho aj to prechladnutie hneď potom ...

@misinn nestraš Miši, to snáď nie, veď ten sex taký naplno bol len teraz v nedeľu, to už som bola 29 DC....kde by sa tam to vajko moje zabudlo, čo zablúdilo?? 😀 Ja si nemyslím, že by som bola a tentokrát teda aj dúfam, že nie som! No hlavne dúfam, že mrcha príde v najbližších dňoch a ak nie do pondelka tak musím ísť k lekárovi...a dúfam, že to nie je ani tá cysta božinku...
Inak to by bola aká náhoda, že prvýkrát po vysadení HAK máme sex naplno a hneď by bolo... 😀

vargovka
8. jún 2011

@mishuu ved nic to ze si nebola. vykukala som ta tam inac 😀
a nechcem ta strasit,ale Lenka ( tá čo chodí so mnou na zumbu ) tak ta otehotnela ked mala menzes 😀

mishuu
autor
8. jún 2011

@vargovka nooo fasa 🙂 tak teda teraz čisto hypoteticky 😝 keby som otehotnela teraz v nedeľu (nejakým paranormálnym zázrakom 😀 ) kedy by mi to asi test už ukázal...??? Ale aj tak si to nemyslím, necítim sa tehotne (netuším ako by som sa mala cítiť) Inak baby, keď ste otehotneli, okrem tých typických fyzických príznakov, mali ste aj nejaký "šiesty zmysel" niečo čo Vám nahováralo, že ste tehotné, nejaký pocit...proste niečo?

jankavladkova
8. jún 2011

@mishuu noo tak možné je všetko...😉 a test by ti to mohol ukázať tak okolo 12- 14 DPO ale ten 14 deň je to istejšie... 😉 tak čo poznám kočky ani tie sa veru necítili tehotne a potom z toho bola // dialnica... 😀 😀 😀 😀
@vargovka ja som dnes bola prvý krát zumbovať a zdalo sa mi že ťa tam vidiim 🙂 len vždy keď bola tá pauza tak si zmizla dozadu 😀 a potom si odišla trochu skôr, tak som ťa nestihla..teda ak si to bola ty 😉 ja som bola kúsok pred tebou, ružové tielko a čierne 3/4 legíny a vlasy v cope 😉 a bola som straaaaašne nemožnaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀

mishuu
autor
9. jún 2011

@jankavladkova dnes už mám pocit, že mrchu dostanem, teda dúfam 🙂
a ty si bola včera na zumbe, jeeej, akurát ja som včera nebola, škoda

jankavladkova
9. jún 2011

@mishuu veru bola som a veeelmi sa mi páčilo...takže odteraz budem chodiť každú stredu a možno aj nedelu...teda taký je plán, ak mi do toho nič nepríde... 😀

vargovka
9. jún 2011

@mishuu milacik urcite by si to necitila ze si tehu 😀 a takto skoro uz vobec nie. ja som to aspon necitila nijako. ani ten siesty zmysel som nemala 😉 proste otehotnieš 😀 ale neboj ja si myslim ze si nemohla otehotniet. aj ked nikdy nehovor nikdy 🙂

@jankavladkova toto mi ani zo srandy nehovor ze si bola predomnou a ja nic. mala ci ma kopnut. jaj to ma mrzi. ale ani podla tvojho opisu si neviem vspomenut 😀 nabuduce budem mat oci na stopkach 😀

jankavladkova
9. jún 2011

@vargovka 😀 😀 😀 nooo tak tesne pred tebou nie, tak krížom 😀 a som teda rada, že si si ma nevšimla- takže som nebola až tak mimo... 😀 😀 😀 😀 nabuduuuce si ťa vyčíham už pred začiatkom... 😉

mishuu
autor
9. jún 2011

@jankavladkova joj super, tak budúci týždeň sa vidímeeee 🙂 🙂 teším sa

@vargovka no veď uvidíme, dnes idem na zumbu vedľa k Hedvige na tú s činkami, už to keď mi nespustí krámy, tak už fakt neviem 😨

martina210
9. jún 2011

@mishuu ahoj, ty si ešte stále nedostala? Ja už áno, dnes v noci, tak neboj aj tebe sa už spustia.

martina210
9. jún 2011

@mishuu Miška nerobí tvoj drahý náhodou v ses Tlmače? Lebo môj drahý mi hovoril, že u nich na parkovisku sem tam vidí tvoje auto s nápisom Michaela photo.