Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@misinn ahoj, už ťa pomaly chytá cestovná horúčka? To balenie ti nezávidím, to neznášam, lebo vždy na niečo zabudnem a to si vždy napíšem zoznam, čo chcem zabaliť. Len si pekne užite dovolenku a tie 4 mesiace prejdu veľmi rýchlo 🙂 🙂 🙂
@martina210 ano ja sa uz tak tesim, posielali nam pokyny a mame krasny program, budeme vidiet velmi vela peknych miest, v marakeshi budeme dva dni, pojdeme aj do hlavneho mesta a este nejake menej zname ale velmi pekne.. potom hodim fotky na fb a aj sem ak ma niektora nemate na fb 🙂 🙂 juuuj tesim sa, aj ked som neschudla do dovolenky..nemam pevnu volu a mna to uz tak stve, taka som nestastna z toho aka som tucna a pritom s tym nedokaazem nic urobit za tu moju nie pevnu volu.. ved Miska ma uvidi v sobotu na svadbe 😝
@martina210 ešte stále nič, stále behám na wc keď ma pichne v bruchu 😀 aaach jaaj 😠
áno, pracuje tam v SES môj drahý (nie je zamestnancom SES ale jednej externej firmy...) 🙂
@misinn jeeeej Miši, teším sa na sobotu, dúfam, že ťa stihnem pozdraviť 🙂 ja budem tá s foťákom 😝 😉
jáááj ako by som išla aj ja na dovču už, booože...
aj môj Števi najprv chcel Mišku po mne, ale tak obidve deti sa nám budú volať po nás...stačí, že bude malý Števko, Miška - meno sa mi veľmi páči, mám ho rada, ale ja mám svoj výber mien čo sa mi páčia pre babu...
ale najviac by som chcela asi Tamarku 🙂 hodí sa to aj k priezvisku- Tamara Vargová 😉
@mishuu jeeeeej pekné meno si si vybrala, moja sestra sa narodila na Tamaru. Mne sa páči Hanka, tiež by sa hodilo k priezvisku ale drahému sa nepáči. U neho vedie Dominika a Jakubko a aj mne sa páčia a tiež by sa hodili k priezvisku ☹ 🙂 🙂 🙂 A chlapček sa vám bude volať Števko? My máme v rodine už troch.
@misinn to ti verím, že sa tešíš, aj sa teším na našu dovolenku a už sa jej neviem dočkať. Potom nezabudni pridať nejaké fotky, aby sme sa aj my mohli pokochať miestami, kde ste boli 🙂 A neviem prečo by si chcela schudnúť, podľa fotky, čo som videla máš peknú postavu 🙂
@martina210 aj mne sa páči Hanka, tiež veľmi pekné meno a ešte okrem Tamarky sa mi páči: Barbora, Daniela, pred nedávnom sme chceli aj Denisku, ešte aj Romanka a Nikol a Števkovi sa páči aj Miriam 🙂
@mishuu je veľa pekných mien, tak je aj problém si vybrať, aspoň u mňa. Raz sa mi páči jedno meno, potom inokedy druhé meno, takže kým budeme mať bábätko, ktovie k akému menu sa nakoniec dopracujeme a pre ktoré sa rozhodneme. Ale zatiaľ ma dlho drží Hanka a páči sa mi aj Nela a Ela ale asi by som ich nedala lebo ich už je veľa. Podľa výberu mien usudzujem, že by ste asi chceli viac dievčatko. Síce aj ja mám vybraných viac dievčenských mien ako chlapčenských ale nám je úplne jedno aké pohlavie sa nám podarí "namiešať" hlavne nech je zdravé a nech je už čoskoro v brušku a potom v našom náručí 🙂 🙂 🙂
@vargovka tak to budeš mať s výberom mena dosť ťažké, lebo určite nenájdeš meno, ktoré sa ti páči a nepoznáš ľudí, ktorí ho už majú...... Mne nevadí, že bude mať niekto rovnaké meno ako sme si vybrali my, lebo si myslím, že keď sa mi páči je hlúposť nedať ho dieťatku len kvôli tomu, že ho už niekto v blízkosti má. Nedala by som ho asi len vtedy, ak by bolo v blízkej rodine.
@martina210
@vargovka
@mishuu my mame pre dievcatko Michaela inak mne sa paci aj Nikol a Sofia a pre chlapca mame vybrane Richard 🙂 ale ako hovorite je vela na vyber 🙂 🙂
fotky urcite pridam a neviem aku foto si pozerala ale ta bud bola stara alebo bola fotena z dobreho uhla 😀 😀
@misinn my sme dobré, už tu básnime o menách a bábätko v brušku ešte ani jedna nemáme, ale nevadí, veď niekde treba začať.....
@misinn máte vybrané pekné mená, pri výbere ste brali do úvahy či sa to hodí k priezvisku alebo ste len vybrali aké sa vám páčia? Už aby sme takto pri kávičke alebo radšej čajíku rozoberali výbavičku a chválili sa jedna druhej fotkou z ultrazvuku, ale veď hádam aj to bude....... už sa na to veľmi tešííííííííííííííím 🙂
@martina210 my vyberáme len dievčenské mená, pretože chlapček bude Števko po ockovi (majú to ako dedičné meno v rodine a jeho ocino by bol veľmi rád a môj Števi tiež, tak im nebudem kaziť radosť, iste sú aj modernejšie a krajšie mená, ale ja mám to meno rada, veď sa tak volá môj milovaný 😉 ) A dá sa to pekne povedať: Števko, Števinko, Števi...určite nie Pišta alebo Piťo, to ani môj Števo nemá rád, nikto ho tak našťastie nevolá 😝
Tak preto sa obzeráme len po babských menách, mne sa veľmi páči aj Karin, ale Karinku už má Števkova sesternica, keby napríklad len suseda, tak to mi nevadí tak ako ty píšeš Mati, ale je to rodina...
dúfam, že čoskoro budeme pomenúvať už reálne fazuľky v bruškách 😉 🙂
@misinn zamávame určite 🙂
@martina210 no ja uz som taka. aj malu moju som si tak vyberala a nepoznam nikoho kto ma take meno ako ona. tak urcite niekto hej,ale tak ja o nom neviem 😀
@mishuu ved toto sa mi lubi ze nieje to take zriedkave. uz niesom debil co si mysli ze len ja ju mam s takym menom. Ale ked som bola tehotna tak som sa rozhodovala ze Nina alebo Valentína. ked sa narodila a zacala plakat tak som sa rozhodla ze Valentína. a tiez sa jaj to hodí k priezvisku. a Nín je uz tiez dost teraz 😀 tak som rada ako som jej vybrala. ale aj tak ju volame Tina 😀
@vargovka kľudne nám tie tvoje vybrané mená môžeš prezradiť, ja ti ich tiež určite nezoberiem 🙂
ja som ešte ako puberťáčka chcela Huga 🙂 ešte sa mi páči aj Dorotka, ale Števo, že každý na ňu bude kričať Dora...že to nieee 😒
jeeej kočky vy tu rozoberáte mená? ja už mám tiež dlllllllllllllllllho vybrané mená a keďže v mojej blízkej rodine zatial žiedne mimi nie je a ani nikto neplánuje tak mi ich snáď nikto nevyfúkne... 😀 😀 😀 😀 moji favoriti sú Samko a Simonka 😉 a ešte sa mi veeelmi páči Miško a Miška ale drahý odmieta dať synovi meno Miško - vraj spomienky na vojnu... 😝 😀 😀 😀 😀
@jankavladkova aj ty máš vybrané pekné mená. Mne sa tiež páčil Samko a dosť dlho ale už jedného v rodine máme. U mňa vyhráva Hanka, Dominika, Jakubko a Branko po manželovi 🙂 . Aj keď sa mi moc nepáči keď sa syn s otcom volajú rovnako, lebo zo skúseností viem, že potom majú problémy s poštou a inými vecami a musia si písať ml. a st. a to sa mi nepáči ale meno Braňo je veľmi pekné, tak možno sa naň aj dám presvedčiť.
zabudla som napísať, že mojim favoritom je aj Adamko ale manžel nechce lebo by mal meniny na štedrý deň. Škoda....... ☹

ahojte, tak v pondelok uz letime veru krati sa nam to 😀 😀 ja sa uz tak tesim, vcera som prala a zehlila a dnes budem tak isto prat aj zehlit a cez vikend sa budeme balit 🙂 🙂 no baby som zvedava hlavne na Mišku ze ci je tehu alebo nie je 🙂 🙂 moj muz stale rozprava ze chce malu Michalku, ja som najskor chcela aby sa nevolala ako ja -teda ak to bude dievcatko ale ako stale basni o Michalke povedala som si ze bude to veru Miška 🙂 🙂 ked sa to tak vezme my uz o 4mesiace ideme na plno, boze aka kratka doba, tak rychlo to leti, to sa ani nenazdame a o chvilocku je to tu 😀