Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@jankavladkova veď práve preto ja nechcem meno ani po mne ani po manželovi, aj keď sú to pekné mená 🙂 Adamko ako meno pre chlapčeka ani mne u manžela neprešiel presne pre to isté, čo si napísala. Ale nevadí, máme vybrané aj iné mená.
@martina210 😉 presne, máte vybraných koopec krásnych mien a možnože nakoniec všetko bude inak, keď už pôjde do tuhého... 😉 ja som napr mala byť Alenka - skoro celých 8 mesiacov a buuum nakoniec ocino povedal, že čo keby to bola Janka? a bolo vybavené... 😀 😀 😀 😀
@jankavladkova presne ako píšeš. Ja som sa mala volať Nina ale Ocko veľmi chcel Martinu, tak som Martina. Ktovie ako sa budú volať naše detičky, keď už budem tehuľka, lebo tie mená, ktoré sa mi páčia teraz sa mi v tehotenstve už nemusia tak páčiť. Takže uvidíme, keď už budeme vyberať meno pre našu už fazulku v brušku, že aké to nakoniec bude 🙂 🙂 🙂
@mishuu ešte stále ti neprišla? Nooooooo, možno naozaj bude malý Števko alebo malá Tamarka. Veľmi by som sa tešila s tebou, keby to tak bolo 🙂
@mishuu
@jankavladkova
@vargovka
@misinn Ahojte kočky, tak u nás je konečne veselšie 😉 svadobné šaty mam doma - teda u mamky aby ženich nevidel 😀 zajtra ma čaká manikúra, ideme po zákusky, potom zanesieme výzdobu do reštiky...a v sobotu sa necham už len rozmaznávať 😅 Drahému som dnes skonštatovala,že tento mesiac sme to asi prešvihli nakolko som mala ovulku a on nebol pritomny 😝 a viete čo on na to? že aspon sa lepšie odreagujeme v sobotu a potom plnou parou vpred 😀
@bubu4125 ahooooj maminka, u mňa nič nové, akurát mi trochu tento mesiac hapruje mrcha, ale snáď to nič "vážne" nebude 😉 a už sa pomaly blíži čas kedy tomu necháme voľný priebeh, myslím, že drahý by rád už hneď a ja sa nebudem nejak strašne brániť 😉 , aj keď asi by som mohla aspoň do júla počkať, ale to len preto, že chodím cvičiť a chcem trochu schudnúť, ale zatiaľ sa mi veľmi nedarí, nemám pevnú vôľu... 😒
No a vy ako, ako sa má malinká...? Už ste doma, či ešte sa len chystáte? 🙂
@erika3011 som rada, že už máš lepšiu náladu, už sa to blííííížíííí už len niekoľko hodín a je tu Váš veľký deň, juuuj teším sa s tebou 🙂 presne to som si aj ja pomyslela, že si môžete svadbu užiť, vyšantiť sa a potom na vec 🙂 tuším som ti to aj písala 😉
@misinn
@vargovka
@jankavladkova
@martina210 baby ja tiež tie mená mením každú chvíľu, zatiaľ najdlhšie frčím na Tamarke, tak uvidíme...keď budem reálne tehotná bude to iné a najmä keď napríklad uvidím bábo na 4D tak už bude mať nejakú podobu a možno nám napadne to správne meno 🙂 🙂 🙂 a dokonca si viem predstaviť aj to, keď ho prvýkrát uvidíme na živo (a bude to baba) tak vtedy dáme meno, ktoré sa nám k nej bude hodiť 😉 ktooovie ako to bude..
A inak tá moja mrcha mrchatá je nejaká divná..včera počas dňa som mala pre istotu vložku, bola trošku špinavá, ale nie veľmi, potom som išla cvičiť a to isté tiež len trošinku a potom už celý večer, celú noc ani teraz ráno nič, tak som zvedavá, dúfam, že dnes sa to už rozbehne! Brucho mám riadne nafúknuté ☹ nechápem to. Dúfam, že to naozaj nie je nejaká cysta alebo čo..
@vargovka počkaj idem to skontrolovať na WC ... no...zase nič 😖 ani brucho ma vôbec nebolí, dnes je to 7 dní (teda ak by som mala mať 28 dňový cyklus...) dnes mám 34 DC takýto dlhý som ešte asi nemala...aj pred HAK som mávala tak 28-30 dňový, vedela som, že presne o mesiac budú krámy a vždy boli, takže 34 dní nie je ešte tak veľa asi, ale trošku viac u mňa...tak fakt neviem...ak nedostanem do pondelka, tak si urobím v pondelok ráno ešte jeden test a skočím asi aj k dokymu...?
teda 35 Dc nie 34 mám dnes...
@mishuu 😀 mrcha 😀 ja som tak bola, keď som prvýkrát ostala tehu! ja som si robila na 38DC a ani som nestihla narátať do 3 a také // sa tam objavili, že až kričali!!! 😀 😀 😀
Malinkú Mišku včera previezli z NZ do NR...vraj už nepotrebuje ich špeciálnu starostlivosť, že je už stabilizovaná!
mala problémy s dýchaním, vypadávalo jej, zabudla sa jednoducho nadýchnuť! ale už je bez hadičiek a bez kyslíka v inkubátore! pekne priberá! pri foto mám popísané aj gramy...už dnes môže mať takých 1400g! 😀
ale kaká aj ciká, takže črievka aj obličky sú ok! je veľmi živá! otočí hlavičku, minule keď ležala na brušku so skrčenými nôžkami, zadok vypučila! má mini dudlík, tak ten žužle! moje mliečko papá! našťastie!
ja som doma od 9.5., ale asi budúci týždeň idem k nej, cca pri 1500g by ju mohli z inkubátora vybrať! a potom už len počkať na cca 2200g a môžeme ísť domov! 😀
@mishuu ahoj, ja by som na tvojom mieste išla k doktorovi už dnes, pre istotu, aby som cez víkend bola kludnejšia. A keď ešte aj fotíš svadbu zajtra, tak aby si vedela na čom si a čo si zajtra môžeš dovoliť.
@mishuu pozerala som pred chvíľou tvoje fotky na facebooku a tie bábätkovské sú krásne. Chcem sa spýtať na ten malinký nákupný vozík, v ktorom si fotila malú Lenku, to je tvoj alebo si ho oni priniesli na fotenie? Je rozkošný a Lenka v ňom, no parádna fotka 🙂 🙂 🙂
jeeeeeej baby teraz som si uvedomila, že takto pred rokom som sa už potila na štátniciach, to boli nervy a stres ale zvládla som to 🙂
@martina210 ahoj my sme vyberali mena aj podla toho ako sa hodia k priezvisku, ale my s muzom sme tak ze co sa paci jemu sa nepaci mne a zas naopak, takze u nas bol velmi velky problem zhodnut sa na mene 😒
ja som dnes zavolala moju 12rocnu sesternicu ze si spravime babsky vecer, o piatej pojdem po nu ukaze mi jej nove ryby co ma v akvariu a potom pojdeme ku mne domov pozerat twilight sagu ci ako sa to pise, pozrieme si dvojku a trojku lebo ja som videla len jednotku, ona to ma strasne rada a mne sa ta jednotka velmi pacila, objednam nam k tomu pizzu a pokecame, ona je uz v puberte a ja mam take deti velmi rada lebo je s nimi sranda tak sa tesim na dnes. moj muz bude aj tak prec tak to bude super 🙂 🙂
@misinn ahoj, aj my sa snažíme vyberať meno tak, aby sa hodilo k priezvisku a presne ako píšeš ty, aj my máme ten istý problém lebo tie mená, kt. sa páčia mne sa manželovi moc nepáčia. Na každom nájde niečo, napr. na Hanku, kt. sa mi už dlho veľmi páči mi povedal, že to znie ako Anka a budú ju volať Anka a nie Hanka, aj keď ja si to nemyslím. Mne sa páči aj meno Lukáško ale jemu vôbec nie, tak to sme už vyradili spomedzi favoritov.
no dnes som rozhodne nemala kedy ísť k dokymu, od 9 doteraz som fotila dve dvojročné deťuše...bože ten bordel v ateliéri, kriste pane... 😀 😀 😀 potom sme ešte išli k nim na záhradku (ááách ten krásny domček 🙂 )
je fantastické, ako sa tam tie deti môžu preháňať, rodičia sa nemusia báť, že ich zrazí auto alebo bude otravovať niekto cudzí, je to super, robia si tam detské žúry 🙂 ... chcem domčeeeeek 🙂
Myslela som si, že po toľkom behaní a presúvaní sa a skákaní okolo detí sa to pustí, stále nič.
Idem as najesť, lebo zase som od rána hladná...toto je tá moja životospráva...fantázia 😒 Nemám kedy jesť a aj tak som tučná) 😠
@mishuu no to vyzerá na fazulku a to špinenie mohlo znamenať zahniezdovanie vajíčka. Veď uvidíš, či sa do pondelka spustí alebo nie, ale ak nie, rozhodne to neodkladaj a pekne šup šup k doktorovi 😉
S tým domčekom to aj ja tak vnímam, už mám v mojich predstavách zariadené na záhrade pieskovisko, hojdačky a iné veci. Len kedy ten domček budeme mať, možno nikdy, človek nikdy nevie, čo ho v budúcnosti čaká.....
@martina210 ja fakt neviem, ale skôr si myslím, že nie, že mi to len mešká z nejakého iného dôvodu alebo len tak bezdôvodne...nemyslím si, že som tehotná.
Domčúrik aj my veľmi chceme, mám doma katalóg, kúpila som ho v Tescu - "Domy 2011" kúp si je to medzi časákmi...mám tam nalepené záložky, kt. domčeky sa nám páčia, hneď sme sa s drahým zhodli 🙂
@vargovka ale baby nebláznite...ja sa teším na to ako začneme sexovať naplno (ako @misinn hovorieva 🙂 )
a ako budem čakať čo sa stane, toto by ma zaskočilo...veď som ešte ani nestihla schudnúť 😝 😅
ale veď dobre, uvidíme...veď vieme ako to býva, my si plánujeme, ale niekto to aj tak zariadi za nás a úplne inak...
@mishuu 😀 😀 😀 presne, aj ja by som este rada čo to schudla, aby ked budem tehotna tak aby som nebola velmi tlsta 😀
ved to este neni iste. tak mozno aj toho sexovania na plno si uzijes 😝 ale niekedy je lepsie ked necakas kazdy mesiac ze co sa stane,lebo vtedy to just nejde. neboj rychlo by si si zvikla na to ze uz si tehulka 🙂 niekto to tu zacat musiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀
@mishuu aj ja mám ten katalóg, tiež už máme svoje tipy na domček a vyberali sme konkrétne na veľkosť pozemku. Inak ten katalóg sa dá pozrieť aj na nete. Máš ten od firmy euroline?

@martina210 môj drahý sa tiež volá ako jeho ocino takže kým býval u rodičov často sa stalo že jeho poštu otvoril otec 😀 😀 😀 😀 a mm aj preto veru nechce aby sa jeho syn volal po ňom -to bolo prvé čo mi povedal keď som začala "vymýšlať" s menami 😀 ja by som asi tiež radšej nedávala meno Adam alebo Eva, keďže je to na vianoce...tak nech si to dieťa ten meninový sviatok naplno užije 😉 ja som bola vždy ako malá obfučaná, že mám meniny aj narodeniny cez prázdniny a nikdy som v škôlke ani v škole nemohla rozdávať cukríky...😀 normálne "trauma" z detstva... 😀 😀