icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

vargovka
10. jún 2011

@mishuu ale Miši ved uz nemusis byt zas jak keby si mala 15 😀 že 55. to som mala uz veeeeelmi davno. mne by stacila aj taka vaha ako mas ty teraz. tak sa s tym netrap a kludne uz mozes mat bruško 😉

martina210
10. jún 2011

@vargovka ale veď ani ty nevyzeráš byť tučná podľa tej fotky, čo máš v profile. Baby neblbnite a nechudnite, ja chcem pribrať !!!!!!!!!!!!!!!!

vargovka
10. jún 2011

@martina210 jaaaaaaaaaaaaaaj ani nevies ako tuzim byt chuda velmi len preto aby som mohla veeeela jest 😀 tak nie ze tucna ale tak bola som aj chudsia a vtedy som sa citila dobre. ja tych 8kg dole a som spokojna. ale neviem si to v hlave nejak upratat aby som sa zasekla.

mishuu
autor
10. jún 2011

@martina210 ja mám od spol. Prodom a sú tam naozaj nádherné domy 🙂

mishuu
autor
10. jún 2011

@vargovka presne toto ani ja nedokážem, pekne si to pomenovala "upratať si v hlave" to presne aj ja potrebujem, nemám absolútne pevnú vôľu, mňa by potešilo tých 7 kg dole...to sa dá v pohode schudnúť za mesiac, len keby som aj teraz nechrumkala ovocné čočky... 😀 😠

mishuu
autor
10. jún 2011

@martina210 s radosťou by som ti dala mojich 7 kg, myslím, že by ti celkom pristali 🙂

mishuu
autor
11. jún 2011

@erika3011
@vargovka
@martina210
@misinn
@bubu4125
@jankavladkova

baby peknú sobotu prajem 🙂

ráno o 6 som dostala krámy, poriadne ako sa patrí aj s parádnou 😖 bolesťou brucha, ja som vedela, že ako naschvál dnes, keď pracujem, no nič vydržíííme 🙂
a keď mrcha odíde, tak sa možno môj drahý opäť "posnaží" a tentokrát hádam v tých správnych dňoch 😉

martina210
11. jún 2011

@mishuu ahoj, ďakujem za tip, kúpime si ten katalóg aj od firmy prodom a uvidíme. Zatiaľ sme len tak pozerali, lebo stavať by sme išli možno až o 1-2 roky ale aj tam v tom euroline sú pekné domy ale určite pozrieme aj na tento prodom 🙂

škoda ☹ že si dostala menzes, už sme si všetci mysleli, že bude malá fotografka alebo malý fotograf 🙂

martina210
11. jún 2011

@mishuu jeeeeej ešte som zabudla, ja viem, že by mi tých 7 kg pristalo a ďakujem za ochotu vzdať sa tvojich v prospech mňa 😀 ale ja si počkám na tehotenské kilečká a priberanie, už sa na to strašne mooooooooooooc tešííííííííííííííííííím 🙂 🙂 🙂

mishuu
autor
11. jún 2011

@martina210 vieš čo ja som rada, pretože sa teším na to, že si už nemusíme dávať pozor a že si to celé "snaženie" budem užívať od začiatku, ale u nás to nebude také snaženie o život, že teraz mám ovuláciu rýchlo poďme na to...to by môj Števi mal akurát nervy 😅 ja to nechám na neho, viem kedy mám plodné dni, vtedy mám aj väčšiu chuť na sex, takže viem, kedy ho mám "znásilniť" a či to on urobí naplno to nechám naňho 😉 ale už sa na to tešíííím 🙂

martina210
11. jún 2011

@mishuu presne tak ako píšeš. Ozaj a nemáš dnes fotiť svadbu? A bude tam teda aj tá markíza alebo nie?

mishuu
autor
11. jún 2011

@martina210 Ahojky, akurát som prišla zo svadby, Markíza nebola na poslednú chvíľu im to zrušili, lebo sa spojili s tv Nova a tí si dali podmienku, že 2 svadby budú z CZ takže z našich museli 2 zrušiť a žiaľ medzi nimi aj úto a škoda, lebo to vyzeralo na dobrú svadbu, pekné to mali 🙂

My ideme teraz niekam k Hronu grilovať s kamarátmi, ale len trošku lebo sme aj s drahým unavení, on celý deň makal v záhrade a ja na svadbe, takže sme KO...ale trošku s kamarátmi vybehneme 🙂

vargovka
11. jún 2011

@mishuu jaaaaj to fakt mas uz kram? 😒 ja som sa uz vytesovala tak v duchu 😉 ale tak aspon si uzijes to sexovanie na plno 😀 jul,august je pred nami a ked sa nam to zadarí takto nejak tak babatka sa nam narodia na jar čo je super. nieje uz zima a ani velmi teplo este, tak mozme kočikovaaaaaaaaaaaat o sto šesť 😀
ja mam este ovulku,ale my sme boli tiz grilovat dnes tak moj drahy sa nejak spoločensky unavil takze dneska to neham asi tak 😀 😀

misinn
12. jún 2011

ahojte, ja som sa prave zobudila, dnes sa uz ideme balit, lebo doteraz sme nic nenabalili, my to zvikneme na poslednu chvilu. 🙂
vcera sme boli kuknut na svadbe nevesta bola velmi pekna, ale moj muz chudak nemal ziadne pekne topanky, musel ist v slapkach, vobec sa to na svadbu nehodi ale co uz, boli sme len gratulovat.
@mishuu Miška ja som sa chcela odfotit s nevestou ale mamina ze pod my sa fotit nebudeme ze to sa zviknu len tí, ktorí su pozvaní na svadbu...tak sme teda sli ...

tak my uz zajtra odchadzame, neviem ci tam budem mat net ale napisem co najskor 🙂 🙂

mishuu
autor
12. jún 2011

@vargovka no a včera na Hrone som sa s kamoškou spoločensky unavila trošku ja...júúj ako sme vyspevovali pri vatre, hrali na gitary, super bolo 😀 potom nás naši chlapi odviezli pekne domov 😀 sem tam to môže byť aj naopak,no nie?!! 😉

@misinn nooo ja som potom kukala, že kam prcháte, veď si videla, že som ti ukazovala na foťák, že ste sa neodfotili, mohli ste ostať, to sa zvykne robiť, práve že keď nejdete na hostinu tak ste sa mohli s mladými odfotiť, ale veď nevadí, čo už 🙂

prajem Vám šťastnú cestu a fantastickú dovolenku, tešíme sa potom na fotky 🙂 užite si to tam 🙂

misinn
12. jún 2011

@mishuu ano ved som videla ze si mi ukazovala 🙂 ale tak nevedela som ☹
tak ste mali vcera prijemny vecer a ty vies hrat na gitare? 🙂
ja tu uz dnes asi nebudem, ale berieme si taky maly notebook so sebou na dovolenku hadam tam bude wifi, tak sa mozno ozvem aj odtial.

ahojte zatial 🙂 🙂

mishuu
autor
13. jún 2011

@misinn užite si toooooooo 🙂 🙂 🙂
neviem hrať, kedysi som trochu vedela, pár akordov a teraz len tak, že mi kamarát ukáže nejaké akordy a ja si ich potom brnkám 😀 ale chcela by som sa naučiť trošku, asi budem chcieť na Vianoce gitaru, alebo ako svadobný dar 😝 ale máme veľmi muzikálnych kamarátov, jeden hráva v kapelách na elektrickú gitaru, ďalší dvaja hrajú na akustické a perfektne spievajú a ja im do toho občas rada zavíjam 😀

erika3011
13. jún 2011

@mishuu
@misinn
@vargovka
@martina210 Ahojte kočky, tak my máme náš velký deň za sebou 😀 už som paniiiii 😀 😀 😀 😀 bolo uplne super, ani naladu som si nenechala nikym pokaziť 😀 😝 ..mali me 3 hodiny fotenia fotograf sa na nás vybúril riadne 😀 😀 😀 moje šaty skončili paradne zašmudlené snad z toho nebude problem v salone 😝 ....ach dobre bolo 🙂

martina210
13. jún 2011

@erika3011 ahoj pani 🙂 tak to sa veľmi teším, že vám svadba vyšla podľa vašich predstáv a gratulujem vám k svadbe. A tie 3 hodiny fotenia, to ste mali super, my sme trošku nestíhali a mali sme menej času na fotenie, ale nevadí, máme pekné fotky 🙂 🙂 aj keď ja by som sa fotila aj pol dňa 🙂 🙂 🙂

mishuu
autor
13. jún 2011

@erika3011 jeeeej teším sa, že ste si to užili, supeeeer 🙂 takže milá PANI už len bábätkovááááť 😉 🙂

vargovka
13. jún 2011

@erika3011 jeeeeeej no super. tak sa tesim ze vam to tak super vyslo. 😀 tak uz si len uzívajte spolocneho života 😉 a bábätkovať čím skôr 😉 😀

erika3011
13. jún 2011

@martina210
@mishuu
@vargovka Kočky ďakujem vám pekne 😉 veru už len šup na bábo a snad sa už teraz rychlo zadarí, však sa už nemám ani prečo stresovať 😀 o tyžden čakam menzes a potom šuuuup na to 😀 😀 😀

jankavladkova
13. jún 2011

Ahojteeeee 😉
@misinn šťastnuuu cestu prajem, riadne si to tam užiteee a tešiiim sa na fotečky 😉
@erika3011 gratulujeeeem pani 😉 super, že ste si váš deň riadne užili 😉 a fotili ste sa aj v parku? lebo my sme boli v sobotu poobede (okolo 13tej) trošku na prechádzke a v parku sme videli asi 4 nevesty... 😀
@mishuu aj ja som sa cez víkend trošku spoločensky unavila 😀 v sobotu sme boli po dlllhej dobe vonku a zistila som že už veru nie som zvyknutá piť... 😝 😀 😀 😀 😀 a duufam, že ťa teda mrchatá dlho netrápila... 😉

erika3011
13. jún 2011

@jankavladkova dakujem 😀 😉 veru boli sme aj tam okolo 13:30 a vtedy bolo neviest až 7!!! 😀 😀 😀

martina210
13. jún 2011

@erika3011 tak to muselo byť v sobotu v LV veľa svadieb. A kto vás fotil, ak sa smiem spýtať?

mishuu
autor
13. jún 2011

@jankavladkova mrcha netrápila veľmi, prišla síce teda o pár dní neskôr, ako naschvál v sobotu, keď som mala robotu (to sa rýmuje 😀 ), ale len ráno ma bolelo dosť brucho, ale dala som si tabletku a potom už pohoda, len ma celý deň dosť boleli kríže, ale dalo sa to vydržať. Dnes už mám len také slabé, aspoň toto mi ostalo po HAK, že mi to trvá len cca.4 dni a silné len v prvý deň...večer v sobotu sme boli na tom Hrone, tak som sa tiež uvolnila 😀 😝 😎 tiež už nemám tréning ako "za mladi" 😀 musíme si ešte užiť všetky pôžitky lebo keď budeme tehotné tak máme smolu 😉

erika3011
13. jún 2011

@martina210 aj v LV aj v okolitych dedinach 😉 Nás fotil Janko Furi, môžem ho len odporučiť! 😉 🙂 Na mojasvadba.sk mam už aj fotky tak kludne pokukajte 😀

vargovka
13. jún 2011

no baby vy ste takto chlastali cez víkend 😀 😀 ja som si capla jedno citronove pivko a moj drahy sa zcapal, tak ja som bola za tu zodpovednu 😀 😀

@misinn Mišík tebe štasnu cestu prajem. dobre si to tam uzite a nachytaj vela bronzu 😉

@erika3011 idem ja kukuč tie fotečky 😉

vargovka
13. jún 2011

@erika3011 jak ta nejdem? hladam,hladam a nič 😒

jankavladkova
13. jún 2011

@erika3011 kukla som fotečky- kraaaaaaaaaaasna nevestaaaa si bola 😵 😵 😵 😵 a aj malá družička bola na spapanie a ženích elegán- no jedným slovom supeeeeeer 😵 a videli sme vás- akurát keď ste sa išli fotiť do kaviarne na terasu 😀 akurát Vladko vravel, že aký super nápad, že škoda, že nás to nenapadlo... 😀 😀 😀
@mishuu tak aspoň že to, ináč aj mne ostala po vysadení HAK taká krátka mrcha- chvalabohu 😀 😀 a veru presne ako píšeš,teraz si to ešte musíme užiť lebo za chvílku už nebudeme môcť... 😀
@vargovka no teeeeda takto si si vytiahla "čierneho petra" 😝 😀 😀 😀 😀 ale tak to poznám- väčšinou som aj ja za zodpovednú... 😀