icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

vargovka
13. jún 2011

@erika3011 no uz som to nasla z pomocou Janky 😀 boli ste krasny. velmi vam to pristane. aj malinka aka princeznička zlata 🙂 jaaaaaaaj ja takuto romantiku moooooozem 😉

mishuu
autor
13. jún 2011

@erika3011 no keby som ja vedela o jankovi f. skor, tak nemusim tolko hladat foto na svoju svadbu,ale nevadi aj my mame sikovnych. A netocil vas Attila Kovac? Lebo on zvykne odporucat Janka... Tie fotky mate nadherne a boli ste proste rodinka uzasnych 🙂

martina210
13. jún 2011

ahojte, pred chvíľou som dovarila čerešňový džem a hneď šup sem k vám, pozrieť čo máte nové 🙂

martina210
13. jún 2011

@erika3011 bola si krásna nevesta, sympatický ženích a malá princeznička bola zlatučká. A to už takto rýchlo máš fotky? Boli ste veľmi zlatí, všetci traja, tak nech vám ten manželský život vydrží veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi dlho 🙂 🙂 🙂

jankavladkova
13. jún 2011

@martina210 mňaaaaaaaaaaaaaaaam čerešňovyyyyyyyyyyyy džeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵 😵

erika3011
14. jún 2011

@vargovka
@jankavladkova
@martina210
@mishuu Kočky dakujem vám všetkým velmi pekne za pochvaly a blahoželania 😉 bol to ozaj rozprávkovo krásny den - ani svokra nepokazila i ked sa poriadne snažila s poznámkami pri gratulaciach 😠 - ku mne ani nedošla ale Laciho vytočila tak jej povedal rovno svoje 😝 😀 ...a na matrike si k nemu ani nesadla tak podla mna ani chodiť nemusela 😝 jej hanba.... Juuuuj Janko Fúri je ozaj rychly čo sa fotiek týka, i ked nám dal zatial len taku "ochutnávku" aj tak dobre 😉 Miška nie kameramana sme ani nemali lebo to bola malá svadbička ale za to máme aspon 500 fotiek 😀 😀 😀 Mne ho odporúčila Heňa Búrová - vizážistka...vlastne rozmýšlala som medzi ním a tebou ale ked som ti volala tak si povedala,že už maš na ten termin 😀 😀 😀 tak ostal Janko no som ozaj spokojna 🙂

vargovka
14. jún 2011

@erika3011 to vážne? svokruša mala blbe poznamky? tak ale velmi dobre ze ste si to nenechali pokazit. to tebe akoze ani nazagratulovala?

erika3011
14. jún 2011

@vargovka nie a Lacimu povedala,že mu ani nemá k čomu gratulovať a že keby si to rozmyslel ešte doma je vždy vítaný...tak ju poslal nasrany preč nech už ide radšej 😀 😀 😀 tak jej treba krave sprostej ked sa nevie chovať slušne a rozumne..čo mam na to ine povedať 😒

vargovka
14. jún 2011

@erika3011 ja odpadnem. to je riadna trúba. ale kasli na nu. hlavne ze ste sa vzali a ste šťasny 😉

erika3011
14. jún 2011

@vargovka presne tak, my sme si povedali,že sa im teraz nebudeme ani tyžden aspon ozyvať, aj Laci potrebuje klud od všetkeho..včera sme boli u jeho sesternici v šali,mala tam aj dcérku, brata, mamu...všetcia nas priali s usmevom, boli milí, zlatí...a vieš čo som sa dozvedela,že oni ani oznamko nedostali, Laci ked boli vyhotovene dal cely pakel doma rodičom aby odložili že potom sa rozošlu a oni to asi vyhodili alebo čo lebo nikomu neposlali... ratali s tym,že sa svada zruši za nich..tak si vieš predstaviť aku hanbu si narobili sami na seba...tak im treba 😝

martina210
14. jún 2011

@jankavladkova aj ja mám rada čerešňový a najmä do zákuskov s kúskami ovocia. Ešte sa chystám robiť marhuľový keď budú marhule. Dúfam, že bude dobrý, trošku mi zostalo v miske a manžel ho hneď zjedol s chlebíkom a chutil mu, tak sa teším 🙂 🙂 🙂 Keby sa to dalo, hneď by som ti jeden cez net poslala 🙂

martina210
14. jún 2011

@erika3011 tak to mi vyrazilo dych, normálne som si to musela 2 x prečítať, lebo som nemohla uveriť tomu, čo spravili. To sa ani trochu nehanbia??? Tak ale čo už, už sa stalo a vy sa tým vôbec netrápte, ste krásna rodinka a z nich si nič nerob. Povedz si, že máš skvelého manžela 🙂 , keď na nich zareagoval, tak, že si ťa bráni a ostatné ukáže čas.

erika3011
14. jún 2011

@martina210 presne tak 😉 ostatné ukáže čas 🙂

vargovka
14. jún 2011

@erika3011 nemam slov. ty si asi dobra dušička. ja by som s nimi taky cirkus narobila ze az. 😉

mishuu
autor
14. jún 2011

@erika3011 no ty vole to sú intrigáni! To s tými oznámeniami...sila! Ale čo, môžeš si povedať, že máš ozajstnú svokru ako z filmu...žartujem, nechcem aby si bola smutná, radšej sa nad tým pousmej a daj tomu čas, ako Maťka píše, veď neskôr sa uvidí...a keď budete spolu čakať bábätko zmenia sa, uvidíš 😉

@martina210 ty si ale šikulka, ja som v živote žiaden džemík nerobila, mňaaam 🙂 viem, čo si dám dnes na večeru, maslový chlebík s džemom, my máme jahodový, svokruška moja robieva fantastický, tak máme zásoby na celý rok. Vždy si berieme aj na dovolenku a v Chorvátsku papáme na raňajky s tým ich super maslom a chlebíkom 🙂 Inak keď spomínam dovolenku, naša @misinn si to už určite užíva juuuj 🙂

erika3011
14. jún 2011

@mishuu miška len aby potom to nebola zmena taká,že dajú mojej dcérke velmi pocítiť že ju nechcú a druhe budú híčkať, potom už len ozaj vybuchnem ako
@vargovka spomenula...potom len uvidia 😝 Teraz sa držím na uzde, čakám čo bude o taky tyžden - dva...či nas nezavolajú k sebe.no ale asi marne čakam však ked prišla na matriku a len toto mu povedať...ozaj svokra ako z filmu 😀 😠

mishuu
autor
14. jún 2011

@erika3011 hmmm to ma nenapadlo, to sa môže stať, obávam sa,že je to asi aj dosť pravdepodobné ☹ 😒 😢 😖 😠 ja by som sa určite neudržala a pohádala by som sa s nimi, ja som taká výbušná povaha... 😖

vargovka
14. jún 2011

@mishuu ja presne tak isto Miška. ale je niekedy dobre veci nehat tak bez kriku 😀 a potom ked to inac nejde tak narobit rozruch 😀 tak si myslim ze
@erika3011 na to ide dobre 😉

mishuu
autor
14. jún 2011

@vargovka mas pravdu 🙂

vargovka
16. jún 2011

Kdeže ste baby? Dva dni nikto nič 🙂 Či ste uz vsetky na kupku ked je tak teplúčko? 😉

mirip
16. jún 2011

Ahojte dievčatá, ak by ste neiktorá chcela mám zvyšné ovulačné testy, mne netreba tak dajte vedieť, najlepšie IP lebo bývam tu takto neskoro

mishuu
autor
20. jún 2011

@erika3011
@vargovka
@mirip
@jankavladkova
@misinn

čavte babýýýý ako? ja mám také čudné obdobie, mala som 3 dni voľno, ale nedopadlo to najlepšie 😖
prvý deň, v stredu grilovačka u deduška, to bolo super, mali sme tam prespať a vo štvrtok a piatok sa ísť kúpať do Štúrova, ale vo štvrtok sme sa žiaľ museli vrátiť na pohreb ☹ veľmi smutný deň...
v piatok sme sa z toho boli trošku odreagovať v Štúrove, tam už bolo celkom fajn.
Sobota svadba na Novej Bani a v nedeľu spoločné upratovanie, varenie bryndzových halušiek pre kamarátov, večer prechádzka 🙂 a ďalší týždeň je fuč... a teraz 3 dni zameškanej roboty 😒

erika3011
20. jún 2011

@mishuu Ahojky, tak si mala rušný víkend 😒 ....My sme v sobotu oslavili malej meniny ktoré mala ale cez týžden a potom večer sme išli do Komárna na koncert 🙂 bolo fantasticky, len ja a môj drahý...maličká bola u našich, aspon si ju užili dosyta 😀 ...jooooj inak neviem si vynachváliť manželsky život je nám spolu taaak dobre, každe rano sa zobudzam v jeho náručí 😵 ...štve ma len že mi tá mrcha zase prišla 🙄 ale čo už..snad tento mesiac už nebude taky stresový a zadarí sa 🙂

jankavladkova
20. jún 2011

ahojteeeeee 🙂
ja mám za sebou kraaaasny oddychový víkendík 😉 kraaasne sme si s drahým vynahradili tie štyri dni čo bol na služobke... 😀 jaaaj škoda že víkend nemá aspoň 4 dni... 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mishuu joj moja ty si to mala také striedavé- pekné dojmy sa miešali so smutnými... 😒 tak nech ti práca ide jedna radosť aby si to zameškané mala čo najskôr porobené... 😉
@erika3011 jeeeeej tak si naplno užívaš manželský život? 😉 supeeer, tak to má byť 😉

erika3011
20. jún 2011

@jankavladkova joj veru 🙂 a o tyžden má Laci narodky tak môžem rozmýšlať čo napiecť 🙂)) zase budeme prežratí 😀

jankavladkova
20. jún 2011

@erika3011 😀 😀 😀 😀 😀

vargovka
20. jún 2011

@mishuu
@erika3011
@jankavladkova ahojte dievcence. tak pekny vikendik je aj za mnou. v sobotu sme si skocili do Nr do kina. davali rozpravku o tej pande,ani neviem jak sa to vola 😀 😀 ,ale sme sa bavili. aj nasa pubiska,co je niekedy problem jej urobit radost 😀 a nedela taka klasika,obed,poobedna siesta a vecer cvicko 😎
Mišik tak tebe sa to takto striedalo? no co uz taky je zivot. ale aj si si hadam trosku oddychla 😉
Pani manzelka Erika len si to uziiiiiiiiiivajte do sytosti aspon 10 rokov 😀
Janulka aj ty si si ten vikennd teda pekne uzivala 😉 obydvoch chlapov si mala konecne doma 🙂

erika3011
20. jún 2011

@vargovka 10 je bieeeeeedne málo aspon 50 😀 😀 😀 😀

vargovka
20. jún 2011

@erika3011 jaj tak to je este lepsie 😀 😀 kludne aj tolko,ale to by ste uz boli asi jediny 😉 😀

mishuu
autor
21. jún 2011

ja sa už teraz teším na tento víkend baby, bude taký voľnejší, práca len cez obed a potom fraj 🙂 🙂 🙂

pekný dník Vám prajem