Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
ahojte, pred chvíľou som dovarila čerešňový džem a hneď šup sem k vám, pozrieť čo máte nové 🙂
@erika3011 bola si krásna nevesta, sympatický ženích a malá princeznička bola zlatučká. A to už takto rýchlo máš fotky? Boli ste veľmi zlatí, všetci traja, tak nech vám ten manželský život vydrží veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi dlho 🙂 🙂 🙂
@martina210 mňaaaaaaaaaaaaaaaam čerešňovyyyyyyyyyyyy džeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵 😵
@vargovka
@jankavladkova
@martina210
@mishuu Kočky dakujem vám všetkým velmi pekne za pochvaly a blahoželania 😉 bol to ozaj rozprávkovo krásny den - ani svokra nepokazila i ked sa poriadne snažila s poznámkami pri gratulaciach 😠 - ku mne ani nedošla ale Laciho vytočila tak jej povedal rovno svoje 😝 😀 ...a na matrike si k nemu ani nesadla tak podla mna ani chodiť nemusela 😝 jej hanba.... Juuuuj Janko Fúri je ozaj rychly čo sa fotiek týka, i ked nám dal zatial len taku "ochutnávku" aj tak dobre 😉 Miška nie kameramana sme ani nemali lebo to bola malá svadbička ale za to máme aspon 500 fotiek 😀 😀 😀 Mne ho odporúčila Heňa Búrová - vizážistka...vlastne rozmýšlala som medzi ním a tebou ale ked som ti volala tak si povedala,že už maš na ten termin 😀 😀 😀 tak ostal Janko no som ozaj spokojna 🙂
@vargovka presne tak, my sme si povedali,že sa im teraz nebudeme ani tyžden aspon ozyvať, aj Laci potrebuje klud od všetkeho..včera sme boli u jeho sesternici v šali,mala tam aj dcérku, brata, mamu...všetcia nas priali s usmevom, boli milí, zlatí...a vieš čo som sa dozvedela,že oni ani oznamko nedostali, Laci ked boli vyhotovene dal cely pakel doma rodičom aby odložili že potom sa rozošlu a oni to asi vyhodili alebo čo lebo nikomu neposlali... ratali s tym,že sa svada zruši za nich..tak si vieš predstaviť aku hanbu si narobili sami na seba...tak im treba 😝
@jankavladkova aj ja mám rada čerešňový a najmä do zákuskov s kúskami ovocia. Ešte sa chystám robiť marhuľový keď budú marhule. Dúfam, že bude dobrý, trošku mi zostalo v miske a manžel ho hneď zjedol s chlebíkom a chutil mu, tak sa teším 🙂 🙂 🙂 Keby sa to dalo, hneď by som ti jeden cez net poslala 🙂
@erika3011 tak to mi vyrazilo dych, normálne som si to musela 2 x prečítať, lebo som nemohla uveriť tomu, čo spravili. To sa ani trochu nehanbia??? Tak ale čo už, už sa stalo a vy sa tým vôbec netrápte, ste krásna rodinka a z nich si nič nerob. Povedz si, že máš skvelého manžela 🙂 , keď na nich zareagoval, tak, že si ťa bráni a ostatné ukáže čas.
@martina210 presne tak 😉 ostatné ukáže čas 🙂
@erika3011 no ty vole to sú intrigáni! To s tými oznámeniami...sila! Ale čo, môžeš si povedať, že máš ozajstnú svokru ako z filmu...žartujem, nechcem aby si bola smutná, radšej sa nad tým pousmej a daj tomu čas, ako Maťka píše, veď neskôr sa uvidí...a keď budete spolu čakať bábätko zmenia sa, uvidíš 😉
@martina210 ty si ale šikulka, ja som v živote žiaden džemík nerobila, mňaaam 🙂 viem, čo si dám dnes na večeru, maslový chlebík s džemom, my máme jahodový, svokruška moja robieva fantastický, tak máme zásoby na celý rok. Vždy si berieme aj na dovolenku a v Chorvátsku papáme na raňajky s tým ich super maslom a chlebíkom 🙂 Inak keď spomínam dovolenku, naša @misinn si to už určite užíva juuuj 🙂
@mishuu miška len aby potom to nebola zmena taká,že dajú mojej dcérke velmi pocítiť že ju nechcú a druhe budú híčkať, potom už len ozaj vybuchnem ako
@vargovka spomenula...potom len uvidia 😝 Teraz sa držím na uzde, čakám čo bude o taky tyžden - dva...či nas nezavolajú k sebe.no ale asi marne čakam však ked prišla na matriku a len toto mu povedať...ozaj svokra ako z filmu 😀 😠
Kdeže ste baby? Dva dni nikto nič 🙂 Či ste uz vsetky na kupku ked je tak teplúčko? 😉
Ahojte dievčatá, ak by ste neiktorá chcela mám zvyšné ovulačné testy, mne netreba tak dajte vedieť, najlepšie IP lebo bývam tu takto neskoro
@erika3011
@vargovka
@mirip
@jankavladkova
@misinn
čavte babýýýý ako? ja mám také čudné obdobie, mala som 3 dni voľno, ale nedopadlo to najlepšie 😖
prvý deň, v stredu grilovačka u deduška, to bolo super, mali sme tam prespať a vo štvrtok a piatok sa ísť kúpať do Štúrova, ale vo štvrtok sme sa žiaľ museli vrátiť na pohreb ☹ veľmi smutný deň...
v piatok sme sa z toho boli trošku odreagovať v Štúrove, tam už bolo celkom fajn.
Sobota svadba na Novej Bani a v nedeľu spoločné upratovanie, varenie bryndzových halušiek pre kamarátov, večer prechádzka 🙂 a ďalší týždeň je fuč... a teraz 3 dni zameškanej roboty 😒
@mishuu Ahojky, tak si mala rušný víkend 😒 ....My sme v sobotu oslavili malej meniny ktoré mala ale cez týžden a potom večer sme išli do Komárna na koncert 🙂 bolo fantasticky, len ja a môj drahý...maličká bola u našich, aspon si ju užili dosyta 😀 ...jooooj inak neviem si vynachváliť manželsky život je nám spolu taaak dobre, každe rano sa zobudzam v jeho náručí 😵 ...štve ma len že mi tá mrcha zase prišla 🙄 ale čo už..snad tento mesiac už nebude taky stresový a zadarí sa 🙂
ahojteeeeee 🙂
ja mám za sebou kraaaasny oddychový víkendík 😉 kraaasne sme si s drahým vynahradili tie štyri dni čo bol na služobke... 😀 jaaaj škoda že víkend nemá aspoň 4 dni... 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mishuu joj moja ty si to mala také striedavé- pekné dojmy sa miešali so smutnými... 😒 tak nech ti práca ide jedna radosť aby si to zameškané mala čo najskôr porobené... 😉
@erika3011 jeeeeej tak si naplno užívaš manželský život? 😉 supeeer, tak to má byť 😉
@jankavladkova joj veru 🙂 a o tyžden má Laci narodky tak môžem rozmýšlať čo napiecť 🙂)) zase budeme prežratí 😀
@erika3011 😀 😀 😀 😀 😀
@mishuu
@erika3011
@jankavladkova ahojte dievcence. tak pekny vikendik je aj za mnou. v sobotu sme si skocili do Nr do kina. davali rozpravku o tej pande,ani neviem jak sa to vola 😀 😀 ,ale sme sa bavili. aj nasa pubiska,co je niekedy problem jej urobit radost 😀 a nedela taka klasika,obed,poobedna siesta a vecer cvicko 😎
Mišik tak tebe sa to takto striedalo? no co uz taky je zivot. ale aj si si hadam trosku oddychla 😉
Pani manzelka Erika len si to uziiiiiiiiiivajte do sytosti aspon 10 rokov 😀
Janulka aj ty si si ten vikennd teda pekne uzivala 😉 obydvoch chlapov si mala konecne doma 🙂
ja sa už teraz teším na tento víkend baby, bude taký voľnejší, práca len cez obed a potom fraj 🙂 🙂 🙂
pekný dník Vám prajem

@erika3011 no uz som to nasla z pomocou Janky 😀 boli ste krasny. velmi vam to pristane. aj malinka aka princeznička zlata 🙂 jaaaaaaaj ja takuto romantiku moooooozem 😉