icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

misinn
21. jún 2011

@mishuu
@vargovka
@erika3011
@jankavladkova
@martina210

ahojte baby 🙂 tak my sme prisli vcera vecer domov, bolo perfektne, pri mori sme boli len jeden den tak sme sa len raz kupali a opalovali, program sme mali riadne na husto, takze sme kazde rano odchadzali z hotela o pol osmej a chodili sme spat o jednej. obed a aj vecera nam trvala niekedy aj 3hodiny, mali sme 5chodov to bolo nieco nenormalne, rano som sa postavila na vahu a pribrala som skoro dve kg, ide ma porazit. potom hodim fotky, boli sme perfektna partia, bolo nas okolo 40ludi, ale sme sa super zabavali, boli s nami aj media z jojky, aj na markize to bude, z funradia a aj zo slovenskeho rozhlasu robili sa aj priame vstupy do radia priamo z maroka, inak este bude clanok v zivote a v cestovateli. ja som zvedava co bude v telke dufam ze mna tam nedaju lebo dost casto boli zabery aj na mna tak uvidime 😀

vargovka
21. jún 2011

@misinn no ajoj. tak super ze ste sa bavili. a este aj madialna hviezda budes 😀 😀 uz som zvedava na tie fotecky. a oci budem mat na stopkach ked budem sledovat telku 😉

mishuu
autor
21. jún 2011

@misinn jeeeej cestovateľka vitaj doma 🙂 jáááj ako dobre sa to číta, ako ste sa mali super...a aký názov bude mať reportáž, o čo tam išlo? Už sa neviem dočkať pani slávna cestovateľka 😎 😀

misinn
21. jún 2011

@vargovka
@mishuu
neviem aky bude mat reportaz nazov, islo tam o to aby sa maroko rozbehlo v cestovnom ruchu, pretoze je to uplne nova destinacia co sa tyka predaja na slovensku 🙂

martina210
21. jún 2011

Ahojte baby, dlhšie som tu nebola.
@misinn tak už si doma. Teším sa, že ste sa mali super a už som zvedavá na tú reportáž v telke.

Baby tiež máte citlivé a naliate prsia pred a počas ovulácie? Ja mám vždy, potom to prejde a znovu príde pred a počas menzesu. Pýtam sa, lebo u každého prebieha ovu a príznaky trochu inak.
Majte sa krásne 🙂 🙂 veď už máme leto, tak pekné snažilkovanie 🙂 🙂

jankavladkova
21. jún 2011

Ahojteeeee
@misinn jeeeeej vitaaaj domaaa 😉 tak to je supeeeeer že ste sa mali tak paraaaaadne 😉 a tešiiim sa na fotky a tiež na tú reportáž 😉
@martina210 ja to mávam tiež počas ovu 😉 ale len trochu, skôr to cítim tak,že ma pichá na lavo alebo na pravo a mám extra velkú chuť na sexík... 😉

vargovka
21. jún 2011

@jankavladkova jaj vtedy aj ja mam vedsiu chuť. drahy uz odomna uteka niekedy 😀 😀

martina210
21. jún 2011

@jankavladkova ahoj, veď aj ja to mám len trochu, trochu sú citlivejšie na dotyk pri sprchovaní, inak v pohode, nič necítim. A aj mňa v podbrušku pichá počas ovu, tak je všetko v poriadku 🙂 🙂 🙂

mishuu
autor
22. jún 2011

@martina210
@jankavladkova
@vargovka

mňa tiež počas ovulácie pobolievajú prsia a hlavne ma veľmi bolí ľavý alebo pravý vaječník (väčšinou ľavý)
to ma tak pichá a plus ma bolí brucho ako pri menzese dosť silno, niekedy sa mi až ťažko vstáva tak to pichne.
Viem, že keď ma takto bolí tak mi už aj ovulačný test ukazuje II a asi aj deň pred tým (tak sa mi zdá, že min. mesiac som si robila ovu test a boli II a na druhý deň ma bolelo všetko) a chuť na sex mám aj ja vtedy viac. Ale ako so vysadila HAK tak mám celkovo väčšiu chuť 😅 🙂

martina210
22. jún 2011

ahojte 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dnes máme konečne pekné počasie. Za chvíľu pôjdem na nákup do potravín, aspoň sa trošku prejdem po slniečku, keď už konečne máme letoooooooooo 😀

vargovka
22. jún 2011

@mishuu presne aj mne v tedy vsetko bolí. mame to my zeny tazke 😀

inac baby meska mi mrcha tri dni. vcera som si robila test a bol negativny. myslite ze aj tak by som mohla byt tehotna? bolesti mam ako ze uz,uz mam dostat a nic. ale aj tak sa mi zdaju byt take ine tie bolesti ako mavam. su take bolavejsie. mozno si to uz aj nahovaram. ja neviem.

mishuu
autor
22. jún 2011

@vargovka cicka že by sa zadariloooo? 🙂 dúfam, že áno... 🙂
my sme s kamoškou minule akurát zdrbávali našich chlapov že by sme im dopriali jeden jediný deň menzesu (najlepšie ten prvý deň 😀) a jeden taký pôrodík si vyskúšať 😝 😀 😎 lebo pindali, že čo sa toľko sťažujeme každý mesiac... sme im riadne dali!!

vargovka
22. jún 2011

@mishuu no neviem Mišík ked mi ten test nevisiel,ale tak uvidme.
no ved prave. oni si nevedia ani len prestavit ze co to vsetko obnasa. bolesti,nalady a este aj toho jedla si musime viac odriekat 😀 😀 no proste maju sa lepsie jak my 😉 😅

mishuu
autor
22. jún 2011

@vargovka jednoznačne sa majú lepšie ako my 😉 aj keď zase jeden tromf máme v rukáve... mama je vždy len mama 😉 najvzácnejšie stvorenie 🙂

no uvidíš, možno ti to len blbne ako mne naposledy, ale radšej keby to bol ten druhý prípad 😉

vargovka
22. jún 2011

@mishuu tak to je pravda 😉 a byt mamou je uuuuzaseee 🙂

ved aj ja si to myslim. ale tiez by som bola radsej keby to bol ten druhy prípad 🙂 ani tesit sa nechcem aby som nebola sklamana 😒

mishuu
autor
23. jún 2011

@vargovka no čo moja, včera po zumbe si mi zdúchla, chcela som sa opýtať čo nové? Nedostala si ani po makačke na zumbe?

mishuu
autor
23. jún 2011

Jáááj baby ja sa už teším na budúci štvrtok a celý víkend, ideme na Topfest...už o týždeň, tešíím 🙂

vargovka
23. jún 2011

@mishuu no zduchli sme. teplo bolo. nemam zatial nic. chystam sa akurat do lerarne po dalsi testik.
vcera som tak zapochybovala ci naozaj chcem byt tehotna. uz mam velke dieta,ziadne velke starosti. ja neviem. bud mi preskakuje,alebo som fakt tehotna a buria sa mi hormony 😀

jaaaaaaaaaaaj tak sa vyjasite na topfeste. len sa zabavte aj za nas 😉

misinn
23. jún 2011

@vargovka ahoj, haha vidis ty si uz ako ja len s tym rozdielom ze ja este dieta nemam 😀 😀
tiez som o tom pochybovala ci chcem, pritom viem ze ano, no neviem asi to bude tym letom ze mame teraz kopec moznosti ako vyuzit volny cas, cez zimu je to predsa uplne ine 🙂 ja teraz vobec nemyslim na dieta, stale len kukam dovolenku ze kde ju budeme travit a podobne, proste mam uplne ine zaujmy, myslienka na dieta je niekde daleko v pozadi, ani si nemyslim ze ma to chcenie co som mala cez zimu chyti skor ako po dovolenke 😝

misinn
23. jún 2011

@mishuu idete tam na cely vikend? zabavite sa tam 🙂 treba taketo letne akcie, to da letu taky ozajstny smrnc 😀

mishuu
autor
23. jún 2011

@misinn
@vargovka

ja som sa teraz tiež upokojila, čo sa dieťaťa týka, asi sme na tom všetky rovnako. Prišlo leto, človek myslí na iné veci...ja sa teším na topfest a som rada,že nie som tehotná, veď ako by som tam žúrovala od večera do rána? No nijako ostala by som doma 😒 a teším sa aj na dovolenku, strááááášne a všetko "snaženie" som nechala na drahého...minule som sa mu posťažovala, že som zmätená, že aj chcem byť tehotná aj si chcem svadbu užiť poriadne...ale že najlepšie je ak to necháme tak a príde to samo ak má 😉 takže možno počká aj on až po svadbe, neviem, vyjadril sa len že aj kamarátka bola na svadbe tehotná a všetko v pohode, aj sme ju vytancovali, jediné čo jej vadilo trošku už pred polnocou že ju už tlačili šaty a tešila sa, že si ich vyzlečie, ale bavila sa s nami do rána do 4 takže v pohode... tak uvidíme ako to môj nastávajúci zariadi 😀

mishuu
autor
23. jún 2011

@misinn áno ideme už vo štvrtok podvečer ak sa nič nezmení a vrátime sa v nedeľu doobeda (teda keď sa zobudíme 😝 ). Len dúfam, že Števimu nedajú skúšky práve bud. piatok v práci (zo školenia má robiť testy na zvýšenie kvalifikácie) lebo to by sme išli až v piatok večer. No veď uvidíme..

vargovka
23. jún 2011

@misinn
@mishuu
no takze baby testik urobeny a je negativny. tak aj som sklamana aj nie. asi to bude tym letom 😀 som fakt zmätena. aj uz by som rada, ze uz predsa mam 31, aj som teraz doma tak to by som to vyuzila,lebo ked pojdem dakde do robotky tak uz zase nebudem chciet. jaaaaaaaaaaaj toto je hrozne s nami 😀 😉

misinn
23. jún 2011

@mishuu
@vargovka ja by som chcela otehotniet tak niekedy na dovolenke alebo po dovolenke, moj muz povedal ze by sme sa mohli zacat snazit uz tak nejak pred dovolenkou ale ja nechcem, naco, uz par dni vydrzime. a chcem si to tam uzit aj ja. teraz je leto, tesim sa z neho, mame konecne vlastnu zahradu, chceme v nej robit este opekacky, nejake tie akcie tak na dieta ani nemyslim, ale viem ze pride dovca a to uz bude uplne ine 🙂
Miška tak dufam ze vam ten topfest nic nepokazi a ze si ho uzijete uz od zaciatku 🙂
Janka nebud smutna este nie je ten spravny cas, mozno tento mesiac sa zadari 😉

misinn
23. jún 2011

inak ja som prave teraz dostala mrchu 🙂

mishuu
autor
23. jún 2011

@misinn ďakujem Miši 🙂
to je fajn, že tebe drahý takto na rovinu povie kedy sa chce začať snažiť ten môj je taký, že je o tom ticho...nechce slovo snaženie veľmi používať, nechce to plánovať ani pri najmenšom. Chce bábätko, na to sa veľmi teší, ale nejak o tom nehovorí, on to proste len nečakane urobí, veď mi to už raz dokázal...ale rada by som ja od neho počula kedy by to chcel on... aspoň či ešte pred svadbou alebo či až po nej. On len povie že keď sa podarí tak bude, ale ja by som rada aspoň približne vedela kedy to bude 😅

martina210
23. jún 2011

ahojte baby,

Janka škoda, že bol negatívny, ja som si už myslela, že to tu už rozbehneš a budeš prvá tehuľka z našej témy snažiliek. Ale nevadí, užijeme si všetky leto, dovolenku a potom budeme všetky s bruškami 🙂 Ja som tiež doma a tiež by som chcela bábätko a potom šup do robotky ale uvidíme čo bude. Si doma lebo si nevieš nájsť prácu alebo z iného dôvodu? Ja som z toho prvého ☹ ☹ ☹ Najprv som chcela aspoň rok pracovať a potom ísť na materskú ale túžba po bábätku je silnejšia, minulý rok som skončila VŠ a prácu stále nemám a kvôli práci určite nechcem odsúvať dieťa na druhú koľaj, to určite nieeeeeeeeeeeeeeeeee.

vargovka
23. jún 2011

@misinn nakolko mam tie zmiešane pocity tak som ani neni skalamana ani sa nejak neradujem 😀 ved ono ked bude mat tak to pride. uz sa stym asi tolko nebudem zaoberat lebo ma s toho šibne.

@martina210 ja som doma lebo som rok marodila a v predoslej praci mi nepradlzili zmluvu kedze som mala určitu. a teraz som tak na tom ze si hladam,hladam a nic nemam 😀 aj z toho som uz na prasky.
a kôli praci sa urcite neoplati odkladat babatko,lebo vzdy sa nejaky dôvod najde prečo este nie.

martina210
23. jún 2011

@vargovka tak to sme na tom rovnako, tiež už z toho mám depky a najhoršie je, keď sa ma niekto opýta kde pracujem a ja sa hanbím povedať, že nemám prácu a som doma. Manžel ma utešuje, že sa tým nemám trápiť, tak dúfam, že sa to čoskoro vyrieši. Dúfam, že bruškom ale uvidíme 🙂

misinn
23. jún 2011

@mishuu ani moj muz to neberie tak ze ideme sa snazit, tak nam sa dva krat podarilo na prvy krat, takze my nie ako ze s tym ratame ze aj teraz to tak bude, ale nemuseli sme na to zatial cakat ani raz ci budem alebo nie. on mi len povedal ze co keby sme uz pred dovolenkou sli na plno 🙂 🙂 a to ti veru nezavidim ja som rada ze my sa o tom takto rozpravame je to spolocne rozhodnutie a nie kedy sa jemu zachce.moj muz respektuje to co mu poviem, tvoj ti sice povedal ze bol kamoske na svadbe co bola tehotna, ale ako hovoril ona bola tehotna nie zenich, tak on vobec nevie ake to je ked je zena tehotna a este ma byt do rana hore, ..neber to odomna ako v zlom ja to len hovorim ze mna by to nahnevalo..ale zalezi od teba ak je to tebe jedno tak potom neni o com 🙂 🙂