icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

mishuu
autor
6. júl 2011

@jankavladkova aj ja som zvedavá, ale cítim, že mrchatá príde 😒 cítim sa tak ako týždeň pred mrchou, len ma viac bolia prsia a už dlhšie to trvá.
Jaaaaj včera drahý prišiel po 20h z práce, napapal sa fajnej večere, čo som mu navarila, pozrel polovicu filmu a išli sme spať, obaja sme boli KO po celom dni, takže akurát sme sa k sebe pritúlili a spinkali 🙂

mi budeme asi grilovať teraz v sobotu u kamaráta v Bátovciach a možno pôjdeme tam aj na tú plážovú diskotéku 😀 bola som tam raz asi tak pred 5 rokmi 😀 tak som zvedavá, zatancujeme si 🙂

jankavladkova
6. júl 2011

@mishuu no však uvidiiime v pondelok 😉 jeeeej tak to vás čaká fajn víkendík 🙂 a ozaj včera čo si fotila to bábo rodičia sa nevolali Adrika a tuším Peťo ?

mishuu
autor
6. júl 2011

@jankavladkova ale áno, to sú oni, strašne zlatí boli a dokonca nám asi urobia obrúčky 😉 a krpatá bola taká chutnučká 🙂

jankavladkova
6. júl 2011

@mishuu jeeeeej tak už sa tešiiiiiiim an fotečkyyy 😉 dúfam, že ich teda pridáš 😀 a bola s nimi aj Sara? Ináč Adrika bola moja suseda - zlataaaa baba 🙂

mishuu
autor
6. júl 2011

@jankavladkova nie Sara nebola, ale prídu ešte celá rodinka v auguste. Veľmi boli zlatí a milí, hneď sme si sadli.

misinn
6. júl 2011

ahojte 🙂 u nas zas kopec roboty.. dnes mi pride novy telefon co som si objednavala z orange tak sa tesim 😀 😀

@mishuu Miška a nehovorila si nahodou ze tvoj drahy si dava pozor?
my budeme robit v sobotu kapustnicu kotlikovu a este aj grilovat v zahrade tiez sa tesim mnam 🙂 🙂
Miška idete do batoviec na diskoteku? ja som tam bola naposledy pred dvomi rokmi a bolo dobre, mne sa tam paci lebo tam nie je nafajcene kedze je to otvorene 🙂 🙂
@jankavladkova ahoj, ako sa mas? a ako psik? co mate nove? 🙂 🙂

mishuu
autor
6. júl 2011

@misinn dáva si pozor, ale kondómy nepoužívame, takže ujsť nejaká tá kvapka môže aj počas aj tesne pred koncom 😅 ale neušlo nič, pobolieva ma už brucho, aj keď nejak skoro, ale nevadí, pobolieva..

misinn
6. júl 2011

@mishuu ano aj my to robime bez kondomu, ja sa nebojim ze by som mohla otehotniet, zevraj to funguje tak ze to obsahuje spermie len vtedy pokial ste mali pred tym sex inak vraj nie.
sranda ako rychlo presiel mesiac, uz mas dalsiu mrchu, lebo pamatam si este na tu predoslu tiez si testovala 🙂 🙂
ale prajem ti aby si bola coskoro tehotna vidiet ze si to uz velmi zelas 🙂
som zvedava ci sa nam podari otehotniet na dovolenke ktoru budeme mat v oktobri/novembri, ci stihnem s vami kocikat. dufam ze sa k vam potom budem moct pridat aj ked budem pozadu 🙂 🙂

mishuu
autor
6. júl 2011

@misinn želám si želám, ale to moje racionálnejšie ja, by najradšej počkalo do svadby, to túžiace ja by chcelo mať okamžite pozitívny test 😉 ale sme sa o tom predvčerom bavili a možno počkáme až neskôr pred svadbou alebo počas 😉 😀 😝 alebo po nej...ja už neviem, stále to len meníme, ale nech sa stane čo sa má stať a hlavne vtedy keď sa to má stať 🙂 ja by som bola najradšej na dovolenke resp. po nej...

a @martina210 sa nám dlho neozýva, Mati čo je s tebou?

misinn
6. júl 2011

@mishuu najlepsie by vam bolo na dovolenke nie? 🙂
ja by som bola najradsej keby sa nam tiez podarilo na dovolenke, skor by som nechcela v ziadnom pripade.

jankavladkova
6. júl 2011

@misinn ahoooj miška, mám sa fajn 😉 zatial nemám žiadne novinky, všetko po starom 😉 😀 a psíček sa má našťastie dobre, ešte tento týždeň dietuje a berie lieky ale od budúceho už bude papať špeciálne granulky a postupne mu tam máme primiešavať tie jeho tak som zvedavaaa ako to zvládne 🙂 ale už vyvádza akoby ani chorý nebol, tak sa tešíme 😀 😀 😀 a snaaaď už bude len dobre 😉
joj kočky ja si myslím, že s mojím šťastím otehotniem ako posledná zo skupinky 😝 ale tak čo už niekto musí byť aj posledný... 😝 😀 😀 😀 😀

misinn
6. júl 2011

@jankavladkova tak to som velmi rada ze sa ma uz lepsie 🙂 🙂 myslela som casto na vas ze ako sa ma psicek 🙂
nie neboj ja budem posledna, ved ja najneskor z vas aj planujem babatko ale mne to nevadi. hlavne nech sa nam podari a aby bolo zdrave, ja si pockam len nech to uz dobre dopadne.
preto sa ani nechcem rutit bezhlavo do toho a uz vobec nie ked mame tolko roboty, nechcem sa v strese zacat snazit o babatko.

vargovka
6. júl 2011

Baby ja dnes strazim takeho maleho 7 mesacneho chalana. Je uuuuuzasny. Neplace,spi ,papa no parada 🙂
Taketo dieta keby som mala tak hned aj zajtra 😀 😀

misinn
6. júl 2011

@vargovka jeeej tak to mas prijemnu robotu 😀 😀
ja mam dnes uz dost, u nas je dnes taka zla atmosfera medzi kolegyniami, za kazdu malickost su podrazdene to je hroza, ja uz chcem ist domov 😢 😢

mishuu
autor
6. júl 2011

@vargovka jeeeej ja som tu dnes mala 6 mesačného a to je tiež bohovské dieťa, chodia ku mne od narodenia, každý mesiac, najradšej by som si ho tu aj ja nechala, je to taký malý pohodový smejo 🙂

@misinn ja by som tiež najradšej asi na tej dovolenke, alebo už keď aj tesne pred alebo po svadbe, tam už nebude toľko roboty, si to zariadim tak nech nemám toho toľko ako teraz, lebo aj dnes behačky ako blázon, je toho strašne veľa, hlava sa mi už teraz tak začala točiť, že až! A to nie je dobre byť v takomto kolotoči tehotná, takže som sa konečne uvedomila!!!

@jankavladkova to je jedno, ktorá bude prvá a posledná, hlavné je nech sme skôr či neskôr všetky a zdravo a šťastne 🙂 😉 a či už jedna bude v piatom mesiaci a druhá len začínať to nevadí, budeme to prežívať spolu, aspoň si môžeme jedna druhej radiť, tá ktorá už daný mesiac bude mať za sebou poradí čo a ako tým ostatným, tešííím sa 😀

vargovka
6. júl 2011

@misinn no bola to veru dobra robotka 🙂 to je take moje zlate slniečko 🙂
jaj tak to ti nezavidim. ked je v praci "dusno"tak to je zle. to nemam rada ani ja. ale uz teraz si urcite domka a uz si vegetíš 😉 😉

@mishuu tak takeho jedneho ti aj v piatok doneseme. je neskutocny. tiez taky smejko čo ani plakat nevie

mishuu
autor
7. júl 2011

@vargovka na piatok sa už tešíím 🙂
@jankavladkova
@misinn

baby, dnes ráno som dostala mrchu 🙂 minulý mesiac o týždeň neskôr, teraz trošku skôr...

vargovka
7. júl 2011

@mishuu ved aj my 🙂

jaaaaaaj tak ten "duch" nas dobre ošálil 😒 🙂

mishuu
autor
7. júl 2011

@vargovka veru ošálil 😒 ale veď nevadí, som rada, že došla 🙂

bože dnes sa mi tak veľmi nechce nič robiť, len keby som nemala toľko roboty 😖

misinn
7. júl 2011

@mishuu ano ja ti uplne rozumiem, tiez to mam teraz v praci stresove tak preto by som nechcela, zevraj plod citi vsetky tvoje pocity tak preto by bolo dobre otehotniet niekedy ked uz bude klud.
tak si uz dnes dostala menzes, aspon mozes byt kludna, nevadi ked skor, mne tiez prisli minuly mesiac neskor asi o nejake dva dni. ale tak to je aj tak v norme 🙂
@vargovka idete sa zajtra fotit k Miške? 🙂 uz sa tesim na foto budem sledovat 🙂

inak ja som dala zatial len par fotiek z toho maroka, ja na to nemam naladu, jednu fotku mi natahuje dlho, hodinu som pri tom sedela a to som tam dala asi len 20fotiek...ozaj neviem kedy dam ostatne...

inak tesim sa ked dame prve stretko vsetky spolu, aj ked ktovie kedy to bude..

martina210
7. júl 2011

Ahojte baby 🙂

@mishuu dlho som sa neozývala, boli sme u našich a ani som nestíhala nakuknúť sem do našej témičky ale už som znova doma, tak sem budem chodiť častejšie. Ešte som si nestihla prečítať všetky príspevky odkedy som tu nebola, tak sa veľmi neviem zapojiť do debaty ale ja to dobehnem 🙂 🙂 🙂 Stihla som si pozrieť tvoju fotku testu a mne presne na tomto istom teste vyšla ešte silnejšia druhá čiarka a tehotná som nebola, tak asi nie je veľmi spoľahlivý ☹

Zatiaľ sa majte baby krásne 😀 😀 😀

mishuu
autor
7. júl 2011

@misinn veru aj ty máš teraz sezónu v plnom prúde, nechcem si to ani predstaviť vysvetľovať ľuďom miliónkrát to isté a ešte keď sú nechápaví podaktorí 😠 😀
ja som sa tiež už zobudila vďaka návalu roboty, že by asi nebolo dobré teraz byť tehotná, pokúsim sa už teraz si na jeseň naplánovať o čosi menej roboty, ani svadby už nemám. Len ja som taká, že nedokážem povedať nikomu "nie, už mám plno, nemôžem vás vziať, žiaľ..." proste som blbá a narvem si tam tej robotky toľko, že aj včera som skoro plakala ako ledva som všetko stíhala...nebolo by to teraz dobré, pretože aj keby mi napríklad bolo zle, alebo budem unavená tak by som nevedela len tak odísť domov a pospať si a kašlať na robotu, to proste nejde, takže som rada, že je to takto a na jeseň sa zariadim tak aby som mala pohodičku, teda dúfam. Už musím byť trošku rozhodnejšia a povedať sem tam aj nie potenciálnym zákazníkom, resp. ich nedať termínovo vtedy keď chcú oni, ale trošku aj vtedy kedy to vyhovuje mne. Miši, ako dobre som sa teraz vykecala?!! 🙂 🙂

mishuu
autor
7. júl 2011

@martina210 tešííím sa, že si zase tu 🙂 ... takže Rapiclear už nikdy viac Mati ! 😉 🙂 Dobre vedieť..

martina210
7. júl 2011

@mishuu aj ja sa tešíííííím, že som opäť medzi vami a s tým testom to máš pravdu, nikdy viac !!! Čítala som príspevok jednej baby tu na koníkovi, že ona si robila test v 4 mesiaci tehotenstva len tak zo srandy a test jej vyšiel negatívny ale nezapamätala som si značku testu, škoda. Ono asi každá má s testom iné skúsenosti, jednej vyhovuje a druhej možno nie ☹

Ja sa už tak strašne tešíííííííííím na dovolenku, zoznam vecí čo chcem zabaliť už mám, pozerám si stále dookola fotky z minuloročnej dovolenky, už aby tu bol august, huráááááá 😀 😀 😀 😀

Miška včera som si pozerala svadobné fotky v tom lepiacom albume, ktorý máme od teba a napadlo ma, že si minulý rok v lete mala fotiť nevestu so ženíchom ako skáču do vody a takéto bláznivé fotky, fotila si ich, lebo som ich nevidela a myslím, že to mali byť manželia, ktorým si fotila tehu foto a potom aj ich malú Ivanku.

vargovka
7. júl 2011

@misinn ideme zajtra k Miške. ale ja idem len ako krstna mama 🙂 tak iba taku jedu dve fotecky so mnou 😎

@martina210 no vitaj 🙂 tak konecne si tu 😉 a kam idete na dovolenku?
inac s tymi testami je to asi fakt take vselijake,lebo aj ja ked som bola prvykrat tehotna tak mi doma vysiel negativny potom u doktorky tiez negat. a ked som isla na ultrazvuk tak som bola v 6 tyzdni. tak ja im velmi tiez neverim.

martina210
7. júl 2011

@vargovka ahoooj, ideme Do Vysokých Tatier, presnejšie do Tatranskej Lomnice na 2 týždne, odchádzame 30.7. a už sa nevieme dočkať. My tam chodíme každý rok, cítime sa tam už ako doma, je to tam super. Nám more nič nehovorí, našou srdcovkou sú hory a keď k vode, tak jednoznačne na Balaton, to je moja druhá srdcovka, tam sme chodievali s rodičmi každý rok ešte keď sme boli so sestrou malé. Na Balaton sa chystáme asi na budúci rok a dúfam, že už v trojici aj s našou malou princeznou alebo malým princom 🙂 🙂 🙂 🙂

Noooo, musíme sa na dovolenke posnažiť, aby o rok bola dovolenka v trojici 🙂 🙂 🙂

mishuu
autor
7. júl 2011

@martina210 božinku aj ja sa už tak teším na dovču, ja si tiež vždy robím zoznam čo treba nakúpiť, ktoré oblečenie si berieme a tak 😀 milujem zoznamy 😀

no ten párik fotím akurát túto sobotu poobede, ideme do Štiavnice a na Počúvadlo, berieme aj malinkú Ivanku 🙂
neviem či sa im ešte bude chcieť skákať do vody, ale aspoň namočiť sa pôjdu určite, minimálne po kolená 😉
Minule sme sa stretli v meste a smiali sme sa, že sú rekordmani čo sa tohto svadobného fotenia týka, svadbu mali v júny 2010 a portrétovky ešte nemajú nafotené, sú to pohoďáci, netrápia sa tým, všetci vieme, že raz to nafotíme, to sa mi páči 🙂

martina210
7. júl 2011

@mishuu to by som brala aj ja, nafotiť si portrétovky teraz v lete a v kľude niekde pri vode, to by bolo super.

Ale ja som si už naplánovala, podľa toho, kedy sa nám bábo narodí, že chcem mať fotky pri vode ako celá rodinka, niečo na ten štýl ako budeš fotiť teraz v sobotu. Len škoda, že nám k tomu chýba najdôležitejší člen rodinného fotenia ale verím, že čoskoro príde a ani sa nenazdám a už ti budeme stáť pred objektívom pekne pokope celá naša rodinka 😀 😀 😀

misinn
7. júl 2011

@mishuu inak ja ta chapem, ja som tiez taka ja nerada hovorim ludom nie, aj ked si musim z vlastneho pohodlia ukratit, ale co uz...ale prave pre toto ta chapem, no neda sa bohuzial vzdy kazdemu vyhoviet a ked planujes byt tehu tak by si si mala asi naplanovat ludi inak, len je tazko vediet ako sa budes citit, niektore sa rano citia zle ale potom uz vedia fungovat, ja som bola napr. ten pripad ze rano mi bolo zle ale ked to preslo potom som uz cely den ani nevedela co je to nevolnost, no niektore zas chyta nevolnost k veceru alebo od poobedia. ale mozno ty nebudes mat problemy s nevolnostami, nikdy nevies...
ale ked mas taku robotu ze si objednavas ako tebe vyhovuje tak to je super 🙂 🙂

misinn
7. júl 2011

@martina210
@vargovka
@mishuu ak vam mozem poradit tak najspolahlivejsi tehu test je jednoznacne mamatest 🙂 ten ma ani raz neoklamal a co chodim aj do jednej sukromnej temy tak tam si baby tiez len ten robia vzdy 🙂