Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
ahojte, my mame teraz kopec roboty, ani vas nestiham citat. tesim sa na vikend, konecne budeme mat klud, tesim sa ako si vyupratujem, rozmyslala som ze budem zavarat marhule, lebo ich mam v zahrade kopec. ked budem tehotna tak padnu vhod, hlavne cez zimu 😉
co mate nove?
veru to by bolo fajn keby sme prisli tehotne vsetky z dovoleniek. ja sa este chystam mesiac pred dovolenkou k mojmu gynek. nech sa pozrie ci je vsetko ok, aby sme sa mohli spokojne snazit o mimi 🙂
dnes je ale zima, vobec mi to nepride ako pocasie na 1.jula...
co sa chystate robit na vikend? my mozno buduci tyzden zbehneme do ostrihomu ked ma byt v utorok sviatok tak nebudeme musiet vstavat do prace, vzdy ideme tak okolo poobedia, nakupime si v tescu a pomotame sa tam a potom ideme do sturova na tu promenadu, paci sa mi ako to tam je urobene citim sa ako niekde v chorvatsku 😀 dame si zmrzku a potom ideme na veceru 😝 ked som bola tehotna tak sme takto chodili skoro kazdy vikend, sami dvaja a bolo nam skvele 🙂
ja sa tesim na dovolenku, minuly rok sme boli sami a aj teraz budeme pravdepodobne sami, pokial sa nepridaju aj moji rodicia, je mi to v podstate jedno, aj ked minuly rok to bola taka riadna romantika 😀
@misinn ahoj Mišička. Tak sa vam to v praci asi rozbehlo teraz. Kazdy sa chce dovolenkovať 😎
No dneska je príšerne teda. Jak oktober a nie jul. Ale hadam sa to rozbehne s tym teplom.
Jaj tak takto pekne ste vy vikendy travili? A neni zli nápad. Aj my sa uz dlhšie chystame dakde do Madarska na nakupy.Tak je dobre spojiť príjemne z uzitočnym 😉
A romantická dovolenka je super. My sme tiez tak jeden rok boli a ja si neviem vynachválit 🙂 Síce som revala ked som odchadzala z domu bez malej,ale ona potom išla do Ba na prazdniny a ked som vedela ze aj ona sa baví tak uz som bola aj ja spokojna. Tento rok sa tiez tak chystame,lebo mala ide zo svojím ocinom. Tak uvidíme ako to na koniec dopadne 😀
@vargovka ano rozbieha, aj ked dnes je tu taky maly blazninec, praca s ludmi vie byt niekedy velmi narocna 😒
inak my chodime na nakupy do madarska ale hlavne do budapesti, ale to ked uz ideme tak je to na cely den, momentalne sa este stale viac oplati nakupovat tam ako u nas.
to ti verim ze si revala za malou a viem si aj predstavit ako ta to upokojilo ked ti povedala ze sa bavi 🙂 🙂
tak aj tento rok budete sami? a kedy sa vlastne chystate? 🙂
ja uz tento vikend natiahnem fotky z maroka, strasne aka som leniva, ze som ich tam doteraz nedala 😕
@misinn no este neviem čo bude. mozno aj pojde s nami,ale tak ona s nami dvoma velmi nechce ist,lebo ze ona sa tam nebude s nami nudiť 😀 puberťáčka jedna. jedine ak by sme niekoho splašili,alebo keby si vzala nejaku kamošku. my chodievame tak v polke augusta. ale aj tak nic dopredu neplanujeme. ked chodime autom tak tyzden dopredu sa rozhodneme ze co a ako.
a tie fotečky si uz prosime. ved uz si aj zabudla ze ste tam boli a my sme este nic nevideli 😀
@vargovka samozrejme ano..i ked s dnovym odstupom napriklad lebo ono to graf ukaže ovu už len ked prebehla, tam ide o to že zo zadaných teplôt ti identifikuje ovulku ale až z 3 vyššich teplôt za sebou, môže sa stať že jeden den ti teplota stupne a na druhy klesne tak dopredu nevieš nikdy kedy presne ovu bola až po tych 3 stupajúcich dnoch 😉
@vargovka my sa teraz snažíme o 106, mala by som mať plodne dni ale rano som si preventivne merala teplotu a bola predovulková, ešte nízka tak ovu len príde.......po 6 mesiacoch merania mi už stačí merať len raz za čas ked ma chyti velka zvedavosť už si teploty tela poznám kedy sú aké 😝 😀
@jankavladkova
@erika3011
@vargovka
@misinn
čavte baby, tak my sme späť z topfestu, zase naspäť v realite a od 7 sedím v robote, tak sa mi nič nechce, to je strašné! 😒 Už potrebujem dovolenku, tak sa na ňu teším...na feste bolo super, síce blato ako na woodstocku, po členky, aj v sobotu doobeda trochu popršalo, ale na náš milovaný Kabát večer už bolo krásne, takže sme si to užili 😎 😀
Môj Števi sa zatiaľ nejak nečiní, sexujeme dosť, ale stále nie "naplno" , dúfam, že na tej dovolenke sa umúdry 😉
Aj ja by som chcela zbehnúť ešte pred dovolenkou k lekárovi, nech mrkne či je všetko OK, aj tak mám ísť niekedy v lete na preventívku tuším...tak tam brnknem a objednám sa.
No česť práci...idem na to 😝 🙄
@misinn akurát som volala nášmu zlatému doktorkovi, preventívku mám mať až v septembri, nemôže mi ju urobiť skôr, ale že som vždy mala dobré výsledky cytológie, takže sa nemám báť, že v septembri mi ich opäť urobí a uvidíme, ale že ani dovtedy mi určite nezakazuje sa snažiť, že netreba riešiť problém o ktorom nevieme a stresovať sa. A že verí, že v septembri prídem na preventívku, výsledky snáď budú OK a že možno už budeme vypisovať aj tehotenskú knižku, jeeej aký zlatý 😀
Tak fakt dúfam, že je tam vnútri všetko OK, mrcha mi chodí, ovuláciu tiež mám (teda podľa testov aj príznakov každý mesiac zatiaľ od vysadenia)...pevne verím 🙂 a že na dovolenke, to jednoznačne schvaľuje a praje nám príjemné tvorenie... 😀 😀 😀 ja ho žeriem 🙂
@mishuu haha 😀 😀 dobre ti povedal, ja ho mam tiez strasne rada on vie tak pozitivne rozpravat, clovek je uplne spokojny ked od neho odchadza alebo teda ked s nim dovola 🙂 ja som uz bola na preventivke tento rok, ale chcela som k nemu skocit lebo poslednu mrchu som mala taku slabu ze by to bolo mozno tak na jednu dve vlozky a ja normalne mavam prve dva dni taku silnu ze za den miniem niekedy aj 3-4vlozky tak sa mi to nezda, dufam ze nemam nejaku cystu, ale ak mi pride najblizsie normalny menzes tak nebudem stresovat.
inak zajtra je sviatok tak si snad oddychnes, my pojdeme niekam na vylet, najskor sme chceli ist do ostrihomu ale mozno pojdeme len na pocuvadlo, uvidime este.. 🙂
@misinn veru je zlatý, obľúbila som si ho 🙂
užite si zajtrajšie voľno, u mňa nehrozí, dokonca aj Števi normálne robí :-/ a ja aj v sobotu a nedeľu, takže žiadne voľno tento týždeň, len po večeroch 😔
čo už....
inak mi to dnes strašne ušlo, bola som aj s maminkou na obed, chcela som ju zobrať do salónu a ukázať sa jej v mojich svadobných šatách, ale mali dovolenku, takže nabudúce 🙂
@mishuu ja dnes uz normalne kokcem tolko mam dnes roboty, pery totalne vysusene od tolkeho rozpravania a vysvetlovania klientom, ja som tiez rada ze mi to rychlo prejde ked mame vela ludi, ale potom ked pridem domov uz nemam chut sa rozpravat vobec, len pocuvat..a niekedy ani to nie...no budu so mnou doma teraz tazke dva mesiace ale nevadi, nie je to takto cely rok... a ak otehotniem na jesen tak budem na rizikovom takze oddychovat budem riadne dlho 🙂 🙂 az kym sa babatko nenarodi 🙂
inak uz by mohla pribudnut nejaka tehulka, ved mame tu uz dievcata ktore idu na plno no nie? 😉
ahojteeeeeeeee
ja mám za sebou divokyyyy víkend tak som dnes len oddychovala, ale vlastne v tomto počasiii sa ani nič iné robiť nedalo 😝 😀 😀 😀 😀 a v piatok som s presnosťou švajčiarskych hodiniek dostala mrchu takže zase raz nič... 😝 ale tak nevadiiiii ide sa ďaleeeeej 😀 😀 😀 😀
@mishuu jeeeej tak ste si to poriadne cez víkend užili - supeeer 😉 a dr je podarenyyyyy- joj kiežby mal pravdu a na preventívku si už šla jak tehula... 😉
@misinn joj ty to teraz máš riadne perneee v práci..ale aspoň ti to teda rýchlo ubieha...a veriiiim ti že už večer nemáš náladu rozprávať ani nič 😝 ale leto ubehne a na jeseň už budeš pekne tehulkovať a oddychovať doma 😉 a zajtra si to poriadne uži 😉
@erika3011 pevne veriiiiim že ste ovu vystihli a o také dva týždne sa na tebe budú usmievať kraaasne // 😉
@misinn
@jankavladkova
@vargovka
@erika3011
bože baby ja sedím v robote, čakám rodinku s bábom na fotenie a oni nikde, no nešlahlo by Vás! 😠 😖 mohla som doma ležať v posteli s drahým jaaaaaaj!!! A ani nezavolajú, neozvú sa,nedvíhajú telefón keď ja volám,nič, ako u debilov a to som im termín dala len tak tak, som ich pichla na dnes, lebo už aj včera mi zabudli prísť!
Nič sa mi nechce robiť, ale som si povedala, že už keď som tu tak si aspoň niečo porobím!, idem teda na to, pekný voľný deň baby, ak nie ste v práci aj vy 😉
@vargovka ale nakoniec prišli krátko po10 a teraz teraz odišli, do teraz sme fotili miminko...malá so volá Leila 🙂 bola krásna (dám na FB, ale teraz nie je prístupný, neviem sa zapnúť...) bolí ma hlava a som strašne hladná, len som to celé akosi nedomyslela, v robote som na bicykli, chcem variť, ale nemám nič nakúpené a neviem či je dnes aspoň kaufland otvorený, lebo do tesca na bicykli a potom z tade z nákupom nejdem 😒 aaaaaaa dnes mi nejde 😀 😅
@vargovka presne tak 🙂 Kaufland bol nakoniec otvorený, niečo som nakúpila, odtrepala som sa domov na tom bicykli aj s nákupom, mám navarenú krémovú brokolicovú polievočku, drahému na vrch opražím slaninku a chlebík na kocky a potom pečené kuriatko na mede s ryžou a k tomu uhorkový šalátik 🙂 drahý je ešte v práci, tak dúfam, že keď sa vráti bude spokojný 🙂
A ešte niečo, asi mi šibe, ale už pár dní ma pobolievajú prsia a dnes aj bruško tak zvláštne slabulinko a mala som taký svetlo béžový výtok, tak som si ja ťupa urobila len tak zo srandy test a neviem či si to nahováram, či mi už šiši, ale mám pocit, že tam vidím jemnulinkého ducha, možno by ho nikto iný ani nevidel...najskôr mi asi šibe, ale pre istotu baby mrknite sa na to...??? šibe mi však?
@vargovka no ja sa na to pozerám tak dlho, že už tam nevidím vôbec nič 😀 a absolútne si nemyslím, že som...
ešte nemeškajú, mám dostať cca. v sobotu - pondelok (28-30 DC) na tomto teste píšu, že ukáže už 5 dní po oplodnení, tak neviem, či je to možné 😅 (rapiclear) ale nemyslím, že som bude to nejaký očný klam, vidím to, čo by som chcela vidieť 😉 ale predsa som sa chcela s Vami poradiť 🙂 len to prosím nikomu nehovori, myslím komukoľvek mimo tejto témy, nechcem aby niekto vedel o takýchto súkromných veciach, OK? 🙂 vďaka lebo v LV sa reči rýchlo šíria a hneď budem tehotná skôr ako to budem vedieť 😠 😀
@vargovka dnes ráno som si robila druhý, nič tam nie je, ešte som si urobila zo srandy aj ovulačný (som tu čítala, že sa to babám potvrdilo, že boli tehotné, robili si na skúšku ovulačné testy a čiarka na nich silnela...) netuším či je to blbosť, alebo to je naozaj citlivé aj na HCG, ale mám tam slabú, ale viditeľnú čiaročku, ale je to len náhoda podľa mňa, veď vyčkám mrcha určite príde cez víkend, cítim tlaky v bruchu...
@vargovka to vieš, aby ste sa nenudili 😀 😎
ale nie, teraz mi jedna baba písala ohľadom toho ovu testu, že ak si tehotná, tak tá druhá čiarka musí byť silnejšia, inak to nič neznamená, takže ništ 🙂 ale tešila by som sa keby hej, síce by to všetko skomplikovalo, robota teraz v lete, svadba v novembri by sa asi posunula na august - zabijak 😀 ale nie som tehu, takže no stress 😉
@mishuu no miškaaaaaaa som veeeelmi zvedavaaaaaa ako teda dopadneš... 😉 ináááč aj ja keď na ten testík pozerám z dialky tak tam toho ducha vidiiiim 😉 no však uvidiiiiiime či mrcha príde alebo nie... 😉 a pozerám že si mala včera "super" deň 😝 ale tak snáď ste si aspoň večer s drahým užili 😉 my sme boli grilova´t tak som prejedenaaaa ešte aj dnes... 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Ahojteeeee 😉
@mishuu joj to by bola paraaaaaaada keby sme sa všetky vrátili z dovoleniek "dva v jednom" 😀 😀 😀 😀 však uvidiiime či bude toto leto plodné... 😉
@erika3011 jeeej tak super 😉 a tak to má byť- autíčko si treba vyzdobiť... 😉 a uvidiiiš určite sa zadariiiii, len nestraaacaj nádej... 😉 my už sa v podstate snažíme skoro rok a ešte nič ale staaale veriiiiiim 😉
a kočky @erika3011 @vargovka to s tým poučovaním v aute poznááááám aj ja 😀 😀 😀 😀 😀 ale chlapi sú asi všetci v tomto rovnakí... 😀 😀 😀