Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@martina210 ja som ten mamatest ešte nikdy nevidela, nikdy mi ho v lekárni ani neponúkli, vždy len tento rapi...
alebo si kupujem v kauflande alebo v dm-ke taký dlhá kazetový - na krabičke je margarétka...ten je ešte dobrý, budem len ten kupovať, alebo ten mamatest teda 🙂
aj ja sa teším na tehu stretko 😀
@mishuu ten co kupujes v dm-ke sa nevola pepino? lebo ak ano tak vraj zviknu robit duchou.
kolko stoji a kolko je v nom testov?
@martina210 ano mamatest je velmi spolahlivy a aj cenovo je dobry, najlepsie je na nom to zee su v nom dva 😀
urcite nam rychlo ubehne cas a stretneme sa. ozaj a ked uz budete tehutne a ja nahodou budem pozadu tak mozem prist na stretko dufam aj ja? 😀 😀
@misinn fuuuha takže nás chceš vidieť na živo len tehotné??? tak to aby som sa poponáhlala kým si pôjdem vybavovať dovču... 😝 😀 😀 😀 😀 a ja som už na živo videla @vargovka 😉 je to kočkaaaaa 😉
@martina210 jeeeej Tatry- to je aj naša srdcovka aj keď my lúbime aj more 😀 ináč som zvedavaaaa kam nás to tento rok nakoniec zavedie...lebo zase sa nám termín dovči prekladá na neurčito kvôli drahého práci... 😝
@mishuu veru veru na jeseň by si mala trochu ubrať aby si mohla pekne pripravovať svadbičku a spokojne a pokojne tehulkovať 😉 a potom keď budeme tehule by sme mohli spraviť aj nejakú spoločnú bruchatú fotku čo vy na to kočky? 😀 😀 😀 😀 😀
@jankavladkova ale nie ja by som sa s vami stretla aj skor nez by ste mali babatka v brusku 😀 ja to hovorim len preto lebo vtedy planujeme najskor stretkko 🙂 🙂
noo s tou fotkou je to dobry napad, najlepsie by bolo keby sme boli tehotne zhruba v tom istom obdobi, ale to by som si musela trochu pohnut, no ved uvidime, ci aj u nas to nebude trosku skor, ze by som uz na dovolenku sla tehotna 🙂 lebo moj muz prisiel s tym napadom
@jankavladkova ako tak citam tak to mate naozaj trosku tazke s tym vasim planovanim ale asi nie len miminka ale teda aj dovolenky 😒 no ale na dovolenku sa da ist vzdy tak ja si nemyslim ze bude problem najst nieco co by sa vam pacilo 🙂
@misinn jasneeeeee ja vieeeeem 😉 😀 😀 😀 😀 noo tak to by bolo super, však uvidiiime kto to tu odštartuje 😀 😀 😀 😀 a teda manželík to takto vymyslel??? nooo to by veru bolo supeeeer keby ste na dovču šli už traja 😉 aj keď ja to vidím tak že toto leto veru tehula ešte nebudem 😝 ale tak nevadiiii ja budem potom veeela veeela papať aby som mala už v 3 mesiaci taaakeeee brucho ako vy v 6tom a zapadnem 😀 😀 😀 😀 😀 a veru ja už som vzdala akékolvek plánovanie... 😝 už to nechávam na volnobeh- bude ako neboloooo 😀 😀 😀 😀 😀
@jankavladkova
@misinn
@vargovka
@martina210
jáááj ženy veď dajme stretko aj netehotné 😀 nemusíme čakať kým sa budeme kotúľať 😉 pokojne niečo navrhnite 🙂
ja som teraz prišla z fotenia vonku, nenormálny hic Cecilko! 😀 Fotila som rodinku s 3-ročným synčekom a maminka mi povedala, že čakajú druhé mimi a boli s ním v brušku aj na dovolenke teraz v jún v Chorvátsku 🙂 teraz sú v 3 mesiaci 🙂 znamenie?? 😉 😝 😀
@jankavladkova vlastne on to len navrhol ze nemusime cakat do dovolenky, ze mozme zacat aj tesne pred nou. akoze mna jedine co brzdi je to ze ideme letecky a nie autom, tak je to predsa ine - zmena tlaku a tak..co myslite vy?
ale ani ja nebudem skor nez po lete tehotna tak sme v tom dve 🙂 mozno budeme zhruba v tom istom termine 😀
@mishuu mozno aj ty prides z dovolenky s babatkom to by bolo super 🙂 🙂 kedy vlastne idete?
@misinn odchádzame 7.8. večer a návrat bude 18.8. podľa mňa ten let nevadí, čítala som niečo o tom a nikde nespomínali, že by sa v prvom trimestri nemohlo letieť. Veď je to ešte lepšie ako autom tak dlho sedieť napríklad na ceste do Chorvátska, ale v takom skorom štádiu keď ešte ani sama nebudeš vedieť že si tehu to nevadí podľa mňa...známa takto letela, bola deň pred odletom na prehliadke u gynekológa a ten ju pozrel a skonštatoval, že zajtra na dovolenku poletia už aj s bábom, oni sa chceli na dovolenke ešte naposledy posnažiť pred umelým oplodnením (snažili sa 2 roky), vieš si predstaviť to prekvapenie?? Tak leteli do Turecka už aj s pár dňovým mimi v brušku, keď mi to hovorila tak som revala 😀
@mishuu ja som za, môžme sa stretnúť všetky aj teraz, bude to taká generálka pred stretkom s bruškami. Bolo by super stretnúť sa ešte pred tehu, všetky by sme sa spolu odfotili ako túžiace budúce tehuľky a potom foto ešte raz ale už aj s našimi bruškami. Už ma napadlo ako by mala vyzerať jedna foto, všetky by sme na brušku mali napísané meno nášho drobčeka (ak by sme už všetky vedeli, čo budeme mať a ako sa bude volať). to by bola krásna spoločná fotka..........to už takto snívam ........už aby to bola skutočnosť.
A môže to byť Miška znamenie, tak nech prídeš z dovolenky 2v1 🙂
@martina210 jeeeej súhlasím s nápadom na foto, to bude super 🙂 a keď ja už mená mám teraz, mám si to napísať už na brucho? 😀 😝 jaj už mi asi šibe dnes z toho tepla...idem ja radšej pracovať 😝
@mishuu to sa teším 🙂 , že sa ti môj nápad páči, už som si to predstavila a vyzerá to úžasne a hlavne to bude krásna pamiatka na naše spoločné tehuľkovanie. Som rada baby, že som tu s vami 🙂
Aj my už máme mená a keď chceš kľudne si ich napíš už teraz na bruško a to by som chcela vidieť tvojho Števka keď by ťa takto zbadal, možno by ste sa rýchlo vrhli na miesenie
@martina210 bude to super aj ja sa veeeeľmi teším, hlavne z toho, že nás je toľko, budeme kočíkový gang v LV 😉
@martina210 no keby ma zbadal Števi tak by si asi zaťukal na čelo či mi šibe 😀 asi by aj stratil chuť 😀
@mishuu no tak dobre mozno by som teda bola ochotna ist na dovolenku uz s babatkom v brusku 😀
ale inak neviem ci si nam uz nepisala tusim ze to bola tvoja klientka nie? 🙂 ale je to pekny pribeh 🙂
@martina210 mne sa ten tvoj napad na fotenie velmi paci, dufam ze sa nam to podari a ze na tej fotke nebude chybat ziadna z nas 🙂
@mishuu haha dobre som sa zasmiala na tom ze by si zatukal na celo 😀 😀
@jankavladkova jani bodaj by si mala pravdu no ved uvidíme necháme sa prekvapiť, ja mam ale pocit že sme to zle vyratali a ked bola ovu - pobolievalo ma bruško tak sexík nebol dva dni 😠
@mishuu cicaaaa že by tehu?? no bodaj by ti to vyšlo ale ja som s tymto testom - rapiclear už nie raz zle pochodla, on robí často falošných duchov 😠 😠 😠 pokial je tá čiarka do zlta či šeda je falošna, iba ružovkasta či fialova je ok!!
@jankavladkova že kočka. no to si teda zle videla moja zlata 😀 jaj škoda ze si ma vtedy nepoťahala za rukav. ale ved este hadam dojdeš. už ked pre nič ine tak aspon kôli mne a Miške 😀 😀 😀
@mishuu ja sa dnes uz druhykrat rehocem na tych tvojich hlaškach. prva ze "máš rada zoznamy" 😀 😀 neviem prišlo mi to smiesne. som si predstavila jak to hovoríš 😀 a druha ze je hic Cecilko 😀 vysťižné a presné 😀 😀
@martina210
@misinn
@jankavladkova
@mishuu
@erika3011
ináč dievcence tu kavu by sme fakt mohli dať aj teraz ked sme este netehotne 😉 musime to dohodnuť.
@misinn Miši aj ja sa veľmi často cítim otravná keď začnem niečo písať, tak to radšej zmažem, ale zase na to sme tu aby sme si písali aj tisíckrát tie isté veci, myslím, že sme na tom mnohé rovnako alebo podobne 🙂
teda my dve asi určite 😉 ja som sa minule rozprávala so Števim a on že ak mám byť na svadbe tehotná (čo by sa tešil) tak max. v 2. mesiaci, ja som sa mu snažila vysvetliť, že tie prvé tri mesiace sú vo väčšine prípadov dosť "nepríjemné" z toho hľadiska nevoľností, únavy a podobne...tak som mu nakoniec povedala, že až po svadbe a on na to, že som trtko 😀 no pekne...tiež som stále nerozhodná. Ale už som sa zmierila s tým, že až po svadbe a ani mi to nevadí, aspoň nebude ten nával práce o ktorom sme sa bavili včera a budem si to môcť viac užívať od začiatku, myslím snaženie a potom hádaj a tehotenstvo ak sa pošťastí. Ale vieš čo? Stále aj tak tajne dúfam, že aspoň v tom Chorvátsku už drahý prestane dávať pozor...keď ma požiadal o ruku prejavil sa ako veľký romantik tak tieto svoje vlastnosti hádam využije aj na dovolenke 😀
@erika3011 áno, aj baby mi to včera písali, ten test si už nikdy nekúpim 😒 inak včera som už dostávala krámy, dnes ráno nič, ale aj minulý mesiac sa mi takto dva dni spúšťali...
@mishuu ja to tak isto vela krat zmazem 😒 lebo je to take ze vlastne stale neviem co chcem, teda viem co chcem len neviem kedy by bolo najlepsie. ale mas pravdu tato tema je tu aj na to aby sme sa radili a ked aj sto krat o tom istom 🙂 mne by tiez vobec nevadilo keby az na dovolenke, dokonca by som nebola nahnevana ani keby tesne po dovolenke. ved par tyzdnov hore dole to je jedno.. mozno to bude zniet trochu blbo ale mne by nevadilo keby sa nam babatko narodi niekedy vtedy kedy sa narodil aj Timuško, lebo aj vecicky mame nakupene podla velkosti a pocasia. mam pekne vecicky na zimu ktore by boli akurat na nejake 4-5mesacne babatko..viem ze som strelena tie vecicky nie su drahe ale mne sa tak strasne pacia a chcela by som aby sa vynosili...
ahoooooojte baby, takže bude stretko, veľmi sa na vás teším a konečne sa všetky spoznáme aj osobne 🙂 🙂 🙂 , už len dohodnúť termín a budúce tehuľky vyrazia do ulíc Levíc 😀
@misinn @mishuu baby vôbec nie ste otravné, veď na to sme tu všetky, aby sme sa navzájom podporili a poradili si a keď treba tak aj tisíckrát v tom istom. Mám taký pocit, že sa vy dve vrátite z dovolenky 😎 2v1 a vy budete prvé, ktoré to tu rozbehnú 😉
@martina210 ahoj, bodaj by sme prisli obe tehotne uz z dovolenky 🙂 ale ja si myslim ze Miška bude prva 🙂 lebo my ideme na dovolenku mozno az koncom oktobra 🙂 dovtedy uz vsetky budete mat babatka v brusku
@misinn noooo len aby si nebola ty prvá, čo to tu rozbehne 😀 😀 😀 na tom nezáleží , v akom poradí ktorá otehotnie, hlavné je, že budeme všetky tehuľky a tým založíme tehuľkový gang a neskôr kočíkový gang 😀 už aby to bolo 🙂 A ak sa smiem spýtať, kam idete na dovolenku, keď idete až koncom októbra?

@misinn to máš pravdu, aj ja už kupujem len mamatest ale keď ho v lekárni nemali kúpila som si iný, no po skúsenostiach mojich a aj iných báb už jedine mamatest !!!!!!! Len nech nám už všetkým ukáže // a potom bude veľké stretko tehuliek, už sa na vás baby tešííííím 🙂