icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

mishuu
autor
15. júl 2011

@misinn Miši na mojasvadba.sk v albume "čo už máme..." kukni 😉

vargovka
15. júl 2011

@misinn jeeej no super že idete teda v tom oktobri jak si chcela 🙂 🙂
inac twillight aj ja môžem. veeeeeeeeelmi 😉 ja idem teraz čitať 3 a uz sa neviem dockat jak to tam bude. nemôzem si to skôr pozriet, bo by ma to uz nebavilo keby som vedela ze čo sa tam bude diať 😀 😀 my to vlaste žerieme aj z mojou dcerou 😀 😀 jaka som ja tinedžerka 😀 😀

erika3011
15. júl 2011

@vargovka fu ja netuším kde by si ich zohnala, ja len také od číňana 😀 na jednu sezonu stačia o rok môžem si urobiť radosť novými 😀 😀 😀
@misinn chystame sa koncom jula asi 30. 7 ..nejako tak sobota, nedela, pondelok a v utorok domov a bude to zaujimave lebo drahy chce brať stan 😝 😀
@jankavladkova francuzska je naj 😉 a ešte nejaka vyzdoba a budeš tutovka 😉
@mishuu miši tie trenky som zabudla dodať aj tie dostal veru 😀 😀 😀

Babyyyyy ja nechcem nič zakríknuť, ale akurat som zistila, že mi do dnes malo prísť a ešte nič.... klop klop.. na test som posero po tolkych neuspechoch....no ale kontrolovala som si krčok a je tvrdši a uzavrety 😵 tak sa mi aspon zdalo už si to viem porovnať no ale to ešte nemusi nič znamenať akurat len že ms bude dačo meškať..prsia mam bolave, naliate ale to zakaždym pred ms...ach jaj.... nech to ešte nepride do pondelka aspon a testnem 🙂

martina210
15. júl 2011

@erika3011 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 🙂 🙂 🙂 budem silno cez víkend držať pršteky, aby to vyšlo a budeš naša prvá tehuľka 🙂

vargovka
16. júl 2011

@erika3011 Eri ved aj ja si ich doprajem kazdy rok 😀 😀 ked sa mi zapacia u čínana tak tie berem hned ,ale zato nad tymito uvazujem dlhsie,lebo stoja tolko vela 😀

jaj no bodajbi ti to vyslo. velmi by som sa potešila kebyže to rozbehneš. priebezne nas informuj 😉 😀

erika3011
16. júl 2011

@martina210
@vargovka no baby merala som si teplotu a mam ju na urovni menzesu ale ten stále nikde....no keby som bola tehu tak teplota je vyššia aspon podla mna 😠

jankavladkova
16. júl 2011

@erika3011 jaaaaaaaaj a ja som sa už začala tešiiiiť že to tu rozbehneš.... 😒 škoda škoda...ale tak uvidiiime čo z toho bude...ale toto tiež nemám rada keď ma mrcha tak nepekne naťahuje 😒
@vargovka @misinn som rada že nás je tu viac twilight maniačok 😀 😀 😀 😀
ozaaaaj včera som začala testovať ovulku a vyzeraaa to tak že bude tento víkend - tipujem tak zajtra prípadne pozajtra 😀

misinn
16. júl 2011

ahojteee a co ste tu tak z rana? co nespite? 😀 😀 ja som dnes v praci ale len do dvanastej tak to je pohoda 😝
@jankavladkova super tak vam budem drzat palce aby ste tento vikend mali uspesne plodny 😀
@erika3011 este netreba zufat kazde telo je ine, ta tvoja teplota nemusi znamenat ze nie si tehu...
@vargovka to je super ze sa ti paci twillight, nahodou mne sa to na tebe velmi paci ze ta to bavi a ze to pozeras s dcerou 😀 😀

jankavladkova
16. júl 2011

@misinn 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nooooo ja by som aj spala ale náš hafan nám spravil budíček o pol ôsmej 😀 😀 😀 😀 hlavne že on teraz zase spí 😝 😀 😀 😀 😀 a ďakujem pevne veriiim že bude 😀 😀 😀 😀 a duuufam že ovu na seba nenechá čakať, lebo od utorka budem zase slamená vdova 😝

vargovka
17. júl 2011

@erika3011 neviznam sa v tom ja veru. nikdy som si nemerala tak neviem aka ma byt. ale tak šanca tam je 😉 ved pockaj do zaktra a spravíš si testík 🙂

@jankavladkova veru je. ja taku romantiku moooozem 😀
no Janula tak len sexujte rano,na obed aj vecer. a nožky potom hore 😀 😀

vargovka
17. júl 2011

@misinn ale ved ja sa za to nehanbím 😉 ja toho Edwarda proste žerem 😀

erika3011
17. júl 2011

tak menzes ešte nikde ale moja zvedavosť mi nedala pokoja 😀 takže mamatest 10 a výsledok ....nič ☹ ....ak náhodou stretnete moju ms cestou povedzte jej že ju čakam a že už dlho mešká, chcem začať nove snaženie 😀 😀 😀 😀

misinn
17. júl 2011

ahojte, tak ja mozno zajdem tento tyzden ku gynekologovy, zistila som ze mam mykozu...mam doma canesten skusim si to natierat, ale ak nepomoze pojdem k nemu..alebo mam ist hned? uz som to raz mala ked som mala 13 rokou, pred prvou menstruaciou, po menzese som uz nic nemala. tento stvrtok mam dostat menzes, skusim pockat ci mi to po nom neprejde?

misinn
17. júl 2011

@erika3011 snad ti pride co najskor nech mozete zacat dalsie kolo 😉

jankavladkova
18. júl 2011

Ahojteeeeeee 🙂
@misinn moja ja by som radšej šla hneď aby sa ti to nezhoršilo...vravím z vlastnej skúsenosti, raz som tiež odkladala návštevu dr a liečila sa sama- tiež tuším cabestenom a potom sa mi to taaak zhoršilo že som sa toho nevedela zbaviť dobrých pár týždňov....:-P tak odvtedy už pri malých náznakoch letím k dr nech to chytím ešte v začiatkoch a za pár dní mám pokoj 😉
@erika3011 tak toto ti tá hnusná mrcha robí??? 😠 😠duuufam že teda príde čím skôr aby si mohla začať nové kolo 😉
@vargovka 😀 😀 😀 😀 😀 nooo snažili sme sa snažili tak uvidiiime ako dopadneme...a dnes to ešte pre istotu poistíme, lebo včerajší testík sa mi ešte nezdal uuuplne ovulkový - už som mala tú čiarku aj tmavšiu 😝 😀 😀 😀
@mishuu ako sa ti páčil harry??? mne velmi- asi aj kvôli tomu že to bolo 3D a tie efekty nemali chybu 😉 akurát to bolo trochu tmavé, ale aj tak super 🙂

misinn
18. júl 2011

@jankavladkova ahoj, aj moja sesternica na tom bola vcera ale sli az na deviatu vecer 🙂
inak dneska som si vsimla ze uz ten vytok vobec nemam, tak asi pockam ci to po menzese nahodou nebude ok..
ale som aj leniva, ozaj sa mi nechce k nemu ist, ale ak to po menzese nebude ok tak urcite pojdem.

martina210
18. júl 2011

@misinn ahoj a ako vieš, že to bude mykóza? Ja som to našťastie ešte nemala klop klop klop ale počula som, že máš vtedy taký výtok ako tvaroh, taký hrudkový, je to pravda?

mishuu
autor
18. júl 2011

@jankavladkova Jani, žiaľ žiadny Harry sa nekonal, môj Števko si v sobotu večer dochrámal nohu, stúpil tak nešťastne, že sa mu vyvrtlo koleno, v nedeľu ráno už vôbec nevládal chodiť od bolesti, opuchlo mu to tak sme išli hneď v to ráno na pohotovosť, nevedeli presne povedať, či má potrhané väzivá alebo meniskus, ale v stredu máme ísť na traumatológiu a tam ho poriadne vyšetria (AŽ v stredu, debili!!!) takže je doma a ja mám úlohu - pichať mu injekcie do brucha pod kožu, kvôli tomu aby nedostal trombózu, na zriedenie krvi... ☹ takže práve odchádzam z roboty domov, beriem si fotky so sebou a ostanem pracovať doma, nech aspoň nie je celý deň sám a nenudí sa 🙂 a o 15 idem naspäť do práce na fotenie...ach jaj a ktovie či aj na dovolenku pôjdeme, ak mu to dajú do sádry, alebo ho nebodaj budú operovať tak sme došli... 😖 takže takýto sme mali super víkend 😢

martina210
18. júl 2011

@mishuu Miška to je strašné, ale neboj sa bude všetko v poriadku 🙂 . Prajem skoré uzdravenie Števkovi a za tie injekcie ťa obdivujem, ja by som to nedokázala, hneď by som odpadla ☹

vargovka
18. júl 2011

@mishuu no pre boha. to ste tada vychytali poriadne. to uz co tu mame za doktorov? ze v stredu 😠 mala si tam spravit cirkus boli by ho aj skôr vzali mozno. ved to neni normalne. normalne aj mna to tu vytočilo.
neboj aj keby ste nesli tak ako ste si naplanovali,tak spravite novy plan 😉 všetko sa da 🙂
len nech je drahy o.k.

misinn
18. júl 2011

@martina210 ano je to taky tvarohovy vytok...citala som ze to vznika z prehnanej hygieni alebo z bazena zo sava. a dva dni pred tym nez mi to zacalo som sa kupala u nasich v bazene...teraz som sa ale rozpravala s kamoskou ze po menzese mi to urcite prejde a vraj ked mi to potom znovu nezacne tak sa nemusim bat ze je to uz ok....

misinn
18. júl 2011

@mishuu Miška, to je smola ☹ bohuzial stava sa aj toto, len mu treba pichat tie injekcie poctivo, lebo tromboza je velmi nebezpecna.
@martina210 ja si tiez myslim ze by som to nedokazala pichat, ale ked clovek vie ze je to take potrebne tak spravi vsetko,...
zelam vam aby ste sa skoro uzdravili, ber pozitivne aspon to ze ste nemali nic rezervovane tak ak aj pojdete o nieco neskor nic sa nedeje 😉

martina210
18. júl 2011

@misinn to som aj ja čítala, že prehnaná hygiena škodí a preto sa to snažím nepreháňať a lactacydom sa umývam len večer pri sprchovaní a cez menzes síce častejšie za deň, podľa potreby, ale myslím si, že to je v poriadku a nič nepreháňam 🙂

Veď to je jasné, že keby som musela, určite by som to spravila ale len pri myšlienke na to už blednem, mne býva aj veľmi zle keď mi berú krv, vždy musím chvíľku ležať u doktorky, kým som schopná odísť domov......som ja ale strašná, že? 😉

misinn
18. júl 2011

@martina210 mne ked pichaju injekciu alebo mi beru krv vzdy sa pozeram na druhu stranu od injekcie 😝
no ja sa umyvam vecer pred spanim, rano len vtedy ked mam menzes a potom aj vecer alebo aj cez den podla potreby. ale pouzivam mydlo na intimnu hygienu take antibakterialne, ale vraj su najlepsie len detske mydla.
tak teraz neviem no..ale asi budem pouzivat nadalej to antibakterialne lebo som si uz objednala aj dalsie do rezervy a teraz je mi to luto vyhodit som ja ale blba co? 😝 😀 ale tak ja si aj tak myslim ze to mam z toho sava...

martina210
18. júl 2011

@misinn niektoré baby používajú len detské mydlá a niektoré na intímnu hygienu, podľa mňa záleží na tom, čo vyhovuje tebe a nie o tom čo sa odporúča a čo používajú druhí. Mne maximálne vyhovuje lactacyd, používam ho už dlho a našťastie som žiadne problémy nemala vždy som mala výsledky na 1, tak dúfam, že to teraz nezakríknem a bude to tak aj naďalej 🙂

Tiež si myslím, že to budeš mať z toho sava. Ja nerada chodím na kúpaliská, kvôi tomu, že sa tam kúpe strašne veľa ľudí a ani nevieš s čím odtiaľ odídeš. Na kúpalisku som nebola ani nepamätám....... 🙂

misinn
18. júl 2011

@martina210 ja tak isto nechodim vooobec na kupaliska, na kupalisku som bola naposledy ked som mala 15rokov.. len u nasich sa zviknem okupat v bazene, lebo tam sa kupu len rodicia a ja s mojim muzom a vsetci sme zdravi.
to mydlo idem kuknut na nete, nepoznam ho.

martina210
18. júl 2011

@misinn to máš super, že máte takto u vašich bazén, tam je to určite bezpečné a môžeš sa tam kúpať koľko len chceš. To ja takú možnosť nemám ale nevadí mi to, už som si odvykla od kúpalísk a bazénov, vôbec mi to nechýba.

Pozri to mydlo na nete, kúpiš ho bežne v drogérii a nie je drahé. Ja ho už používam veľmi dlho a iné by som ani nechcela. Zvyknem ešte používať aj vlhčené obrúsky, tiež lactacyd 🙂

misinn
18. júl 2011

@martina210 je to fajn, ale to nie je bazen v zemi, ale taky ten mensi, ale na osviezenie a clapkanie uplne staci 🙂 🙂
kukla som ho uz viem ktore to je, ak mi toto nebude nahodou robit dobre co mam tak potom skusim toto tvoje 🙂

martina210
18. júl 2011

@misinn dobre vyskúšaj, ja som mala aj ten ocean ale vrátila som sa ku klasickému 😉 a aký používaš teraz

misinn
18. júl 2011

@martina210 no ja pouzivam z avon na intimnu hygienu 🙂