icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

jankavladkova
20. júl 2011

@martina210 juj moja ja viem, teda to o psychike...ale tak vieš každý vraví nemysli na to a podobne ale tak dá sa to??? najmä keď už sa snažíme rok a nič... 😒

martina210
20. júl 2011

@jankavladkova no veď to, aj mne každý hovorí, preto, že veľmi chcete, tak sa vám nedarí, keby ste nechceli trafíte na prvý šup.....hrôza a keď sa ma niekto opýta či už čakáme bábätko, najradšej by som už každému jednu vylepila..... 😝 a tiež mi zvyknú povedať, že počkaj keď si nájdeš robotu, potom otehotnieš....

....rok je úplne v poriadku podľa lekárov, keby to bolo dhšie, potom by lekári začali hľadať príčinu, či je všetko v poriadku.
Bola si na hormonálnom profile? ja nie ale chystám sa, že sa objednám a pôjdem, nie preto, že by sa nám nedarilo, lebo sme sa v poslednej dobe veľmi nesnažili ale kvôli tomu, aby som vedela, že mám hormóny v poriadku 🙂

hadassah
20. júl 2011

Ahojte Levičanky, občas sa k Vám pridám, aj ja som z LV.

martina210
20. júl 2011

@hadassah ahoj 🙂

hadassah
20. júl 2011

@martina210 ahoj, občas vbehnem aj do vašej LV témy, ale len sem- tam prečítam, čo má kto nové a či už je tu nejaká tehula. 😉

mishuu
autor
20. júl 2011

@misinn to som rada, že to až tak nebolí 🙂 ja už nemám kedy ísť na dovču, my si totiž už v zime naplánujeme ktoré dva týždne budeme mať dovolenku a tam si neberiem rezervácie, takže už nemám kedy ísť 😒
ale čo už aspoň ušetrené peniažky dáme do svadby alebo odložíme "na kočík" 😉

@jankavladkova 🙂

mishuu
autor
20. júl 2011

@hadassah Ahoj, vitaj a ty si na tom ako, už tehuľka, či zatiaľ v štádiu "snaženia sa" ? 🙂 Bývaš priamo v LV?

martina210
20. júl 2011

@mishuu tak tak na svadbu alebo na kočík sa vám peniažky určite budú hodiť 😉 a myslíš, že tá dovolenka je už absolútne vylúčená ??? ☹

misinn
20. júl 2011

no baby mne prave teraz prisla mrcha 😀 jaj dufam ze bude poriadna, lebo posledna bola slaba...este 4mrchy vratane tejto a ideme na too 😀

@martina210
@jankavladkova chapem vas ze ste z toho v strese a niekedy vam ludia lezu paradne na nervy, ale treba sa na to vykaslat, .... mna zas ked vidia baby co so mnou lezali v porodnici tak nevedia ako sa maju tvarit za to ze oni maju zdrave deti a ja dietatko nemam....vzdy je nieco v zivote co nam nie je prijemne a co nas trapi, ale treba si povedat ze zivot ide dalej, ale to co sa deje teraz o rok uz nemusi byt, moze sa vsetko otocit k lepsiemu. hlavne v to treba verit.
mne prve babatko zomrelo, dalsie som potratila, no napriek tomu verim ze do tretice bude vsetko v poriadku.

martina210
20. júl 2011

@misinn máš pravdu, treba brať život tak, že zajtra bude lepšie ako dnes... 🙂
Čítala som tvoj smutný príbeh a je mi to veľmi ľúto, Timko bol krásny chlapček a určite ho máš stále vo svojom srdiečku. Do tretice už bude všetko v poriadku, Timko vám pošle bračeka alebo sestričku.
Môžem sa opýtať kedy si potratila? Nevedela som o tom 😢

mishuu
autor
20. júl 2011

@martina210 myslím, že dovolenka je už vylúčená 😒

@jankavladkova
@misinn presne tak baby, treba myslieť pozitívne a ja tu nariekam, koľko mám roboty a že nejdem na dovolenku, bože veď sa dejú omnoho horšie a ťažšie veci v živote! Som ja ale blbá 😠 všetko bude fajn, všetky budeme v pohode a tehotné, verím tomu 🙂

hadassah
20. júl 2011

@mishuu ahoj, zatiaľ snažilka, mám za sebou už 28 cyklov bez úspechu. Ale každý nový si zakričím "do bojáááá!!! " 😀 😀 😀

mishuu
autor
20. júl 2011

@hadassah tak teda držím palce, len bojujte, ono to určite raz vyjde! 🙂 A pred tým si brala aj HAK? Koľko máš rokov ak sa smiem opýtať?
My sme sa chceli začať snažiť v auguste, ale uvidíme, možno to necháme až na jeseň, mám teraz trošku fofry a stresy a to asi neprospeje otehotneniu.

martina210
20. júl 2011

@mishuu jasné, že hej Miška a vôbec nenariekaš, je to normálne, že teraz musíš všetko dostať zo seba von, veď ja by som tiež teraz nebola schopná vôbec myslieť na robotu a už vôbec nie keď by som jej mala veľa. Poznám sa, stresovala by som a stále by som myslela len na drahého, čo práve prežíva ☹

Dovolenka ma mrzí, že teda nepôjdete, viem, ako si sa na ňu tešila ale veď keď bude Števko v poriadku, môžte si urobiť predĺžený víkendík niekde na Slovensku a keď už máte teraz obaja dovolenku a nepôjdete do Chorvátska, môžete si užiť jeden druhého aj domka a nikdy nevieš, možno vám bude aj dopriate malé miminko v tvojom brušku, veľmi vám to prajem a hlavne Miška drž sa, buď silná, všetko bude ok a keď budeš mať potrebu vyrozprávať sa, tak kľudne aj keby sme stále riešili to isté, nevadí, hlavne, že ti to pomôže 🙂

hadassah
20. júl 2011

HAK som brala asi 3 roky v priebehu 6 rokov asi tak, že 1 rok som brala, druhý rok nebrala, potom zase brala a tak na striedačku. Budem mať 34 rokov, takže to už nie je také ružové s tými mojimi hormónmi. Doktorka mi na rovinu povedala, že som stará puška 😀 a aj keď sa sociálne mladosť posúva do 40-ky, prírodu neoklameš, žena má porodiť do 25. najneskôr. No čo už chcem, moja mama mala v mojom veku už 4 decká.
HAK som vysadila presne v lete pred 2 rokmi na dovolenke. A to som si naivne myslela, že šup šup a budem tehu. Aká to sladká nevedomosť...

hadassah
20. júl 2011

@mishuu vôbec si neplánuj nič v štýle - začnem sa snažiť vtedy a vtedy, otehotniem vtedy a vtedy a chcem rodiť vtedy a vtedy... to dieťa aj tak príde vtedy, keď bude chcieť.
Môj muž sa pred rokom strepal na svahu - koleno v háji, ležal doma s ortézou, ale ani to nám nebránilo snažiť sa 😀

misinn
20. júl 2011

@mishuu jaaaj jasne chapem ta.u teba je to fakt ine ked uz mas presny termin dovolenky..nie ako u nas my si ju mozme posuvat 😒
ale dobre sa na to pozeras ze peniazky odlozite a pouzijete ich na nieco ine 🙂

mishuu
autor
20. júl 2011

@hadassah tak ortéza ani nám zatiaľ nebráni 😉 ako píšeš, ja to nechcem tak, že teraz poď ideme na to a teraz otehotniem...to je blbosť tak sa to určite nepodarí. My vieme, že si proste prestaneme dávať pozor a viac to nebudeme riešiť ani o tom nejak hovoriť a keď sa podarí tak sa podarí a keď nie tak nie... 🙂
v dnešnej dobe veru stretávam veľa mamičiek - prvorodičiek v 30-ke alebo 35-ke a nič si z toho nerobia, takže neboj, hádam sa aj Vám čím skôr zadarí! Doktorka ťa teda pekne počastovala 😀

Ja som si vždy hovorila, že by som chcela mať dieťa do 26-ky nikdy som nebola z tých žien, ktoré si zakladajú na kariére...ja som skôr tak rodinne založená a to napriek tomu, že robím prácu, ktorá mi je viac koníčkom akoprácou, ale napriek tomu rodina je prvoradá, tak som zvedavá, či sa mi to moje prianie splní, že do 26-ky 😉

mishuu
autor
20. júl 2011

@martina210 jaaaaj zlatko kiež by si mala pravdu, veď vlastne možno celú dovolenku presexujeme doma, čo iné by sme robili ? 😀 😀 😀 Možno sa zadarí...

hadassah
20. júl 2011

@mishuu áno veľa žien stretávam aj ja tehotných a hlavne 30-ky. Ale to ani nie je o kariére, ale skôr o možnostiach. Mne sa podarilo osamostatniť sa len pre 2 rokmi a aj to mám hypotéku na krku, ktorú budem splácať od 50-ky 😠 . Preto som skôr ani o tehotenstve neuvažovala. Nevedela by som si ani predstaviť, že sa budem s dieťaťom tlačiť u rodičov v jednej izbe. Brrrrrr

mishuu
autor
20. júl 2011

@hadassah tak áno, aj to je pravda, nie je to len o kariére. My sme s drahým po strednej obaja začali hneď pracovať, nešli sme na vysokú a ani to neľutujem, čo by som z toho mala, teraz by som len končila, bývala u mamky a nemala ani floka a nemala by som ani prácu a viem, aké ťažké je dnes niečo poriadne si nájsť...teraz by sme len začínali. My sme spolu boli 3 roky, keď sme si povedali, že chceme spolu bývať, tak sme si v 2006 zobrali tiež hypotéku (na 25 rokov..) a kúpili sme si 3 izbový bytík, máme prácu, bývanie, autíčko, našťastie toto už teda máme za sebou a kamaráti, ktorí len teraz končia vysoké školy, keď prídu k nám na návštevu si hovoria, že načo im bolo to štúdium, že kedy sa oni dopracujú k tomu, čo sme my nadobudli kým oni žúrovali na intrákoch a majú pravdu, neľutujem to, som rada, že mám 25 rokov a už mám toto všetko za sebou 🙂 a teraz už len svadba a bejby 😉 a buďme zdraví 🙂

misinn
20. júl 2011

@hadassah ahoj, zas je nas tu o jednu viac, tesim sa 🙂 🙂 ty si priamo z lv?

hadassah
20. júl 2011

@mishuu toto ste si naplánovali veľmi dobre. Ja už mám odpracovaných 16 rokov, ale proste sa to nedalo aj tak skôr. Tú blbú výšku som si spravila popri zamestnaní - je mi úplne nanič, akurát som sa pripravila o nervy a 100 tis. Sk. 😀
Byt som už mala kúpený v 2002, ale platila som hypotéku,tak bol 8 rokov prenajatý a teraz splácam za prerábku a už v ňom bývam. 🙂

hadassah
20. júl 2011

@misinn ahoj, áno som z LV. 🙂

misinn
20. júl 2011

@hadassah a ku komu chodis ku gyn. ak sa smiem spytat?

hadassah
20. júl 2011

@misinn k Hoesovej.

misinn
20. júl 2011

@hadassah a si s nou spokojna? moja sestra od nej odisla, preto lebo jej nevedela pomoct, pritom hoesova ma tolko rokov skusenosti ze to mohla vediet skor nez moj gyn.. inak aj moja mamina k nej chodi a tiez nie je z toho nadsena...vraj to ide u nej ako na beziacom pase, to mi povedali uz viaceri...
inak odbornik na otehotnenie je vraj braun

jankavladkova
20. júl 2011

@martina210 no to akoby som počula o sebe- presne toto počúvam aj ja 😝 a podla mňa to nie je o tom že netreba na to myslieť, lebo poznám kooopec báb čo chceli mimi a mysleli na to stále a otehotneli takže s takými rečami že nemysli na to a podarí sa to o mňa veru už nikto nepochodí 😝 čo sa týka vyšetrení už som absolvovala všetko možné- nechcem to tu rozpisovať na plochu keďže je to verejná téma a všetko je ok, už bol na vyšetrení aj drahý a aj tam je všetko ok, takže máme sa vraj len snažiť a zdravo sa stravovať(ato sa veru snažiiime a ešte aj rôzne vitamíny a pod papáme) a podobné blaa bla bla 😝 ako jasneee snažím s ak tomu pristupovať optimisticky ale niekedy to ozaj nejde a prepadnú ma riadne depky...ale tak ja sa z toho vyspím a zase bude dobre 😀 😀 😀 😀
@misinn viem moja že si to netreba pripúšťať ale tak niekedy to proste nejde...ale tak každý máme raz za čas depresívne nálady a potom sa vysťažujeme a je zase dobre 😉 a je super že po tom všetkom čo si si prežila si stále takaaa pozitívna normálne tvoj optimizmus preskakuje aj na mňa 😉
@mishuu jasneeee všetko bude super a my budeme raz spolu všetky kočíkovať 😵
@hadassah ahoooj tiež sa teším že nás je zase o jednu viac 😉

hadassah
20. júl 2011

@misinn nuž ja sa tam tiež ohrejem asi tak 1 min. aj s vyzlečením a oblečením 😀 Ono vo všeobecnosti sú títo bežní gynekológovia dobrí len na predpísanie antikoncepcie. Zase musím povedať, že ja som ešte nič extra neriešila, hoci sa snažíme už 2 roky. Robila mi len základný HP. Pokiaľ mi to už bude liezť na psychiku, tak chcem ísť rovno do Martina - do CAR Helios. Neplodnosť riešiť u svojej gyn. je podľa mňa vo všeobecnosti strata času.

hadassah
20. júl 2011

@jankavladkova ahoj 🙂