icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

aaadus
15. apr 2010

martina taky jsem si myslela, kdo ví jak nebudu s bříškem krásná a prd z toho 😀

zuzana39
15. apr 2010

antynka- podla tej tabulky mal malý váhu v 29tt ako v 33 tt 😲 ja sa radšej na takéto tabulky nespolieham ,aj ked pri malom mi to sedelo skoro na chlp 😉

blanka.k
15. apr 2010

ach jo, mě definitivně přestala jet myš u notesu :( mě žádná nevydrží snad dýl než půl roku... no skvělý 😒 Zrovna dnes ji potřebuju....

lucik...
15. apr 2010

Já sem si připadala krásná do nějakýho 25tt 😀 Teď už rozhodně ne.. Břicho jak blázen, dvě brady.. Krasavice k pohledání 😀 😀 😀

bibi13
15. apr 2010

aahojte..

takže doli dnes rodila? jeej, no som zvedava.. a čo tá zdenka??

mne drobček spinka.. dnes spal celu noc, normálne nechápem... a teraz celé doobedie zase haja.. hm..

aaadus
15. apr 2010

lucik no my těch oblečků 56 máme taky nějak moc 😀 Jsem ani netušila, kolik jsem toho stihla nakoupit 😀

blanka.k
15. apr 2010

Adus - no bez bříška jsme byly krásné...a s bříškem jsme ty nejkrásnější, ne? 😀

lucik...
15. apr 2010

aaadus asi tak 😀
bibi zdenka šla v 11 na kontrolu, tak snad se tu ukáže a nebo ještě lépe pro ni, pošle zprávu že jí to vyvolají 😵 😵 😵 A co vy? Jak se máte doma??

aaadus
15. apr 2010

bibi já chci taky takové hodné miminko 😵 A zdenka je pořád 2v1

janulka04
15. apr 2010

ahoj, bibi...ako sa bexuje? 😅
a teda to je krasne, e mas take poslusne a dobre babulko...vychutnaj si to, ono sa to zvykne okolo 6. mesiac otocit 😀

xxx.klarka
15. apr 2010

bibi, hodné to dětátko, važ si toho. 🙂

vavenka
15. apr 2010

Dievcata hlavne nezabudajte, ze utz nieje digitalna vaha, je to vzdy len odhad na zaklade priemeru jednotlivych casti telicka a uvadza sa az 500g odchylka, takze klidek 😉
Kamaratku nahanali, vyvolavali jej porod ze ma 4kiloveho drobca uz v 38tt a nakoniec ho bolestivo po dlhom trapeni porodila a mal "len" 3550.... Mohli pokojne este par dni pockat a porod by bol prebehol istotne inac, keby zacal spontanne.....

aaadus
15. apr 2010

blani ani mi nemluv. Já jsem si teď u našich prohlížela fotky od mého narození až do nějaký mých 20 a jsem normálně z toho měla depku, jaká jsem byla štíhlá. Ach jo, kéž bych se po porodu dostala aspoň na původní váhu 66kg a ještě lépe na 60kg, ale jako nevím jak se mi podaří shodit 20kg 😖

martina71
15. apr 2010

Luciku tak to jsme na tom stejne. Nejprve mi doktor rekl, ze zase cekam chlapecka. Tak jsem si nakoupila fakt jen par veci. Potom jsem sla k moji doktorce a ta mi rekla, ze je to asi holcicka a az do 20tt jsem to mela 50/50 tak jsem nic nekupovala. Pak jsem se ale dozvedela, ze nas chlapecek, je opravdu holcicka a v zachvatu radosti, jsem nakoupila opravdu mraky ruzovych hadriku 😀 Mela jsem takovou radost a vubec mi nejak necvaklo, ze by holcicka mohla byt treba i vetsi 😀 o plenkach nemluve...svagr ma takovou praci, ze jsem pleny nakoupila o 200,-Kč na baliku levneji, tak mam 10 jednicek a 10 dvojek... 😀

lucik...
15. apr 2010

aaadus nápodobně..

lucik...
15. apr 2010

marti heh tak to je dobrý 😀 😀 😀

antynka1
15. apr 2010

máme další miminko!!!!!!!

lucik...
15. apr 2010

jeeeeeeeeee od doli?? To byla taková rychlost???

blanka.k
15. apr 2010

juuuuu:
DOLI:
Uz nam vykoukla na svet za 5min 11, jmenuje se Eliska, ma 2320g a 46cm, tata k porodu ani nestihl prijet. !
GRATULUJEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

martina71
15. apr 2010

JaKy miminko!!!! Honeeem pis.... 🙂

matpaj
15. apr 2010

ahojte znova 🙂 ja som po mojom dnesnom poslednom prispevku zaspala......az doteraz.....kto mi uvari? 😅

antynka1
15. apr 2010

Od DOLI:
Už nám vykoukla na svět za 5 minut 11. Jmenuje se Eliška, má 2320 a 46 cm. Táta k porodu ani nestihl dojet 🙂

xxx.klarka
15. apr 2010

martina, takových plenek co s tím budeš dělat 😀😀😀😀

lucik...
15. apr 2010

tyy jovka fakt.. V 8 vyvolali a v 11 se narodila.. Tak to doli moooooooooooooooc gratuluji 😵 😵 😵

martina71
15. apr 2010

Jeeee tak velikaaaanska gratulace!!!! A jsou obe v pohode??

janulka04
15. apr 2010

jeee, doli, gratulujem...aky drobcek, mensia ako moje, ked sa narodili...tak teda nech vela papate, rastiete a tebe vela mliecka 😉

matpaj
15. apr 2010

jeeej Doli.....malinka....gratulujem!!!!!!!v ktorom bola doli tyzdni?

xxx.klarka
15. apr 2010

supeeeeeeeeeeeeeeeer, moc gratuluju holkám. Ať jsou obě zdravoučké a brzo doma přeju. 🙂 😵 😵

lucik...
15. apr 2010

matpaj ve 37tt, měla termín 9.5.

martina71
15. apr 2010

Klarko, nevim asi si otevru velkoobchod. 😀