icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

antuanet
15. apr 2010

konečne sa drobec otočil hlavičkou...už som myslela, že ho nenahovorím 🙂
No toho 1.5 je pekný dátum...ale ani 5.5 nie je zlý 😉
Počujte baby aj Vám tak silno postrkávajú na monitore do bruška, keď sa malé nehýbe? 😒

sonita
15. apr 2010

xxx.klarka- 😀 😝 nepredbiehaj sa ti si vypísaná na až 19.mája a nie na apríl 😝 lucik-ja mám v pláne 3 či 7 mája tak až po tebe. 🙂 antynka -nech len plánujeme aj tak prídú ked oni budú chcieť 😅

medan29
15. apr 2010

no Já bych zas chtěla 3.5, už Vám dorazila nemocenská?Mě tedy zatím né a to ji mám normálně kolem 12dne

xxx.klarka
15. apr 2010

lucik, dobrý, napoprvé 18, pak 2O a pak 21, tak nevím jak to půjde dále. 🙂

aaadus
15. apr 2010

lucik dobrá odpověď 😀 To si musím zapamatovat. A 1.5. rodím já ju? 😀
klarka a jak?

mishah
15. apr 2010

lucik:že by? 🙂

aaadus
15. apr 2010

medan já měla nemocenskou i s částí mateřské na účtě v pondělí 😉
antuanet já jsem ještě na monitoru nebyla, tak nevím

andelka
15. apr 2010

antuanet: No mně s ním sestřička zaházela solidně, malej spinkal.

Holky, tak já si rezervuju 15.5., jo? 😀

xxx.klarka
15. apr 2010

sonita, dle velikosti hlavy naši "starostky" jak řekla mudra mám termín 19. apríla 😀.... né. Však já si počkám do toho 1.máje, ale ani o den více. 😀😀😀😀

lucik, mě ty otázky taky už tak serou:D:D 😠 😠

sonita
15. apr 2010

antuaanet-gratulujem k otočeniu malého 🙂

blanka.k
15. apr 2010

Antuanet - mě ho budila minule, aby se hýbal a dost to bolelo i pak ještě nekolik hodin po jsem při nějakém větším pohybu cítila, jak mi to břicho pomačkala a zahýbala s ním ☹
Medan - mě určo nedorazila, mě chodí až koncem měsíce ☹

medan29
15. apr 2010

aaadus:no taky jsme počítala že ji tam budu mít a pořád nic

blanka.k
15. apr 2010

Když jsme u těch rezervací porodů, já si rezervuju přesně za týden. 22.4. 😀

mishah
15. apr 2010

Koukám, že už máte hezky termíny vybrabé 😉
My to s těma termínama máme taky zajímavé - 25.4.-5.5. malují porodnici (klasika..) a 5.-7.5. je mm pryč...jo a od 15.5. má dovču známá, co dělá v porodnici( a kterou bych tam moc ráda měla..)-takže moc toho nezbývá 😀
- ideálně někdy mezi 8.-14.května 😀

sonita
15. apr 2010

xxx.klarka-dobre no nechám vás nech idete toho 1.5 ja vtedy nechcem lebo je to sobota a 2.5tiež nie lebo je 😅 nedela mne by sa lúbilo v pondelok 3.5

mishah
15. apr 2010

hlavně si pamatuju,jak jsem ten termín pořád řešila u malého (měl být 25.12. a navíc předtím měl být manžel zas nějakou dobru pryč..) no a narodil se 28.listopadu 😉 🙂

xxx.klarka
15. apr 2010

sonita, mě je jedno co to bude za den, jen chci mít už malou při sobě 🙂

andelka
15. apr 2010

Holky, vás vůbec není možný dočíst 😅
Každopádně nové miminko jsem zaregistrovala a Doli moc gratuluju k Elišce 😵 😵 😵

sonita
15. apr 2010

ked vám dajú monitor musí byť bábo hore? 😅 🙄 však mne vtedy bude spať ked sním pôjdem o 16hod-26.4 😠 čo budem sním robiť ah bože nech vstane budem mu dohovárať zase celý den 😖 ako ked sme išli na 4D-ale vtedy bol hore. 😝

xxx.klarka
15. apr 2010

andelka, taky moc nedočítám, jen to prolítnu co se řešilo a co je nového jestli to zaregistruju 🙂

allie69
15. apr 2010

sonita - ja si myslim ze nemusi byt hore... nas maly sa ale stale zobudil 🙂 ale to az na monitore

aaadus
15. apr 2010

Na kurzu nám říkali, že by vám s tím břichem neměli házet. Není to příjemné vám ani miminku. Já se nadopuju něčím sladkým, to malého vždycky probere, už to mám vyzkoušené. A nechám si i něco při ruce, kdyby stihl zase usnout. Naštěsí u mojí dr jsou strašně hodní a nějaké házení břichem tam nehrozí. Ale co jsem vypozorovala, tak vždy když si lehnu a čekám až mi dr přijde udělat utz, tak sebou malý šije o 106 jakoby se těšil či co

xxx.klarka
15. apr 2010

holky, nějak mi bolí břicho ☹ mezi podbřiškem a pupkem.

sonita
15. apr 2010

klarka-každá túžime už aby bolo tu mimčo- 😀 aj mužíkovia mne už hovorí kedy ideme rodiť a ja nech ešte ostane. 😝

lucik...
15. apr 2010

mishah určitě ne 😀 Ale už minulý týden sem si dělala srandu z mámy že porodim na bráchy narozky, protože oni jedou na víkend do lázní, tchánovic na chatu.. Tak řikám vy všichni odjedete a až se vrátíte tak budem skoro doma 😀

Klári tak to sem lepší, já dala na poprvé 23 a pak 24 😀 Ale od té doby už jsem to nepoužívala 😀 Mám ještě ty zaváděcí tablety, včera poslední, tak možná zítra se na to vrhnu... 😀

Mě nemocenská nepřišla, chodí mi kolem 23. až

xxx.klarka
15. apr 2010

sonita 😀 ten můj pořádně neví co ho čeká, tak je takový tulpachový 😀

xxx.klarka
15. apr 2010

lucik, já bych asi taky dala více, ale nechtěla jsem to pokoušet, přeci jen nemám ukončený ten 36tt, ale od středy na to vlítnu. 🙂

lucik...
15. apr 2010

soni podle jejich tabulek by mělo být mímo vzhůru pořád 😀 minule mě taky prudila ať jí vzbudím.. Rikám a jak to mam asi udělat 😀 Ale já cítila jak se hýbe, jen mi blbě nasadila ten pás tak jsem na něj položila ruku a hned byl výsledek přímo ukázkový

lucik...
15. apr 2010

klári já bych taky dala víc, ale bála sem se že se roztrhnu jak při porodu 😀 😀 😀

yanika
15. apr 2010

Ahojte, DOLI velka gratulacia k malinkej princeznicke!!! 😵 😵 😵 Nech ste obe zdravucke a coskoro doma...

Ja som dnes konecne kupila obliecky na perinky, takze uz som spokojna, uz mam vsetko nachystane. To je ulava...