icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

lucik...
25. nov 2009

houbi já volala na ten velký UTZ do gennetu a říkali že ten vánoční týden na kdy mi to vychází mají rekonstrukci takže ne a na ten 3D/4D by mě stejnak objednala až na leden protože to je až od nějakého 22tt ne a to já už jsem objednaná na 3D ve 24tt

lucik...
25. nov 2009

blani já mam za poslední měsíc nahoře 2kg 😀

houbik
25. nov 2009

lucik: aha, tak to jo, ja jdu na ten 3D/4D az ve 26tt, tak snad se jeste mimis vejde cely na monitor 🙂 a na velky UTZ jeste nevim, snad se dozvim pristi tyden na kontrole...taky doufam, ze mi uz potvrdi pohlavi..

blanka.k
25. nov 2009

Lucik - já přibrala 4 kg za 3 týdny, má se cca 0,5 za týden, takže ty jsi "akorát". Fakrt jen doufám,že to mám tím, že jsem předtím 2 zhubla a neměla chuť a teď je + za to můžou ty prášky (jelikož 2kg byla za 1 týden, který jsem z půlky probděla na WC a jedla snad ještě míń než obvykle) ... A jeslti se mýlím, tak holt ze mě bude kulička 😀 😀 😀

xxx.klarka
25. nov 2009

blanka.k : veř že jde, mám zatím furt dole 4 kg a pupek jak kdybych tam měla meloun 😀

lucik...
25. nov 2009

blani já myslela že 0,5kg za týden se přibírá až někdy v 5 - 6mesici

blanka.k
25. nov 2009

Luci - https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage... tady to vypadá ideálně od cca 14tt toho 0,5kg, že to není nic divného 😉
Dnes sjem si řekla zas o foto, a malej se tamnevlezl celý, jen když si cucal palec a měl skrčený nohy, ale nebylo tomoc vidět, tak pak ho blejskla, že fakt přes celou "fotku" je hlava a tělíčko 😅 Ale zapomněl ajsem se poptat na velikost ☹ Ale počítám 10cm + nohy (jeslti je bude mít krátký a křivý po mě, tak nic moc délka 😀 )
Já jsem dnes byla osobně v Prnatalu na velký UZ se objednat a jak tu teď píšete, zapomněl ajsem se objendat na to 4D... od 4.1. budu v 23tt, tak asi to zkusím hne dten první týden po vánocích 😉

aaadus
25. nov 2009

blanka na fotce z utz by mělo být napsané kolik malý měří

blanka.k
25. nov 2009

Adus - já to tam nemám, ona ho ani nemeří,když si neřeknu 😅 A mě nějak vytočily ty vycházky a zapomněla jsem na to... asi to přirovnám s předchozí foto, tam délku vím a přepočtu 😀 😀 😀

aaadus
25. nov 2009

blanka to by mě kleplo z takové doktorky

blanka.k
25. nov 2009

ona mě npařed měřila a pak v 12tt říkala, že mě přeměří v Pernatalu na NT+ přesněji (s tím souhlasím), a pak jsem tam byla až dnes a ona si 5 min. hledala vhodnou fotku, protože malej nespolupracoval a fakt nebylo nic moc vidět, pak to vytiskla a nějak jsem se nestihla zeptat...a vím, že to nemeřila, celou dobu jsem koukala na monotir i mi ukazovala páteř, pusu,jak si cucá palec, je zapřený nohou o stěnu.atd....

aaadus
25. nov 2009

páteř jsem taky viděla, pak měřila hlavičku, ukazovala mi nohy, ruky - jednu měl za hlavou frajer malý 🙂 je to kouzelné ty utz

blanka.k
25. nov 2009

Nám ještě hrozně svítily zuby, fakt jak vetřelec... zuby a páteř... fotka na strašení malých dětí 😀

aaadus
25. nov 2009

zuby jsem neviděla ale páteř jo, to jsem poznala i sama. no doufám, že se nám pěkně ukáže na 4D ať vidím jestli už má oči - manžel zase tvrdí, že ještě ne prý je moc malý - pro něho bude malý asi až do 1 roku nebo já nevím, to je jeho klasická odpověď - ještě ne je malý 😀

yanika
25. nov 2009

Nas drobec naposlenom sone (pred mesiacom) vyzeral tiez ako maly votrelec, hmyrila sa tam len chrbtica a vyzeralo to strasne zlato ako sa tam mrvil.... a pozoval ako stary model🙂 doktorka si nemohla vybrat pohlad ktory by bol lepsi hihi...

Konecne som objavila kociar, ktory ma oslovil na prvy sup: Mutsy Urban Rider ... ma niektora skusenost???

bibi13
25. nov 2009

kde ste všetky??

aaadus
25. nov 2009

bibi tady 🙂 jsem se napráskala játrou na cibulce, domácí hranolky a lentilky 😀

bibi13
25. nov 2009

mnam, tak to by som brala..

michalag
autor
25. nov 2009

taka som tu uz aj ja ...

bibi13
25. nov 2009

kde sa tulate? 🙂
fu..ja som tak unavena z prace..

andelka
25. nov 2009

blanka: Ale tobě to jde fakt jen do břicha, takže bych to neřešila. A na těch lécích taky něco bude.
Já jsem zvědavá co řeknou zítra na kontrole mně . jsem kilo zhubla (podle váhy, jinak si připadám stejně, jen bříško mi začalo růst). Bojím se o malé, jestli je v pořádku. Už aby bylo zítra 10.20. 😒 dozvím se i výsledky z krve (ty základní, ne tripply), tak jsem zas nervní jak sáňky v létě.

adus: Ty máš kombinace čoveče - játra a pak lentilky 😀 ale hlavně že ti chutná 🙂

petulynka
25. nov 2009

Zdar mamči🙂) Nevím, co bych napsala tak na začátek, nu minimálně přeju všem pěkné těho🙂

aaadus
25. nov 2009

andelka ty základní testy nic nejsou, tam myslím nemáš důvod k obavě. a pokud roste pupek je mimčo určo v pořádku
petulynka ahoj 🙂

aaadus
25. nov 2009

uvažovala jste některá nad tímto?
http://www.babyexpert.cz/produkt/fixacni-podloz...

andelka
25. nov 2009

petul: Děkujem, tobě taky 🙂

adus: No to doufám, že bude všechno ok. Krev na testy mi brali naposled loni při preventivce a to bylo v pořádku.
Já docela jo, říká se tomu i "válečky", miminko se tam položí na bok a aby se nepřekopilo, tak je tam tak naštelované. Přijde mi to fajn. Viděla jsem to i prodávat v bazaru.

doli1
25. nov 2009

byla jsem se vyřádít na Anežce to je tak super klidný miminko 😀
ahojky petulynko jak tobě probíhá těhu?
adus tak nad tim jsem neuvažovala.malého jsem zapírala dekou.

aaadus
25. nov 2009

andelka ale to potom pořád leží na tom boku a nemůže se otočit na záda ne? asi to bude dobré proti ublinknutí ve spánku

slunicko76
25. nov 2009

ahojda holky, muzu se pridat?my budeme tri take v kvetnu 2010, termin mam 7.5. podle PM a pode UZ 11.5.
koukala jsem, ze pisete o vaze, ja teda zatim hubnu, mam doe 3 kg, ae brisko uz mainko taky roste. Trosku jsem se bala, protoze ubytek na vaze muze byt znamkou, ze je neco v neporadku, ale vcera jsem byla na kontrole a vse je OK. Byli jsme tam i s manzelem, byl z toho nadsen, i kdyz si pak stezoval, ze toho moc nepoznal! 🙂

aaadus
25. nov 2009

slunicko vitej, to máme stejný TP 😉

doli1
25. nov 2009

hoky malej zase řádí v bříšku to bude noční ptáček 😅
sluničko vítej