icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

aaadus
26. nov 2009

to bude radosti na vánoce, všichni tatínci dostanou stejnou knížku a už vidím ty obličeje 😀 ještě že se neznají navzájem, by si mysleli, že jsme se proti nim spikly 😅

tak jsem teda taky přidala nějaké fotky do alba

lucik...
26. nov 2009

aaadus to si piš že by si řekli že sme se spikly 😀

aaadus
26. nov 2009

lucik... ten můj to stejně nebude číst. jedině že bych mu ztopila svět motorů co mu chodí, on totiž čte jedině na záchodě 😀

lucik...
26. nov 2009

aaadus tak mu to vyhod a na záchod strč knížku 😀

aaadus
26. nov 2009

lucik to víš že mu všechno povyhazuje a dám tam tu knížku, bez čtení mu to na wc "nejde" 😀

blanka.k
26. nov 2009

Ahoj holky,
vítám ové těhulky, vy jste toho nakecaly. mě došla kamarádka tady z BRM a MK a dělala jsem jí fotečky bříška, po 2 hodinách už chudák asi byla utahaná a já se přiznám taky.Teda hlavně potom, co jsem šla na oběd a teď došla d otoho teploučka (dala jsem všechny radiátory na max. aby jí nebyla zima) a asi to zalomím...
koukám, že se všem už hezky plní albíčka bříškama, no hezky holky rosteme, musíme se pochválit 😀 😀 😀 😀

michalag
autor
26. nov 2009

ahoj blanka 🙂

mishah
26. nov 2009

Ahoj holky+ nové těhulky 🙂 teda vy jste toho nakecali 😀 já s tím naším raubířem moc nemám šanci☹vstává ráno čím dálo dřív(6 -6.15, dřív v pohodě do 7..)..asi abych už trénovala na sourozence 😀 navíc u nás je teď moc hezky,takže vyrážíme za chvíli ven 🙂 Zítra jdu do poradny,tak jsem zvědavá, jestli uvidím mimíska 😉 pa a všem hezký zbytek dne 🙂 😵 🙂

olga77
26. nov 2009

Ahojte babulky,tak dnes som z toho sona išla trošinku sklamaná ešťe ráno som sa doma prihovárala Lauruške a na sone vajká cez celý monitor 🙂 🙂 🙂 a tak strašne som túžila mať druhé dievčatko..

aj v obchodoch som už okukovala aké prekrásne vecičky majú na dievčatká a zas chalan hm 😅
už máte vybrané nejaké kočíky ak ano hodte foto...

blanka.k
26. nov 2009

Olga - tak jestli my budeme mít holku, tak to můžeme vyměnit 😀 😀 😀 😀 Kočárky jsme zatím nikde vybírat nebyli,, ale kamarádka má tento, tak jsem si ho zkoukla, atd. a moc se mi líbí. Sedačku chceme Maxi-Cosi, tak aby šla dát na ten kočárek 😉 https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...

lucik...
26. nov 2009

oli my chceme taky holčičku ale vidím to spíš na kluka.. nevim proč ale mám takovýho zlýho tucha 😀

nikkka
26. nov 2009

ahojte..zase ste toho tolko popisali, ze nemam sancu vas docitat.. 🙂

ja by som chcela dievca a moj drahy chlapca...ale mne sa stale sniva, ze je to dievcatko, aj dnes v noci som porodila krasnu okatu Paulinku.. 🙂 tak dufam, ze sny sa stanu skutocnostou..

aaadus
26. nov 2009

blanka na peg perego jde dát maxi cosi? je to můj nový favorit, dokonce jsem našla obchod v ostravě kde ho prodávají, i tady na MK jsou na něho dobré ohlasy jen ta cena no...

blanka.k
26. nov 2009

Adus - mě ta kamarádka říkala ,že jo. Prý ale se musí koupit nějaký nástavec 😉 To nechám na muži. nějak pořád dumá nad těma autosedačkama a zatím vítězí právě tato: http://www.babystyle.cz/autosedacky-maxi-cosi/m... 😉 kčárky Maxi cosi prý nejsou špatné, ale peg perego jsou lepší (to zas nastudovala ta moje kamarádka) 😉 takže bychom to rádi zkombinovali. Zítra jede muž pro auto, tak pak chci vyrazit ke kamarádce a zkusit ten její kočárek, jak půjde do kufru 😉 A atky aby ho muž viděl "naživo" 😀

aaadus
26. nov 2009

blanka aha, jen že to nikde není napsané. autosedačka peg perego vypadá bytelně a má základnu isofix

blanka.k
26. nov 2009

Jo, ty P.P. autosedačky prý taky nejsou špatné 😉

aaadus
26. nov 2009

a jde k tomu koupit i podstavec pokud nemáš isofix v autě

blanka.k
26. nov 2009

Holky, uměla byste mi některá vysvětlit, jak ve Photoshopu udělat na fotce vše čb kromě jedné věci, tu nechat barevnou...? 😉 nevíte někdo jak na to?

aaadus
26. nov 2009

neumím, protože jsem stráááááášně šikovná na takové věci 😀

kajamatus
26. nov 2009

Ahojky tak ja som dnes absolvovla poradnu -O.K. , odber na triply - pohoda a objednanie na UTZ v 20t.t. co bude 21.12.09, takze pekny darcek na Vianoce, ak sa drobatko pekne ukaze. U nas 3D/4D robia medzi 24-26t.t. a stoji 50eur(1500Sk), tak este zvazujeme co a ako a zalezi ako dopadneme v 20t.t., no a este ma doky poslal na diabetes vysetrenie- pitie sladkej vody, ze ked som pri prvom mala na to nabeh tak pre istotu.

Blanka z fotom neporadim.

vek ako prvorodicka som mala cerstvych 35 rokov 😉 , dlho cca 5 rokov sme sa snazili o mimi, no a teraz uz nie je odvaha nieco odkladat na potom.

doli1
26. nov 2009

s fotkama neporadim já bych to udělala nějak složitě,vystříhnout obarvit a vložit ale nevim jestli to tak ve skutečnosti jde.
kaja... to je fajn že je vše v pohodě a cukr přežiješ
jdu taky 21 prosince.já doufám že se cukrovce vyhnu 😀

doli1
26. nov 2009

před chvíli jsem si skvěle užívala pohyby i dokonce na ruku ale táta nekopl nebo spíše táta to necitil a potom se nějak otočil a je po pohybech.jak furt kašlu a smrkám tak je často vzhůru

blanka.k
26. nov 2009

Vidím, že většina bude mít ten týden jak je Štědrý den fakt pěkný dááááreček 😀 Tak hlavně, aby už tam viděli pohlaví 😉 Já jsem dnes našla kontakt na předporodní kurzy, tak tam chci zítra brnknout, jak moc dobředu se objednat a taky našla ceny za porod a nadstandart 😅
Doprovod rodičky k porodu: 400Kč
Předporodní kurz pro rodičky: 300Kč
Předporodní kurz pro doprovod: 150Kč
Nadstandardní pokoj po porodu: 1200Kč/den
Poporodní pokoj pro nepřetržitý 24 hod. pobyt celé rodiny: 950Kč/den
Akortá nevím, když chci nadstandart a aby tam se mnou byl manžel, jestli se ty prachy sčítají 😅

aaadus
26. nov 2009

teda to máte nadstandart ještě dražší než u nás na fakultce. mě klepne jestli nebude volný 😠

blanka.k
26. nov 2009

Doli - teda, to se máš. Já cítím prd...ale aspoň mám klid na spaní 😀 😀 😀
Adus - já ho taky moc a moc chci, tak doufám, že bude volný, mají jich tam 8 😅

blanka.k
26. nov 2009

Právě dávají v Černých ovcích reklamaci kočárku Casualplay S4, kdy ho X krát paní reklamovala s různými vadami 😨

doli1
26. nov 2009

já ho v noci zatim necitim většinou ráno když sedim u pc ted častěji myslim že je to tim nachlazenim že ho stále budim.
taky doufám že budou volný nadstandarty.1200,-to je pěkná pálka ale tušila jsem to.

aaadus
26. nov 2009

joj tak kolik jich tu na fakultce nevím, stačí když bude 1 volný, víc mě nezajímá 😀
ještě že casual nechci, ale někdo ho tu chtěl, myslim lucik...?

blanka.k
26. nov 2009

Casual je docela oblíbený kočárek, teda aspoň v mém okolí, vždycky když jdu na oběd, pozoruju kočárky 😀 😀

aaadus
26. nov 2009

po kočárech taky pokukuju, někdy si připadám jak magor, ale pokud tam není napsané co to je za značku tak to stejně nepoznám 😀 a 3-kolky vedou