icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

xxx.klarka
17. feb 2010
https://www.youtube.com/watch?v=5IqwnU_PwFQ

páni, škoda že to není do konce jak to dopadlo. 😵

lucik...
17. feb 2010

bože, to je naprosto šílený 😵 😵 😵

jemrykka
17. feb 2010

bože 5torčataaa??

michalag
autor
17. feb 2010

matpaj, vsetko vsetucko najlepsie k dnesnym narodeninam!!!!!!!😵

z.lienka, podla mna 9kg nie je vela 😉

gaby21, ja som uz o tych tamponoch pocula ale este som ich nevidela v zdravotnickych potrebach, ale ja ako tehu by som do bazena nesla

mala co nosit 😅

bibi13
17. feb 2010

tak ja idem na poradnu.. dufam, že je všetko v poriadku. majte sa zatial!

jemrykka
17. feb 2010

drž sa bibi🙂 ja idem až 12teho, to je ešte daleko, inak neviete od ktorého týždna sa bude chodiť na poradnu častejšie, teda zatial chodím mesačne...

michalag
autor
17. feb 2010

bibi, drzte sa a nech je vsetko v poriadku 🙂

jemrykka, to zalezi od dokiho, u nas sa chodi az od 36tt kazdy 1tt ale pozera ta kazde 2tt, ale u niektorych to je ze od 32tt chodia kazde 2-3tt a od 36tt kazdy 1tt

yanika
17. feb 2010

nikka: tak utec, ja som to dnes vzdala a som doma, spala som do 9.30 😀
jemrykka: mne doki povedala ze pokial nie su problemy, tak staci raz za mesiac, resp. 4 tyzdne. Mozno ked uz budeme na materskej, tak budeme chodit castejsie...

gaby, zdenka: ja som citala, ze sa moze pouzit klasicky tampon a namocit ho treba v teatree olejceku (posobi ako dezinfekcia) ale to by som urcite neriskovala... myslim ze aaadus chodi plavat, treba sa jej opytat ako to riesi..

Dnes idem s mamcou do metroveho textilu a ide mi usit supravu do kocika, v tom sa vyziva 🙂 , z flisu sa dobre šije, takže čiapočky a kabatiky su jej hobby.. potom pripnem foto

nikkka
17. feb 2010

yanika hned by som to vzdala, ale neda sa...este mesiac budem musiet vydrzat... ☹
a aku supravu do kocika idete sit? lebo tiez rozmyslam co dat do kocika..

lucik...
17. feb 2010

Koukejte 🙂 Viděla jsem to včera ve zprávách 😉
http://tn.nova.cz/zpravy/doporucujeme/poslanci-...

matpaj
17. feb 2010

juuuuuuj babky, viete kolko lentiliek som dostala od kolegin......mnaaaaaaam 😀 😀

michalag
autor
17. feb 2010

matpaj, este ta nepresli lentilky 😀

lucik...
17. feb 2010

mat ještě pořád tě to drží jo 😀 😀 😀

matpaj
17. feb 2010

nepresli, vcera som si dokonca na nich porezala jazyk.....ale nevadi....uz ich zmolim v ustach...... 😀

nikkka
17. feb 2010

ja by som si dala taky dobry steak... 😲

michalag
autor
17. feb 2010

ja maso na prirodno 😝

matpaj
17. feb 2010

hm, babky, neviem ako to mam napisat, ale ja strasne malo aaaaam.......teraz som naposledy v sobotu....a stale nic......ja tak raz za 4dni a to aj tak strasne malo.....neviem kam mi to ide.....sorry, ale nemate nejaky recept?

kolegina mi radila, ze pomaha vyvar zo susenych sliviek......mate skusenosti? ☹

dakujem za vsetky rady...... 😉

nikkka
17. feb 2010

niekomu aj orechy pomahaju..

lucik...
17. feb 2010

matpaj někdo tu psal vlákninu - psilium (nebo jak se to píše 😀 ) Já to mám doma a občas si to zamíchám do džusu a musím říct že to pomáhá

houbik
17. feb 2010

ahoj holky, zas vas po delsi dobe zdravim, ja uz to v praci taky nedavam, jsem ospala a unavena, to je des 😖 dnes sme meli jit do ambiente, tak to odkladam na zitra a pujdu odpocivat 🙂 v sobotu jeste vyrazime na 5 dni do alp, tak snad tam neporodim 😀 ale tesim se, ze si oddychnu...
jinak jsem koukala co probirate, ja tedy kosili resit nebudu, asi spis neco na raminka, pac knofliky nesnasim 😀
a do kocarku tedy mam jen zavinovacku a spanelskou deku, to by asi mohlo stacit, kor na to jaro leto si myslim...

matpaj
17. feb 2010

lucik, to zozeniem v lekarni?

nikkka ja orechy papam.....a nic.. 😒

nikkka
17. feb 2010

nie je dnes nejaky blby tlak? chce sa mi spat, pobolieva ma hlava...aj brucho tusim uz zacalo..

lucik...
17. feb 2010

mat jo jo v lékárně

aaadus
17. feb 2010

matpaj zkus jablka, hrušky nebo nějaký kompot. A omezit čokošku 😅

doli1
17. feb 2010

klarka tady máš video jak to dopadlo

https://www.youtube.com/watch?v=MRXkG_23vHM

😀

gaby21
17. feb 2010

Ahojte dievcata, tak uz som nasla tie tampony, vsetkym, ktore sa snazili pomoct dakujem 😉, ale ak by niekto potreboval, tak nieco taketo som mala na mysli 😉. http://www.lohmann-rauscher.sk/enid/Hygiena_a_s...

aaadus
17. feb 2010

To musí být masakr kupovat všechno čtvermo 😅

jemrykka
17. feb 2010

peniaze sa tej pani v panaženky asi velmi neohrejú....

michalag
autor
17. feb 2010

tak to asi nie 😝 , ale mat doma 4 deti a hlavne ked su malicke ich zvladnut, no ja sa obavam ako zvladnem 2 nie este keby som mala mat stvorcata 😅