icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

arcik
19. feb 2010

holky já bych navrhovala Michalag a ještě někoho jako oficiálně jinak si myslim že to můžeme napsat komu chceme??co??

zzuzullka
19. feb 2010

súhlasím so zvolením michalag ak teda bude ona súhlasiť

zzuzullka
19. feb 2010

a druhá môže byť antynka, tá má myslím termín ako jedna z posledných. už len či s tým bude michalag a antynka teda súhlasiť 🙂

xxx.klarka
19. feb 2010

zzuzul, já už mám číslo na antynku ... tak snad se nějak trefíme. 😀

nikkka
19. feb 2010

aj ja mam termin na konci maja, takze ak chcete mozete aj mne pisat...

blanka.k
19. feb 2010

Ahoj,
Nikka - pozdě, já už ho dáááádno mám 😀 https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage... 😀
Yanika - ten šampon jsem viděla, ale nějak jsem dala přednost osvědčené značce 😅 Zas aspoň není krteček úplně na všem 😀
JInak co se týče akcí, tak zas nikde namjí vakci ty Newborn plenky 😖
Ale mám konečně 2 nové podprsenky, akortá mi to přijde jak na moji babičku, 85E 😅 , ale sedí, tak na číslování nehledím a doufám, že až splaskne pupek, že to bud elepší. Ale zas se to líp shání než 75G apod. 😉 tak mám tyhle:
http://www.linia.cz/damske-spodni-pradlo-podprs... 😉 Je krásně elastická a lehoučká a má hodně široký ramínka.
tuhle neměli: http://www.linia.cz/VyhledatVyrobek/245551-podp...
a pak mám Playtex z Teska za 390,- http://www.playtex.de/index.php?id=181 je super, že má nahoře na košířku takové 3 "průřezy" a docela se natáhne, a je z takového silnějšího materiálu 😉

arcik
19. feb 2010

tak jo holky nikka anty a Michalnám pošlou čísla do IP jak teda souhlasí,pokud budou chtít tak jim pošleme na oplátku naše 😀 😝 😉

blanka.k
19. feb 2010

jo aještě jsem si koupila to činidlo, kterým se určuje, jestli odtekla plodová voda nebo si člověk jen crkl, tak můžu vesele rodit 😀

michalag
autor
19. feb 2010

Ahojte 🙂 tak sme spat 🙂

iwonka
19. feb 2010

ahoojtee...baby ked dlhsie sedite aj vas zacne boiet brusko a prejde to ked si lahnete??

arcik
19. feb 2010

Blani 😀 😀 stejně ti to nedá a hlavně nevim jestli ti to řikali v lékárně ale pokud budeš používat jakýkoliv DEO slipovky tak to zkresluje a moč nebo cokoliv co se smíchá s tou DEO tak ukazuje na temešváru plodovku tudíš tyrkys.modrou..bacha na to 😉

arcik
19. feb 2010

Iwonka kdyby jen břicho,mě bolí všechno 😉

blanka.k
19. feb 2010

Arcik - díky, já doufám, že takové ty inkontin.slip.vložky jsou nějaké obyčejné, "nezávadné" a výsledek nezkreslující 😅 Dnes jsem toskoušela na spodním prádle, ale na zelených spoďárech bylo prd vidět 😅 😝
Iwon - mě v nemocnicci říkali, spíš polehávat a ne sedět, že se tím víc namáhá děloha, jak na ni zvrchu všechno tlačí a ona pak zas tlačí na ten zbytek dole 😅

nikkka
19. feb 2010

neda sa to cislo nejako hromadne poslat?
a potom sa este asi musime dohodnut akym stylom to budeme zapisovat....a hlavne kam..

xxx.klarka
19. feb 2010

holky, dneska mě ty záda berou až akutně moc☹ ... ani hnout se skoro nemůžu. Myslíte že by mi mohlo ulevit to magnesium sumive?? ☹

arcik
19. feb 2010

blani ty jsi vtipálek,pokud používáš ty inkontineční tak ti neporadim páč je v nich něco aby nesmrděla to moč ne?

Nikka to netušim ale pokud ho švihneš sem tak ho budou mít i ty co nechceš

arcik
19. feb 2010

Klári zkus to ale nevěřim,spíš paralen bych zkusila

nikkka
19. feb 2010

ved prave ked dam cislo sem tak ho mozem rovno zmenit 😝

michalag
autor
19. feb 2010

klarka ak ti to neprejde chod racsej k dr. ale dufam ze to nemas v nejakych interavaloch 😕 , lebo mne vravel dr. pri Samkovi ze takto zacinaju bolesti alebo poslickovia, ale nechcem ta strasit racsej nech ti to magnezko zaberie 😉

iwonka, ano aj mna boli brusko ked dlhsie sedim a to preto lebo tlacis na miminko, ale dlhodobo by si sediet nemala 😉

arcik
19. feb 2010

nikka 😀 asi tak

xxx.klarka
19. feb 2010

holky a myslíte že do porodky musí být ty z lékarny vložky nebo stačí nějáké ty maxxi z drogerky jako (naturela maxxi, jessa maxxi ty jsou hodně velké, bella nova a always) ??? Já že jsem si je minule koupila.

iwonka
19. feb 2010

dakujem vam...uz mije lepsie🙂))blanka ja som u toho dr nebola doobeda mi nic nebolo len uz teraz zas zacina pobolievat brusko....

michalag
autor
19. feb 2010

baby tak na 100% mame dievcatko 😵 😵 😵 😵

nikkka
19. feb 2010

michalag super 🙂 🙂 🙂

xxx.klarka
19. feb 2010

arcik, uvidím, kdyžtak zkusím pak paralen.☹

michal, v intervalech to není, dneska mě to bere snad při každém pohybu☹

xxx.klarka
19. feb 2010

michal, tak to je dobře. Doufám že my taky na 100% 🙂

arcik
19. feb 2010

Michal tak gratulka mega velikáááá

blanka.k
19. feb 2010

Arcik - to nevím, já vložky kupovala naposledy před asi 5 lety , a ty ink.nikdy, an ty se chystám 😅
Klárko - já mám z lékárny a řekl abych, že jsou i levnější než nějaké Alwaysky , mě to přijde jak vložky ze začátku 90.let, který jsem používala, to byl děs 😅 Záda mě bolí, ale mám to od toho nic nedělání, a jak jsem přibrala prsa a pupek... 😅 Ale jinak mi mudr. předepsala kdysi na bolesti Dolgit krém, prý můžou i těhule 😉
Iwon - tak si zkus lehnout na ten levý bok, tam by to mělo být nejpohodlnější pro tebe i mimčo 😉
Micha - tak to gratuluji k holčičce 😉

xxx.klarka
19. feb 2010

blani, tak oni je měli v akci, tak jsem je vzala😀 snad to přestane ty záda, jinak v ponděli poletím k doktorce. To není normální tohle.

blanka.k
19. feb 2010

"Copak bylo nového v šenku?" táže se Elenka svého chotě,
který se nečekaně brzy vrátil z hospody domů. "Chlapi tam říkali,
že mi nasazuješ parohy!" zařve muž. "No dobře," přikývne Elenka.
"Ale já jsem se ptala, co tam bylo nového!" 😀

Novomanželé sedí ve Valašském šenku nad jídelním lístkem.
Mladý muž jej konečně přistrčí své ženušce, řka:
"Však ty víš, co já nejraději ..." - "To vím, ale, zlato, něco jíst musíš!" 🤐 😀

Paní učitelka ve školce: Děti, řekněte mi někdo zvířátko začínající na Š. Pepíček vykřikne: Šnek!Správně, řekne paní učitelka. A kdo zná zvíře na D? "Dva šneci! vykřikne zase Pepíček. Paní učitelka ho napomene a pak se optá: A kdo zná zvíře na Ž? A Pepíček: Že by zase šnek? 😀 😀