Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Ahojte dievcata...mala by som patrit k vam len este nemam nic iste...dnes som bola u doktora som 5+2 a na sone este nic nevidel...mala som zvysene endometrium na 12mm.. zajtra idem na krv na hcg a vo stvrtok na kontrolne sono...bojim sa... myslite ze je este skoro aby dnes nieco videl?
@cukruska1920 nebooooj, to este nemusi byt vidno nic 😊
@martinaj ty si bola tiez dnes? vidis tebe uz bolo pekne vidno...ty si v akom tyzdni?
@cukruska1920 vidno iba gestacne vaky. Mala som byt podla MS 6tt+4 ale vraj bola posunuta ovu cca o tyzden.... tak snad ma pravdu a o tyzden uvidim babatka 😊💖
@martinaj aha... no tak ja som menej ...no tak dufam ze bude vsetko v poriadku... teraz mam nervy...
@cukruska1920 neboj, aj ja mam, ale vsetko je urcite aj u teba ako ma 💖
@martinaj zajtra idem rano na krv tak uvidim ake mam hcg...
@cukruska1920 drz sa 😊 a kedy budes mat vysledky?
@martinaj no dufam ze este v ten den
@cukruska1920 daj vediet potom 😉
@martinaj hej dam... este sa bojim aby to nebolo mimomaternicove 😔
Dievcence aj mate uz brusko???
Tak toto je moje brušeno...kolegyna je v 22tt a ma len kusocek mensie odomna...ale zasa vraj kedze uz cakam tretie babo brusko moze vykyknut skor...aj takto skoro teda.pribrala som asi 0.5kg.a rano mam brusko mensie ...ked cez den pracujem sa mi.vzdy zvačši...ach..uz to na mne vidno riadne...tak som rada ze aj vy mate bruska...a špeky mam aj ja...😊..nepridate foto tych vašich brušiek??
@martinaj
@emakiki
@martinaj jeeejo dvojicky,gratulujem,aj ja by som chcela ale asi len na skusku ze ci by mi to islo 😉 musis dat recept ze ako sa robia dvojcatka 😉
@mausy21 krasne brusko. Cakas tretie dieta? Vsak postavou by som povedala tak prve a nieto tretie 😉

Dakujem baby, jasne, ze dam, ved som tu s vami 😊