icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

cukruska1920
19. sep 2016

baby nebolia vas vajecniky... mna boli teraz jeden ako pri ovulacii

nela1984
19. sep 2016

@cukruska1920 aj ja to mam.uplne sprosty pocit mam ze neni vsjo ok...a tak sa to furt strieda.ked ma ovali nevolnost tak som kludnejsia a tak dokola

simisk
19. sep 2016

@mausy21 a jeeeejo ake brusko 😉👍.Aaaaale moja sak mas 60kg,boze ale ja 92!!!No pockaj zajtra poviem dcere nech odfoti to boje,alebo idem teraz....este len uvidis brucho....so slaninou 😱

mausy21
19. sep 2016

@lenicka2609 ano tretie..😊óó ďakujem za kompliment..

mausy21
19. sep 2016

@simisk no daj cakam...prestan...ved aj ja mam slaninu...ta musi byt...😊

lenicka2609
19. sep 2016

@mausy21 si cvicila po porodoch? Ja som bud na to nemala chut 😉 alebo som bola taka unavena s malej ze ani za nic 🙂

cukruska1920
19. sep 2016

@nela1984 ty mas aspon nevolnosti ale ja nie...akurat sa mi zvykne tocit hlava

mausy21
19. sep 2016

@lenicka2609 nie vobec..po malom som isla po pol roku do prace islo to jak nic dolu...nekojila som asi tym to bolo

simisk
19. sep 2016

@mausy21 no nedam,sama sa teraz neodfotim a za mojou pubertalnou dcerou uz nejdem,ty kokoooos tak ma zas vytocila.Ja sa z nej zblaznim,pred tyzdnom sme boli pohotovosti co sa jej na nose urobil jeb.k tak si to rozdriapala,capala na to dermakol a kde jake makeupi co nasla u svokry po kapsach lebo ja sa nemalujem....tak sa jej to zapalilo ze v sobotu rano sa jej to tahalo uz nad ocne viecka a zapuchli jej oci.Letime na pohotovost...infekcia.Tyzden som ju davala dohromady,krvavu mala polku tvare,z nosa jej normalne zisla koza.Teraz idem za nou ze nech ma teda odfoti,pozeram.....uz v postely a na ksichte puder.Skoro ma jeb.o.Zatvorila som sa do spalne a revem,mna raz uz vykoti....

mausy21
19. sep 2016

@simisk och..😯 kolko ma rokov?to je hruza aj ja sa toho uz obavam.neplac..alebo plac ulavi sa ti.to je dorota...tak hambi sa tak chodit..ci je doma nechodi do skoly?

simisk
19. sep 2016

@mausy21 Bude mat v marci 11.Prd sak tam uz nic nema,uz ma peknu tvar.Ja nechapem co zas na seba nacapala.Ci sa chce uz robit rychlo dospela,zaujmava....a klame do oci.Prerasta mi cez hlavu,jedinacik.Od narodenia ju pelicham sama,muz to ako keby sme zial ani neekzistovali....ani nevie ako mu decko vyrastlo.Dolezite je aby mam plne brucho,prazdne gate a ciste slipy.Zial....Ale zvykla som si.Ale decko ma trapi,a bojim sa ze teraz pojde do takeho veku ze to bude este horsie.

lenicka2609
19. sep 2016

@mausy21 tak skoro do prace? Asi si musela vsak? Ja si to ani predstavit neviem. Mala ma 15 mesiacov ale ani teraz by som od nej neodisla 🙂

emakiki
19. sep 2016

@majba to neni vestenie 😆 ale vypocitam ti... Dievcatko 😊

martinaj
19. sep 2016

@emakiki mne vypocitaj pls ja 33r a mm 34r 😊

enusamt
19. sep 2016

@martinaj tak to som zvedavá či sa to pri dvojičkách dá 🙂

emakiki
19. sep 2016

Baby tak ja som dnes zase objimala misu, aj po obede a po veceri 😂 normalne asi aj schudnem 😂

martinaj
19. sep 2016

@emakiki mne byva nevolno dost a zaludok ma boli ale nevraciam nastastie....

majba
19. sep 2016

@emakiki joj, dik dik, nejak to aj ja citim, ze to bude zas dievka 🙂

emakiki
19. sep 2016

@enusamt to neviem ani ja, ale asi jedno je iste a druhe prekvapko 😂 ale ked su dvojvajecne moze byt aj parik tak aj tak je to 50/50 😊
@martinaj dievcatko 😆

emakiki
19. sep 2016

@majba a prve ste splodili ked ste mali kolko rokov?

emakiki
19. sep 2016

@majba chlapca by ste splodili az po muzovych 42 narodeninach do tvojich 42 😆

emakiki
19. sep 2016

@majba a od muzovej 35 az do tvojej.. Ale to uz je pase 😂

emakiki
19. sep 2016

@martinaj mne je tak zle ze musim ale vcera som nevracala a uz som stresovala 😆

martinaj
19. sep 2016

@emakiki ale aspon jedno dievcatko 😍 aj ked teda hlavne nech su zdrave 😊 uplne ich milujem bublinky 😍💕

martinaj
19. sep 2016

@emakiki 😂😂😂

emakiki
19. sep 2016

@martinaj bude sila ked to budu dvaja chlapci 😂

majba
19. sep 2016

@emakiki ja 36 a muz 38

majba
19. sep 2016

@emakiki uf, no tak dlho by sme necakali. dievcatko je v pohode, len nech je zdrave 🙂

martinaj
19. sep 2016

@emakiki no ty si teda 😂😂😂😂 no ale jasne, ze mozu byt 💗

emakiki
19. sep 2016

@majba no od 35 vychadza dievca.. 😂. Jasne drzim palce a urcite mi vsetky dajte vediet, co som vam vypocitala a co to nakoniec bude ☺